- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Katia
Ο περισσότερος κόσμος αγνοεί "αυτό που υπάρχει". Κι αυτοί που το αντιλαμβάνονται, δεν γνωρίζουν παρά μια δική τους εκδοχή του "αυτού που υπάρχει". Το πρόβλημα που παρουσιάζεται κάποια στιγμή είναι πως αφού αρχίσεις και παρατηρείς για κάποιο διάστημα, φαινόμενα και δράσεις, αντιλαμβάνεσαι πως έχουν αρχίσει να σε παρατηρούν κι αυτά. Εγκαθιστάς δηλαδή μια σχέση αμφίδρομη. Τότε, όταν δεν είσαι έτοιμος για την αντίστροφη σχέση, θα έχεις προβλήματα. Αυτής της φύσης που αντιμετωπίζεις ή και άλλης μορφής. Να μην τα χαρακτηρίσω με ακρίβεια. Κάποιοι τα κατηγοριοποιούν σαν ψυχωτικές αντιδράσεις. Δεν είναι απαραίτητα έτσι και σίγουρα όχι για σοβαρούς και υγιείς ανθρώπους.
Οδηγίες ναυτιλίας λοιπόν.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 21/06/2017 18:13:04
quote:Σύμφωνα με σοβαρούς συγγραφείς που λέει (ορθά) και ο Heretic, η αστρική προβολή είναι μια φυσική ικανότητα του ανθρώπου. Δηλαδή κανονικά όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε αντίληψη του αστρικού κόσμου. Λόγω ύπνου της αντιληπτικής μας ικανότητας, το βράδυ δεν έχουμε αντίληψη του αστρικού κόσμου, παρά βλέπουμε δικές μας προβολές. Ούτε βέβαια και όταν είμαστε ξύπνιοι έχουμε ολοκληρωμένη αντίληψη του φυσικού κόσμου. Για αυτό υπάρχουν άνθρωποι όπως π.χ. o J. Krishnamurti που ασχολούνται μόνο με αυτό: την αφύπνιση της συνείδησης, και λένε βασικά να πετάξουμε όλες στις θεωρίες στα σκουπίδια
Katiadiva
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου heretic το θέμα μου όμως δεν είναι πως να κάνω τέτοια ταξίδια.... Γιατί τα κάνω χωρίς να το προσπαθώ από όταν ήμουν Δευτέρα δημοτικού....
Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι κάποιος πρέπει να είναι αφοριστικός, απλά σημαίνει να μην μετατρέπει τον εσωτερισμό (την πνευματικότητα) σε μια καθαρά διανοητική εργασία
Και σημαίνει επίσης οτι πριν ο άνθρωπος αρχίσει να μαθαίνει μέσα απο βιβλία και λόγια τρίτων, είναι σημαντικό να μπορεί να μαθαίνει μέσα από την ίδια την ζωή του.
Γιατί τα πάντα κρύβονται σε κοινή θέα
Αυτά τα λίγα
Καλημέρες
Katia
Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
Βεβαίως, κάποιος από δουλειά σε προηγούμενες ζωές, ίσως να έχει κάποιες ικανότητες περισσότερες απο άλλους (για διάφορους λόγους) αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο έχεις δουλέψει, απλά όχι σε αυτή τη ζωή.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πως γίνεται να βλέπεις σε όνειρα(στις περισσότερο περιπτώσεις που μου έχει συμβεί ειναι επαναλαμβανόμενο όνειρο) πράγματα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις πριν αυτά συμβούν. Πολλά από αυτά συνέβησαν μετά από χρόνια,ενώ κάποια άλλα σε κοντινή χρονική περίοδο με το όνειρο αλλά χωρίς να εχω την παραμικρή πληροφορία για τα άτομα ή την κατάσταση την οποία έχουν περιέλθει καθώς έχω να δω πάρα πολλά χρόνια και μένουν πολλή μακριά από εμένα.
Υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις;
Να σημειώσω επίσης πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με παραφυσικά, εσωτερισμους ή κάτι παρόμοιο. Ποτέ δε τα απέρριπτα ολοκληρωτικά βέβαια αλλά ούτε και τα αποδεχομουν. Κατανοώ πως δε γνωρίζω πολλά πράγματα.
Υποθέτω ότι το μήνυμα σου είναι απάντηση στο σχετικό θέμα με τις ανεξήγητες εμπειρίες - ιστορίες (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Ίσως να μπερδεύτηκες και να κλίκαρες κατά λάθος στην επιλογή "Νέο Θέμα" αντί για την σωστή επιλογή "Απάντηση στο Θέμα".
Για να αποφύγουμε λοιπόν την ύπαρξη διπλών θεμάτων, το παρόν θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί σύντομα κι η συζήτηση να συνεχιστεί στο σχετικό θέμα.
Όσον αφορά το λόγο της επέμβασης στο μήνυμα σου, θα σου σταλεί σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες στο προφίλ σου ώστε να σου αποσαφηνιστούν οι λόγοι.

In anticipation of my resurrection...