- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
LevanaΜέλος
Ε,όχι κι επικίνδυνος βρε ψευτογιάννη μου... Ισα- ίσα, πιστεύω πως κατά βάθος είσαι και πολύ γλυκούλης (πράγμα που, είμαι σίγουρη, δεν σου δημιουργεί πρόβλημα με τα ποδαράκια της γαρίδας... λέω εγώ τώρα
!) Παρ' όλα αυτά είσαι σκορπιός, οπότε το κεντρί σου το έχεις... Άρα, πρέπει να σε προσέχουμε!

ΥΓ Καλύτερα που δεν το έπαιξες "παρθένος". Φαντάζεσαι να σε μεταχειριζόμαστε ως τέτοιον και στο τέλος ν' ανακαλύπταμε ότι δεν είσαι;;; Απαπαπα!
!
ΥΓ Καλύτερα που δεν το έπαιξες "παρθένος". Φαντάζεσαι να σε μεταχειριζόμαστε ως τέτοιον και στο τέλος ν' ανακαλύπταμε ότι δεν είσαι;;; Απαπαπα!
Να είσαι καλά γλυκιά μου Levana. Μόνο εσύ καταλαβαίνεις πόσο ευάλωτος είμαι, ιδικά μετά την απερισκεψία μου να εκθέσω δημοσίως την αδυναμία μου για τα ποδαράκια.
Το κεντρί το έχω για άλλες χρήσεις, ενίοτε και καλές,
Αν θες πίστεψέ με, διαφορετικά τι θες να σου φιλήσω για να με πιστέψεις?
Να φιλάω…… σταυρό, …και όχι μόνο…
Και εικόνισμα
Το κεντρί το έχω για άλλες χρήσεις, ενίοτε και καλές,
Αν θες πίστεψέ με, διαφορετικά τι θες να σου φιλήσω για να με πιστέψεις?
Να φιλάω…… σταυρό, …και όχι μόνο…
Και εικόνισμα
LevanaΜέλος
Μην ορκίζεσαι... σε πιστεύω! Αλήθεια!
Ok σε πιστέψαμε!
Απλά καλού κακού κρατήσου μακριά από την Κυρά του Αβαλλον...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Απλά καλού κακού κρατήσου μακριά από την Κυρά του Αβαλλον...

Γλυκιά μου Levana ο λόγος σου με σκλαβώνει.
Δούλος σου !!!

Δούλος σου !!!
Καλή μου Avallon, αποφάσισε!!!
Lady Avallon, Lady Gaga, ή Λουκρητία Βοργία?
Μου προκαλείς μεγάλη σύγχυση?
Υ.Γ
Τι έχει το μενού σήμερα?
Εγώ τίποτα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LevanaΜέλος
Ό,τι τραβάει η όρεξή σου ψευτογιάννη μου... Δεν έχεις παρά να το πεις... Να έχει μια επιθυμία ο συνδίκτυος κι εμείς να μην τσακιζόμαστε να τον εξυπηρετήσουμε; Ντροπή μας θα' ταν!

Θα με κακομάθεις γλυκιά μου και μπορεί να γίνω απαιτητικός

Μαγειρευεται μηπως Αστρολογικους χαρτες εδω μεσα ,γιατι μου μυρησε κατι σαν καμμενο φαγητο
Είναι αλήθεια ότι κάηκε το θέμα...
Αν ήξερα ότι δε θα έπαιρνα καμμία απάντηση δε θα δημοσιοποιούσα το "κοσμικό μου αποτύπωμα"... αυτό το θεωρώ το ύστατο προσωπικό δεδομένο μιας και αν ξέρει κάποιος καλά από αστρολογία μπορεί να μάθει πολλά για τον άλλον...και σίγουρα πιο σημαντικά από τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του...
Αλήθεια το θέμα ανοίχτηκε για να εξυπηρετεί κάποια μέλη επιλεκτικά ?... γιατί εγώ δεν είδα κανένα "φως"...
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Αν ήξερα ότι δε θα έπαιρνα καμμία απάντηση δε θα δημοσιοποιούσα το "κοσμικό μου αποτύπωμα"... αυτό το θεωρώ το ύστατο προσωπικό δεδομένο μιας και αν ξέρει κάποιος καλά από αστρολογία μπορεί να μάθει πολλά για τον άλλον...και σίγουρα πιο σημαντικά από τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του...
Αλήθεια το θέμα ανοίχτηκε για να εξυπηρετεί κάποια μέλη επιλεκτικά ?... γιατί εγώ δεν είδα κανένα "φως"...

quote:
Μου προκαλείς μεγάλη σύγχυση?
Ρωτάς?...