ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τί είναι ο χρόνος; Υπάρχει χρόνος για το πνεύμα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τί είναι ο χρόνος; Υπάρχει χρόνος για το πνεύμα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
stanfromgreeceΜέλος
28/09/2006, 12:03:02
Απλά φίλε jonniebegood ο φίλος morehira αναφέρεται αν γινόταν κάτι τέτοιο την δεκαετία του 80 και μάλιστα συγκεκριμένα αναφέρεται στο 1985 (εγώ ήμουν 11 ετών τότε). Για ληγμένα εμβόλια έχω ακούσει και εγώ… αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο… δεν βλέπεις και στον Ευαγγελάτο τι γίνεται? Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι για ληγμένα φάρμακα σε νοσοκομεία έλεγε!
28/09/2006, 17:02:37
Εγω φιλε Σταματη...το 1985 ημουν 1 χρονου...Οποτε μαλλον γλιτωσα τα χειροτερα !!!

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

stanfromgreeceΜέλος
29/09/2006, 08:52:14
Δεν ξέρεις όμως και αντίστοιχα τι έχασες φίλε Predator! Χιχιχι
Άααααααλες εποχές τότε…
29/09/2006, 11:08:07
Μπορει να "εχασα" τα καλυτερα...αλλα εμαθα μερικες ιστοριες απο τον πατερα μου...που ηταν ακομα πιο παλια στον Στρατο και δη στην Μαυρη Περιοδο...

Βεβαια καλοπερασε στον Στρατο...ηταν και καλος (εκτος απο ενα - δυο μηνες που "επεσε" σε ζορικους)

Αλλα μιλαμε συχνα γι' αυτα.

toxotisΜέλος
02/10/2006, 05:42:08
Aν καιέχω την εντύπωση ότι κυρίως αναφέρεστε στα εβόλια του στρατού, ωστόσο θα σας αναφέρω το εξής που με ενοχλεί ιδιαίτερα:

ΓΙΑΤΙ έχουν γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΑ μια μεγάλη σειρά από εμβόλια στα παιδιά?

Και λέω υποχρεωτικά, γιατί αν δεν γίνουν όλα δεν μπορεί το παιδί να πάει στο σχολείο!

Π.Χ. εβόλιο για ανεμοβλογιά! Είχα σκοπό να μην το κάνω στην κόρη μου, θεωρώντας πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έγινε Υποχρεωτικό-της το έκανα-εννοείτε η παιδίατρος μας-ένα μήνα αφού κάναμε το πρότελευταίο μας εμβόλιο(πνευμονιόκκοκου) και τι ακολούθησε?
1 μήνας με αρρώστιες!
Αλλεργική αντίδραση της μικρής με αλλεργικό σοκ.
Και στη συναίχεια μία εβδομάδα με 39,5!!!!

Σε Ένα παιδί που δεν ήξερε τι θα πει αρρώστια! Σύμπτωση?

Σε σκέψη με έβαλε και ένα βιβλίο που διάβασα όπου πολλά ύποπτα συνδαίονται με τους εμβολιασμούς!
Μακάρι να είναι υπερβολές, αλλά το Υποχρεωτικό με βάζει σε σκέψεις....

02/10/2006, 16:35:59
Σε μας (στο δικο μας σχολειο---οταν ημουν στ' δημοτικου) την περιοδο 1994-1995 μας ειχαν κανει το πρωτο "ενισχυμενο" εμβολιο της Φυματιωσης...χωρις να μας ενημερωσουν...Καποιοι απο τους συμαθητες μου..μετα απο λιγη ωρα ειχαν εμφανισει πυρετο, εξασθενηση , ζαλαδες (μεχρι λυποθυμιας !!!) και εξανθηματα....

Edited by - PREDATOR on 02/10/2006 16:43:46

SiriasΝέο Μέλος
10/10/2006, 12:13:56
quote:

Aν καιέχω την εντύπωση ότι κυρίως αναφέρεστε στα εβόλια του στρατού, ωστόσο θα σας αναφέρω το εξής που με ενοχλεί ιδιαίτερα:

ΓΙΑΤΙ έχουν γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΑ μια μεγάλη σειρά από εμβόλια στα παιδιά?

Και λέω υποχρεωτικά, γιατί αν δεν γίνουν όλα δεν μπορεί το παιδί να πάει στο σχολείο!

Π.Χ. εβόλιο για ανεμοβλογιά! Είχα σκοπό να μην το κάνω στην κόρη μου, θεωρώντας πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έγινε Υποχρεωτικό-της το έκανα-εννοείτε η παιδίατρος μας-ένα μήνα αφού κάναμε το πρότελευταίο μας εμβόλιο(πνευμονιόκκοκου) και τι ακολούθησε?
1 μήνας με αρρώστιες!
Αλλεργική αντίδραση της μικρής με αλλεργικό σοκ.
Και στη συναίχεια μία εβδομάδα με 39,5!!!!

Σε Ένα παιδί που δεν ήξερε τι θα πει αρρώστια! Σύμπτωση?

Σε σκέψη με έβαλε και ένα βιβλίο που διάβασα όπου πολλά ύποπτα συνδαίονται με τους εμβολιασμούς!
Μακάρι να είναι υπερβολές, αλλά το Υποχρεωτικό με βάζει σε σκέψεις....

Το εμβόλιο της αναμοβλογιάς σε μας τουλάχιστον δεν ήταν υποχρεωτικό. Ο παιδίατρος μας είπε ότι εαν θέλουμε να το κάνουμε.

krokoΜέλος
11/10/2006, 14:51:19
Ένα από τα πιο κακο-ενορχήστρωμενα κείμενα και σίγουρα αντιγραφή ξενόγλωσων τρομοσεναρίων με εμπλοκή των λέξεων "πειράματα" και "Χούντα", προσαρμοσμένα στην (νεο)ελληνική πεζότητα, ευκολόπεπτη για τον μέσο άνθρωπο.

11/10/2006, 20:29:00
Ο Καθεις με τον τροπο του...

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ