ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MaraΜέλος
29/07/2003, 00:18:54
Να μαι και εγω εδω... το θεμα εχει παρει κυριολεκτικα φωτια και ισα που προλαβαινω να το ακολουθησω...τοσες πολλες αποψεις - τοσα πολλα ερωτηματα - τοσος λιγος χρονος :(

Καταρχην να καλως ορισω τα νεα μελη μα και τα παλια που μας ξανα ηρθανε (sis μου ελειψες)

Απο που λοιπον να αρχισω...για να δουμε!

quote:
Γιατί είδους σχέσεις μιλάμε? Για απλές σχέσεις, για πολύχρονες ή για γάμο?

Τι σημαινει απλη σχεση και πια η διαφορα με την πολυχρονη? Μια παλη σχεση δεν μπορει να ειναι και πολυχρονη? Ενας γαμος δεν μπορει να δημιουργηθει μεσα απο ολιγοχρονη σχεση? Μια σχεση οταν πραγματικα σημαινει κατι για μας και δεν ειναι κατι το εφημερο εχει διαφορα απο ενα γαμο ?(περα απο τις κοινωνικες υποχρεωσεις)

Σημασια εχει η ποσοτητα ή μηπως η ποιοτητα?

Οι σχεσεις κατ'εμε παντα, ειναι 2 ειδων. Οι εφημερες που απλα υπαρχουν για να ασχολιομαστε με κατι και αυτες που πραγματικα μας αγγιζουν, αυτες για τις οποιες παλευουμε - αγωνιζομαστε και μας στιγματιζουν με την οποιαδηποτε καταληξη τους!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

MaraΜέλος
29/07/2003, 00:40:04
quote:
Θέλω να αναρωτηθούμε πρώτα απ'όλα, ξέρουμε τί είναι Αγάπη ?

Ολοι καταλαβαινουμε οτι ενας ορισμος δεν μπορει να υπαρξει - αναλογα με τα βιωματα του καθενος ο ορισμος μπορει και να διαφερει σε καποια σημεια...ας προσπαθησω ομως σε αυτο τον πινακα να ζωγραφισω τι ειναι Αγαπη για μενα ...

Οταν γιορταζει καποιος για την λεωφορο της εκπληρωσης που ακολουθει ο αλλος, οταν ο ενας σεβεται την ελευθερια και την αναγκη της προσωπικης αναπτυξης σε δρομους παραλληλους, οταν ο ενας ανοιγει την πορτα με κλειδι την εμπιστοσυνη για να μπορει το πνευμα του αλλου να πεταξει ελευθερα και στην συνεχεια να κουλουριαστει στην αγκαλια του και να του μιλησει για τα οσα ειδε...τοτε για μενα μιλαμε για αγνη πραγμαtικη αγαπη!

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Darkangel_78Μέλος
29/07/2003, 01:01:51
quote:
Ας ξεχωρίσουμε της έννοιες

Πάλι θα μπλέξουμε τη συζήτηση μου φαίνεται...
Υποκειμενικά μιλώντας, θα επαναληφθώ:
Αγάπη είναι αυτό το συναίσθημα που γεμίζει όλο σου το είναι,σου γίνει μια απίστευτη αίσθηση γαλήνης και δύναμης που πλημμυρίζει κάθε σου κύτταρο.
Έρωτας από την άλλη,είναι η φουρτούνα,η τρικυμία,αυτό το ...ταράκουλο
που σε κάνει να χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου!!

Όσο για την επιβεβαίωση? Όλοι τη θέλουμε κι όποιος πει το αντίθετο (συγνώμη αν γίνω σκληρή) είναι απλά ψεύτης!!!

Απλά αν κάποιος δεν έχει την επιβεβαίωση πρώτα του εαυτού του,ας μη ψάχνει την επιβεβαίωση έξω από αυτόν,γιατί απλώς δε θα είναι αρκετή.

Όσο για τον ορισμό της αγάπης,για μένα είναι κυρίως συγχώρεση. Εντάξει,όχι άμεση καμιά φορά (άνθρωποι είμαστε) αλλά τελικά ναι.Στο κάτω-κάτω,η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάμε κακίες,έτσι δεν είναι?Γιατί να φαινόμαστε ανώριμοι όταν έχουμε επιλογή για το αντίθετο?Γιατί έτσι μας βολεύει?
Όπως λέγαμε και στα σχολικά μου χρόνια...
Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει...αν γυρίσει είναι δικό σου!Αν δε γυρίσει,δε σ'αγάπησε ποτέ!
Μπορεί να ακούγεται χαζό σαν τετράστιχο από ημερολόγιο αλλά ισχύει!
Όσο για την πολυγαμικότητα του Ramoglou,προσωπικά δεν το έχω σκεφτεί...αλλά πιστεύω ότι η ένωση είναι για δυο..και ΜΟΝΟ!
Δε το σκέφτομαι με τη λογική-δε μπορώ να αγαπήσω ούτε να ερωτευτώ βάσει λογικής-παρά μόνο με την καρδιά.Πόση λογική μπορεί να χωρέσει...

εδώ?Παρά μόνο καρδιά...

Αχ και να ήταν η ζωή δίκαιη...και η ώρα όχι τόσο περασμένη!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΠύρραΜέλος
29/07/2003, 01:32:46
Μου φαίνεται ότι το τόπικ μας δεν είναι για το αχλαδότυρο. Όλες αυτές οι ψυχές ξεγυμώνονται μπροστά στα μάτια μας. Για βόλτα βγαίνω και επιστρέφοντας βρίσκομαι σε ακόμη μια τουλάχιστον εκτόνωση ψυχής. Θαύμα!!!!

quote:

Φίλη Lengolas και φίλε Astral[/b] ( καλώς μας όρισες ) για μένα η λέξη αγάπη είναι η ποιο ιερή λέξη και προσωπικά την έχω πει μόνο όταν ήμουν σίγουρος .

Είναι για αυτόν το λόγο δεν πρέπει να γίνεται καραμέλα.

quote:
Αγαπώ , για τη δική μου θέαση των πραγμάτων , σημαίνει ξεχωρίζω κάποιον και του δίνω χωρίς να περιμένω να πάρω και χωρίς να του στερήσω την ελευθερία του .

Ορθόν!!!

quote:
Απλά η αγάπη είναι μία θυσία του προσωπικού μας εγώ .

Διαφωνώ! Για μένα είναι η δόξα του προσωπικού μας εγώ!!

quote:
Ο δυτικός πολιτισμός ( μέσω των εντολών του Μωησή ) έχει σαν πρότυπο την μονογαμία , ο ανατολικός δεν την έχει .
Ποιοι είναι σωστοί , ποιοι λάθος και μέσα από ποιο κριτήριο ;

Πιος το είπε αυτό? Οι μουσουλμάνοι δε μπορούν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Απαγορεύεται και τιμωρείται. Γιοκ ουρί και ατζεμ πιλάφι για αυτούς. Πρέπει να τις παντρευτούν. Απαγορεύεται το σεξ εκτός γάμου.
Άσε που παντρεύονται τις γυναίκες που διαλέγουν οι γονείς του από μικροί.
Μην τα ισοπεδώνουμε Ράμογλου. Στην ανατολική κουλτούρα, οι ισλαμιστές κόβουν τις κλειτορίδες των γυναικών. Οι γυναίκες οριμάζουν στα 9 τους χρόνια. Και ξες τι σημαίνει αυτο? Εδώ ξεσηκώθηκε η Interpol και το FBI για την περίπτωση του 12χρονου κοριτσιού. Τι σημαίνουν αυτά? Ότι πρέπει να αναρωτηθούμε και σε αυτά για το πια κουλτούρα είναι η σωστή? Προς θεού!!!!! Η ηθική προφανώς αλλάζει από κουλτούρα σε κουλτούρα, και ο άνθρωπος από τόπο σε τόπο, μην το παρακάνουμε όμως στα λεγόμενα μας. Ε, ξεφύγαμε.

quote:
Προσωπικά δεν κατακρίνω κανέναν , απλά αναρωτιέμαι που και πως γράφηκε αυτός ο άγραφος κανόνας της πίστης του ενός προς τον άλλο ;

Δε διαφωνώ. Αλλά λίγο να ξεχωρίσουμε τον όρο πίστη. Τι σημαίνει πίστη? Αν εγώ δηλαδή αφεθώ σε έναν άλλον άντρα εκτός του δικού μου παύω να είμαι πιστή? Παύω να είμαι έμπιστη, αλλά όχι πιστή. Εξακολουθώ να είμαι εκεί, δίπλα του, να τον στηρίζω με την ίδια μου τη ζωή, και στην κουτσουκέλα του ακόμη, εκεί θα είμαι να τον υποστηρίξω. Δε θα πάψω να πιστεύω σε αυτόν, θα πιστεύω στη σχέση μας και στον εαυτό μου.

quote:
Ποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσοι έρωτες δυνατοί και μεγάλοι , με θυσίες και όρκους αιώνιας αγάπης δεν κράτησαν ;
Γιατί τόσα διαζύγια ;
Γιατί τόσοι χωρισμοί ;

'Ελα ντε?

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

ΠύρραΜέλος
29/07/2003, 01:51:44
quote:

Γιατί είδους σχέσεις μιλάμε? Για απλές σχέσεις, για πολύχρονες ή για γάμο?

quote:
Τι σημαινει απλη σχεση και πια η διαφορα με την πολυχρονη? Μια παλη σχεση δεν μπορει να ειναι και πολυχρονη? Ενας γαμος δεν μπορει να δημιουργηθει μεσα απο ολιγοχρονη σχεση? Μια σχεση οταν πραγματικα σημαινει κατι για μας και δεν ειναι κατι το εφημερο εχει διαφορα απο ενα γαμο ?(περα απο τις κοινωνικες υποχρεωσεις)

Διαφωνώ καλή μου Μάρα καθέτως και οριζοντίως!!!!! Από τη στιγμή που μπαίνουμε στη εφηβεία καταναλώνουμε το χρόνο μας σε "γκομενιλίκια" (με συγχωρείται για τη γλώσσα, αλλά αυτό είναι), οι σε πιο μακρόχρονες σχέσεις. Και τι σημαίνει αυτό? Ότι για μια ζωή θα ανήκουμε σε κάποιον και δε θα μπορούμε να χαρούμε στη ζωή μας. με αυτή τη λογική, ας παντρευόμαστε από νωρίς να κάνουμε και κανά παιδί γιατί έτσι και αλλιώς το ίδιο πράγμα είναι. Τι λέτε βρε παιδιά? Αν για τον καθένα που γνωρίζαμε υποσχόμασταν "πίστη" και το πράτταμε, τι θα χαιρόμασταν τότε. Μια αιώνια δέσμευση? Όχι. Όσο δεν υποσχομαι τιποτα, κάνω ότι θέλω, χαίρομαι, απολαμβάνω, ξεστρατίζω.
Και φυσικά θα διαχωρίσω τις σχέσεις. Θα έχω μία σχέση απλή, ακόμη και χρόνο να είναι, και δύο χρόνια ακόμη, και θα μου δεσμεύσει τι ζωή μου? Και τι να τον κάνω ένα άντρα, που από έφηβος ξέρει μόνο να είναι δεσμεύμενος? Α ωραία, δηλαδή μόλις καταλάβει τι ρόλο παίζει ο αντρισμός του (προφανώς καθυστερημένα), όταν θα πρεπει να ηρεμήσει αυτός να κυνηγάει ασύστολα τη ζωή του. Και εγώ, άλλη στερημένη να περιμένω τον υδραυλικό!!! Χίλιες φορές να παντρευτώ από νωρίς, παρά να βλέπω τη ζωή μου να καταναλώνεται σε σχέσεις που τελικά τελειώνουν αλλά την τρώω τη δέσμευση στο κεφάλι. Να χάσω εγώ τη ζωή μου για κάτι που δε θα κρατήσει? Και μετά να μου δώσω μια μούτζα για την ελευθερία που έχασα? Και πως εγώ θα ολοκληρωθώ σα γυναίκα?

quote:
Σημασια εχει η ποσοτητα ή μηπως η ποιοτητα?

Δεν είναι εκεί το θέμα. Άλοτε έχει η ποιότητα, άλλοτε η ποσότητα. Αν έχεις παιδιά, και φυσικά μετράει η ποσότητα. Αν θέλεις να ζήσεις τα πιο ομορφα σου χρόνια, μπορεί μόνο η ποιότητα.

quote:
Οι σχεσεις κατ'εμε παντα, ειναι 2 ειδων. Οι εφημερες που απλα υπαρχουν για να ασχολιομαστε με κατι και αυτες που πραγματικα μας αγγιζουν, αυτες για τις οποιες παλευουμε - αγωνιζομαστε και μας στιγματιζουν με την οποιαδηποτε καταληξη τους!

Ακόμη κα οι εφήμερες έχουν το σκοπό τους. Άνευ ουσίας, δε διαφωνώ. Κενές, στεγνές. Αχ πόσε φορές καταναλωνόμαστε σε σχέσεις που δεν τις θυμόμαστε ξανά ποτέ, ακόμη και μακρόχρονες. Ποια το είπε σε προηγούμενα μηνύματα. Προσωπικά εγώ είχα 2 χρόνια σχέση, που ειλικρινά δεν τη θυμάμαι σχεδόν ποτέ, θαρρείς και δεν πέρασε από τη ζωή μου. Ε και που δεν ήταν εφήμερη? Όπως είπε ο φίλος μας ο Ράμογλου, μπορεί να υπάρξει μία ωρα έρωτα ανεξίτηλη στο μυαλό μας, ενώ άλλες σχέσεις μεγαλύτερες να μην μπορούν ούτε σα φαντάσματα να παραμείνουν.

Τώρα αν μιλήσουμε για γάμο, τα πράγματα αλλάζουν αρκετά.

elpidaΜέλος
29/07/2003, 12:55:54
quote:
Απλά η αγάπη είναι μία θυσία του προσωπικού μας εγώ

Είναι πολύ δύσκολη αυτή η θυσία και είναι αξιοθαύμαστο το μεγαλείο της ψυχής αυτού που μπορεί να το κάνει. Δυστυχώς όμως δεν το συναντάμε συχνά γιατί το «εγώ» είναι πολλές φορές υπέρμετρο και πλαισιωμένο από διάφορα ποταπά αισθήματα.

quote:
Τελικά γιατί μόνο όταν δηλώσω ότι ανήκω κάπου και υποδουλωθώ μέσα σε μία σχέση να χαρακτηρίζομαι ο σωστός , φυλακίζοντας την ψυχή μου και το είναι μου ;

Τότε δεν χαρακτηρίζεσαι σωστός καλέ μου ! Τότε απλά κοροιδεύεις τον εαυτό σου και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Σημασία έχει η ψυχή σου και το είναι σου να είναι ελεύθερα και να τα προσφέρεις εσύ συνειδητά εκεί που νομίζεις πως θα μπορέσεις να βιώσεις την ευτυχία. Δεν είναι εύκολο γιατί πολύ συχνά συναντάμε ανθρώπους αχάριστους που δεν ξέρουν να εκτιμούν και να σέβονται το τι τους έχει προσφέρει η ζωή. Όταν όμως χάσουν αυτό που έχουν τότε δυστυχώς μπορούν και κατανοούν, τότε όμως είναι πολύ αργά….. Το να πληγώνουμε τον άλλον είναι εύκολο, το να του προσφέρουμε την ψυχή και την ευτυχία είναι δύσκολο.

Σας ευχαριστώ όλους για την κατάθεση της ψυχής σας για τις απόψεις σας. Αυτός ο πίνακας τελικά στο τέλος του θα είναι υπέροχος πολύχρωμος και μεγάλης αξίας και σίγουρα σε όποιον μπορέσει να τον διαβάσει να προσφέρει πολλά.

Καλή συνέχεια να έχετε όλοι σας

FotiniΜέλος
29/07/2003, 13:09:04
Καλησπερα σας

(ναι sis μου εδω αραια και που εστω :)}

Θα εξακολουθω να λεω οτι και να μου πεις Ραμογλου , οτι ναι ειναι ενα απο τα πραγματα που μας κανει να ξεχωριζουμε, γιατι πολυ απλα ειναι θεμα ηθικης σεβασμου και μυαλου αρα λογικης (δε θα κανω την συνεπαγωγη τωρα!)( και οχι μη πεις παλι ποιος κρινει ποιο ειναι το σωστο λαθος κλπ. θα πω πολυ απλα οτι ειναι η δικη μου προσωπικη αποψη :) }

δεεε θα ξαναμπω στην συζητηση που εχουμε κανει στο παρελθον και αρκετες φορες μαλιστα :)

Αγαπη ειναι για μενα να δινω στον ανθρωπο που εχω διπλα μου χωρις να νιωθω οτι καταπιεζω εμενα...εχω ακουσει τη φραση, κανε αυτο που θες τι θα εκανες εαν δεν ημουν εγω, μα δε ειναι ετσι!
Εισαι μαζι μου και απο τη στιγμη εκεινη πρεπει να σε μετραω , να σε υπολογιζω, και να σε σκεφτομαι, κι ομως μερικοι νιωθουν...ελλειψη ελευθεριας, και απο τη στιγμη που νιωθουν κατι τετοιο...ε μαλλον δεν αγαπανε αλλα νομιζουν οτι αυτο το εντονο συναισθημα που εχουν ειναι αγαπη και οχι παιδια μη το τραβαμε δε μιλαμε για δεσιμο χειροποδαρα δεν αναφερομαι σε κατι τετοιο!!

οσο για το ειδος των σχεσεων ναι ειναι διαφορετικη η καθεμια, αλλα και εγω συμφωνω, εν μερει, με τη sis μου,mara, οσο μικρη και να ειναι σημασια εχει το ποσο εντονη την νιωθεις, γιατι εαν νιωθεις να ειναι ολος ο κοσμος γυρω απο αυτη.....τι να λεμε...δε θα σηκωσεις κεφαλι που λενε απο κει....

ειμαι αναμεσα σε αυτα που λετε Μαρα και Πυρρα, απλα πιστευω και στα δυο, οντας μαθητρια μεσα απο εφημερες σχεσεις, πολυχρονες, γαμο και χωρισμο

Δυσκολα τα πραγματα παιδια, μια σχεση θελει πολυ δουλεια,αγαπη, σεβασμο προς τον αλλο, ηθικη, και προπαντων τη γνωση του τι θελουμε και του τι ζηταμε

Με πολυ πολυ αγαπη προς ολους σας :)
Φωτεινη

29/07/2003, 14:44:48
Ναι αγαπημένη μου Ελπίδα θα γίνει ωραίος ο πίνακας και πραγματικά θα έχει κάτι να αφήσει σε όσους τον δουν .

Ακόμα και σε μας τους ίδιους .

Προσωπικά νιώθω ευτυχής και σίγουρα δεν είμαι αυτός που ήμουν στα 20 στα 25 κλπ.
Τώρα ξέρω πάνω απ όλα ποιος είμαι , τι ζητάω και το σημαντικό είναι αυτό .

Η γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις κατανοήσει , όταν ξέρεις τον ίδιο σου τον εαυτό τότε μπορείς να είσαι δίπλα σε κάποιον .
Έτσι και ο συν-τροφός σου βιώνει την ευτυχία και την δημιουργία μέσα από τη σχέση .
Αν τον καταπιέσεις , αν του στερήσεις την ελευθερία του , αν η όποια δική σου ανασφάλεια στριμώξει τον άλλο τότε σίγουρα θα υπάρχει αντίδραση .

Ο καθένας ανήκει μόνο στον εαυτό του και αποφασίζει που και πως θα τον διαθέσει .

Πολλές φορές φίλοι μου παρατηρώ ότι ενώ γνωρίζουμε κάποιον και στην αρχή τον αποδεχόμαστε όπως είναι μετά προσπαθούμε να τον αλλάξουμε και να τον φέρουμε στα δικά μας τα πρότυπα .
Η γνώμη μου είναι πως αυτό καταπιέζει τον άλλο και έτσι εμείς επικεντρωνόμαστε σε αυτά που θέλουμε να αλλάξουν και ο άλλος σε αυτά που τον καταπιέζουν , χάνοντας την ουσία της σχέσης .
Ξεχνάμε δηλαδή αυτά που μας ενώνουν και κοιτάμε αυτά που μας χωρίζουν .

Ας δούμε τι μας ενώνει φίλοι μου με τον κάθε συν-άνθρωπο και ας πάρουμε το καλύτερο απ αυτόν δίνοντας και εμείς ότι καλύτερο έχουμε .

Όταν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη .

Ο κακός λύκος

lencolasΜέλος
29/07/2003, 19:03:57
quote:

[Όσο για την πολυγαμικότητα του Ramoglou,προσωπικά δεν το έχω σκεφτεί...αλλά πιστεύω ότι η ένωση είναι για δυο..και ΜΟΝΟ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!! ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ 2!ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ !Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ.. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΞΕΝΟΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΟΣΑ ΨΑΧΝΑΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΤΑΣΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ?

Δυσκολα τα πραγματα παιδια, μια σχεση θελει πολυ δουλεια,αγαπη, σεβασμο προς τον αλλο, ηθικη, και προπαντων τη γνωση του τι θελουμε και του τι ζηταμε.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΘΕΛΕΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ 2 ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΧΑΛΑΜΕ...

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

ΠύρραΜέλος
29/07/2003, 20:50:02
Καλες μου φίλες, μία σχέση στηρίζεται σε:

* ΑΛΗΘΕΙΑ
* ΦΙΛΙΑ
* ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
* ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
* ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

αν δεν υπάρχουν αυτά δεν υπάρχει πραγματικά σχέση. Αν και οι δύο είναι μονογαμικοί η σχέση θα ανθίσει. Αν και οι δύο είναι πολυγαμικοί, το ίδιο. Αν όμως έχουν διαφορετική στάση απεναντι στις ερωτικές σχέσεις, δεν ανθίζει τίποτα, ίσα ίσα μαραίνεται. Δε στεριώνουν τέτοιες σχέσεις, όσο και να προσπαθούμε.