- Η Φιλοσοφία στην πράξη..... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
αυξανεσθε και πληθυνεσθε δε λεει ο Θεος;
οχι φυσικα , ο ανθρωπος το λεει αυτο και δεν το λεει απλα ειναι ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ , φυσικα μπορουμε να ορισουμε αυτον τον νομο ως θεο , αλλα τοτε ειναι αλλο πραγμα ...
φυσικα θελω να μας δω οταν γινουμε 10δις ή 30 και θα τρωμε ο ενας τον αλλον που θα παει η εντολη του θεου ... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
αυξανουν και πληθαινουν και τα μυρμηγικα , να υποθεσω οτι και σε αυτα δοθηκε εντολη εκ θεου ?
επισης οποιος θεωρει τον ανθρωπο κυριαχο του κοσμου , μαλλον πλανατε ... εαν κατι ειναι κυριαρχος σε αυτον τον κοσμο ειναι τα βακτηριδια και αλλοι μικροοργανισμου χωρις τους οποιους ειμαστε ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ... αφου θα σαπιζαμε μεσα σε μερικες ωρες μετα την γεννηση μας ...
πως γινεται μια "τελεια κατασκευη" , μια "θεϊκη κατασκευη", να ειναι γεματη μικροοργανισμους γιατι αλλιως δεν θα επιβιωνε ... φυσικα και εδω μπορουμε να πουμε εν σοφια εποιησεν και τοποθετησε μικροσκοπικα σκουλικακια στο μετωπο μας για να τρωει τα νεκρα κυτταρα ... και να ξεμπερδεψουμε ... σεβαστο... αλλα οχι αποδεκτο απο τον καθενα καθως υπαρχει και αλλη αποψη ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Edited by - makfor on 03/08/2010 11:58:49
quote:
εγώ καθόλου άλλα όσοι ψάχνουν για υπερδυνάμεις πρέπει να αισθάνονται έτσι
Δέν ψάχνουμε για υπερδυνάμεις αλλά για την αλήθεια.Αλλά πού να καταλάβεις εσύ.
quote:
από ενέργεια απεριόριστη
Απο μυαλό?
quote:
12κλωνο ολογραφικό dna και πνεύμα οκ κατάλαβα δεν χρειάζεται να πεις τίποτε άλλο
Πάντα τα ίδια λένε οι καθυστερημένοι.Επειδή δέν καταλαβαίνουν,κοροιδεύουν.
Edited by - αθεος on 24/06/2009 22:01:02
Αποφεύγουν να μπουν στην ουσία του πράγματος,επειδή δέν τους παίρνει.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αυτό ακριβώς κάνουν οι περισσότεροι υλιστές,παίζουν τον ρόλο του εξυπνάκια.Αποφεύγουν να μπουν στην ουσία του πράγματος,επειδή δέν τους παίρνει.
η ουσία του πράγματος είναι απλή
δεν υπάρχουν όλα αυτά που πραγματεύεστε αλλά λόγο του ότι αισθάνεστε μειονεκτικά πιστεύετε ότι έχετε υπερδυνάμεις ή ότι κάποια στιγμή θα αποκτήσετε έτσι μπερδεύετε θρησκείες θεούς αστρικά πεδία προηγούμενες ζωές κλπ για να αισθανθείτε καλύτερα γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα η ρηχότητα του χαρακτήρα σας και το μίσος προς τον κόσμο φαίνεται από τις απαντήσεις που δίνετε όταν κάποιος ζητάει αποδείξεις σε αυτά που λέτε ή σας λέει ότι όλα αυτά είναι μόνο στην φαντασία σας
το σίγουρο είναι ότι το 12 δεν θα γίνει τίποτα αλλά εσείς απτόητοι θα συνεχίσετε να πιστεύετε και θα δεχτείτε όποια ημερομηνία σας πουν σαν την ήμερα της μεγάλης αλλαγής
Αποδήξεις υπάρχουν πάρα πολλές.Αλλά το θέμα είναι οτι εσείς δέν θέλετε να τις δεχτείτε.Λίγη έρευνα χρειάζεται και ανοιχτό μυαλό.
Προσωπικά δέν μισώ κανένα άνθρωπο στον κόσμο(χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είμαι άγιος
).
Ας περιμένουμε και θα δούμε τί θα γίνει το 2012 και μετά.
Και πάλι σου λέω οτι αποδήξεις υπάρχουν,αλλά εσείς αρνήστε πεισματικά να τις δεχθείτε.
Πραγματικά έχουν καταγραφεί χιλιάδες φαινόμενα που αποδηκνείουν πολλά.
Η τόσο πεισματική άρνηση των σκεπτικιστών(μηδενιστών) είναι πολύ ύποπτη.
Δέν μοιάζει να τους λείπει η νοημοσήνη για να καταλάβουν.
Είναι ανεξήγητο.
απλα τυχαινει η ιστορικη τους εποπτεια να ειναι ευρυτερη!
συμβαινουν αυτα... ![]()
εαν θες την αποψη μου να πιστευεις οτι εσυ βλεπεις και οχι οτι ακους ή σου λενε οτι ειδαν , ακουσαν ή οτι αλλο , εαν προσεξεις θα δεις οτι ολα αυτα βασιζονται σε αναφορες που καποιος φιλος γνωστος συγγενης , αξιοπιστη πηγη , ειδε αλλα ποτε εμμεσα ο ιδιος που αφηγηται την ιστορια και ακομη περισσοτερο ποτε εμεις οι ιδιοι
ενας φιλος μου , μου ειπε οτι ενας φιλος του εκαψε το χερι του ενω προσπαθουσε να ενεργοποιησει το 7ο τσαρκα , ποσο αξιοπιστο το θεωρεις αυτο ? οταν γνωρισα τον φιλο του φιλου , διαπιστωσα οτι ηταν ενας τυπος που απλα μιλουσε πολυ ... και πουλουσε φυκια για μεταξωτες κορδελες !!!
για οτι ειδες και εισαι σιγουρος οτι ειναι αληθινο (ειδες με τα ματια σου) ναι πιστεψε το , εαν θες την αποψη μου , εξετασε το πρωτα και αφου πιστεις μοιρασου το με τους αλλους αλλα με επιφυλαξη καθως αυτο που ειδες και εισαι βεβαιος οτι ειδες αφορα ατομικη εκτιμηση και τιποτα περισσοτερο ...
εχεις αραγε σκεφτει τι θα σημαινε για σενα εαν δεν συμβει τιποτα το 2012 ? ουτε και μεχρι τα βαθια σου γεραματα ???
συγνωμη για την διακοπη
Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
Εκτός απ το youtube υπάρχουν ιστοσελίδες σχετικά με την επιστημονική απόδειξη του 12κλωνου dna απο τους ρώσσους.
Τέλος πάντων, ο καθένας έχει τα δικά του πιστεύω και είναι λάθος να προσπαθείς να τα αλλάξεις. Εχω κάνει πολλές φορές αυτό το λάθος.
Το θέμα της κατανόησης με την πίστη είναι πολλύ περίπλοκο.
Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
Βαριέμαι να ψάξω εδω πέρα.Αλλά εδώ ο Πάνος αναφέρει πολλές σελίδες.
Δέν θυμάμαι πού ακριβώς.
Το θέμα είναι,έτσι πιστεύω εγώ,οτι ο σημερινός άνθρωπος περνώντας πλύση εγκεφάλου απο το σχολείο είναι ανίκανος για αποιαδοίποτε καινούρια γνώση.Το μυαλό μηχανικοποιήται.Λειτουργεί πλέον μα βάση το πρόγραμμα που εμφυτέφτηκε εκει μέσα. Δέν είναι τυχαίο οτι έρευνες, δείχνουν οτι η δημιουργηκότητα του παιδιού μειώνεται δραματικά στην 4η δημοτικού.Αυτό γίνεται επειδή συνέχεια τους βάζουν όρια στην σκέψη τους.Τα κάνουν ρομποτάκια με λίγα λόγια.
τα θεματα μπορει να ειναι πολλα φιλε μου αλλα σε ενα μεγαλο βαθμο ειναι καθαρα προσωπικα (οπως το τι πιστευει ο καθενας μας που ακομη και εαν πιστευουμε ακριβως το ιδιο εγω σιγουρα κατι διαφορετικα θα αντιλαμβανομαι απο σενα και εσυ σιγουρα κατι θα το βλεπεις διαφορετικα, ακομη και τα χρωματα , το κοκκινο το δικο σου με το κοκκινοτο δικο μου μπορει κατα βαση να ειναι τα ιδια αλλα τα ματια και το μυαλο μας τα αντιλαμβανεται κατα κατι διαφορετικα λιγοπου φωτεινα λιγο ποιο ατονο κτλπ)
στην προσωπικοτητα λοιπον το καθενος δεν μπορουμε και δεν ειναι σωστο να επεμβουμε , δεν ξερω εαν ειμαστε σε θεση ακομη και να το κρινουμε , κατι που το κανουμε απο λιγο εως πολυ ολοι μας
συμφωνω με αυτο που λες , ομως οπως ολα εχουν 2 πλευρες τουλαχιστον,
α) πλυση εγκεφαλου , κυριολεκτικα ή μη δεν εχει σημασια , σιγουρα η εξουσια (γιατι εκει εστιαζω εγω το προβλημα) δεν μας θελει σκεπτομενους , λογικους και με καθαρη κριτικη σκεψη , μας θελουν αβουλους , να μη παιρνουμε θεση και να κοιταμε αλλου οταν αυτοι κανουν τα οσα κανουν
β) η μικρη μου ανηψια μολις 6 χρονων τις εδωσα να παιξει στο wii καποιο παιχνιδι (ειμαι και techno freak τι να κανουμε χαχα παρα την ηλικα χαχαχα) την αφησα κατω και οταν κατεβηκα μετα απο 2 ωρες , ειχε ανακαλυψει ΜΟΝΗ ΤΗΣ ολες της δυναοτητες του συστηματος (οσο αφορα τα παιχνιδια) , μου εκανε μεγαλη εντυπωση , οταν τα εχω δειξει δεκαδες φορες στην γυναικα μου και τα αγνοει ακομη και σημερα χαχα
αρα απο την μια εχουμε καποιους που μας θελουν να συμπεριφερομαστε με συγκεκριμενο τροπο, απο την αλλη ομως βλεπουμε οτι τα νεα παιδια αποκτουν δεξιοτητες που εμεις δεν ειχαμε ή αυτοι που τις ειχαν ηταν λιγοι , ενω σημερα βλεπουμε πολλα παιδια να επικοινωνουν πολυ ποιο γρηγορα και να μαθαινουν ακομη ποιο γρηγορα πραγματα που εμεις ή οι γονεις μας δεν θα μαθουμε ποτε !!!
τωρα εαν θες την αποψη μου συνολικα ? για μενα φταινε αποκλειστηκα οι γονεις με την ανοχη της "εξουσιας" αλλα και την ανοχη που δειχνουν οι γονεις στην "εξουσια" ... με 2 λεξεις ? ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ !!!! τι θελω να πω ?
θες αδεια για να οδηγησεις αυτοκινητο
θες αδεια για να χτισεις στιτι
θες αδεια για να κανεις μια δουλεια
ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ??? ( γιναμε 10 εκατομυρια στην ελλαδα και 6.5 δις στη γη , σε λιγο θα τρωμε ο ενας τον αλλον) ο καθενας σπερνει δεξια και αριστερα τα παιδια , χωρις να ειναι σε θεση ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙ σωστα , ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ τα εφοδια που θα χρειαστουν , ασε οτι τα στελνει ο θεος , ασε την περιπτωση που τα πετας ΜΠΡΟΣΤΑ σε μια τηλεοραση για να ειναι ησυχα , ΑΣΕ την περιπτωση οτι δεν πατας ποτε στο σχολειο ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ για το παιδι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ γνωρισεις τους καθηγητες / δασκαλους ... και ασε πολλα ακομη (θα μου πεις ακραιο , ναι ειναι ακραιο , αλλα αγγιζει ενα προβλημα που κανεις δεν θελει να αγγιξει , οταν κανεις παιδι εισαι ικανος να το κανεις ? κατηγορουμε καποιον που σκοτωνει οτι εχει ζωωδη ενστικτα και δεν σκεφτεται , γιατι αυτος που γεννα παιδια σκεφεται ?????? δεν αντιδρα με ζωωδη ενστικτα ? γιατι σωνει και καλα πρεπει ολοι μας να κανουμε παιδια ? η πλειοψηφια των λογων εαν τους εξετασεις ειναι ΑΚΡΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΙ)
τι καναν οι γονεις για να εχουν καλυτερα σχολεια τα παιδια τους ? ψηφισαν τα ιδια κοπροσκυλα ξανα και ξανα , απο το 78που θυμαμαι μεταρυθνισεις κανουν , που ειναι ολοι αυτοι οταν παιρνονται οι αποφασεις ? γιατι δεν τους πεταμε στην θαλασσα ? γιατι δεν θελουμε ? ή γιατι ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ???
οι ευθυνες βαραινουν ολους , το θεμα ομως ειναι τι κανεις εσυ στην ζωη σου και πως μπορεις να αλλαξεις τον δικο σου κυκλο που λιγο ή πολυ θα επιρεασει και των αλλων και ετσι θα επεκταθει ως κυμα μετα απο μερικες δεκαδες ή εκατονταδες χρονια ...
προσεξε , σου ειπα κατι και αρπαχτηκες , γιατι? γιατι αφηνεις το ΕΓΩ να αποφασιζει για σενα ? (δε σε πατησα , ουτε σε χτυπησα , ακομη και να σε εβριζα , τι θα ειχες ? μαυρα γραμματα σε απρο φοντο , τι δυναμη εχουν? ΚΑΜΙΑ ...) σκεψου , μηπως ΤΑ ΕΓΩ καποιων μας εχει φερει στο χάλι που ειμαστε ? μηπως τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΩ φταινε που δεν αντιδραμε ή που τα παιδια μας χαφτουν μυγες ή γινονται ΡΟΜΠΟΤ οπως λες ??
οπως εχω πει πολλες φορες , πρεπει να μαθουμε τι ειμαστε , πως λειτουργουμε και γιατι λειτουγρουμε με αυτο τον τροπο , μονο τοτε θα ειμαστε σε θεση να μιλησουμε , να ξερουμε ... και τοτε και η πολιτικη θα αλλαξει, και οι γονεις θα αλλαξουν και τα παιδια ... και οταν φτασουμε σε αυτο το σταδιο ΤΟΤΕ θα ειμαστε σε θεση να ξεκινησουμε μια νεα αναζητηση , για τον πνευματικο κοσμο και οτι αλλο θελουμε ... αλλα ΠΡΩΤΑ πρεπει να γνωρισουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ !!!
καλο δρομο φιλε μου ... (δεν θα συνεχισω ομως το θεμα γιατι ηδη εχουμε βγει αρκετα εκτος)
Edited by - makfor on 26/06/2009 12:37:08