ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Άγιος Λουκάς ο ιατρός , ο επιστήμονας επίσκοπος που αγίασε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Άγιος Λουκάς ο ιατρός , ο επιστήμονας επίσκοπος που αγίασε - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

regulus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/02/2013, 14:59:50
quote:
ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΜΟΥ χαλάς ποτέ χατίρι, εσύ που ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως είσαι Έλληνας, πάρε μία χριστιανική εορτή
Είπαμε, αν δεν έχω πιστοποίηση απ'τον Ραδάμανθυ δεν ειμαι Έλληνας.
23/02/2013, 15:01:39
quote:
Δεν τιμούμε την έννοια της περιτομής ΓΕΝΙΚΑ αλλά μόνο του Χριστού τον οποίο τιμούμε και πιστευουμε ως Θεό. Γιαυτό το λόγο. ΑΛλιώς θα κάναμε και εμείς περιτομή αν τιμούσαμε την περιτομή. Διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ ΓΕΝΙΚΩΝ εννοιών και ειδικών; Μήπως εσύ έχεις κάνει περιτομή και το μετάνιωσες;
Στον εγκέφαλο, μπορεί.
23/02/2013, 15:03:29
quote:

Είπαμε:

Μία θρησκεία για λίγους!

Για όλους είναι. Εσύ δεν έρχεσαι να το διαπιστώσεις. Δεν αποκλείστηκε κανένας ποτέ. Ακόμη και οι πρώην ασεβείς και διώκτες του όπως ο απ. Παύλος.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:03:46
quote:

quote:
Δεν τιμούμε την έννοια της περιτομής ΓΕΝΙΚΑ αλλά μόνο του Χριστού τον οποίο τιμούμε και πιστευουμε ως Θεό. Γιαυτό το λόγο. ΑΛλιώς θα κάναμε και εμείς περιτομή αν τιμούσαμε την περιτομή. Διακρίνεις τη διαφορά μεταξύ ΓΕΝΙΚΩΝ εννοιών και ειδικών; Μήπως εσύ έχεις κάνει περιτομή και το μετάνιωσες;
Στον εγκέφαλο, μπορεί.

Το φεγγάρι, σύμφωνα με την «ιερή» Βίβλο, είναι αυτόφωτο. Μάλιστα… Ό,τι πείτε…

- «Διότι τα άστρα τών ουρανών και οι αστερισμοί Κεσίλ που βρίσκονται σε αυτούς δεν θα εκπέμψουν το φως τους· ο ήλιος θα σκοτεινιάσει μόλις βγει και η σελήνη δεν θα κάνει το φως της να λάμψει» (Ησαΐας, 13: 10).

- «Και το φως τού φεγγαριού θα είναι σαν το φως τού ήλιου…» (Ησαΐας, 30: 26).

23/02/2013, 15:10:31
quote:
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Αυτή είναι για παιδιά κάτω των 15; ή επιτρέπεται και άνω των 18;
Παρεμπιπτόντως είναι καλή η εικόνα κάτω αριστέρα.
EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:16:55
quote:

quote:
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Αυτή είναι για παιδιά κάτω των 15; ή επιτρέπεται και άνω των 18;
Παρεμπιπτόντως είναι καλή η εικόνα κάτω αριστέρα.

Προσκύνα τον.

Τώρα που μεγάλωσες.

Χριστιανισμός μια θρησκεία για λίγους.

23/02/2013, 15:17:16
quote:

- «Διότι τα άστρα τών ουρανών και οι αστερισμοί Κεσίλ που βρίσκονται σε αυτούς δεν θα εκπέμψουν το φως τους· ο ήλιος θα σκοτεινιάσει μόλις βγει και η σελήνη δεν θα κάνει το φως της να λάμψει» (Ησαΐας, 13: 10).

Έχει συνέχεια το απόσπασμα την οποία δεν γράφεις επειδή φαίνεται ότι εννοεί την ΕΝΤΑΣΗ του φωτός.
30:26 Και το φως τού φεγγαριού θα είναι σαν το φως τού ήλιου, και το φως τού ήλιου θα είναι επταπλάσιο, σαν το φως επτά ημερών, κατά την ημέρα κατά την οποία ο Κύριος επιδένει το σύντριμμα του λαού του, και θεραπεύει την πληγή τού τραυματισμού τους.

Στο παραπάνω απόσπασμα δε λέει πουθενά ότι είναι αυτόφωτο το φεγγάρι αλλά μιλά για το φως του,ότι θα είναι δυνατότερο. Εμείς σημερα όταν λέμε "το φως του φεγγαριού είναι δυνατό" εννοούμε ότι είναι αυτόφωτο; Πόσο πανικό πρέπει να έχει κάποιος για να τα γραφει αυτά!
Έχεις τη ... συμπαθειά μου.

EumenisΜέλος
23/02/2013, 15:20:16
quote:

quote:

Έχει συνέχεια το απόσπασμα την οποία δεν γράφεις επειδή φαίνεται ότι εννοεί την ΕΝΤΑΣΗ του φωτός.
30:26 Και το φως τού φεγγαριού θα είναι σαν το φως τού ήλιου, και το φως τού ήλιου θα είναι επταπλάσιο, σαν το φως επτά ημερών, κατά την ημέρα κατά την οποία ο Κύριος επιδένει το σύντριμμα του λαού του, και θεραπεύει την πληγή τού τραυματισμού τους.

Στο παραπάνω απόσπασμα δε λέει πουθενά ότι είναι αυτόφωτο το φεγγάρι αλλά μιλά για το φως του,ότι θα είναι δυνατότερο. Εμείς σημερα όταν λέμε "το φως του φεγγαριού είναι δυνατό" εννοούμε ότι είναι αυτόφωτο; Πόσο πανικό πρέπει να έχει κάποιος για να τα γραφει αυτά!
Έχεις τη ... συμπαθειά μου.

"Έχεις τη ... συμπαθειά μου".

Ποιός σου είπε πως έχω ανάγκη την συμπάθεια ενός Γαλιλαίου;

Βιβλικός ονειροκρίτης… Αν δεις στον ύπνο σου κριθαρόψωμο…

«Και όταν ήρθε ο Γεδεών, ξάφνου, ένας άνθρωπος διηγείτο στον διπλανό του ένα όνειρο και του έλεγε: “Δες, ονειρεύτηκα ένα όνειρο, και να, ένα ψωμάκι κρίθινο είδα να κυλιέται στο στρατόπεδο του Μαδιάμ, ήρθε στις σκηνές, και τις χτύπησε, και έπεσαν• και τις ανέτρεψε, και έπεσαν οι σκηνές”. Και ο διπλανός του απάντησε, και είπε: “Αυτό δεν είναι παρά η ρομφαία τού Γεδεών, του γιου του Ιωάς, άνδρα Ισραηλίτη• ο Θεός παρέδωσε στο χέρι του τον Μαδιάμ, και ολόκληρο το στρατόπεδο”. Και καθώς ο Γεδεών άκουσε τη διήγηση τού ονείρου, και την εξήγησή του, προσκύνησε, και γύρισε στο στρατόπεδο του Ισραήλ, και είπε: “Σηκωθείτε• επειδή, ο Κύριος παρέδωσε στο χέρι σας το στρατόπεδο τού Μαδιάμ”»

(Κριτές, 7: 13-15).

Ο "Άγιος" Νικόλαος Συντρίβει τα “Είδωλα"

23/02/2013, 15:28:39
Ρε ανεγκέφαλα όντα γμτ το διάολό σας, δεν πάτε αλλού να ποστάρετε τις μαλακίες σας?

Πάρτε τους θεούς σας και υπάγετε εις τον...αγύριστο!

Eumenis and regulus μια λοβοτομή θα σας σώσει.
Κι εμας εννοείται!

Θα πάρω κίτρινη κάρτα, αλλά χαλάλι αν είναι να απαλαγούμε απο σας!!

Ο Υ Σ Τ !!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/02/2013, 15:30:12
quote:

Ποιός σου είπε πως έχω ανάγκη την συμπάθεια ενός Γαλιλαίου;

Εσύ το είπες! Με τις πράξεις το δείχνεις κάθε μέρα ότι την έχεις ανάγκη. Ενεργείς υπό απίστευτη πίεση και πανικό, τέτοιο που δε σε αφήνει ούτε να διαβάσεις ούτε να προσέξεις τα κέιμενα που αναεβάζεις. θέλεις μόνο να δημιουργείς εντυπώσεις μέσω των εικόνων. Λόγω αυτού του πανικού δε διστάζεις να αλλοιώσεις κείμενα να μην απαντάς σε ερωτήσεις, δε διστάζεις να μην σέβεσαι καμμιά αρχή ευπρεπούς διαλόγου και σεβασμού των απόψεων των άλλων, προσπαθώντας να τους παρασύρεις σε αδιέξοδες αντιπαλότητες και λεκτικούς διαξιφισμούς, κάτι που είναι στον αντίποδα της ελληνικότητας την οποία αναφέρεις ως κεκτημένη, αλλά την αντιστρατεύεσαι στην πράξη.

Γιαυτό έχεις τη συμπαθειά μου και τη συμπόνοια μου για όσο θα είσαι σε αυτή την κατάσταση.