- ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...... - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΑπέριττοςΜέλος
Το ξέρω αγαπητή Όστρια. Είναι απίστευτες οι μπαρούφες που γράφονται κάτά καιρούς. Ο Πάνειος όταν έγραφε πρόσεχε πάρα πολύ να μην ξεφεύγει απο το επίπεδο της σοβαρότητας και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δεχόταν "πιέσεις" να διαφοροποιήσει λίγο τα άρθρα και να τα κάνει πιο πικάντικά γράφοντας μπορούφες... Αλλά οι κύριοι αυτοί ήθελαν παραμυθάδες και όχι σοβαρούς ερευνητές... τέλος πάντων... Ξέρω ότι ο Πάνειος θα με μαλώσει που τα λέω αυτά.. αλλά κάποια πράγματα πρέπει κάποια στιγμή να λέγονται για να πέφτουν οι μάσκες...
Φιλικά....
Φιλικά....
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Αγαπητέ Απέριττε, δυστυχώς έτσι έχει η κατάσταση. Οι σοβαροί ερευνητές μένουν στην άκρη και τον χώρο λυμαίνονται οι φαντασιόπληκτοι και οι καιροσκόποι.
Παρόλο που δεν έχω γνωρίσει από κοντά τον Πάνειο, τον γνωρίζω από τα γραπτά του εδώ και αλλού και βέβαια από το site του που το θεωρώ από τα πιό σημαντικά που υπάρχουν στο ελληνικό internet.
Αλλά ας μην ανησυχούμε, οι άνθρωποι που έχουν σωστή κρίση και πραγματικό ενδιαφέρον ξέρουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάρι! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΧείρωνΜέλος
Απέριττος
quote:
…Τι να πει κανείς φίλοι μου… κάποια πράγματα πια είναι μόνο για να τα βλέπεις και να γελάς…
Αποκλειστικά για γέλια ![]()
![]()
![]()
Ε-ε-ερχονται, ε-ε-ερχονται!!! ![]()
![]()
![]()
![]()