ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η Πλήξη - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η Πλήξη - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

fotini374 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
fotini37Νέο Μέλος
01/07/2004, 03:19:55
quote:
Αναγκη ουσιαστικης επικοινωνιας με το βαθυτερο εαυτο για επιβεβαιωση σωστης διαδρομης 'ή αλλαγη δρομου στη ζωη.
Πληξη=βαθια αναγκη προσωρινης <στασης>που προερχετι απο τη συναισθηση σημαντικης ελλειψης ή ουσιαστικου λαθους και ανεπιθημητων καταστασεων που δεν καλυπτουν της βαθιες αναγκες του ατομου στη ζωη του .

Πολύ, πολύ σωστό...
Αυτοί είναι οι μη εφυσηχασμένοι, οι "πανουκλιασμένοι" όπως θα έλεγα εγώ...(Καμύ)

Break the limits!

HEROnlysINΝέο Μέλος
04/07/2004, 16:13:05
εγώ θα έλεγα οτι καθένας ασχολείται με΄οτι ορίζει την υπόσταση του.. ακα,πλήξη

Your Only, My Only, HER Only sIN

05/07/2004, 13:54:57

quote:
Αγαπητέ Alzarro δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά της ημέρας...

Mε εμένα συμβαίνει το αντίθετο.. Οι αντοχές μου είναι υπεράνθρωπες κατά την διάρκεια της ημέρας... Και σωματικές.. και πνευματικές... Πως συνδυάζω αυτά τα δύο??? Αυτό είναι το δύσκολο.. Και εγώ έχω ψηθεί ... μου έχει ομως αφήσει ενα κουσούρι... τον ύπνο...
Οπωσδήποτε αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα γιατί εχει ήδη γίνει συνήθειο - κουσούρι... και δεν μπορώ να απολαύσω ενα μεταμεσονύχτιο ακόμα και οταν δεν εργάζομαι...

06/07/2004, 03:52:41
Αναγκη ουσιαστικης επικοινωνιας με το βαθυτερο εαυτο για επιβεβαιωση σωστης διαδρομης 'ή αλλαγη δρομου στη ζωη.
Πληξη=βαθια αναγκη προσωρινης <στασης>που προερχετι απο τη συναισθηση σημαντικης ελλειψης ή ουσιαστικου λαθους και ανεπιθημητων καταστασεων που δεν καλυπτουν της βαθιες αναγκες του ατομου στη ζωη του .
--------------------------------------------------------------------------------

Πολύ, πολύ σωστό...
Αυτοί είναι οι μη εφυσηχασμένοι, οι "πανουκλιασμένοι" όπως θα έλεγα εγώ...(Καμύ)

Break the limits!

εγώ θα έλεγα οτι καθένας ασχολείται με΄οτι ορίζει την υπόσταση του..

(γιατί όχι?)
ο άνθρωπος όμως είναι πολλά πράγματα.... και έχουμε τόσα κοινά.....!!

Οχι, δε χαλάνε όλα, η ομορφιά είναι πάντα ομορφιά είτε μέσα είναι είτε έξω.
Αλλά...
Ποιά απ' τις δυό είναι αυτή που πληγώνει, που το πλήγμα της σου προκαλεί τέτοιο πόνο όσο κανένα μαχαίρι δε μπορεί;

quote:
Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που τους αρέσει να πλήτουν..
Αναζητούν ενα μέρος ρομαντικό, μελαγχολικό , ήσυχο , ώστε να τους επισκεφθεί η πλήξη.. και νομίζω οτι το πετυχαίνουν... ``θέλω να μείνω για λίγο μόνος``... αποτέλεσμα ... η πλήξη να βοηθά με μία γενική ανακεφαλαίωση, ενα μπάκ άπ, προσφάτων καλών και κακών στιγμών ... που σε κάνουν να εκστασιάζεσαι, παρερμηνεύοντας αυτά που σκέφτεσαι, με εικόνες και ήχους που βλέπεις ή ακούς εκείνη τι στιγμή.

ρομαντικό, μελαγχολικό , ήσυχο = δεν έχουν σχέση με την πλήξη....

Συγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω.. όμως χτύπησε ιός τον Η/Υ μου και δεν έχω ιδέα πότε θα είναι οκ...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......