- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Για να μην έχεις άγχος στις εξετάσεις, θα πρέπει, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να έχεις ήσυχη την συνείδηση σου."Έκανα οτι μπορούσα κατά την διάρκεια της χρονιάς"?
Αν η απάντηση θα είναι θετική (που δεν το βλέπω, όλη μέρα στο Εσωτερικα βρίσκεσαι
) τότε θα είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις το άγχος πριν τις εξετάσεις.
Ubi Dubium Ibi Libertas
καλως τον... τι κανεις Libero? ολα καλα? ![]()

Ubi Dubium Ibi Libertas
quote:quote:
Αλλά δεν ξέρω πώς το καταφέρνω αυτό...Έχει τύχει άπειρες φορές να γράφω διαγώνισμα στο σχολείο και να μην μπορώ να λύω ούτε μια άσκηση(μιλάμε για πολύ εύκολα θέματα, έχω λύσει πολύ πιο δύσκολα)
Και με το που τελειώνει η εξέταση και μαζεύει ο καθηγητής τα φυλλάδια και φεύγει το άγχος του διαγωνίσματος από πάνω μου, τότε ξαφνικά μου έρχονται όλες οι λύσεις μία μία στο μυαλό...!!! Και λέω μα πώς δεν τα έλυσα??? έχω λύσει 1000 φορές πιο δύσκολα θέματα.
Θα με φάει αυτό το άγχος
σου λεω, το ιδιο και σε μενα.... μεχρι που με πιανει ΠΑΝΙΚΟΣ....
παραδειγμα σε μαθημα Στατιστικης στο Μεταπτυχιακο μου, ελυσα τις 4 ασκησεις απο 5 - 6 τοπους τη καθε μια, ενω η σωστη ηταν η πρωτη φορα!!! (ειχε δει το προχειρο η καθηγητρια και μου ειπε, "αφου το εχεις, γιατι το διορθωνεις?") βεβαια, την 2η φορα που εδωσα το μαθημα το περασα... αλλα μπηκα σε μια διαδικασια να ξανα διαβασω
Σε καταλαβαίνω!! Τα σβήνω ενώ είναι σωστά, επειδή είμαι προκατειλλημένη ότι είναι λάθος.
quote:quote:Για να μην έχεις άγχος στις εξετάσεις, θα πρέπει, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να έχεις ήσυχη την συνείδηση σου.
Narkissa555
Όσο για τις πανελλήνιες, είμαι σίγουρη ότι θα πατώσω και μόνο από το τρέμουλο άγχους που θα με έχει καταβάλλει...!
"Έκανα οτι μπορούσα κατά την διάρκεια της χρονιάς"?
Αν η απάντηση θα είναι θετική (που δεν το βλέπω, όλη μέρα στο Εσωτερικα βρίσκεσαι
) τότε θα είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις το άγχος πριν τις εξετάσεις.
Διάβασε τι έγραψα παραπάνω. Έχεις δίκιο, αλλά το άγχος μειώνει πολύ σημαντικά την απόδοσή σου. Όλοι οι καθηγητές μου το λένε.
Το ότι είμαι στο εσωτερικα, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω παράλληλα![]()
quote:
Το ότι είμαι στο εσωτερικα, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω παράλληλα
σωστη παρατηρηση

Edited by - stiv on 28/01/2011 18:12:12
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..
ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΦΟΣΩΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΖΟΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ 20..
CHARMED
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΟΥΤΕ ΑΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ
ΠΑΙΡΝΟΥΝ 18 (ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ )
ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ
ΠΩΣ ΑΞΙΖΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ..
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
CHARMED
Edited by - stiv on 28/01/2011 18:55:34
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΣΜΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ..
ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΦΟΣΩΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΖΟΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ 20..
Welcome to the world of madness.
quote:Ναι τώρα δηλαδή έχεις ένα βιβλίο δίπλα στο πληκτρολόγιο
Διάβασε τι έγραψα παραπάνω. Έχεις δίκιο, αλλά το άγχος μειώνει πολύ σημαντικά την απόδοσή σου. Όλοι οι καθηγητές μου το λένε.Το ότι είμαι στο εσωτερικα, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω παράλληλα
Μία ΤΑΚ! το κουμπί, μία ματιά στο βιβλίο, μια ΤΑΚ! το κουμπι, μια ματιά στο βιλίο.
Αντι να πάρεις να πάρεις παράδειγμα απ' την CHARMED... απαιτείς και 20 τρομάρα σου.
quote:Ναι το υποψιαζόμουνα ότι τα ξέρεις καλά τα γαλλικά...
Για τα γαλλικά μην ανησυχείς... τα μιλάω σαν ελληνικά. Καλύτερα μιλάω γαλλικά παρά αγγλικά.
quote:What? Για κάνε ένα ριπίτ, δε το πιασα αυτό...
και ξερεις πιο ειναι το "αστειο" ? τα πτυχια αυτα που περνουμε εδω, ακομα και αν ειναι του Cambridge ή Michighan δεν αναγνωριζονται ουτε στην Αγγλια ουτε στις HΠΑ, αν θες να πας εκει για Πανεπιστημια... δινεις αλλες εξετασεις... (φυσικα)....
quote:Σπυριααααααρα.
Αν εννοείς τα μαθήματα, βγάζω σημάδια από το άγχος μου.
quote:Amen to that.
Αν εννοείς τους γονείς μου, ευτυχώς λείπουν.
quote:Μπορεί να σε κολλήσουν γρίπη αν τους δεις μετά απο καιρό και αρχίσουν τα φιλιά και τις αγκαλιές. Επίσης μπαίνουν συνέχεια μες τα πόδια σου σαν τα γατιά. Και -ναι- κάνουν διαρκώς ερωτήσεις.
5ο: Γιατι ευτυχως?
quote:Την τέχνη του Βα-Ρά-Τε, ναι μαθαίνει.
4ο: εσυ μαθαινεις μαζι της?
quote:Της ηλικίας είναι... μετά θα τις βαριέσαι περισσότερο.. μετά θα θες να τους δείρεις.. τέλος θα αδιαφορείς.
Γιατί βαριέμαι να απαντάω στις ερωτήσεις τους.
quote:Τώρα που έριξαν τις βάσεις χεχε.. θα φάτε καλά.. χεχε.
Όσο για τις πανελλήνιες, είμαι σίγουρη ότι θα πατώσω και μόνο από το τρέμουλο άγχους που θα με έχει καταβάλλει...!
quote:Αρκεί να είναι αέρας όχι μεθάνιο. Μακριά απ' το μεθάνιο. Προστατέψτε το περιβάλλον.
ολα θα πανε καλα γωγω .δωσε αερα στον ευατο σου
quote:Το ίδιο ισχύει και για την εγγυμοσύνη. Όχι πλάκα κάνω. Για φαντάσου όμως, 8000 μόρια στο τσεπάκι σου. Σκέψου το, προλαβαίνεις ακόμα.
"Έκανα οτι μπορούσα κατά την διάρκεια της χρονιάς"?
Αν η απάντηση είναι θετική (που δεν το βλέπω, όλη μέρα στο Εσωτερικα βρίσκεσαι ) τότε θα είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις το άγχος πριν τις εξετάσεις.
quote:
Έχει τύχει άπειρες φορές να γράφω διαγώνισμα(αδιάβαστη) στο σχολείο και να μην μπορώ να λύσω ούτε μια άσκηση(αδιάβαστη)
Και με το που τελειώνει η εξέταση και μαζεύει ο καθηγητής τα φυλλάδια και φεύγει το άγχος του διαγωνίσματος από πάνω μου, τότε ξαφνικά μου έρχονται όλες οι λύσεις μία μία στο μυαλό...!!! Και λέω μα πώς δεν τα έλυσα???(ήσουν αδιάβαστη)
quote:
σου λεω, το ιδιο και σε μενα.... μεχρι που με πιανει ΠΑΝΙΚΟΣ....παραδειγμα σε μαθημα Στατιστικης στο Μεταπτυχιακο μου, ελυσα τις 4 ασκησεις απο 5 - 6 τοπους τη καθε μια,(αδιάβαστος) ενω η σωστη ηταν η πρωτη φορα!!! (ειχε δει το προχειρο η καθηγητρια και μου ειπε, "αφου το εχεις, γιατι το διορθωνεις?"(αδιάβαστος)) βεβαια, την 2η φορα που εδωσα το μαθημα το περασα(αδιάβαστος)... αλλα μπηκα σε μια διαδικασια να ξανα διαβασω(ήσουν αδιάβαστος)
quote:Πού σε ρε Lib; Θα διαγραφείς σήμερα καθόλου ή από αύριο;
καλως τον... τι κανεις Libero? ολα καλα?
quote:Είδες για να είσαι ρατσίστρια, σου έκαναν κατάληψη στο γραπτό.
Σε καταλαβαίνω!! Τα σβήνω ενώ είναι σωστά, επειδή είμαι προκατειλλημένη ότι είναι λάθος.
quote:Ναι έτσι είναι. Αλλά μετά τη πρώτη φορά όλα καλά. Φεύγει το άγχος και μπαίνει η διάνοια. Για όποιον είναι διάνοια δηλαδή.
Διάβασε τι έγραψα παραπάνω. Έχεις δίκιο, αλλά το άγχος μειώνει πολύ σημαντικά την απόδοσή σου.
quote:Ε ναι, αν έχεις σκοπό να ανεβείς, πρέπει να έχεις τη διάθεση να κάνεις θυσίες. Όμως δεν αρκεί αυτό, να ανεβείς δηλαδή, πρέπει να ξέρεις, όντας διορατικός, και πώς θα κατεβείς μετά. Γιατί όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο δύσκολα κατεβαίνεις. Είσαι έτοιμος για το κατέβασμα; Γιατί από άλλη μεριά ανεβαίνεις και άπο άλλη μεριά κατεβαίνεις
Σιγουρα ,καποια πραματα για να ανεβεις τη δοκο της επιτυχιας ,απαιτειται και θυσια ,τιποτα δεν χαριζεται σημερα.
και αν ξέρεις τη μια μεριά αλλά δε ξέρεις τι θα βρείς στην άλλη, και πού θα καταλήξεις κατεβαίνοντας, έχεις γνώσεις ελλιπείς.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/01/2011 20:40:24
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Μιλαει κιόλας το γαιδούρι...
Ενώ είναι κι αυτός σαν εμένα...
Πάντα τελευταία στίγμή διάβαζε...
Όλο με καταρρακώνει αυτός ο άνθρωπος. Ποτέ δεν μπαίνει για καλό.