- Gay και εσωτερισμος - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
προπαγάνδα των ξένων κέντρων είναι...

Ας εισακουσθεί και η έκκληση της αγαπητής Avallon όμως, γιατί καλό θα είναι να τεκμηριώνουμε τα γραφόμενά μας κατά το δυνατό, ειδικά όταν δείχνουν υποτιμητικά...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Πάντα με φιλική διάθεση.....
Η ομορφιά απλώνεται.....
SIMORIL .......
quote:
όχι καλέ...ο Μ. Αλέξανδρος δεν είχε σχέσεις με κανέναν Ηφαιστίωνα!!
προπαγάνδα των ξένων κέντρων είναι...
Τα στοιχεια σου και τις πηγες σου απο που πηγαζει αυτο σε παρακαλω.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
quote:
Στο ορμονικο του θεματος η τοποθετηση οτι για ολα φταινε οι ορμονες ειναι λαθος.
Οδηγει σε συμπερασματα οτι η ομοφυλοφιλια ειναι αρωστια και παιρνει θεραπεια κατα συνεπεια σε γκετοποιηση των ομοφυλοφυλλων και εχθροτητα και επιφυλαξεις απο την κοινωνια οπως γινεται παντα σε ολους τους αρωστους.
drumx δε θα συμφωνήσω στο παραπάνω. Λίγες μέρες πριν, είδα στο δρόμο ένα νεαρό κάπου στα 22 με περρίσια...θηλυκότητα.
Ήτανε προφανές οτι δεν προσποιούταν. Τα πάντα επάμω του ήτανε γυναικεία.
Καμπύλες, κίνηση σώματος(φυσικό κούνημα), έκφραση.
Συνεχίζοντας τώρα, δε πιστεύω πως η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Διαφορετικότητα είναι.
Πάντοτε γκετοποιείται οτιδήποτε δεν είναι κοινά αποδεκτό.
Κι εγώ στα 35 μου έχω piercing στο φρύδι, δεν είναι κοινώς αποδεκτό αλλά το γνωρίζω απόλυτα.
Δεν έχω πρόβλημα, δε με νοιάζει όποιος έχει.
Δε προσπαθώ όμως να το περάσω ως φυσιολογικό.
Και απο τις δυο πλευρές του γκέτο, υπάρχουν πάντα αυτοί που αποδέχονται και αυτοί που δεν αποδέχονται.
Και αυτό θα πρέπει να το παραδεχτούν-αποδεχτούν και οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι.
Και όχι να προσπαθούν να πείσουν οτι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό.
~
quote:
Σιγουρα οι ορμονες καθοριζουν το φυλο αλλα και την σωματικη κατασκευη ενος ατομου αλλα ξερουμε πολυ καλα οτι αρκετοι ομοφυλοφυλοι εχουν μπρατσα, μουστακες, περπατουν βαρια, μιλουν χοντρα, αλλα τα βραδια χορευουν στα μπαρακια σαν τις τρελες τυλιγμενες στα πουπουλα..
Κάνεις λάθος. Οι γυναίκες γίνονται γυναίκες εξαιτίας των οιστρογόνων τα οποία παράγουν και είναι υπεύθυνα για όλα αυτά που τις διαφοροποιούν απο τους άντρες.
Οι άντρες έχουν την ορμόνη τεστοστερόνη, η οποία εξίσου, προσδίδει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχει ένας άνδρας.
Αυτοί που αναφέρεις είναι ομοφυλόφιλοι εξ επιλογής και όχι εκ φύσεως.
Αυτό πάντως που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να το κρύβουν?
Κάποιος ομοφυλόφιλος που γνωρίζω (φίλος φίλης μου) απο την πρώτη στιγμή έδειξε αυτό που είναι.
Το σεβάστηκα απόλυτα (δε το αποδέχομαι-σέβομαι τη διαφορετικότητα του άλλου και την ανάγκη του να είναι διαφορετικός).

Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 09/01/2004 04:45:35
quote:
Αγαπητέ drumx13 μου 'χες λείψει! Πού χάθηκες; Καλή Χρονιά!Να σε ρωτήσω κάτι, μια και κατέχεις το θέμα;
Στο σπίτι έχω μία σκυλίτσα και δύο γάτες (αρσενικό + θηλυκό).
Η σκυλίτσα είναι φοβερή μάνα κι όταν παλιότερα είχε αποκτήσει ένα γιο, στην πορεία της ανάπτυξής του, άρχισε να τον "καβαλάει" και το απέδωσα στο ότι του έκανε "μαθήματα σεξουαλικής αγωγής" (ή μήπως τον προκαλούσε;).
Τώρα που δεν υπάρχει ο γιος της στο σπίτι, κάθε φορά που οι γάτες βρίσκονται σε περίοδο ζευγαρώματος (όπως πριν λίγες μέρες) κι επειδή ο γατούλης μου είναι αρρωστούλης και δεν τα καταφέρνει καλά, καβαλάει τη θηλυκή γάτα λες και τη λυπάται που καλεί το αρσενικό και δεν έχει αποτέλεσμα!!!
Τί λες; Δεν είναι απίστευτη;
καλη χρονια Zadok ,ημουν διακοπες μακρια απο την τεχνολογια..
στο ερωτημα σου
Στην ηλικια τον 4 εβδομαδων εως και την 8η περιπου αναλογα την ρατσα οποιο ειδος δει ο σκυλος να συναναστρεφεται μαζι του το θεωρει σκυλο και του συμπεριφερεται αναλογα.
Ειναι η ηλικια οπου ο σκυλος κοινωνικοποιητε και εντασει στην αγελη (που υπαρχει παντα στο μυαλο του) ολα τα ειδη που ζουν στον ιδιο χωρο με αυτον.
Εστι επιτυγχανεται η συμβιωση σκυλου και γατας αφου ακριβως στην ιδια περιπου ηλικια η γατα κανει το ιδιο πραγμα. Ετσι επυτυγχανεται και η ενταξη μας και η συμβιωση στην αγελη του.
Τα σκυλια παραδειγμα που δεν δουν αυτοκιμητο σε εκεινη την ηλικια θα εχουν παντα προβλημα με το αυτοκινητο οπως και τα σκυλια που σε εκεινη την ηλικια ζησουν με ενα γουρουνι πχ παντα θα θεωρουν το ειδος του γουρουνιου συγγενικο με αυτα...
Ετσι λοιπον ειναι ευκολο να καταλαβουμε γιατι η σκυλιτσα σου την πεφτει στις γατες.
Ενα αλλο κοματι της συμπεριφορας ειναι γιατι τα θυλικα σκυλια καβαλουν και κανουν πυελικες κινησης σε αλλα θυλικα ή και αρσενικα.
Για τα αρσενικα ειναι φλερταρισμα. Κατι αντιστοιχο γινεται και στα αλλα ζωα Οταν το θυλικο γουσταρει τον ασρενικο τον καβαλαει αλλα και χωνεται αναμεσα στα μπροστινα του ποδια προκαλοντας τον... να την καβαλησει...
Για τα αρσενικα σκυλια δεν τιθεται θεμα προσβολης της κυριαρχια τους ουτε αμφισβητισεις..
Στα σκυλια παντα το θυλικο ειναι υποδιεστερο του αρσενικου και κανενα θυλικο δεν το αμφισβητει αυτο και ουτε προκειτε να γινει αυτο.
Στην αγελη των σκυλων γενικως ολα τα αρσενικα ειναι ανωτερα απο το καλυτερο θυλικο και μονο στην περιπτωση οπου ο αρσενικο δεν μπορει να ασκησει τα καθηκοντα του στο κυνηγι και δεν υπαρχει αλλο- αντικαταστατης, τοτε το ανωτερο θυλικο αναλαμβανει την αγελη.
Η ενοια του ανωτερου θυλικου εγκειτε στο οτι μαζι με τον αρσενικο (αλφα) της αγελης ειναι σεξουαλικα ενεργοι και ολα τα αλλα μελη ειναι παιδια τους.
Κανενα αλλο ζευγαρι δεν μπορει να υπαρξει εντος αγελης και αυτο καθοριζεται με την βια αλλα και ορμονικα αφου τα θυλικα της αγελης δεν οργαζουν και για τα αρσενικα ειναι αδιανοητο αν αγαπουν την ζωη του να την πεσουν στην -μονη αναπαραγωγικα ικανη - θυλικια αλφα.
Στην αγελη του σπιτιου σου λοιπον που εχει στο μυαλο της η σκυλιτσα σου και αποτελειται απο γατες αλλα και εσενα
το να οργαζουν η γατες ειναι σοκ για την θυλικια σκυλιτσα που θεωρει τον εαυτο της ανωτερη στην ιεραρχια απο αυτες.
Εστι της καβαλαει για να υπερασπισειτην θεση οτι αυτη ειναι η σκυλα α λφα και ενδεχομενος αρσενικος θα παρει αυτην και μονον αυτην
Αν ομως αυτες η κινησεις-συμπεριφορα απευθηνεται και σε εσενα δηλαδη καβαλαει το ποδι σου και κανει πυελικες κινησεις τοτε εχουμε να κανουμε με εκδηλωση επιθετικοτητας και μαλιστα σε προχωρημενο σταδιο
Οπως επισεις ειναι απαραδεκτο να κοιμαται ο σκυλος στο κρεβατι σου αλλα ακομα και να μπανει στην κρεβατοκαμαρα σου.
Αν συμβαινει κατι τετοιο τα πραγματα ειναι ποιο χειροτερα απο οτι νομιζεις.
Οσον αφορα τον αρσενικο της παρεας.... τον γιο της
αυτο που εκανε η σκυλιτσα ειναι να τον φλερταρει και να τον προκαλει ετσι ωστε να αρχισει να την κυνηγα και να προκαλεσει τον οργασμο της.
φιλη lencolas
quote:
ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΗ ΟΡΜΟΝΗ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
ομιζω οτι η ορμονη που αναφερεσαι ειναι η Τεστοστερονη
Η τεστοστερονη παραγεται απο τους ορχις και σε επαρκεις ποσοτητες ειναι η ορμονη που προκαλει αναπτυξη των μυων της τριχοφηιας αλλα και την μπασα φωνη στον αντρα
Το αντιθετο της ειναι η προγεστερονη οπου προκαλει την αναπτυξη των μαστων και της λεκανης και την εμηνο ρηση.
Πιστευτεται απο καποιους οτι η αυξομειωσεις στο αιμα των ορμονων αυτων αλλαζουν την συμπεριφορα και σε ενα πειραμα που εγινε προσφατα και καλυφτηκε απο το ΒΒC με την μορφη ντοκυμαντερ ενα κοριστι αρχισε να αποκτα τριχοφηια , μπασα φωνη και μπρατσα μετα απο μια ενεση τεστοστερονης και ακολουθως μετα απο θεραπεια με αυτην την ορμονη προχωρησε σε αλαγη φυλου.
Η διαφωνια μου ειναι στο οτι δεν μπορει να χρησιμοποιουνται οι ορμονες σαν δικαιολογια για να καλυψουν καποιες συμπεριφορες..
Ξερουμε πολυ καλα οτι η σωματικη ασκηση με βαρη ή πολεμικες τεχνες και γενικα η ενασχοληση με αυτο που θα λεγαμε "αντρικα" χομπυ αυξανει τα επιπεδα της τεστοστερονης στο αιμα και κατα συνεπεια κανει τον αντρα ποιο αντρα.
Επισεις η ενασχοληση με τον αθλητισμο λογο του οτι αυξανει την τεστοστερονη προκαλει ερωτικη διαθεση αλλα και τονωνει την αυτοπεποιθηση του αντρα... στο κυνηγι των θυλικων.
Πιστευεται ομως οτι αυτο που προκαλει τα θυλικα ειναι μονο το ωραιο γυμνασμενο σωμα αλλα και ε9ιναι αληθεια αλλα ληθεια ειναι ακομα οτι τα επιπεδα τεστοστερονης ενος γυμναζμενου αντρα ειναι αυξημενα και αυτο εκφραζεται στην ολη συμπεριοφορα του.
Βεβαια υπαρχουν και μπρατσωμενοι ομοφυλοφυλοι αλλα πιστευω οτι αυτοι πρωτα εκαναν την σεξουαλικη επιλογη τους...
και μετα εκαναν μπρατσα για να προσελκυσουν αλλα αρσενικα που τους την "δινουν" τα καλογυμνασμενα αντρικα σωματα
Με βαση αυτο θεωρω λαθος να ορισουμε την ομοφυλοφυλια ως ορμονικο προβλημα ή αρωστια λογω εληψης ορμωνων που ενδεχομενως θεραπευεται.
Αρωστια απο ελειψη ορμονων ειναι ο νανισμος και ο υπο ή υπερθυρεοειδισμος οπου θεραπευονται.
Κατα την αποψη μου η ομοφυλοφυλια ειναι ειναι επιλογη του καθε ατομου καθαρη και κρυσταλινη που εκανε καποια στιγμη στην ζωη του και υπο αυτην την ενοια εμενα μου φτανει και μου περισευει καθως αποτελει αναφαιρετο δικαιωμα του ατομου η οποια επιλογη του.
Απο την αλλη δεν πιστευω οτι 100% ομοφυλοφυλικη συμπεριφορα ειναι φυσιλογικη
αλλα μαλλον υποδειλωνει καποιο κολημα με το θεμα.
Πολλες φορες ομως το ατομο κανει μια επιλογη που δεν του αρεσει την εποχη που την κανει αναλαμβανοντας τα ρισκα του αλλα στην πορεια μαθαινει να ζει με αυτη αλλα και να του αρεσει.
Απο εκει και περα καθε προσπαθεια αυτο-γκετοποιησης αλλα και κραξιματος προς τους ομοφυλοφυλους ειναι κατακριτεα .
φιλη avllon
quote:
θα ήθελα να μας πεις γιατί δεν αναφέρθηκες στην περίπτωση που θηλυκά σκυλιά καβαλάνε άλλα θηλυκά σκυλιά... Είναι και κει για λόγο κυριαρχίας? Γιατί απ΄όσο ξέρω τέτοιες συμπεριφορές για λόγους κυριαρχίας υιοθετούνται από τα αρσενικά των αγελαίων ζώων
ειπα και παραπανω οτι μονο τα θυλικα αλφα εχουν δικαιωμα στο ζευγαρωμα με τα αρσενικα αλφα και σε καθε περιπτωση ολα τα αλλα μελη δεν οργαζουν οχι απο επιλογη αλλα οσο ποιο δυνατη και αποφασιστικη ειναι η παρουσια του ζευγους τοσο τα υπολοιπα μελη της αγελης δεν ασχολουνται με το θεμα απο φοβο και αγχος...
και οταν ενας αλλος σκυλος εκδηλωσει σεξουαλικη επιθυμια σε αγελη τοτε σημαινει οτι η κυριαρχια που ασκουν τα δυο μελη του ζευγαριου δεν ειναι αρκετη για να περιορισει τα υπολοιποα μελη και η αλαγη στην ηγεσια ειναι αναποφευκτη...
Υπαρχουν και περιπτωσης οπου μονο ενα αλλο θυλικο οργαζει περα του αλφα και αυτο συμαινει οτι το αλφα δεν ειναι πλεον τοσο δυνατο για να κρατησει την ηγεσια του αλλα και περιπτωσεις οπου ενα αλλο αρσενικο κανει πιελικες κινησεις σε βαρος καποιου αλλου ατομου της αγελης κατι που συμαινει οτι η συγκρουση ειναι πολυ κοντα και ενας πρεπει να φυγει ψαχνοντας την τυχη του σε αλλη αγελη.
simori φιλε/φιλη και reptilesalonica απαντησα σε αυτα που ρωτατε παραπανω
και μια παρατηρηση
Η εχθροτητα και το κραξιμο προς τους ομοφυλοφυλους δεν κανει καποιον ποιο αντρα
μαλλον θα ελεγα το αντιθετο συμβαινει αφου βαζει σε υποψιες για το τι προσπαθει να αποδειξει ή να κρυψει το ατομο
που κραζει
Ενας αντρας που δεν εχει αναγκη να αποδειξει τιποτα σε κανεναν δεν εχει προβλημα
ο αντρισμος φαινεται και οχι μονο στο κρεβατι....
και απο την αλλη αντι να κολαμε σε συμπεριφορες και νορμες να κοιταξουμε ολοι να περναμε καλα οπως γουσταρει ο καθενας
στο ερωτημα τωρα εσωτερισμος και gay
το ξαναλεω οτι ειναι ασχετα πραγματα μεταξυ τους οσο ασχετο και σχετικο μαζι ειναι το ετεροφυλικο γαμισι με την οποια πνευματικη εργασια.
συγνωμη για το μακροσκλες της απαντησης μου ελπιζω να μην κουρασα.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
να 'σαι καλά! Ευχαριστώ για την απάντηση!
Η σκυλίτσα μου είναι κανισάκι. Δεν έχει "καβαλήσει" ποτέ άνθρωπο, ούτε εμένα. Έρχεται και κοιμάται στο πάτωμα στην άκρη του κρεβατιού μου, αλλά ποτέ μαζί μου.
Αν δε σου κάνει κόπο, θα ήθελα να μας πεις όμως, γιατί επεσήμανες αυτά τα σημεία;
Τώρα όσον αφορά στο:
quote:
το ξαναλεω οτι ειναι ασχετα πραγματα μεταξυ τους οσο ασχετο και σχετικο μαζι ειναι το ετεροφυλικο γαμισι με την οποια πνευματικη εργασια
επειδή προσωπικά θεωρώ πνευματική εργασία τα πάντα στη ζωή μου, θα πρότεινα σε όλους να διαβάσουμε το βιβλίο της DΙΟΝ FORTUNE: "Η Εσωτερική Φιλοσοφία του Έρωτα και του Γάμου". - ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Έχει να πει πολλά!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Για μένα αυτό το θέμα πολλές φορές είναι δείγμα του πόσο κουτσομπόληδες είμαστε από τη φύση μας
"ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ"
Λ. ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ

Edited by - Zadok on 10/01/2004 01:19:50