- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Θα παρακαλούσα το προηγούμενο τοπικ να είναι μόνο για ανάγνωση.
Αν θέλετε να δείτε το προηγούμενο topic που έχει 17 σελίδες επισκεφτείτε το...
Αστρική προβολή (μέρος πρώτο)
Διευκρινίζουμε ότι αυτό το topic είναι μια φυσική συνέχεια του topic που δημιούργησε το μέλος "Nikolas".
"Διαχειριστής ΤΗΟΤΗ"

Πέθανε μια άλλη μέρα
Διαβάστε παρακάτω και ίσως πάρετε απαντήσεις !
ASTRAL PROJECTION/OOBE ARTICLES
Ελπίζω να σας βοήθησα κάπως .
Φιλικά Γιάννης !

ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ. ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
Το θέμα σου κλειδώνεται μιάς και ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ...
Αυτός είναι και ο λόγος που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Αυτό το topic είναι συνέχεια του πρώτου. Το πρώτο κλειδώθηκε και παραπέμπει εδώ.
Αυτό έγινε για καθαρά τεχνικούς λόγους. Ένα πολυσέλιδο topic είναι αργό και δύσκολο στην δημιουργία και τροποποίηση των μηνυμάτων.
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και μάλλον τα το κάνουμε και σε άλλα πολυσέλιδα topics για να τα... ξεκουράσουμε.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ...![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
euxaristw
chronopoulos
ΦΙΛΕ/Η ΖΕLDA ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
ΛΙΓΟ "ΝΤΟΜΠΡΟ" ΣΕ ΒΡΗΚΑ.![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
eimai ligo sklhros epeidh olou edw mesa miloun san na exoun na kanoun me kati aplo, aporw pou aporoun giati den to katafernoun, aporw pou pisteuoun pws kapoio biblio h kapoios allos me kapoies dikes tou empeiries 8a tous dwsei th lush. den diaferoun ka8oloun apo tous ama8eis autoi oi an8rwpoi.
zikda
kai sth telika an to skefteis, ola einai akura....... akoma kai auto pou molis eipa
Καλώς ήρθες νέε μας φίλε zelda.
Πριν απαντήσω στην ερώτησή σου (τη σχετική με το lsd), θα ήθελα να σε παρακαλέσω κάτι:
Επειδή η ελληνική γραφή, είναι μία ευκολία που παρέχεται στα συγκεκριμένα φόρουμς, κι επειδή η ανάγνωση των γραφόμενων σε greeklish, πολλές φορές κουράζει τους αναγνώστες των τόπικ...
κι επειδή είμαστε ένα ελληνικότατο site,
εάν δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα το εκτιμούσαμε να συμβάλλεις στην προσπάθεια μας αυτή, να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα στα ελληνικά.
Ευχαριστώ!
Σχετικά με το επίμαχο lsd τώρα,
είναι αλήθεια πως έχουν κατά καιρούς γίνει έρευνες, που συνδέουν τα αμίδια του λυσεργικού οξέως με διεύρυνση της συνείδησης. Εξάλλου, άτομα τα οποία έχουν κάνει χρήση πειραματικά και στα πλαίσια επιστημονικών ερευνών, αναφέρουνε διάφορες "περίεργες" εμπειρίες με χρώματα, ήχους, διαστρεβλώσεις του χώρου, κ.λ.π.
Για αστρικό ταξίδι (συνειδητή εξωσωματική εμπειρία), δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι το σχετικό. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω πως: Για το πρώτο που ανέφερα (διεύρυνση της συνείδησης), υπάρχουν πολύ καλύτεροι, ελεγχόμενοι, αποτελεσματικότεροι και λιγότερο επικύνδυνοι τροποι, που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να εφαρμόζονται παράλληλα με την ωριμότητα της ψυχής του κάθε ανθρώπου, κι όχι ως σκοπός. Για το αστρικό ταξίδι δε, ας σκεφτούμε πρώτα, γιατί θέλουμε να το κάνουμε. Ας σκεφτούμε τι πραγματικά είναι ένα αστρικό ταξίδι, και τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξή μας. Σίγουρα το να ψάχνουμε εύκολους τρόπους και μεθόδους... είναι ύποπτο. Ας αφήσουμε τα πράγματα να ωρημάσουν μέσα μας.
Αλλωστε, το θέμα δεν είναι να κάνουμε ή όχι αστρική προβολή. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι περιφερόμαστε ασυνείδητα στον αστρικό κόσμο, και ιδιαίτερα όταν κοιμόμαστε. Το θέμα είναι, να το βιώσουμε συνειδητά, και η συνειδητότητα, είναι μία μεγάλη υπόθεση, που δεν θα μας τη χαρίσει ούτε το lsd, ούτε κανένα βιβλίο - μέθοδος.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
Επειδή η ελληνική γραφή, είναι μία ευκολία που παρέχεται στα συγκεκριμένα φόρουμς, κι επειδή η ανάγνωση των γραφόμενων σε greeklish, πολλές φορές κουράζει τους αναγνώστες των τόπικ...
κι επειδή είμαστε ένα ελληνικότατο site,εάν δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα το εκτιμούσαμε να συμβάλλεις στην προσπάθεια μας αυτή, να εμφανίζονται όλα τα μηνύματα στα ελληνικά.
Ευχαριστώ!
...ΠΑΙΔΙΑ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LSD;

Πέθανε μια άλλη μέρα
kai sth telika an to skefteis, ola einai akura....... akoma kai auto pou molis eipa
Για αστρικό ταξίδι (συνειδητή εξωσωματική εμπειρία), δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι το σχετικό. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω πως: Για το πρώτο που ανέφερα (διεύρυνση της συνείδησης), υπάρχουν πολύ καλύτεροι, ελεγχόμενοι, αποτελεσματικότεροι και λιγότερο επικύνδυνοι τροποι, που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να εφαρμόζονται παράλληλα με την ωριμότητα της ψυχής του κάθε ανθρώπου, κι όχι ως σκοπός. Για το αστρικό ταξίδι δε, ας σκεφτούμε πρώτα, γιατί θέλουμε να το κάνουμε. Ας σκεφτούμε τι πραγματικά είναι ένα αστρικό ταξίδι, και τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξή μας. Σίγουρα το να ψάχνουμε εύκολους τρόπους και μεθόδους... είναι ύποπτο. Ας αφήσουμε τα πράγματα να ωρημάσουν μέσα μας.
Λοιπον ειμαι ενα ατομο που ασκω αστρικη προβολη μεσω διαλογισμου εδω και 23 μερες ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! και λεω δοξα τον θεο γιατι αυτα που περιγραφεις ειναι πολυ σοφα! Το ανακαλυπσα και εγω ο ιδιος αφου βιωσα μια εξωσωματικη εμπειρια και αισθανθηκα μια κακια παρουσια και αμεσως μετα γυρισα στο σωμα μου αυτοματως.
Πιστευα οτι το να χαλαρωσω το σωμα μου και να αδειασω το μυαλο μου απο σκεπσεις δεν μπορει να ειναι κατι κακο.. ΤΟΣΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΣΑ ΕΛΕΓΑ!!!
Με την συχνη πρακτικη του διαλογισμου,χαλαρωσης σωμα και πνευματος ενεργοποιουνται στο σωμα μας δυναμεις οι οποιες πρεπει να ειναι κοιμισμενες γιατι ανοιγουν μονο οταν καποιος ειναι αγνος, ετοιμος.
Ευτυχως ασχολιομουν μονο 23 μερες με την αστρικη προβολη και τον διαλογισμο. Ηξερα ομως αρκετα απο βιβλια που ειχα διαβασει και αμετρητες ιστοριες απο πολα ξενα σαιτ τρια χρονια τωρα. Ολοι ειχαν να αναφερουν (παραδοξως;)καποιες επιθεσεις απο αλλα οντα, καποιους περιεργους ηχους στο σπιτι και πολα αλλα οπως ενω ειναι χαλαροι μετα οταν σηκωνονται να βλεπουν καποια οντα στο παραθυρο του δωματιου τους!!!. Παντα ομως τα δικαιολογουσαν με πραγματα που τα δημιουργει το εγω και το υποσηνηδειτο. Ευκολη απαντηση
Ανακαλυψα χθες αυτο το σαιτ που περιγραφουν ατομα που εχουν φτασει στο σημειο της τρελας και δεχονται επισης επιθεσεις απο διαφορες οντοτητες απο την αλη οχθη απο την στιγμη που μεσω απο διαφορες μορφες διαλογισμου ενεργοποιησαν δυναμεις που δεν γνωριζαν και δεν επρεπε να ενεργοποιηθουν οπως τα τσακρας, τριτο ματι.
Πηγαιντε μονοι σας και διαβαστε τις εμπειριες τους σε αυτο το σαιτ για να μην νομιζει κανεις οτι τα λεω για να εντυπωσιασω. Ωσ τωρα ηθελα παρα πολυ να την μαθω την αστρικη προβολη και να μπω σε αλλες καταστασεις της συνηδητοτητας αλλα...Οπως ειπε και ενα ατομο που τωρα παρακαλαει να βρει την γαληνη
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Βγαλτε συμπερασματα μονοι σας εγω παντως σταματαω τωρα που ειναι νωρις και κλεινω τις πυλες που πηγα με αφελεια να ανοιξω.
http://www.kundalini.se/eng/engkni.html
Καντε κλικ στο stories
Edited by - Κωστας on 04/10/2003 22:49:55
kai sth telikh an to skefteis, ola einai akura....... akoma kai auto pou molis eipa
Φιλικα

Πέθανε μια άλλη μέρα
Περρισότερα δεν θα πώ προς το παρών και περιμένω απο τους ειδήμονες "ειδικούς" που θα αποδείξουν πως κάτι τέτιο είναι εφικτό και δεν λένε ότι θα ήθελαν να είναι...
Λοιπόν, ποιός απ'αυτούς που "είπε" θα αποδήξει ότι δεν είναι μόνο "λόγια"...
Περιμένω....

Πως μπορειται να τους κρινεται?
Μπορει να λενε,μπορει και οχι.
Εγω εχω βιωσει δυο φορες εξωσωματικη εμπειρια και οι δυο κρατησαν ελαχιστα. Την μια μετα απο πολυ ωρα χαλαρωσης και την αλλη τυχαια μετα απο διαλογισμο. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ειδικο αλλα γνωριζω πολυ καλα τι ειναι η αστρικη προβολη μετα απο πολυ διαβασμα και σε βιβλια και σε σαιτ.
Σιγουρα υπαρχουν και ειδικοι απο εδω μεσα αν ασχολουνται πολυ καιρο. Αυτο ειναι κατι που μαθαινεται μετα απο πολυχρονη εξασκηση.
Γιατι πρεπει να το αποδειξει καποιος σε αλλον αυτο δεν βρισκω τον λογο. Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος βγαινει απο το σωμα του μπαινει στο αστρικο πεδιο και εκει παραμονευουν οι φοβοι σου και διαφορες αρνητικες οντοτητες, δεν ειναι ολα μελι γαλα.
Φιλικα
Edited by - Κωστας on 06/10/2003 19:01:15