ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε ότι οι σημερινές θρησκείες θα μπορούσαν να επιζήσουν και εκτός Γης? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πιστεύετε ότι οι σημερινές θρησκείες θα μπορούσαν να επιζήσουν και εκτός Γης? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ostria61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
Black_SwanΜέλος
28/05/2011, 18:10:57
quote:

Εμπρός λοιπόν Γυναίκες και Άντρες μαζί να βρούμε νέες φρέσκες ιδέες, να ορίσουμε καινούργιες αξίες,, να δημιουργήσουμε αντάξια του ανθρώπου πρότυπα.
Μια και είμαστε ακόμα άνθρωποι.
Μιά και ακόμα υπάρχουμε και ζούμε σε αυτό τον τόπο.

Εμπρός λοιπόν!αυτή η εποχή ενδύκνειται για αναθεώρηση απόψεων..ιδεών.. δυστυχώς πρέπει να έρχονται δύσκολες εποχές για να μπαίνουν οι άνθρωποι σε σκέψεις για τη ζωή τους και την ύπαρξή τους.

quote:

Και η μάνα γυναίκα είναι.
Γυναίκες διαιωνίζουν το πρόβλημα, γιαυτό αργεί να ξημερώσει

ναι γυναίκες το διαιωνίζουν το πρόβλημα αλλά είναι τόσο τραγικό να βλέπεις νέες γυναίκες υποτίθεται της νέας γενιάς που μόλις αρχίζουν και κάνουν οικογένεια σήμερα να έχουν ίδιες απόψεις με τις μανάδες τους. Και εδώ θα τολμήσω να πω ότι είναι δύσκολο να έρθει η πνευματική ανάταση από τη στιγμή που αρκετές γυναίκες "βολεύονται" με την αποκατάσταση τους. Είτε οικονομικά είτε κοινωνικά.

quote:

Εγώ δεν θα πήγαινα ΠΟΤΕ με μιά γυναίκα “βούρλο”, όσο και ωραίο κώλο να είχε
ΔΕΝ είμαι κτηνοβάτης.
Και δεν είμαι ο μόνος που σκέπτεται έτσι

Μην το ισοπεδώνεις τόσο το θέμα.
Οι νοοτροπίες σιγά σιγά αλλάζουν.
Μην είσαι τόσο πολύ απαισιόδοξη.

σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις... για τον κανόνα μίλησα. Αν δεν υπήρχαν και οι εξαιρέσεις έπρεπε να δέναμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να πέφταμε στη θάλασσα
Δε θα έλεγα ότι έχει να κάνει με νοοτροπία αυτό το θέμα όσο με χαρακτήρα και πνευματική ευφυία του κάθε άντρα.