ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
cleopaΝέο Μέλος
21/06/2004, 02:51:09
εχω και εγω μια ιστορια πλιροσ μα πλιροσ αληθινη λοιπον η νουνα του αδερφου μου πριν γινει νουνα δεβ μπορουσε να κανει παιδια απο οτι ξερω και ητανε φιλεσ με την μητερα μου. ενα βραδυ ειδε στομ υπνο της οτι βαφτιζει τον αδερφο μου που ητανε πολυ μικρος και οτι ητανε εγκυος στη βαφτιση του αδερφου μου. Το ειπε στη μητερα μου και τελικα συμφωνησε η μητερα μου. ετσι και εγινε μετα απο 2 μηνες ητανε εγκυος και εκανε δικο της παιδι απο οτι ξερω δεν εχει κανει αλλο αλλα αυτη η ιστορια ητανε μια απο της 2 ιστοριες που ξερω που ειναι αληθηνες τηε αλλη μια αλλη φορα συγχρητηρια στο φορουμ!!!!!!!!!!

naryaΜέλος
21/06/2004, 07:49:05
Αγαπητή scully,

Απ' ότι ξέρω τα παιδιά αυτά χαθήκανε μεταξύ τους, μετά τον στρατό καταλαβαίνεις... Ένας συστυχώς σκοτώθηκε λίγα χρόνια μετά.

Προτείνω να πάμε στη Νικολούλη για αναζήτηση ...
Φτιάχνω και σπίτι τώρα, έχω ανάγκες...

naryaΜέλος
21/06/2004, 07:55:16
Συμπτωματικά το Σαββατοκύριακο που συζητάγαμε για την ιστορία με το μωρό, μία φίλη μας είπε ότι της έχουν διηγηθεί μία άλλη παραλλαγή.
Πάλι κάποιοι βρήκαν ένα όμορφο νεογέννητο μωρό. Μόλις το έβαλαν στο αυτοκίνητο αυτό άρχισε να μεγαλώνει συνεχώς μέχρι που τρομοκρατημένοι το πέταξαν έξω.

Οπότε φίλη oneiric έχεις απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για "αστικό μύθο", σαν την ιστορία με την κοπέλα που κάνει ωτοστόπ και μετά διαπιστώνουν ότι είναι πεθαμένη.

scullyΜέλος
21/06/2004, 09:40:30
Α...! Μην το λές...που ξέρεις...μπορεί επειδή ακριβώς κατά κάποιο λόγο αληθεύει να έχει κάνει τοοοοόσο εντύπωση που ο καθένας που τη μαθαίνει να βάζει και λίγο αλατάκι πριν την "μεταδώσει" στον επόμενο...!

garbofanΝέο Μέλος
21/06/2004, 12:11:12
paidia geia sas ki apo mena
eimai kainouria sto forum kai kapoia stigmi tha sas pw kai dika mou peristatika ta opoia den eiani toso sygklonistika alla apla perierga.
pros to paron tha ithela na kanw mia paratirisi sta teleutaia posts.
Oi istories pou legontai kata kairous, gia mena exoun alithini vasi.
Diladi, kai i istoria me to diavoliko mwro kai auti me ti nekri kopela pou tin peftei s'opoion vrei mprosta tis (na kanoume kai ligo black humor) exoun alihini vasi.apla, otan tin dihgountai apo genia se genia, kai apo topo se topo, tin potizoun kai me ligi saltsa.etsi gia ti nostimia re aderfe

i zwi einai mikri gia na min einai...kri kri

AlkithoeΜέλος
21/06/2004, 18:11:01

Όντος.. συμφωνω με την/τον garbofan .. Απο στόμα σε στόμα ολο και κατι παραποιητε..

Going Under..

CMΜέλος
21/06/2004, 23:05:23
Να επαναλάβω ότι όλες αυτές οι παραλλαγές που λέτε περιλαμβάνονται μέσα στην παραδοσιακή εξήγηση του φαινομένου. Τα χαμοδράκια εξήγησα, στο προηγούμενο post μου, τι πιστεύει ο λαός μας ότι είναι. Σε αυτά τα "μωρά" δίνει χαρακτηριστικά όπως, μακριά δόντια. μακριά μαλλιά, ομιλία. Όλες οι ιστορίες που ακούγονται είναι παρόμοιες και παραμένουν ίδιες εδώ και δεκάδες χρόνια. Ο Νικόλαος Πολίτης αναφέρεται σε αυτά από το 1904 και μιλάει για ιστορίες που έλεγε ο λαός μας από παλιά.

scully Πολύ ωραίος ο Φοίνικας.

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

22/06/2004, 09:16:54
quote:

Και ειδικά αν είναι XF έτσι CM?

"Τάδε έφη Avallon"
CMΜέλος
22/06/2004, 14:34:01
quote:

quote:

Και ειδικά αν είναι XF έτσι CM?

Χαχαχαχαχαχαχαχα - και VF να είναι δεν λέμε όχι.

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

scullyΜέλος
22/06/2004, 16:20:45
Θα συμφωνήσω μαζί σας...!
Καλώς ήρθες στο καινούριο μέλος...περιμένουμε τις δικές σου έστω "περίεργες" ιστορίες...!