ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/05/2006, 13:43:30
quote:
Scripta Manent, κυρίες και κύριοι, και ο καθένας να βγάλει τα συμπεάσματά του. Μια απλή αναζήτηση αρκεί !

Aκριβώς! Γι'αυτό περίμενα ένα copy paste όπου θα φαίνεται ότι μιλώ υποτιμητικά (και όχι επιτιμητικά όπως λάθος λες) για την σπηλαιολογία και που σου κάνω κριτική...

quote:
Επιπλέον, το να αναφέρεται σε συλλόγους, να κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ σε αυτούς και εμένα να μου κάνει ... ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ (!!!) για ένα αντικείμενο που το κάνει ΑΛΛΟΣ και το γνωρίζει από το ... ακούειν, ε, αυτό δείχνει και το πραγματικό πρόβλημα. Σα να μιλάω εγώ για το σύλλογο ... σκακιστών, που δεν έχω ιδέα πώς παίζεται το σκάκι.

Mη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά γι΄αυτό...
Δε μπορείς να ξέρεις με τι ασχολήθηκα όταν ήμουν στην Αγγλία.
Οπως και δεν ξέρεις με τι ασχολούμαι εδώ...
Υπάρχουν άνθρωποι ξέρεις που δοκιμάζουν πράγματα αλλά βαριούνται πολύ εύκολα και άμα είσαι και Κριάρι ... τα χόμπυ έχουν ημερομηνία λήξης!! Το μόνο πράγμα που με κάνει να μην πλήττω είναι η γρήγορη οδήγηση.

Kαι σε ρωτάω: Mπορείς να συνυπάρξεις με μια χαμηλού επιπέδου (συ είπας) πλην όμως ταλαντούχα Κατίνα Παξινού (συ είπας πάλι)

Μπορείς να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κοιτάξεις μπροστά

"Ο Θεός να σε φυλάει από το οργανωμένο έγκλημα..."
17/05/2006, 14:04:02
DimKar o κολλητός μου που είναι και κουμπάρος μου και γειτονάκι μιας και μένουμε στο ίδιο κτίριο ήταν στα ΟΥΚ και είναι σπηλαιοδιασώστης! Το όνομά του στο στέλνω με mail όμως τον ξέρεις όπως σε ξέρει και κείνος.

Ρε παιδιά εντάξει είναι ωραίο πράγμα να έχεις ενδιαφέροντα αρκεί να μην γίνονται τα ενδιαφέροντα αυτά ψύχωση ή μονομανία (οbsession) ή ακόμη χειρότερο αιτία για παρεξήγηση...
Για φανταστείτε δηλαδή κάθε που βρίσκομαι με τον φίλο μου να του μιλάω για τη συλλογή των νομισμάτων μου... το ίδιο συμβαίνει και με τον κολλητό που άμα ξεκινήσει να μιλάει για τις σπηλιές που έχει επισκεφτεί στην Αμερική δεν σταματά!

Ευτυχώς όμως (αγάπα τον φίλο σου με τα ελαττώματά σου) είναι φίλος και κάνω τα στραβά μάτια για τους υπόλοιπους του είδους δεν είμαι πολύ ανεκτική όταν στο άσχετο φέρνουν τη συζήτηση εκεί. Kαι βέβαια έχουμε τόσα άλλα κοινά που φροντίζω να επικεντρώνω τη συζήτηση εκεί.
Αλήθεια Βριλ έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις? Ναι βέβαια ο δικός μου εγκέφαλος όπως λες διαρκώς δεν έχει το μεγαλείο του δικού σου αλλά για σκέψου ΟΛΑ τα ύπόλοιπα...

Ελπίζω dimar να έγινα κατανοητή...
Για περισσότερα μέσω mail...

"Ο Θεός να σε φυλάει από το οργανωμένο έγκλημα..."
toxotisΜέλος
19/05/2006, 23:42:39
quote:

(Θα καταλάβετε πολλά, και είπα, ότι δεν έχω λόγο να ασχοληθώ άλλο)

...

Μιλήστε για τους ψεκασμούς. Με κεφαλοτύρι τριμμένο ή ότι άλλο πιστεύετε. Αφού δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτό που βλέπετε με άλλο τρόπο και απορίπτετε ασυζητιτί αυτό που σας λένε οι Μηχανολόγοι, ερμηνέυστε το σε όποια ΑΛΛΗ βάση σας γεμίζει...
Εγώ διαβάζω τις απαντήσεις, τις καταχωρώ, τις λαμβάνω ύπ όψη, αλλα δεν τις λαμβάνω στα σοβαρά. Άποψή σας είναι, αυτό πιστεύετε, καλά κάνετε, αλλά και εγώ έχω το δικάιωμα να γελάω με τα τερατουργήματα της αχαλίνωτης φαντασίας (από τη μιά) και με την κακοήθεια των Φωτοσοπάδων (από την άλλη), που τροφοδοτούν την αχαλίνωτη φαντασία σας με επιπλέον "τροφή". Και δε μιλάψ κάν γι αυτούς που βγάζουν ΦΡΑΓΚΑ πουλώντας σας αυτές τις αηδίες.

...που και να ηθελες να ασχοληθείς με το θέμα δηλαδή...

τελικά αυτό που χαλάει την εικόνα σου είναι τα καυστικά σχόλια προσωπικής φύσεως που κάνεις και όχι η ίδια η θέση σου στο θέμα του τόπικ -αν δεν το κατάλαβες δηλαδή...

'Όσο για τους "φωτοσοπάδες" επειδή τυχαίνει να είμαι γραφίστρια και φωτογράφος σου λέω πως για το παρόν θέμα δεν χρειάζεται καμία απολύτως τεχνιτή παρέμβαση στις φωτογραφίες γιατί αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό έχει καθημερινά τέτοιου τύπου εικόνες να δει.
Τώρα το πως τις ερμηνεύει κανείς και αν τον καλύπτει απόλυτα η εξήγηση των μηχανολόγων είναι άλλο ζήτημα.

Και το επεναλαμβάνω για πολλοστή φορά:
Ναι τα contrails συμφωνώ απολύτως και με καλύπτει η εξήγηση της φυσικής και των μηχανολόγων πως έτσι σχηματίζονται, αλλά
το να βλέπω έναν ουρανό "σκακιέρα" με πτήσεις "φαντάσματα" και αεροπλάνα που πηγαινοέρχονται με ιδιέταιρη "φροντίδα" ώστε να καλύψουν τον ουρανό και να εξαφανίζετε η ωραία μας λιακάδα με μια "ομίχλη"...
ε, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως με βάζει σε σκέψεις και εδώ είναι που δεν μου αρκεί η εξήγηση των μηχανολόγών. Ιδιαίτερα όταν επίσημα πλέον παίρνουν θέση και μιλούν για τη "νεα" μέθοδο "προστασίας" από τις παρενέργεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης χωρίς να χρειάζετε να μειωθούν οι εκπομπές ρυπών, μέσω ψεκασμών διαφόρων συστατικών από αεροπλάνα...

Σε αυτή τη βάση συζητώντας νομίζω πως δεν θα σου ήταν δύσκολο να πάψεις να μιλάς για "κεφαλοτύρια"...

ΒρίλΜέλος
19/05/2006, 23:59:43
quote:

Σε αυτή τη βάση συζητώντας νομίζω πως δεν θα σου ήταν δύσκολο να πάψεις να μιλάς για "κεφαλοτύρια"...

Πώς με πιάνεις, πώς με πιάνεις....

Εντελώς ... Φροϊδικά (λέμε)

Γιατι να σταματήσω να ασχολούμαι ? Απαγορεύεται να διαβάζω, να σκέφτομαι και να διασκεδάζω ?

Αλήθεια, πόσο ΔΙΑΡΚΕΙ η επίδραση από το "κοκταίηλ" που σας ψεκάζουν ? Ρωτάω, γιατί μια εξαφανίζεσαι για εβδομάδες, μήνες, μετά πάλι για μέρες... Αυτό που σας ψεκάζουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σας το δώσουν ? Με χάπια, με ενδοφλέβια, με υπόθετα ... ίσως ? (ρωτάω, επειδή καταλαβαίνω την ανάγκη ΤΟΥΣ να ΣΑΣ ελέγχουν - πιθανώς να έχετε ξεφύγει )

Σσσσστττττ ! Σας ψεκάζουν ....

ΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨΨψΨψΨ

toxotisΜέλος
20/05/2006, 00:33:38
Mου αρέσει που κρατάς και το απουσιολόγιο μου!...

Πηγαίνω να "τσεπώσω" τα κέρδη απο τις "φωτοσοπίστικες" παρεμβολές μου στις φωτογραφίες βρε, γι' αυτό λείπω, μην ανυσηχείς όμως

επανέρχομαι και διασκεδάζω κάθε που σε βλέπω ακμαίο

τώρα να σου πω

quote:
Γιατι να σταματήσω να ασχολούμαι ? Απαγορεύεται να διαβάζω, να σκέφτομαι και να διασκεδάζω ?

Αλήθεια, πόσο ΔΙΑΡΚΕΙ η επίδραση από το "κοκταίηλ" που σας ψεκάζουν ? Ρωτάω, γιατί μια εξαφανίζεσαι για εβδομάδες, μήνες, μετά πάλι για μέρες... Αυτό που σας ψεκάζουν, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σας το δώσουν ? Με χάπια, με ενδοφλέβια, με υπόθετα ... ίσως ? (ρωτάω, επειδή καταλαβαίνω την ανάγκη ΤΟΥΣ να ΣΑΣ ελέγχουν - πιθανώς να έχετε ξεφύγει )

Σσσσστττττ ! Σας ψεκάζουν ....

Όχι βέβαια να μη σταματήσεις να ασχολείσε και να διασκεδάζεις, τι θα κάναμε χωρίς βριλάκι στην παρέα?
Απλά εσύ συνεχώς το αναφέρεις πως δεν έχεις λόγο να σχοληθείς, αλλά να που βρήκες λόγους: διασκεδάζεις τουλάχιστον.

Επίσης δεν "σας" ψεκάζουν όπως λες -κι εσένα σε πέρνει η μπόρα, μόνο μέσα στις σπηλιές όταν βρήσκεσε υποθέτω πως τη γλιτώνεις.
Και αν κρίνω απο τις παρενέργειες που είχαν σ' εσένα τα "χαλασμένα" που πέρνεις...άσε

με τις ενδοφλέβιες και τα υπόθετα δεν τα πάω καλά οπότε ας παραμείνει ο τρόπος του ψεκασμού που είναι πιο ανώδυνος...

Μη μας το χαλάς μωρέ τώρα που βρήκαμε και τρόπο να βγάζουμε το χαρτζιλίκι μας....:))

ΒρίλΜέλος
20/05/2006, 00:53:37
quote:

Επίσης δεν "σας" ψεκάζουν όπως λες -κι εσένα σε πέρνει η μπόρα, μόνο μέσα στις σπηλιές όταν βρήσκεσε υποθέτω πως τη γλιτώνεις.

Μα, δε βρίσκομαι συνέχεια μέσα σε σπηλιές... Τα Σαβατοκύριακα, άντε κάθε δεύτερο... Τις άλλες ώρες και ημέρες ζώ εντελώς φυσιολογικά στην πραγματικότητα

quote:

Και αν κρίνω απο τις παρενέργειες που είχαν σ' εσένα τα "χαλασμένα" που πέρνεις...άσε

Είσαι σίγουρη ότι εγώ παίρνω κάτι ?
Οτιδήποτε ?
"χαλασμένα" ? Τι είναι αυτό ?
Αμαλία, κράτησε σε παρακαλώ αυτό το σχόλιο, μπορεί να το χρειαστεί ο Δικηγόρος μου.

20/05/2006, 02:14:07
Βασικά είμαι λίγο ξέμπαρκος στο όλο θέμα και δεν έχω γνώσεις,απλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι (μπορεί και άσχετο,το δηλώνω μην με πάρουν τα σκάγια...)Μικρός είχα αλλεργικό ασμα.Εχει να με πιασει κρίση τουλάχιστον 11 χρόνια.Κατα το μάρτη λοιπόν,Το άσμα με ξέσκισε,ειδικά τις πρωινές κ τις βραδυνές ώρες που πήγαινα στη σχολή η γυρνούσα από τη δουλειά.Συνέβη καμιά βδυο βδομάδες και μετά...΄τίποτα.Είναι περίεργο ότι Εκείνη την περίοδο πήγα να επισκεφτώ τη γιαγιά μου,και εκείνη μου γκρίνιαξε ότι έχουν χαλάσει τον αέρα,και το μπαλκόνι όταν το λαθαρίσει βγάζει ένα κίτρινο πράγμα.Και πραγματικά εκείνες τις βδομάδες,δεν ξέρω αν εφταιγε το άσμα(χρονια έχω να πάρω τόσο aerolin!!! )μου φαινόταν ότι ο αέρας μύριζε περίεργα.Αυτά.Ευχαριστώ,και καλή συνέχεια...
ALOSΜέλος
28/05/2006, 19:42:24
¶νθρωπος = Ανω θρώσκω = κοιτάω ψηλά

5 ερωτήσεις προς Βρίλ ή παράκληση για μια συμπυκνωμένη άποψη
(με αντι-hoax φωτο & links) με παράλειψη παράλειψης απάντησης

Ερώτηση 1
Τα αεροπλάνα που βλέπουμε είναι επιβατικά;
Ερώτηση 2
Τα αεροπλάνα βγάζουν απλούς υδρατμούς νερού;
(κι άν όχι τί & με ποιές συνέπειες στον ανθρ.οργανισμό)
Ερώτηση 3
Όλες οι φωτογραφίες με πλεκτούς σχηματισμούς είναι hoax?
Ερώτηση 4
Γιατί τα trails είναι περισσότερα σε κατοικημένες περιοχές;

ο επιμένων νικά...

(Η ερώτηση 5 αναμένεται )

ΒρίλΜέλος
28/05/2006, 21:17:49
quote:

¶νθρωπος = Ανω θρώσκω = κοιτάω ψηλά

5 ερωτήσεις προς Βρίλ ή παράκληση για μια συμπυκνωμένη άποψη
(με αντι-hoax φωτο & links) με παράλειψη παράλειψης απάντησης

Κοίτα φιλαρακο. Τα έχω ξαναπεί και βαρεθηκα να τα ξαναλέω, όπως και σενα και τις "ερωτήσεις" σου.

Κάτσε και πίστευε ΟΤΙ θέλεις.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται το οποιοδήποτε ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ εδώ μέσα, ισχυρίζεται ότι καταναλώνω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χαλασμένο ΚΑΙ ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ, σταματά η "συζήτηση".

Πιθανότα να το αναθέσω σε κάποιον άλλον να ασχοληθεί μαζί σας.

Γεια σας.

Edited by - Βρίλ on 28/05/2006 21:26:56