- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
http://www.esotericscience.org/article14a.htm
Edited by - Heretic on 12/10/2014 01:34:17
quote:
Γεια χαρα στο forum. Σημερα ξεκινησα κατα λαθος να διαβαζω τη συζητηση απο τοτε που αρχισε το 2006. Δεν αγνοουσα το θεμα της αστρικης προβολης αλλα το θεωρω ψιλομουφα αφου απο πιτσιρικας μπορω να καθορισω τι ονειρο θα δω ενω η αιωρηση στο δωματιο μου οπως και οι επισκεψεις σε αγαπημενους μου κατα τη διαρκεια του υπνου ειναι απο τα πιο ευχαριστα ονειρα μου. Ονειρα παιδια και δυνατες επιθυμιες. Στη φαντασια μας ειναι ολα, στη φαντασια ειναι και το σωμα που βλεπεις στο κρεβατι. Μην κανετε τα απλα περιπλοκα και δυσκολα ... και οσο δεν παραδεχεται η επιστημη πως ναι ρε μαν υπαρχει αστρικη προβολη ... τοτε μενουν και ειναι απλα πολυ ομορφα ονειρα. Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει θετικα και θα εχετε τα ομορφοτερα ονειρα χωρις εφιαλτες
μηπως και κοπει η κλωστη που σας συνδεει με το σωμα σας. Ακου εκει... λες και την ειδε ποτε κανενας. Ονειρα γλυκα!!
http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2012/07/blog-post_21.html
Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει κατι σχετικα με την επιστροφη στο σωμα,αν εχει νιωσει κατι αναλογο κλπ...
ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΥΣ, (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΙ ΦΩΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
mark.giann
Katia
Η ακινησία στον ύπνο είναι υπνική παράλυση, είναι φυσιολογικό.
Το να την αντιλαμβάνεσαι όμως, δεν είναι κάτι συνηθισμένο.
Αν προσπαθείς να έχεις "συνειδητά" όνειρα, τότε βέβαια είναι λογικό εφόσον κοιμάσαι με αυξημένη αντίληψη να αντιλαμβάνεσαι πράγματα που συνήθως δεν αντιλαμβανόμαστε στον ύπνο μας λόγω απουσίας συνείδησης. Αν ΔΕΝ προσπαθείς να έχεις συνειδητά όνειρα, αλλά έχεις έτσι κι αλλιώς, μπορεί να είναι διάφορα πράγματα, με το πιο πιθανό να είναι κάποια διαταραχή ύπνου.
Το τι προκαλεί αυτή τη διαταραχή ύπνου όμως είναι ένα θέμα από μόνο του.
Φταίει οτι έχεις κάποια αυξημένη αντιληπτικότητα; Μπορεί.
Φταίει οτι έχεις κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, ψυχο-ενεργειακό ή άλλου τύπου; Μπορεί
Φταίει κάποια "παρέμβαση" από την "διάσταση" του μεταφυσικού; Ποιος ξέρει.
Αν είχες μεγαλύτερη παρατηρητικότητα στο στη συμβαίνει στη ζωή σου και τι σου συμβαίνει εσωτερικά, μάλλον θα έβρισκες μόνη σου τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο
Abyssus Abyssum Invocat
Katia
Katia
Edited by - Katiadiva on 18/06/2017 21:33:41
Abyssus Abyssum Invocat
Katia
quote:
Και πως γίνεται σωστά?.???? Προφύλαξη από τι?Katia
Από τα όντα του χαμηλού αστρικού πεδίου.Αυτό που πρέπει υποχρεωτικά να διασχίσεις, μόλις εξέλθεις του φυσικού σώματος.
Αρκεί να μην φοβηθείς. Δεν μπορούν να σου κάνουν κακό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Katia
Abyssus Abyssum Invocat
Νομίζω οτι βαδίζει το μονοπάτι της και με τον τρόπο που ο καθένας βαδίζει το μονοπάτι του, ξέρει μόνη της τι κάνει
Katia
Αφού δεν υπάρχει στο ιντερνετ, θα είναι παραμύθι...!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αλλά -μεταξύ μας τώρα- είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να διαβάσεις τίποτε από αυτά που θα σου προτείνουν, εκτός κι αν είναι καμιά αράδα οδηγίες σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ. Οπότε αυτή και είναι η απάντηση γιατί δεν θα μάθεις κάτι παραπάνω έτσι όπως το πας. Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής με σένα: Να μην κάνεις ζημιά στον εαυτό σου. Γιατί όπως και να το κάνεις, μπορεί οι μερικοί αυτοί συγγραφείς να έχουν γράψει κάποια πράγματα αμφισβητήσιμα, αλλά εξακολουθούν να είναι εδώ, να παραμένουν σώφρονες και υγιείς. Δεν τους έχουν κλείσει σε κάποιο ίδρυμα ή δεν έχουν πάθει τίποτα χειρότερο, όπως να πήδηξαν από καμιά ταράτσα στο κενό. Αρα η πρακτική που ασκούν και σου προτείνουν, τουλάχιστον είναι ασφαλής για την ψυχική και σωματική σου υγεία.
Αυτά που θα σου γράψει ο κάθε -συγνώμη για την έκφραση- παπάρας του ίντερνετ, τη μυστική συνταγή της γιαγιάς για εξωσωματικές εμπειρίες, δεν μπορείς να ξέρεις αν δουλεύει, αν δουλεύει με ασφάλεια, αν σε δουλεύει ο ίδιος, αν τον έχουν κλείσει κάπου και στα γράφει από κει μέσα ή αν έχει άλλους στόχους, πολύ πιο σκοτεινούς απ΄ότι φαντάζεσαι.
Όταν θα αποφασίσεις ότι θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα αυτό, έχεις γνώσεις Αγγλικών -γιατί η βιβλιογραφία που γνωρίζω είναι Αγγλική- εδώ θα είμαστε και τα ξαναλέμε. Συμβουλές στου κασίδη το κεφάλι πάντως, εγώ δεν θα σου δώσω. Και προτείνω και στους υπόλοιπους που ξέρουν πέντε πράγματα να κάνουν το ίδιο.
Abyssus Abyssum Invocat