- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
kai sth telikh an to skefteis, ola einai akura....... akoma kai auto pou molis eipa
Δεν μιλησα γαι ολους πρωτον και δευτερον δεν ειπα οτι δεν εχω βγει αλλα οτι δεν ειμαι τοσο εμπειρος, δεν εχω κανει αστρικα ταξιδια.
Οσο αφορα το τι υπαρχει εκει εξω το λενε πολα βιβλια για την αστρικη προβολη που τα γραψανε ειδικοι και επισης απο πολες μαρτυριες απο χιλιαδες ατομα απο ξενα σαιτ.
Και τελευταιο μην κρινεις και λες παιδακια γιατι δεν ειναι ολοι παιδακια και κοριτσακια εδω μεσα.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟς ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΑΝATΡΟΦΗ..
Edited by - Κωστας on 06/10/2003 22:49:53
quote:
eutuxws twra den eimai monos mou,paidia aredhxteite to 8a 8elate na uparxei alla den uparxei, kai an uparxei den einai gia hli8ious pou bgainoun sto internet kai kanoun san koritsakia gia na ma8oun texnikes praktikes kai ahdies, eiste polu makria akoma
Καλησπέρα σας.
Αγαπητέ φίλε zelda, δεν νομίζω ότι το να ονομάζουμε δημόσια "ηλίθιους" όσους έχουν διαφορετική άποψη από εμάς, ή όσους γνωρίζουν λιγότερα, είναι ευγενικό, ούτε μας κάνει πιο έξυπνους από αυτούς! Αλλωστε, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί ιδεών ή ατόμων που γράφουν στα φόρουμς, αντιτίθεται στους κανονισμούς του esoterica.
Σχετικά με την "πρόκληση" του φίλου/ης astral,
εάν υπάρχουν μέσα σε αυτή τη συζήτηση κάποια άτομα τα οποία κάνουν όντως αστρική προβολή, μην περιμένεις να σε επισκεφτούν για να σου το αποδείξουν! Ούτως ή άλλως, το να ασχοληθείς με αυτήν την εμπειρία (όπως έγραψα σε προηγούμενο μηνυμά μου), προϋποθέτει κάποια ωρημότητα, που δεν σχετίζεται με το να αποδείξεις σε κάποιον κάτι.
Ηθελα ωστόσο, την προσωπική σου γνώμη.
Γράφεις:
quote:
Περρισότερα δεν θα πώ προς το παρών και περιμένω απο τους ειδήμονες "ειδικούς" που θα αποδείξουν πως κάτι τέτιο είναι εφικτό και δεν λένε ότι θα ήθελαν να είναι...
Εσύ, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό;
Η απλά δεν πιστέυεις αυτούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έχουν κάνει;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
μερικα ατομα απο εδω μεσα λενε ψεματα.
Οι όροι "αλήθεια" και "ψέματα" είναι κάτι που ξεγελάει με πρώτη ματιά, ειδικά όταν ασχολούμαστε με όνειρα.
quote:
Γιατι πρεπει να το αποδειξει καποιος σε αλλον αυτο δεν βρισκω τον λογο
Και γιατί να βασίζετε μόνο στα λόγια και να λέει ότι έζησε Αστρική Προβολή και όχι κάτι άλλο... Αφού λες ότι έχεις διαβάσει βιβλία θα ξέρεις τι εννοώ, όπως και ο κάθε ένας που ασχολίθηκε...
quote:
Το θεμα ειναι οτι οταν καποιος βγαινει απο το σωμα του μπαινει στο αστρικο πεδιο και εκει παραμονευουν οι φοβοι σου και διαφορες αρνητικες οντοτητες, δεν ειναι ολα μελι γαλα.
Αυτό ακριβός που αναφέρεις φίλε μου, διότι ούτε εσύ είσαι σίγουρος τι ήταν αυτό που έζησες... Όπως και εγώ. Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μου φορέσουν τα γιαλιά, ας το αποδείξουν στο εαυτό τους τότε... Ώστε την άλλη φορά να μην παίζουν με την φαντασία των υπόλοιπων.
Φίλε zelda, αν και σε καταλαβένω σε ένα βαθμό, δεν είναι τρόποι αυτοί. Αν δεις ότι σε κατακρίνουν, είναι γιατί έχουν δίκαιο... Ακριβώς το ίδιο υσχίει για μένα... Ας βγεί κάποιος να με διαψεύση, θα είμαι ευγνώμων, διότι θα βοηθήσει και εμένα...
Φίλη μου amalia,
quote:
Σχετικά με την "πρόκληση" του φίλου/ης astral,
εάν υπάρχουν μέσα σε αυτή τη συζήτηση κάποια άτομα τα οποία κάνουν όντως αστρική προβολή, μην περιμένεις να σε επισκεφτούν για να σου το αποδείξουν!
Αν δεν μπορούν καλή μου, ποιός ο λόγος τότε της αναφοράς εδώ...
Εγώ αν ξέρω ποδήλατο δεν αναφέρω ότι μπορώ να καβαλήσω και μηχανή μεγάλου κυβησμού, γιατί δεν την έχω καβαλήσει ποτέ...Έτσι αν έχω δεί ένα όνειρο που είναι "πολύ αληθεινό" δεν συμαίνει ότι έχω κάνει και Αστρική προβολή"... Εξηγούμαι, μηλάω γιάυτούς που το λένε απόλυτα...
quote:
Ούτως ή άλλως, το να ασχοληθείς με αυτήν την εμπειρία (όπως έγραψα σε προηγούμενο μηνυμά μου), προϋποθέτει κάποια ωρημότητα, που δεν σχετίζεται με το να αποδείξεις σε κάποιον κάτι.
Συμφωνώ 199% μαζί σου, με όλη την βαρήτιτα στην λέξη "ωρημότητα", εξηγώ ξανά, αν δεν συμφωνήτε εδώ είμαστε, στην περίπτωση μας που έρχετε με κάποιο Κόπο... Αλλήμονό μου βάζω όλους στο ίδιο καζάνι...
quote:
Εσύ, πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό;
Δεν ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω πως είναι...
quote:
Η απλά δεν πιστέυεις αυτούς οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έχουν κάνει;
Απ'αυτούς που το αναφέρουν εδώ, σε κανέναν... Όπως είπα δείξτε πως κάνω λάθος.
Ευχαριστό για την προσοχή σας...

Με ολα αυτα που λες συμφωνω οτι μπορει να λενε ψεματα αλλα εγω πιστευω οτι δεν λενε ολοι ψεματα.
Οσο αφορα εμενα απο την αρχη ανεφερα οτι δεν ειμαι ειδικος και δεν θα μπορουσα να ειμαι αφου ασχολιεμαι μονο 23 μερες. Παρολα αυτα ομως πιστευω οτι μπορω να εχω γνωμη επι του θεματος γιατι πριν ασχοληθω εχω διαβασει παρα πολλα ξενα βιβλια και ειμαι και μελος στα τρια πιο γνωστα σαιτ επι του θεματος.
Παρ'οτι ασχολιεμαι τοσο λιγο εζησα μια εμπειρια που εγς την θεωρω εξωσωματικη γιατι μετα απο δυο ωρες και πνευματικης και σωματικης χαλαρωσης ακουσα τους περιεργους ηχους που ολοι περιγραφουν και μετα ενα μεταλικο κλικ και ενιωθα οτι αιωρομουν, δεν ημουν πια μεσα στο σωμα μου. Τωρα εγω πιστευω οτι βγηκα,ο καθενας μπορει να εχει αλλη αποψη.
Να σε ρωτησω κιολας κατι γιατι ειδα το ψευδωνυμο σου και αυτο προδιαθετει οτι εισαι καποιος εμπειρος επι του θεματος?
Απλα ερωτηση κανω.
Ευχαριστω

Πέθανε μια άλλη μέρα
Φίλε Κώστα, είμαι φίλος καταρχάς, και λες:
quote:
Να σε ρωτησω κιολας κατι γιατι ειδα το ψευδωνυμο σου και αυτο προδιαθετει οτι εισαι καποιος εμπειρος επι του θεματος?
Απλα ερωτηση κανω.
Ναι το nick που διάλεξα είναι ακριβώς για το ίδιο λόγο... Έμπειρος δεν είμαι, ότι ξέρεις εσύ πάνω-κάτω τα ίδια ξέρω και εγώ, απο τα βιβλία δηλ. Της εμπερίες με της δονήσεις, κραδασμούς, ήχους, "μόρα" ή "μόλα", "sleep paralyses", αρχικά στάδια Αστρικής Προβολής, πείτε το όπως θέλετε, είναι κάτι με το οποίο ζώ σχεδών κάθε μέρα... Σταμάτησα να του δείνω σημασία, το συνείθησα... Δεν θυμάμαι τα όνειρα που βλέπω, μπορεί ο ύπνος μου να είναι πολύ βαρής. Μέχρι και "ονειροπαγίδα" αγόρασα αλλά μάλλον είναι ένα ωραίο ινδιάνικο διακοσμιτικό. Η απορίες πολλές, η θεωρίες πολλές, αλλά φως πουθενά... Όσα βιβλία και να διάβασα, όλα οδηγούν κάπου σε αυτό το Αστρικό=μυαλό μας...
Δεν βλέπω ανταπόκριση, παρά μόνο απο σας, φίλε Κώστα και φίλη Αμαλία... 'Ετσι απλώς βγένω αληθεινός στα λόγια μου...
Ευχαριστώ που με παρακολουθήσατε.

Αν σε ενδιαφερει εχω τεσερα e-book παρα πολυ καλα και το τελευταιο που το κατεβασα και το διαβασα χθες, το γραφει ενας νεος που ασχοληθιηκε για μισο χρονο και τωρα προσφερει τις τεχνικες του ςστε να ειναι πιο ευκολο για οσουσ ξεκινανε. (Newbies)
Ειναι στα αγγλικα φυσικα και αν το θες στειλε μου E MAIL.
quote:
Αν δεν μπορούν καλή μου, ποιός ο λόγος τότε της αναφοράς εδώ...
Εγώ αν ξέρω ποδήλατο δεν αναφέρω ότι μπορώ να καβαλήσω και μηχανή μεγάλου κυβησμού, γιατί δεν την έχω καβαλήσει ποτέ...Έτσι αν έχω δεί ένα όνειρο που είναι "πολύ αληθεινό" δεν συμαίνει ότι έχω κάνει και Αστρική προβολή"... Εξηγούμαι, μηλάω γιάυτούς που το λένε απόλυτα...
θα το ξέρεις βέβαια το κόλπο: ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα...![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ???![]()
![]()
(εκτός εάν είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ, παλιά...)
quote:
Υπαρχει αραγε τυχη σε οτιδηποτε κανουμε? Υπαρχουν πιο τυχεροι ανθρωποι και πιο ατυχοι? Μπορουμε να την καθορισουμε? Και τελος εχουμε την ικανoτητα να την διαισθανθουμε?
Εσυ ,δεν πρεπει να τοποθετηθεις πρωτος ;;;
Ποια ειναι η προσωπικη σου γνωμη,αποψη ;;;
![]()
την μοιρα μας την διαχειριζεται το πνευματικο μας επιπεδο.
SORRY GIA TA GREEKLISH.
H tyxh den einai tipota allo apo mia megalh seira alilepidromenwn gegonoton. Otan ferneis 6ares gia paradeigma den einai kati tyxero, to apotelesma einai synartish pollwn paragontwn, opws to pws kinithikan ta zaria sto xeri sou, me ti taxityta rixtikan, pou xtiphsan kai allwn polwn.
Apla oti den mporoume na ypologisoume to onomazoume tyxaio
Προσωπικά πιστεύω πως την τύχη και την ατυχία την προκαλούμε πολλές φορές οι ίδιοι στον εαυτό μας και εξαρτάτε από την θετικότητα ή την αρνητικότητα που έχουμε την στιγμή που στοχεύουμε κάπου.
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ να παλεύετε πολύ καιρό κάτι και να μην σας κάθετε με τίποτα και μια μέρα να ξεκινάτε με μια πολύ μεγάλη θετικότητα και αισιοδοξία απέναντι σε αυτό και να το πετυχαίνετε με ελάχιστη προσπάθεια ή να αγχώνεστε με κάτι πολύ, και όσο αγχώνεστε τόσο στραβά να σας πηγαίνουν όλα και μόλις φτάσετε στο σημείο να πείτε δεν ασχολούμαι άλλο ότι είναι να γίνει θα γίνει ξαφνικά να παίρνουν όλα ένα πιο ομαλό δρόμο.
Απο εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι και θέμα αντίληψης του τι θεωρούμε τύχη και τι ατυχία. Πολλές φορές προκαλούμε στον εαυτό μας τις ατυχίες κι αντί να του δώσουμε τα βάρη που του ανοίκουν προτιμάμε να το επανατοποθετούμε στην ατυχία.
Ο αδερφούλης μου ας πούμε έχει την τάση να πετάει χαμηλά όταν οδηγεί, έχει τρακάρει κάθε αυτοκίνητο που έχει πάρει και επιμένει να λέει ότι είναι άτυχος και ότι τον καντεμιάζουν κάθε φορά που παίρνει ένα όταν εγώ επιμένω να του λέω ότι είναι τυχερός που κάθε φορά βγαίνει σώος απο τις βλακείες του.
Κάτω απο την ίδια κατάσταση διαφέρει η αντίληψη και η μετάφραση που δίνει ο καθένας στην τύχη και στην ατυχία.
Επίσης πολλές φορές βιαζόμαστε να κρίνουμε κάτι ως τυχερό ή άτυχο μην έχωντας την δυνατότητα να δούμε τι πραγματικά απο τα δύο θα ήταν αν είχαμε την ευκαιρία να το βιώσουμε. Π.χ πάμε για την αγορά ενός σπιτιού και για ένα ελάχιστο ποσό το χάνουμε. Μπορεί να περάσουμε μια ζωή γκρινιάζοντας για την ατυχία που είχαμε τότε. Μπορεί όμως αγοράζοντας αυτό το σπίτι να είχαμε ένα σωρό προβλήματα λόγο κακής κατασκευής, υγρασίας και διάφορα άλλα.
Αφού ποτέ δεν φτάσαμε στο σημείο να δούμε την συνέχεια αυτού του γεγονότος ποτέ δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάτι ως τύχη ή ατυχία γιατί θα μπορούσε να ήταν και μια τύχη που απλώς δεν είχαμε την ευκαιρία να μας γίνει αντιληπτή.
Αναφέρεσαι στην τύχη ως μια κατάσταση ευνοϊκών επιδράσεων; πχ ο τάδε είχε την τύχη να παντρευτεί τη δείνα πολύ καλή κοπέλα.
Αναφέρεσαι στην τύχη ως ένα σύστημα ασύνδετων (φαινομενικά) γεγονότων που οδηγούν σε ένα τρίτο αποτέλεσμα;
Αναφέρεσαι στο ακαθόριστο και απροσδιόριστο της προέλευσης των πράξεών μας (ως αντίθετο του ντετερμινισμού);

Lux e tenebris
Να κυνηγάω σαν τρελός κάτι και η τύχη να με απαρνιέται και άλλες φορές να μου έρχεται κάτι θετικό ,χρήσιμο και ωφέλιμο δίχως να κουνήσω το δάχτυλο μου .
.
Αν αποκλείσουμε το σύμπαν ως ένα άπειρο χώρο με άπειρες δυνατότητες , όπου τα πάντα είναι εφικτά και εστιάσουμε την προσοχή μας στο γνωστό σε όλους μας κοινωνικό περιβάλλον ,θα έλεγα ότι η τύχη φλερτάρει συνήθως άτομα με αστείρευτα ψυχικά αποθέματα αυτοπεποίθεσης .
Πιστεύω ότι αυτά τα άτομα έχουνε βρει μια η περισσότερες πηγές ,από όπου αντλούνε αυτήν την δύναμη .
Για να μην γενικολογώ και για να γίνω συγκεκριμένος θα αναφερθώ στο άτομο μου .
Είμαι τυχερός γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και θα έλεγα και την ελληνική κοινωνία αρκετά καλά .
Έτσι εστιάζω την ψυχική μου δύναμη ,συνειδητά σε ένα και μοναδικό σημείο .
Στην θετική μου φόρτιση .
Δεν το κατορθώνω πάντοτε ,αλλά τις περισσότερες φορές .
Σκέφτομαι ,η τουλάχιστον προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά .
Ότι είναι να εισπράξω η να απολέσω στο μέλλον το βλέπω ως ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα των επιλογών μου και συγκεκριμένα των καθημερινών μου πράξεων .
Η καθημερινή μου προσπάθεια , αφού καταφέρω να φορτίσω θετικά το άτομο μου είναι :
Να προσπαθώ να μεταφέρω αυτήν την θετική ενέργεια στο άμεσο ,η έμμεσο περιβάλλον .
Γνωρίζω ότι το σύμπαν με αφουγκράζεται και όταν μου έρθει κάτι βολικά , ξέρω ότι ένα μέρος της θετικής μου ενέργειας επιστρέφει και πάλι σε εμένα με την μορφή της :
ΘΕΑΣ ΤΥΧΗς .![]()
την μοιρα μας την διαχειριζεται το πνευματικο μας επιπεδο.
quote:
Καλό είναι, προς διευκόλυνση της συζήτησης, ο φίλος VIKING να ξεκαθαρίσει τι εννοεί με τον όρο "τύχη".Αναφέρεσαι στην τύχη ως μια κατάσταση ευνοϊκών επιδράσεων; πχ ο τάδε είχε την τύχη να παντρευτεί τη δείνα πολύ καλή κοπέλα.
Αναφέρεσαι στην τύχη ως ένα σύστημα ασύνδετων (φαινομενικά) γεγονότων που οδηγούν σε ένα τρίτο αποτέλεσμα;
Αναφέρεσαι στο ακαθόριστο και απροσδιόριστο της προέλευσης των πράξεών μας (ως αντίθετο του ντετερμινισμού);
Lux e tenebris
Geia sou chastity.To proto eixa ipopsi mou alla giati na min sizisoume kai pano sta alla duo.
Euxaristo gia tin simmetoxi sas Thnite kai serenite.
Edited by - VIKING on 02/08/2006 13:00:26
ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΑΣ ΠΑΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΓΩ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ?.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ?.
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΡΟΣΕΚΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ
ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.
quote:
Η ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΑΣ ΠΑΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΓΩ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ?.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ?.
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΡΟΣΕΚΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ
ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.
Η ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ.
ΕΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.
ΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ;
Η ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΑΤΥΧΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ;
Η ΣΕ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΛΙΤΡΑ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ;
Η ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΜΗΝΙΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΡΑ.
ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
ΟΣΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ.
ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΛΕΣΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΙΓΑ ΠΑΝΟ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ.