- Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Love wothout genelove is like an important question without answer.
γκρρρ! τι τα cookies διεγραψα τι τα temporary files, εκει αυτο!!! gkrrr

quote:
KERRY KING:
Πάντως βλέπω προσπαθειες σε αρκετά γενναίες ώρες....Που να συγκεντρωθήτε τέτοια ώρε βρε παιδιά ?
Για δοκιμάστε μέσα στην μέρα να δούμε αποτελέσματα....
Σωστή η παρατήρησή σου, γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ πάλι τώρα που είναι πιο φυσιολογική η ώρα
quote:
PREDATOR:
επεσα στα 19 μετα πολυ κοπου
Πως τα κατάφερες; Πόσα λάθη έκανες; Εγώ χτες είχα κάνει 3 λάθη (όπως φαίνεται και στην εικόνα σε προηγούμενο μήνυμά μου) και μου έβγαζε 20. Μόλις τώρα που το ξαναέκανα, έκανα μόνο δύο λάθη και μου βγάζει πάλι 20:

In anticipation of my resurrection...
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
Πως τα κατάφερες; Πόσα λάθη έκανες; Εγώ χτες είχα κάνει 3 λάθη (όπως φαίνεται και στην εικόνα σε προηγούμενο μήνυμά μου) και μου έβγαζε 20. Μόλις τώρα που το ξαναέκανα, έκανα μόνο δύο λάθη και μου βγάζει πάλι 20:
9 σωστα και 1 λαθος (στο οποιο 1 λαθος, το εχασα για 3 λαθος πατηματα)!!!!

Και έχουμε όπως μπορείτε να δείτε και σεις:

Με ένα λάθος 20!

Χωρίς κανένα λάθος πάλι 20!
Προς το τέλος υπάρχει και μία πρόσθετη παγίδα που το δυσκολεύει κι άλλο, όσοι φτάσουν θα καταλάβουν για ποια μιλάω.
Κάτω από 20 δεν πάει το παιχνίδι, τώρα το 19 που λέει ο predator, από που προέκυψε, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Καλά είμαι εκεί, δεν θέλω παρακάτω, γιατί μετά θα το πιστέψω και θα αρχίσω να ξαναζω την εφηβεία μου...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Όσες φορές και να δοκιμάσω κάτω από 24 δεν το πάω…![]()

my bad...

Όσων αφορά τα LD είναι λάθος να τους αποδίδουμε μεταφυσική ερμηνεία, καθώς σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, κατά την πραγματοποίησή τους γίνονται εγκεφαλικές διεργασίες που δε θα γίνονταν αν η ψυχή έπαιζε ρόλο σε αυτά. Τώρα λοιπόν, προκύπτει ένα ερώτημα; Ποιό από τα δυο, το LD ή η AP υπερτερεί σε χρησιμότητα και ποιό πρέπει να αναπτύξουμε περισσότερο; Το πρώτο στηρίζεται καθαρά σε ψευδιαισθήσεις ενώ το δεύτερο υποτίθεται πως σε συνδέει με τη σφαίρα του μεταφυσικού. Εγώ θα ήθελα να σταθώ όμως στη φιλοσοφία της AP. Κάνει λόγο για Επίπεδα Ύπαρξης και προτρέπει τη μελέτη βιβλίων που σχετίζονται με ανατολικές θρησκείες. Όμως η πλειονότητα αυτών που ασχολούνται με αυτά δεν πιστεύουν π.χ. στον Βούδα. Με άλλα λόγια, σπάνε διάφορες θρησκείες σε κομμάτια και κρατάνε ό,τι αποδέχονται. Έτσι τελικά αυτό που απομένει είναι κάτι που το δημιούργησαν οι ίδιοι! Αναρωτιέμαι ειλικρινά, μήπως η Αστρική Προβολή είναι μια περίπτωση Συνειδητού Ονείρου, δηλαδή μια ψευδιαίσθηση; Κατα τη γνώμη μου, κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Ας μη ξεχνάμε: πριν "θέλουμε" να υπάρχει μια δύναμη, πρέπει να αναλογιστούμε πως δε θα υπάρχει μόνο για μας αλλά για όλο τον κόσμο! Είναι τόσο συναρπαστικό να μπορεί κάποιος να κατασκοπεύει την προσωπική μας ζωή;
Και για τη "λευκή" μαγεία: Δε θέλω να θίξω κανέναν ούτε να φανώ απόλυτος αλλά θα έπρεπε εκείνοι που ασχολούνται με αυτά να είναι πιο προσεκτικοί. Διότι οι τελετές που γίνονται και οι μέθοδοι για ξόρκια και χίλια δυο άλλα μοιάζουν έως είναι πανομοιότυπα με αυτά της "μαύρης" μαγείας. Πραγματικά, δεν ανησυχούν; Πολύ περισσότερο, είναι τόσο απαραίτητη η μαγεία στη ζωή τους; Αν είχαν αυτά που επιθυμούσαν, ήταν χαρούμενοι και καλά στην υγεία τους, θα κατέφευγαν στη μαγεία; Άμα σε αυτή την ερώτηση απαντήσουν αρνητικά, τότε σημαίνει πως κακώς μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες που μπορεί να τους βάλουν σε μεγάλο κίνδυνο. Στο κάτω κάτω πού στηρίζεται η "λευκή" μαγεία; Κάθε "μάγος" παραδέχεται ότι η "μαύρη" μαγεία στηρίζεται στη δύναμη του Εωσφόρου και μάλιστα με τη Βιβλική έννοια. Άρα η "λευκή" θα στηρίζεται στο γνήσιο του αντίπαλο, το Χριστό. Ο Χριστός όμως καταδίκασε τη μαγεία και τον αποκρυφισμό. Άρα η "λευκή" μαγεία μένει χωρίς υποστηρικτή. Και αφού πολλοί ισχυρίζονται ότι τη βιώνουν, ίσως θα έπρεπε από πού πηγάζει τελική η δύναμή της... μήπως από εκεί από όπου πηγάζει και η μαύρη;
Θα σε συμβούλευα προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που επιθυμείς κι αν επιλέξεις να σου εμφανιστούν τα αποτελέσματα μόνο για τίτλους θεμάτων θα βρεις όλα τα πιθανά θέματα που έχουν σχέση με αυτό που επιθυμείς.
Για να αποφεύγουμε τα διπλά θέματα θα μπορούσες να συνεχίσεις σε κάποιο από τα ενεργά θέματα που θα βρεις με αυτόν τον τρόπο.
Σχετικά με την Αστρική Προβολή και το Συνειδητό Ονείρεμα μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου στα εξής θέματα (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
Για τις διαφορές αυτών των 2 μπορείς να συμμετάσχεις στο εξής topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο):
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ VS ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
Για τη μαγεία μπορείς επίσης να συμμετάσχεις στο topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο):
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...