- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πιο συγκεκριμένα, θα σε παρακολουθεί:
1) Όταν κοιμάσαι το βράδυ
2) Όταν κάθεσαι στον υπολογιστή
3) Όταν κάθεσαι στην τοαλέτα
4) Όταν κάνεις μπάνιο
5) Όταν βλέπεις τηλεόραση
6) Όταν είσαι με την κοπέλα σου (αν υπάρχει)
7) Όταν είσαι στην κουζίνα
8) Όταν ανοίγεις την πόρτα για να φύγεις.
9) Όταν δουλεύεις ή διαβάζεις
10) Όταν τρως
11) Όταν/αν αυτοϊκανοποιήσε
12) Όταν κάνεις άσχημες σκέψεις
13) Όταν κάνεις καλές σκέψεις
14) Όταν ανοίγεις την ντουλάπα
15) Όταν κοιτάς στον καθρέφτη
16) Όταν σηκώνεις τα σπεπάσματα
17) Όταν είσαι κατάκοιτος λόγω ασθένειας
...
Σε αυτές τις περιστάσεις και σε ορισμένες άλλες, το πνεύμα θα παρακολουθεί.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/04/2012 13:05:38
quote:
[...
6) Όταν είσαι με την κοπέλα σου (αν υπάρχει)
...
Σε κόβω να μήν υπάρχει... ΟΜΩΡΦΑΑΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ!
Δεν πειράζει... θα βάλω και σως, για να γλιστράει!!!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:
Μηπως ξεχασες και κατι αλλο Ντοκτορ?
Τι ξέχασα;;;
quote:Προτιμώ τη φυσική "σως", συντοπίτη
Σε κόβω να μήν υπάρχει... ΟΜΩΡΦΑΑΑΝΤΡΑΑΑ ΜΟΥ!
Δεν πειράζει... θα βάλω και σως, για να γλιστράει!!!
Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το τρίτο μάτι.
quote:Ναι, είναι πιθανό. Αλλά απ' ότι λέει η κοπέλα δεν συμβαίνει τακτικά κάτι τέτοιο.
Αγαπητή Iprh και Dr Jekyll Mr Hyde το να βλέπει κάποιος-οια φυσικά πρόσωπα χωρίς να υπάρχουν, το πιθανότερο είναι να πάσχει απο κάποια ψυχική ασθένεια(σχιζοφρένεια λόγου χάρη)
quote:
Δηλαδή πώς θα μπορούσε να το καλλιεργήσει?
Αυτό δεν μπορεί να συζητηθεί εδώ στο φόρουμ, θέλει λίγο ανάλυση.
Πάντως υπάρχουν και στο διαδίκτυο διάφορες τεχνικές, τώρα κατα πόσο δουλεύουν η κάθε μία απο αυτές, δε μπορώ να το ξέρω.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/05/2012 00:53:38
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
Εντάξει ότι δεν κατανοούμε μην το κάνουμε ασθένεια του μυαλού και της ψυχης
Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο:Oτι κατανοούμε το κατατάσσουμε σε ψυχική ασθένεια και ότι δεν κατανοούμε σε μεταφυσικά χαρίσματα..!!
quote:
Αγαπητή Iprh και Dr Jekyll Mr Hyde το να βλέπει κάποιος-οια φυσικά πρόσωπα χωρίς να υπάρχουν, το πιθανότερο είναι να πάσχει απο κάποια ψυχική ασθένεια(σχιζοφρένεια λόγου χάρη)
Και λες ότι:
quote:
Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο:Oτι κατανοούμε το κατατάσσουμε σε ψυχική ασθένεια και ότι δεν κατανοούμε σε μεταφυσικά χαρίσματα..!!
Για εξήγησέ μου τώρα τι κατάλαβες εσύ αρχικά, το κατανόησες και πιθανολογείς ψυχασθένεια;;;
Και γιατί δεν μπηκες στην περίπτωση να μην κατανοήσεις και να το ονομάσεις μεταφυσικό χάρισμα;;;
Δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να κατανοούμε τα ίδια ούτε να έχουμε τις ίδιες δυνατότητες. Όταν δεν κατανοείς ή δεν έχεις ζήσει κάτι δεν το δίνεις κάποια "ταμπέλα" επείδη έτσι μας διδάξανε άλλοι και καλά "λογικοί".
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
petros
Αν θες γράφε ελληνικά, για να είναι πιο κατανοητά αυτά που γράφεις.
Δηλαδή αυτό που αναφέρεις είναι περιστατικό με το οποίο ασχολήθηκε και η αστυνομία; Το χωριό ας πούμε θορυβήθηκε από αυτό γεγονός;
Ηταν καλοκαιρι στην Ανδρο και εκανε πολυ ζεστη.Η προγιαγια μου πηγε με εναν κουβα να παρει νερο απο ενα πηγαδι το οποιο ηταν μερικα μετρα μακρια, σε ενα αλσος.Καθως εφτανε εκει ειδε πανω στο πηγαδι μια αερινη μορφη να χορευει.Πολυ μικρη για ειναι καποιο ζωο και πολυχρωμη.Θεωρησε οτι ηταν νεραιδα.(Α να τονισω οτι η προγιαγια μου ηταν μικρη τοτε).Τρομαξε πολυ γυρισε πισω στο σπιτι της και μεχρι να ερθει η ωρα που θα "εφευγε", αυτη η μορφη υπηρχε στο μυαλο της.
Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...