- Τεχνολογια υποταγης συνειδησεων. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Εδω ανηκει η μεγαλη μαζα των ανθρωπων.Υπαρχουν ομως και ορισμενα
<< ελευθερα>> ατομα οι οικονομικα ισχυροι που επειδη δεν εχουν αμεσα προβληματα επιβιωσης και σεξουαλικοτητας αντικαθιστουν τα δυο βασικα ενστικτα που καθοδηγουν και πειθαναγκαζουν τη μειζονα ανθρωποτητα ,με ενα καινουργιο επικτητο επιπλαστο καιφασματικο ενστικτο΄ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Τα μεσα που χρησιμοποιουνται για να μας καθυποταξουν και να μας καθοδηγησουν ειναι πολλα.
1]Προπαγανδα
2]Υποσυνειδυτα μηνυματα
3]Κλωνοποιηση
4]Ναρκωτικα
5]Πεα[παρατηρηση εξ αποστασεως]
6]Ηλεκτρονικα οπλα
7]Μαγεια
8]Υποβολη
Η υποβολη γινεται με τον προφορικο λογο, τον γραπτο λογο και τηλεπαθητικα εξ'αποστασεως.
Τι νομιζεται για το παραπανω αποσπασμα απο ενα βιβλιο με τον τιτλο του θεματος
Το υποσυνειδητο ειναι βασικα παιδαριωδες και απλουστευτικο στις αντιδρασεις του με ελαχιστη αναφορα στην λογικη.Δεν ειναι αναλυτικο
και δεν γνωριζει την διαφορα αναμεσα στην φαντασια και την πραγματικοτητα.Μια αλλη ιδιοτητα του ειναι οτι αναμενει να συμβει παντα το πιο συνηθισμενο πραγμα.
Οταν θελουμε να αλλαξουμε μερικα πραγματα σε σχεση με μας πρεπει να το κανουμε αλλαζοντας το υποσυνειδητο μας.
Υποσυνειδητο εκτος απο μας εχουν και τα εθνη οι λαοι και οι μαζες.
Υποβολη ειναι η εμφυτευση ορισμενων ιδεων η εντολων στο υποσυνειδητο.Τοτε αυτες θεωρουνται ως αυταποδεικτες αληθειες και χωρις να ελεγχονται μας ωθουν σε συνγκεκριμενες ενεργειες.
Η τηλεπαθητικη υποβολη ειναι ενας σπορος μια σκεπτομορφη που ριχνεται στο εδαφος του υποσυνειδητου μας. Ο βασικος σκοπος της ειναι να δημιουργησει αρχικα μια νοητικη
ατμο σφαιρα γυρω απο την αυρα μας για να ανταποκριθουμε σε αυτη και να την ανοιξουμε.Αν ομως δεν αντιδρασουμε θετικα σε αυτη την αρχικη αστρικη κρουση ο αλλος γρηγορα θα εξαντληθει και θα τα παρατησει.Συνηθως η αυρα μας διατρυπαται απο την ενστικτωδη αντιδραση του φ οβου η του ποθου προς την επιτιθεμενη οντοτητα.
τι γινεται ομως στην αντιθετη περιπτωση?
quote:
1]Προπαγανδα
Παλια καλή μεθοδος για να πεισεις τον κόσμο
quote:
2]Υποσυνειδυτα μηνυματα
Εχω σοβαρές αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα τους
quote:
3]Κλωνοποιηση
Αυτη'πώς βοηθλαει στην υποταγή συνήδεισης ?
quote:
4]Ναρκωτικα
Μπα, αυτά τα πουλάνε για τα λεφτά.
quote:
5]Πεα[παρατηρηση εξ αποστασεως]
Οτι μπορούν να μας παρακολουθουν το πιστεύω.
quote:
6]Ηλεκτρονικα οπλα
Δηλαδή ? Τι είναι το "ηλεκτρονικό όπλο" ?
quote:
7]Μαγεια
Αυτή χρεοκώπησε. Κανεις δεν την πιστεύει εκτός απο τη Θεια Σούλα που παει στη χαρτοριχτρα.
quote:
8]Υποβολη
Υποβολή, ναι. Αυτή θα μπορούσε να δουλέψει σε δεκτικά άτομα.
Με το τηλεπαθητικά διαφωνώ κάθετα λόγω έλλειψης τεκμηρίωσης.
Μια και ρώτησες.
Απο αυτά που διάβασα (το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει)
Νομίζω οτι το βιβλίο είναι ένα παραμύθι γεμάτο επιστημονικές ανακρίβειες
που προσπαθει να πουλήσει την καλοδοκιμασμένη συνταγή της θεωρίας συνομωσίας.
Αγγελος.
Φιλικα
ενδιαφερον θεμα θα ελεγα.
το οτι οι ισχυροι ανθρωποι χρησιμοποιουν πολλα μεσα για να μας υποταξουν ειναι αληθεια,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ολα αυτα που ανεφερες.
quote:
1]Προπαγανδα
ναι αυτο ειναι σιγουρα,τα παντα σημερα ειναι μια τεραστια προπαγανδα.
quote:
3]Κλωνοποιηση
αυτο ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο,αλλα στο μελλον θα ειναι καταστροφη αν{που δεν}χρησιμοποιηθει σωστα
quote:
7]Μαγεια
εδω θα συμφωνησω με τον angelos,η εποχη της μαγεια μαλλον εχει περασει.οι ανθρωποι εχουν χασει την πιστη τους και δεν στρεφονται εκει απο φοβο.
γενικως πιστευω πως τα μεγαλα κεφαλια εχουν παρα πολλα μεσα για να υποτεσουν τις μαζες.ο τροπος δεν ειναι παντα ο ιδιος αλλα το αποτελεσμα ειναι.ετσι δεν νομιζω οτι χρησιμοποιουν πολλες μεθοδους.σιγουρα η υποβολη ειναι μια απο αυτες.
"comig alive leavind dead"by deadhunter
quote:
την κανω γιατι το πρωι δουλεια εχω να κανω με μια δικογραφια τροχαιου
δηλ .τί τροχαίο ?? θές πραγματογνώμονα ?
γρηγορη ανάρρωση ![]()
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Για ένα σχόλιο μόνο λίγες ακόμα αστρικές διαταραχές στο αχλαδότυρο φίλοι μου συνδίκτυοι.
Νικόμαχε, Δόκτωρα
Δεν θα ήθελα και δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στο θέμα.
Ένα πράγμα μόνο θα ήθελα να πώ ακόμη.
Στην ουσία συγκλίνω στην τελευταία διατυπωθείσα σκέψη Νικόμαχου, γιατί δεν νομίζω πως η Ύπαρξη που είναι η ίδια η απέραντη και άπειρη Αγάπη μπορεί να είναι εκδικητική με την εξέλιξη όλων των ειδών των έμβιων όντων.
Ανέκαθεν διαβάζοντας όλα αυτά, σχημάτιζα την άποψη πως αφού μια ψυχή φτάνει ένα επίπεδο κάνει ένα κλικ πιο πάνω δεν έχει νόημα να γυρνάει πίσω, επειδή έχει ήδη γίνει όλη η εξελικτική πρόοδος της ψυχής και αυτό είναι κάτι που δεν χάνεται.
Δεν θα ήθελα να υπεισέλθουν οι σκέψεις αυτές σε καμία περίπτωση μέσα στο πρίσμα των θρησκειών, πολύ εύκολα μπορεί να προκύψει παραμόρφωση.
Υπάρχουν πολλά κείμενα, ορισμένα απο τα οποία ανεπίσημα που ίσως δεν έχουν γίνει ποτέ αποδεκτά απο τις επίσημες θρησκείες μέσα στις αρχιερατικές διεργασίες και τα συμβούλια τους.
Είναι αλήθεια πως ορισμένα απο τα επίσημα κείμενα λειτουργούν και ως φόβητρο σε μια ας το πούμε "τραβηγμένη-ξεχειλωμένη" μορφή τους.
Δεν έχω σκοπό να το κάνω και νομίζω πως δεν έχει νόημα για μένα στη παρούσα φάση κι ας ακούγεται λίγο εγωιστικό.
Είναι ίσως και θέμα άλλων αντικειμένων άλλων συζητήσεων σε άλλα τόπικ.
Ωστόσο, την προς τα πίσω ή μάλλον την προς τα κάτω "αντιστροφή" της πορείας, την εννοώ κάπως διαφορετικά απ' αυτό που λένε ορισμένα απο τα κείμενα και τα βιβλία.
Δηλαδή εννοώ αυτό ακριβώς όπως το εξέφρασε σαν σκέψη τελευταία ο Νικόμαχος προσθέτοντας ίσως και μια έννοια ενός ακαθόριστου για μένα παράγοντα ας τον πούμε,
"υπο ορισμένες ιδιάζουσες άγνωστες συνθήκες προσωρινού περιορισμού ορισμένων βαθμών ελευθερίας της συνείδησης της ενσαρκωμένης ψυχής στο τρέχων κάθε φορά όν στο οποίο χρειάζεται να ενσαρκωθεί για την εκπαιδευτική της εξελικτική διαδικασία και πορεία υπό το πρίσμα πάντα της άπειρης Αγάπης της Ύπαρξης".
Αυτό το μίγμα ανέκαθεν διαβάζοντας ή σκεπτόμενος τα περί μετενσάρκωσης με προβληματίζει.
Αλλά όπως είπε ο Νικόμαχος όλα αυτά είναι απλές σκέψεις που εκφράζουμε και απλά καταθέτουμε στα πλαίσια διαλόγου και συζήτησης κυρίως χωρίς ταυτίσεις και με αγάπη και όχι στείρα αντιπαράθεση.
Τέλος πάντων, νομίζω πως αρχίζω να ξεφεύγω πολύ και δεν θέλω να το κάνω εδώ μέσα σ' αυτό το θέμα.
Ειλικρινά, δεν προτίθεμαι να το συνεχίσω πέρα απο αυτό το σχόλιο για δύο λόγους:
Πρώτον το θέμα είναι αρκετά λεπτό και εύκολα παρανοήσιμο υπο το πρίσμα αυτών που ανέφερα.
Δεύτερον και κυριότερον, όλη αυτή η ιστορία, που την ξεκίνησα εγώ με δικό μου σχόλιο, είχε ως σκοπό να συμβάλλει μαζί με άλλα σχόλια κάποιων φίλων του φόρουμ στο να βοηθήσει εκείνη την κοπέλα που ρώτησε σχετικά προβληματίζοντας την κάπως περισσότερο.
Έτσι όπως εξελίχθηκε κυρίως απο εμένα με έκανε νομίζω να αντιληφθώ κάτι βαθύτερο και λίγο πιο αφαιρετικό για τη λειτουργία του νού ως προς εμένα, που ναι μεν το χω διαβάσει και σε βιβλία αλλά μετά απο όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει και ειδικά τώρα αυτήν περί κάρμα μέσα απο το αχλαδότυρο(!), νομίζω πως τώρα αντιλαμβάνομαι ακόμα βαθύτερα το νόημα του.
Με βάση αυτό το τελευταίο νομίζω πως δεν θέλω άθελα μου να δημιουργήσω μεγαλύτερη σύγχυση σε όλους μας, αντί πραγματικής συνεισφοράς στους προβληματισμούς εκείνης της κοπέλας.
Ζητώ συγνώμη και απο τον Νικόμαχο και απο τον Απόκληρο και όλη την παρέα εδώ στο Αχλαδότυρο.
Έτσι το νοιώθω, δεν νοιώθω ότι απολογούμαι και δε χρειάζεται να παραξενεύεται κανείς. ![]()
Επειδή ίσως ακούγομαι λίγο σαν γρίφος, τη συζήτηση γι' αυτό το δεύτερο που είπα πιο πάνω, θα την κάνουμε κάποια στιγμή ίσως και πολύ σύντομα όχι εδώ αλλά εκεί.
Νικόμαχε νομίζω πως ίσως έχω να δώσω και κάτι ακόμα.
Νομίζω πως αρκετά πλατιάζω, θα με κράξετε και καλά θα κάνετε.
Νομίζω πως αρκετά αστρικά κύματα και αρκετές αστρικές διαταραχές δέχθηκε το Αχλαδότυρο για την ώρα.![]()
Νομίζω για μένα πως είναι ώρα να συνεχίζει απρόσκοπτα τις χαλαρωτικές και ανέμελες περί ανέμων και υδάτων κουβεντούλες του.![]()
Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Ξέχασα να το πώ
Πρεντ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, και ανάκαμψη και πίσω απο τις πύλες του Αχλαδότυρου.
Και επειδή χθές αργά το βράδυ που μπήκα και έριξα ματιές, διάβασα σχόλια απο πολλούς με αίσθηση έλλειψης διάθεσης, κάτι που ένοιωθα και εγώ-δεν είχα κέφι-διάθεση χθές το απόγευμα-βράδυ, ήθελα να ρωτήσω κάτι τη NASA τη δική μας εδώ:
Βρε, NASA έχεις ενεργοποιήσει κάτι στο HAARP, τι γίνεται???
Έβρεχε 40 ώρες σχεδόν ασταμάτητα, μούλιασαν τα πάντα, μουλιάσαμε!

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!
quote:
οχουυυυυυ ποναει η πλατη μου απο το σκυψιμο!!!
quote:
Γιατρε...Τι σου λενε τα ματια μου?
quote:
εκτός από μάτια βάλε καί λίγη γάμπα
quote:
"καὶ ἐξηγέρθη "
quote:
Πάνω απο 15 έβαλα
quote:
είναι καλύτερη καί πιο ελαστικιά!!!!
quote:
"τραβηγμένη-ξεχειλωμένη"
quote:
με έκανε νομίζω να αντιληφθώ κάτι βαθύτερο
quote:
"ἐφ᾿ ἧς σὺ καθεύδεις ἐπ᾿ αὐτῆς, σοὶ δώσω αὐτήν,
quote:
ἕως τοῦ ποιῆσαί με πάντα ὅσα ἐλάλησά σοι. "
quote:
ε κοιτα δεν θελω να κολλησω τελιως... ας εχω χωρο και για μια ανασα
quote:
μου προκαλει φτερνισματα.
quote:
Οχι οτι εγω δεν θελω
quote:
εξαλου ολα τα ρουφαω εγω
quote:
ειμαι κατεργαρα τι να κανω;
quote:
λίγο ακόμα κααι φτανω
quote:
"καὶ ἰδοὺ κλίμαξ "
quote:
" καὶ ἔσται τὸ σπέρμα σου ὡς ἡ ἄμμος τῆς γῆς καὶ πλατυνθήσεται ἐπὶ θάλασσαν καὶ ἐπὶ λίβα καὶ ἐπὶ βορρᾶν, καὶ ἐπ᾿ ἀνατολάς,"
quote:
" καὶ ἐφοβήθη καὶ εἶπεν
quote:
το αλευρι και η κολα που γινεται με αυτο
λερωνει...πολυ!!
quote:
40 ώρες σχεδόν ασταμάτητα, μούλιασαν τα πάντα, μουλιάσαμε!
quote:
εύχομαι γρήγορη ανάρρωση
quote:
Εγώ ακόμα στριφογυρίζω
quote:
μου φαινεται οτι θα αρχισω να ξαναστρυφογυριζω στιβ και δεν το θελεις αυτο!
quote:
Μέχρι τις 3 τα μεσάνυχτα
quote:
ειδες το κενο τι σου κανει
quote:
τσ τσ τσ
quote:
στιβ ολο εκει το μυαλο σου
quote:
ενδομυχα θα το θελες και εσυ
quote:
δεν φταιω εγω που ειναι στα προθυρα να γινει μαυρη τρυπα!!!
quote:
ε τοτε βαλε την ζωνη σου
quote:
τι αλλο εχει το μενου;;;
quote:
φιατ 140 αλογα αραβικα με διπλο διφορικο και καμπινατο
quote:
για σενα η για καποιον αλλον???
quote:
απο πολλούς με αίσθηση έλλειψης διάθεσης
quote:
κόλα την καί σύ βρέ ΝΙΚΟΜΑΧΕ .....
quote:
Θερμοδυναμικη κολα θα βαλουμε!
quote:
καί αν κάνει όλες της στασεις ''οπως ο Γιωρίκας ''εσακατεύτεν !!!
quote:
Δεν έχω σκοπό να το κάνω
quote:
Ωστόσο, την προς τα πίσω
quote:
ή μάλλον την προς τα κάτω "αντιστροφή"
quote:
με αγάπη
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/02/2011 13:07:43
Πώς πάει παίδες; Σκεφτόμουν να σας απαντήσω στα παραπάνω quotes αλλά βαρέθηκα τη ζωή μου να το κάνω. Ας μιλήσει ο λαός λοιπόν.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/02/2011 13:06:26
quote:
(χιχιχιχι..)Πώς πάει παίδες; Σκεφτόμουν να σας απαντήσω στα παραπάνω quotes αλλά βαρέθηκα τη ζωή μου να το κάνω. Ας μιλήσει ο λαός λοιπόν.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/02/2011 13:06:26
Δεν μας καταδεχεσαι ε?
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
τι κανετε;;;
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
Και επειδή χθές αργά το βράδυ που μπήκα και έριξα ματιές, διάβασα σχόλια απο πολλούς με αίσθηση έλλειψης διάθεσης, κάτι που ένοιωθα και εγώ-δεν είχα κέφι-διάθεση χθές το απόγευμα-βράδυ,
φαινοταν απο μακρια οτι βαριομασταν ε;;;
εδω που τα λεμε οτι να 'ναι λεγαμε!![]()
quote:
ήθελα να ρωτήσω κάτι τη NASA τη δική μας εδώ:Βρε, NASA έχεις ενεργοποιήσει κάτι στο HAARP, τι γίνεται???
Έβρεχε 40 ώρες σχεδόν ασταμάτητα, μούλιασαν τα πάντα, μουλιάσαμε!
για τιμωρια ![]()
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
καλημερααααααααααααααααααααααααααα
τι κανετε;;;
στριφογυρνάμε ακόμη !!!!!![]()
![]()
quote:
Πώς πάει παίδες; Σκεφτόμουν να σας απαντήσω στα παραπάνω quotes αλλά βαρέθηκα τη ζωή μου να το κάνω. Ας μιλήσει ο λαός λοιπόν.
DR κεφάτος ξύπνησες ![]()
τά έγραψες τέεεεεεελεια.............δέν σού ξέφυγε τίποτα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:quote:
καλημερααααααααααααααααααααααααααα
τι κανετε;;;
στριφογυρνάμε ακόμη !!!!!
χαχααχαχ δεν ζαλιστηκες;;;
![]()
επιτελους, σημερα βγηκα απο το καβουκι μου!

![]()
![]()
chess, γιατι δεν λες την φιλη σου να ερθει?