- M.A.M. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:σωστα με εκανες κουρελι με τα πικρα σου λογια
οπςςς δεν έπρεπε να το πω αυτό
δεν θα σε πετυχω στον δρομο?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ...

ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
αλλα μετα απο αυτοψυχαναλυση ανακαλυψα οτι η κακια μου πηγαζει απο το γεγονος οτι περιμενα να βρω βοηθεια για απεξαρτηση απο την εσωτερικομανια ομως ειδα την φωτο με το εξωγηινο μωρο και επεσα παλι με τα μουτρα στο παραξενο και την παρατηρηση της κορης του περιπτερα η οποια σιγουρα ειναι κατασκοπος απο την Αφροδιτη δεν εξηγειται αλλιως αφου μπορει και ελεγχει την ισοροπια μου,ομιλια και ορασηαφου οποτε την βλεπω σκονταφτω και ριχνω κατω ολες της εφημεριδες μαζι με μανταλακια και ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ν ν ν ν ν να π π π π π π πακ κ κ κ κε ε ε ε ε ε ε ετ τ τ τ τ τ ττο τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσιγα γα γα γα γαρα και τα ματια μου κολανε πανω της σαν βδελα παρα της προσπαθειες μου να κοιταξω αλλου
με εκανε να αυξησω και το καπνισμα απο ενα πακετο εφτασα στα 3 καλα λενε οτι οι γυναικες φερνουν την καταστροφη
με εχει καταστρεψει οικονομικα και σωματικα θα παθω καρκινο για αυτη και μετα μας λενε οτι δεν κανουμε θυσιες για αυτες
που να ειχα και σχεδια για αυτην δηλαδη θα αναβα την κουτα οπως ειναι γιατι αν εκανα σχεδια δεν θα προλαβαινα να τα υλοποιησω γιατι θα τεζαρα αλλα οχι απο καρκινο ισως απο εσωτερικη αιμοραγια (αυτο το εσωτερικο ειναι μεσα σε ολες μου της φρασεις ειδικα με αυτη την φραση ειναι και μεσα στο αιμα μου)
Θειο με αυτο το μηνυμα ελπιζω να ανεβηκε το ποσοστο μου ειδικα μετα την συγνωμη μου για της κακιουλες
ισως θα πρεπει να με κανετε προεδρο της ποδοσφαιρικης σας ομαδας και εγω υποσχομαι να παιζω με κομπολοι,να καπνιζω πουρα,να βριζω και να ειμαι πρωτη μουρη σε ολα τα οικονομικα σκανδαλα και ολα αυτα για να εχω καλη θεση στους αγωνες αυτα δεν κανουν οι προεδροι των ομαδων?
αντε και εγω θα σας δινω της εφημεριδες που πεταω κατω γιατι μετα της κρεμαω μεσα απο το μπουφαν μου με τα μανταλακια (Ε πως αλλιως θα βγαλω τα εξοδα για τα καπνιστικα μου?)
καλησπερα gretel οσο αναφορα συντονιστες και μελη ριξε μια ματια εδω
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1227

from us
quote:
Sorry, παιδιά επειδή είμαι νεότατο μέλος και έχω ψιλομεσάνυχτα μπορεί κάποιος να μου πει τί είναι οι βαθμίδες, πόσες είναι, συντονιστές, ιδρυτικά μέλη. Θα ήθελα να μάθω την ιστορία του site.
Καλώς ήρθες φίλε μου, σε παραπέμπω σε σχετικό topik
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2629

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

τζαμπα ειναι σωστα? μην θυσαυρισεις με το προβλημα μας

from us
PES ALEYRI....TO PAPAKI SOU SE GYREYEI!!
OMOLOGOUMENWS, AM
καπως ετσι ξεκινανε και οι μεγαλες φιλιες παπακι μου![]()
μηπως να αλλαξω και το nick μου? κατι σε παπακιοραμα ισως?

from us
quote:
μηπως να αλλαξω και το nick μου? κατι σε παπακιοραμα ισως?
Έ, όχι ρε Endorama, έχεις και τέτοιο ωραίο nickname.
Αν είναι να το κάνεις τουλάχιστον κάνε το... Duckorama ![]()

μπορει οταν βγαλω καινουργια πουπουλα
γινω τεμπελης
αποκτησω σπαγκοραμενο θειο
και αποκτησω τρια ουρανοκατεβατα ανηψακια τα οποια φορανε στο κεφαλι ουρες απο ψοφια ζωα ή
οταν βρω την τυχερη μου δεκαρα
κανω μια περιουσια
και βαζω σε περιπετειες τον ανεπροκοπο ανηψιο μου
που δεν του εχω πει οτι δεν θα με κληρονομησει ποτε
ομως αν το αλλαξω εχω να ριξω πολυ γελιο με τους οικολογους κυνηγους

from us
Τι πάπιες και κοτόπουλα ρε παιδια;;![]()
![]()
![]()
no problem φυσικά...
γιατί αν ανακαλύψω ότι κάποιοι κολλάνε και με αυτό θα
ανοίξω και το B.E.Τ. (best esoterica topic)
(ποιός έχει το topic με τα περισσότερα μηνύματα δηλαδή)
και θα σας πάρω με αυτό τα σώβρακα...
μια που όλοι θα μπαίνουν και για να ποντάρουν...
Μάλιστα μπορεί να δέχομαι και στοιχήματα σχετικά με το πιο καινούργιο topic θα κερδίσει... 2 σε 1 δηλαδή
και το 15% των κερδών στο esoterica μια που τα οικονομικά του μάλλον περνάνε κρίση...
(Και πάνω που έλεγα να ζητήσω κανά ψιλό από τον ADMIN για την στατιστική εργασία μου αυτή...)

Edited by - Anounakis on 20/11/2003 02:47:17
Edited by - Anounakis on 20/11/2003 03:00:18
τα τρία ουρανοκατέβατα ανιψάκια τα οποία φοράνε στο κεφάλι ουρές από ψόφια ζώα
Μην γελάτε. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.
Μετά την χωρίς σεξουαλική επαφή γέννηση του Χριστού
πρέπει να λύσουμε και το μυστήριο της γέννησης χωρίς μητέρα των Χιούι Λιούι Ντιούι

Edited by - Anounakis on 20/11/2003 21:49:04
AYTO EINAI PLEON TO OFFICIAL NICKNAME SOU!!
ANTE, KAI EGW THA GINW .....DUCKAKI GIA XARI SOY!!!
DEN TOUS AKOUSA.........
quote:αυτα παθαινει οποιος διαβαζει τα μηνυματα μου πεφτει στο αλκοολ
KAI MOU TO LEGAN OTI TO POLI ALCOHOL KANEI KAKO.......
DEN TOUS AKOUSA
το DUCKORAMA εγινε και official?
DUCKAKI?????? καλο
το DUCKANDABOVE σου αρεσει? να στο κανω και ψηφιακη υπογραφη αν θελεις![]()
![]()
![]()
τα τρια ανηψακια εχουν να κανουν με τον εσωτερισμο πρωτα πρωτα ειναι τρια (αγια τριαδα,πυρ - ενδοραμα και θαλασσα,και οι τρεις ηταν υπεροχοι "οι 4 εφυγαν γιατι δεν τους εκαναν συντονιστες - το πιασατε το υπονοουμενο ετσι?") μετα εχουμε τα ψοφιμια στο κεφαλι που ειναι σημαδι αποκρυφων και σκοτεινων τελετων και μην ξεχναμε οτι ανηκουν σε καποια δραστηρια ομαδα οπου εκδιδαν και εντυπο που καποτε εφτανε και μεχρι τα περιπτερα διαφθειροντας της παιδικες συνειδησεις με διαφορα κολπα και φυσικα ειχαν φιλικες σχεσεις με επιστημονα ονοματι κυρος γραναζης ο οποιος σιγουρα ανηκε στην ομαδα Ε ή ανηκε στην ομαδα Ζ? (Ζητα..... και θα λαβεις).
μετα απο αυτα εχω αναγκη απο ενα ποτακι μαλλον δυο.

from us