- ΠΙΘΑΝΗ ΘΕΑΣΗ ΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Εγώ πάντως από το 91 που ζω στην Ηλιούπολη, δεν έχω δει κανένα UFO ή κάτι σχετικό.Που το είδες συγκεκριμένα το αντικείμενο φίλε Eosphoros?
Σόρρυ που δεν απάντησα πιο πριν,αλλά τώρα τα είδα τα ποστ σας.
Agnostic,ήμουν στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης όταν το είδα και φαινόταν αρκετά καθαρά.Παρόλο που ήταν βράδυ.Και ήταν αθόρυβο.Όπως είπα κατά 99,999...% ήταν το stealth.
[/quote]
Eosphoros προφανώς για να κάνεις αυτή την παρατήρηση σημαίνει ότι στην δικη σου περίπτωση υπήρχαν τα χαρακτηριστικά που προανέφερες αν θες κάνε μια επεξήγηση.
[/quote]
Open Mind,όχι.Ομαλή ήταν η κίνηση.Μακάρι να έβλεπα κανά ufo.![]()
quote:quote:
Εγώ πάντως από το 91 που ζω στην Ηλιούπολη, δεν έχω δει κανένα UFO ή κάτι σχετικό.Που το είδες συγκεκριμένα το αντικείμενο φίλε Eosphoros?
Σόρρυ που δεν απάντησα πιο πριν,αλλά τώρα τα είδα τα ποστ σας.
Agnostic,ήμουν στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης όταν το είδα και φαινόταν αρκετά καθαρά.Παρόλο που ήταν βράδυ.Και ήταν αθόρυβο.Όπως είπα κατά 99,999...% ήταν το stealth.quote:
Eosphoros προφανώς για να κάνεις αυτή την παρατήρηση σημαίνει ότι στην δικη σου περίπτωση υπήρχαν τα χαρακτηριστικά που προανέφερες αν θες κάνε μια επεξήγηση.Open Mind,όχι.Ομαλή ήταν η κίνηση.Μακάρι να έβλεπα κανά ufo.
quote:
Open Mind,όχι.Ομαλή ήταν η κίνηση.Μακάρι να έβλεπα κανά ufo
Μάλιστα οποτε δεν πρόκειται για ATIA .
Οσο για την επιθυμία σου και εγώ την ιδια εχω αλλα είναι να
Σου τύχει παραγγελία δεν γίνεται
Το συγκεκριμενο, ειναι υποηχητικο (φτανει μεχρι το 800 χιλιομετρα σε ταχυτητα) αρα ειναι τοσο αργο, (πιο αργο και απο πολλα πολιτικα αεροσκαφη) που το παρατηρεις ευκολα! Πολυ ευκολα μαλιστα, λογο και το μεγεθους του...
Μπορει να ηταν κανενα RQ-4 Global Hawk (UAV=Unmanned Aerial Vechicle) των ΗΠΑ, κατευθυνομενο για την Μεση Ανατολη...

εχει την ικανοτητα αυτονομιας 5.000 χιλιομετρων... και μαλιστα ειναι εντελως αυτοματο-αυτονομο, χωρις την παρεμβαση ανθρωπινου παραγοντα
oμως, θα μπορουσε καλλιστα να ηταν ελληνικο UAV οπως το συγκεκριμενο:
Spewer ![]()
εχουν ως βαση, την Ελευσινα

Δυστυχώς, το αρχικό ποστ δεν δίνει λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να αξιολογηθούν. Μου έκανε εντύπωση ότι η διάμετρος ήταν "περίπου 5 μέτρα". Χωρίς συγκριτικά στοιχεία με τον περιβάλλοντα χώρο η διάσταση του αντικειμένου είναι μάλλον αυθαίρετη.

(νεα εγγραφη,γιατι ουτε θυμαμαι το παλιο pass)
Ο λογος που με εκανε να ξανα κανω post ειναι οτι βλεπωντας αυτο το θεμα μου ηρθε στο μυαλο μια "εικονα" που ειχα δει πριν 2-3 μηνες ενα
βραδυ που γυρνουσα σπιτι , βεβαια απο την 1η στιγμη ειπα οτι ηταν τις "φαντασιας" μου (αν και δεν εχω δει ποτε κατι "παραξενο")μα ηταν τοσο αληθινο και μου εκανε τρομερη εντυπωση ...
Κοιταζοντας λοιπον στον ουρανο εκεινο το βραδυ , παντα ριχνω μια ματια πριν μπω σπιτι (τα καλα τις επαρχειας , μπορεις να δεις αστερια στον ουρανο )ειδα λοιπον κατι το οποιο συγγνωμη αλλα δεν μπορω να το περιγραψω , ηταν κατι σαν μεγαλο πουλι ? σαν ιπταμενο αντικειμενο ? (αλλα πραγματικα μεγαλο σε μεγε8ος) και τελειως α8ορυβο !!!
Iσως να ηταν και η αντανακλαση καποιου φωτος , δεν ξερω απλα μου εκανε εντυπωση οταν ειδα και αυτο το 8εμα στο forum
και κατι τελευταιο για να μην σας κουραζω , μιας και δεν εχω κατι ουσιαστικο να παραθεσω , απλα βλεπω οτι γραφετε απο πολλους οτι τα Stealth ειναι α8ορυβα , νομιζω οτι κανετε μεγα λα8ος , απλα αθεατα απο τα radar ειναι και οχι αθορυβα ,
ENGINES
The F-117A is powered by two low-bypass F404-GE-F1D2 turbofan engines from General Electric.
The rectangular air intakes on both sides of the fuselage are covered by gratings, which are coated with radar-absorbent material.
Ναι ηλεκτρικες , αλλα turbofan οπως και να το κανουμε κανουν το "σαματα" τους :)
Edited by - AitheroVamon on 08/03/2008 15:42:42
Για ΑΤΙΑ.
quote:
Αθόρυβο εντελώς αεροσκάφος δεν υπάρχει η έλλειψη θορύβου είναι μια ένδειξη
Για ΑΤΙΑ.
Open mind, δεν είναι αναγκαίο, μπορεί να έχει ηλεκτρομαγνητική μέθοδο πρόωσης.
Πάντως είναι γεγονός ότι και άλλοι έχουν δει παρόμοια σκάφη πάνω από την Αττική ξαι μάλιστα σε όλη την αττική και όχι μόνο περιμετρικά. Για ΑΤΙΑ το αποκλείω, για κατασκοπευτικό σκάφος (ή ανιχνευτικό όπως έγραψε ο Predator) το κόβω - από ποιόν όμως;
Δικό μας δεν είναι σίγουρα...
Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι εξωγήινοι...
quote:
Καλυτερα καποια πραγματα -σαν το υγρο πυρ οι βυζαντινοι- να τα κραταμε μυστικα.Θα χρησιμοποιηθουν οταν χρειαστει.
Δεν υπάρχει η κατάλληλη φατσούλα και δεδομένου ότι δεν μπορώ να κρατηθώ: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Edited by - OANNHSEA on 08/03/2008 18:32:32
Δεν πειράζει καλυτέρα να μου κάνεις παρέα
Η συγκεκριμένη περίπτωση που συζητάμε στο topic συμφωνώ και εγώ
Ότι δεν είναι ΑΤΙΑ .
Οσο για τον θόρυβο εγώ δεν ξέρω κάποιο γνωστό αεροσκάφος που είναι αθόρυβο Αμα ξέρεις εσύ βαλε ένα λινκ να το δούμε .
Το είχα πει και πιο πάνω. Απόγευμα Παρασκευής στις 6 που είναι ακόμα μέρα και η ορατότητα είναι πολύ καλή(ειδικά εκείνη τη μέρα είχαμε και καλό καιρό), σε ένα δρόμο όπως είναι η λεωφόρος Καβάλας(έχει τρελή κίνηση)που φεύγουν τόσοι για Σ/Κ, αν ήταν άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο, δεν θα είχε γίνει σάλος;
Δεν θα το είχαν πρώτο θέμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Δεν θα είχαν βγει όλοι από τα αμάξια τους να φωτογραφίζουν με τα κινητά;
Πιστεύω ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, πιστεύω ότι υπάρχουν και σε άλλους πλανήτες νοήμονα όντα, αλλά δεν πιστεύω ότι ήρθαν για βόλτα στην Αθήνα και πέρασαν από τόσους Αθηναίους (και όχι μόνο, γιατί λογικά πέρασαν και από αλλού για να φτάσουν εδώ) απαρατήρητοι.![]()

ειμαι καινουριο μελοσ στο φορουμ κ θα ηθελα να βρω συνπασχοντεσ του διαχητου σκληροδερματοσ κ αλλων συγγενικων ασθενιων για ανταλαγη αποψεων κ γνωσεων.
VASSOSMILE
qq0q
Ειμαι προθυμος για ανταλλαγη απόψεων.