ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συχνότητα εμφάνισης εξωγήϊνων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Συχνότητα εμφάνισης εξωγήϊνων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

captain steven7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
captain stevenΜέλος
29/03/2003, 23:11:56
Θέλω να θέσω μια ερώτηση σε όλους:Πιστεύετε πως οι εμφανίσεις ιπτάμενων δίσκων,παραφυσικών φαινομένων γενικά έχουν μοιωθει τα τελευταία χρόνια?

cassiopeiaΜέλος
29/03/2003, 23:26:19
Ίσως να συμφωνήσω περισσότερο με το πρώτο!
Κάποιος που παίζει για αρκετό καιρό με κάποιο παιχνίδι συνήθως το βαριέται και το πετάει στην άκρη.Κάπως έτσι είναι .. τώρα ποιός το παίζει;Και ποιος ασχολείται με αυτό??? Είναι λίγο ξύσιμο κεφαλιου η ερώτηση!
Μήπως ασχολούνται με κάτι άλλο οι skippers των Ατια?
Κανείς δεν ξέρει..
Εγώ πάντως κοιτώ ακόμη τον ουρανό για κάτι παράξενο!
Τίποτα

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

30/03/2003, 13:33:16
Είναι πάντως αλήθεια.
Κι εγώ το έχω παρατηρήσει ότι το "ΑΤΙΑ-σπότινγκ" έχει γίνει λίγο εκτός μόδας αυτόν τον καιρό. Ισως γιατί σαν ιδέα η ύπαρξη εξωγήινων δεν είναι πια τόσο επαναστατική, και το θεωρούμε λίγο πολύ ως δεδομένο;

αυτή...που τα κατάφερε!

catΜέλος
30/03/2003, 17:05:18
Εγώ πάλλι εχω αντίθετη αποψη ,,,,
Πιστεύω οτι πρίν από το μεγάλο μπάμ....υπάρχει μια περίοδος ησυχίας

Ζούμε σε μια χρονιά αποκαλύψεων κατά την γνώμη μου πάντα ...

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

LoucasΜέλος
30/03/2003, 17:12:54
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 100 ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥ Η ΑΓΝΟΙΑΣΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

nitro912grΜέλος
31/03/2003, 00:21:32
αν ρωτησετε μερικκους αγνωστους στο δρομο , κυριος νεους θα σας πουν οτι ειναι αδυνατον να μην ειπαρχουν εξογηινοι σε ενα τοσο ατελιοτο συμπαν,

πρεπει να υπαρχουν δεν μπορει , οποτε δεν ειναι και τοσο εντυποσιακο το να δεις ΑΤΙΑ, με τοσες εθεασεις ΑΤΙΑ κοντεβει να γινει ρουτινα πιστεβω

Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

01/04/2003, 04:08:40
Το θέμα μεταφέρεται στο Forum " .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. ".

Παρακαλώ για την μεγαλύτερη προσοχή σας στο άνοιγμα καινούργιων Συζητήσεων. Νομίζω πως οι περιγραφές που αναφέρονται στο κάθε Forum υποδεικνύουν με αρκετή σαφήνεια - αν και είναι ευρείες, ομολογουμένως - τη θεματολογία του κάθε Forum.

captain steven, καλώς ήλθες και πάλι...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------