ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Υπάρχουν μέλη του ΥΣΕΕ εδώ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Υπάρχουν μέλη του ΥΣΕΕ εδώ? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Izaura14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
IzauraΜέλος
20/02/2004, 21:55:21
Επειδή αρκετό χρόνο σπατάλησα με τους "Ορθόδοξους" πρωτόγονους που δεν καταλάβουν τίποτα ότι και να τους πεις, θα ήθελα να ασχοληθώ με τους ΥΣΕΕ, που φαίνονται ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ και θα ήθελα να γίνω μέλος.

http://www.ysee.gr/html/faq.html

-Γιατί ο Ιαχωβά, ο Θεός των Μονοθεϊστών, δεν ερμηνεύεται μέσω φυσικών διαδικασιών;
-Γιατί δεν δέχεστε γυναίκες για ιέρειες;
-Αν δεν είχε έλθει ποτέ ο Τζεσουά, θα ήταν χειρότερη η ανθρωπότητα από αυτό που είναι σήμερα;
-Πού και πότε γεννιέται η περίφημη ατομική και μοναδική ψυχή για την οποία κόπτεται ο Χριστιανισμός;
-Γνωρίζετε ότι το όνομα του «Θεού» που λατρεύει ο Χριστιανισμός είναι Ιαχωβά;
-Γνωρίζετε ότι το «Αλληλούϊα» σημαίνει «Δόξα στον Ιαχωβά»;
-Δέχεστε ότι ο Υιός τους «Θεού» Τζεσουά μετέχει υποχρεωτικώς της εγκληματικής φύσεως του πατέρα του Ιαχωβά;
-Ποιός ο πραγματικός ορισμός της «Ειδωλολατρίας»; Γιατί την φοβάστε; Αφού θεωρείτε ανύπαρκτους του Θεούς μας, γιατί δεν μας αφήνετε να τους τιμούμε μέσα στην υποτιθέμενη «άγνοια» και «ανοησία» μας;
-Γιατί ο... «Υιός του Θεού» χρειάσθηκε να ενσαρκωθεί ως Ιουδαίος ραβίνος στην Παλαιστίνη και όχι ως Έλλην φιλόσοφος στην Ελλάδα, στην πιο πολιτισμένη δηλαδή χώρα εκείνης της εποχής;
-Εκτός και αν οι χριστιανοί παρεξήγησαν το συμβολισμό του μύθου του Διονύσου Ζαγρέως και τον αντέγραψαν με ανόητο τρόπο ως πραγματικότητα, ποιά είναι η ευθύνη του ανθρώπου για το «Θείο Πάθος» αφού ο Ιαχωβά το είχε προαποφασίσει;
-Γιατί η απουσία του Ιαχωβά δεν γίνεται αισθητή στον Κόσμο;
-Σε αυτό το αχανές Σύμπαν, ο Ιαχωβά έπλασε νοήμονα όντα μόνο στη Γη και μόνο σε αυτά «αποκαλύφθηκε», ή μήπως οφείλουν να είναι υποχρεωτικά «μονοθεϊστές», πόσο μάλλον «χριστιανοί», όλα τα νοήμονα όντα που τυχόν φιλοξενεί μέσα του αυτό το αχανές Σύμπαν;
-Πιστεύετε στα σοβαρά ότι μπορεί να γίνει ανάσταση νεκρών;
-Με ποιά λογική μπορεί να ορισθεί... «τριαδικότητα» του «Θεού», δίχως την ελάχιστη έστω παρουσία «θηλυκού» στοιχείου;
-Ποιά είναι η χρησιμότητα του Λόγου και της Λογικής στον άνθρωπο, όταν ο Ιαχωβά ούτως ή άλλως επρόκειτο ν’ αποκαλυφθεί δια του «ενσαρκωθέντος» «Υιού» του, ή μήπως ο Ιαχωβά σε κάποια στιγμή υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να το αποφασίσει

Αν υπάρχει κάποιος ΥΣΕΕ εδώ,και μου γράψει...
θα απαντήσω όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Εγώ είμαι μέλος μια ΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ θρησκείας που δεν πιστεύει σε ένα άυλο θεό αλλά στο Γιαχβέ...Θα ήθελα να γίνω μέλος της ΥΣΕΕ γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"

IzauraΜέλος
20/02/2004, 22:05:52
Eπίσης νομίζω ότι με τα θέματά μου

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ
και
Σκέψεις πάνω στην Ιεραρχία των Κλήρων

απέδειξα σε όλους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον εγκέφαλό τους, ότι η εκκλησία είναι όχι μόνο εταιρεία αλλά ΑΠΕΙΛΗ για την ανθρωπότητα.

20/02/2004, 22:19:20
Izaura αγαπητέ έχεις ήδη δεχθεί νομίζω κίτρινη κάρτα, κινδυνεύεις να δεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια…
Ποιος ο λόγος που δεν μετακομίζεις σε όποιο γήπεδο σου αρέσει, και υποτιμάς τόσο εμάς όσο και τον εαυτό σου?

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

thothΙδρυτικό Μέλος
20/02/2004, 22:25:34
Καλά σου λέει ο ΠΛΩΤΙΝΟ izaura.

Γιατί δεν γράφεσαι στο forum του ΥΣΕΕ;

Η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη. Από ότι θυμάμαι πρέπει να δώσεις και έναν αριθμό τηλεφώνου σου για να επιβεβαιώσουν την εγγραφή σου. Εκτός κι αν έχει αλλάξει αυτό στους τελευταίους μήνες.

Ιδού το ΥΣΕΕ, ιδού και το forum τους http://www.ysee.gr/agora/

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

21/02/2004, 01:03:25
quote:
Izaura αγαπητέ έχεις ήδη δεχθεί νομίζω κίτρινη κάρτα, κινδυνεύεις να δεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια…

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ
Ο ΝΕΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

21/02/2004, 11:09:11
quote:
ΠΛΩΤΙΝΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

Ο Νέος φτωχός και μόνος cow boy - προπονητής...!!!!
Γεια σου ρε ΑΛΕΦΑΝΤΕ δάσκαλε...!!!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

SilverwolfΜέλος
21/02/2004, 16:19:25
quote:

Η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη. Από ότι θυμάμαι πρέπει να δώσεις και έναν αριθμό τηλεφώνου σου για να επιβεβαιώσουν την εγγραφή σου. Εκτός κι αν έχει αλλάξει αυτό στους τελευταίους μήνες.

Ιδού το ΥΣΕΕ, ιδού και το forum τους http://www.ysee.gr/agora/

Δεν ξέρω παλαιότερα αλλά τώρα για να γραφτεί κάποιος στην αγορά του ΥΣΕΕ (forum) δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από email. Όπως και για το esoterica δηλαδή.
Τηλέφωνο η προσωπικά στοιχεία μάλλον θα ζητούνται για όσους θέλουν να γίνουν υποστηρικτικά μέλη του ΥΣΕΕ όχι στα απλά μέλη της αγοράς.

Πάντως Izaura αν θες να συνομιλήσεις με ανθρώπους του ΥΣΕΕ γιατί δεν γράφτηκες εκεί αλλά ρωτάς εδώ; Αν μη τι άλλο εχεις περισσότερες πιθανότητες να σου απαντήσουν! Για να κάνεις copy-paste απο την σελίδα τους πρέπει να την μελέτησες και λίγο;
Η όχι...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

IzauraΜέλος
21/02/2004, 16:37:28
"Ποιος ο λόγος που δεν μετακομίζεις σε όποιο γήπεδο σου αρέσει, και υποτιμάς τόσο εμάς όσο και τον εαυτό σου?"

Τι εννοείς?

_Μέλος
22/02/2004, 18:21:02
quote:

"Ποιος ο λόγος που δεν μετακομίζεις σε όποιο γήπεδο σου αρέσει, και υποτιμάς τόσο εμάς όσο και τον εαυτό σου?"

Τι εννοείς?

Όπως και εγώ, μάλλον βαρέθηκε το ίδιο σενάριο με τους εβραίους, χριστιανούς και τα ΟΥΦΟ, μας έχουν γίνει τσουρέκια με το ίδιο τροπάρι, αν θέλεις πήγαινε σε ανάλογα sites που τους ενδιαφέρει το θέμα και συζήτησε το, εδώ είναι τόπος για γενικά εσωτερικά θέματα και όχι Ελληνοχρηστιανοδωδεκαθειστικοευραιομπουρδες

Κάτω Πάυλας

IASONΝέο Μέλος
22/02/2004, 19:51:15
ΦΙΛΕ/Η Izaura ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΥΣΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ , ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ Η ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ.

-Αν οι άνθρωποι διψούν, ας πάνε να πιουν στην πηγή του Ελληνισμού.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

IzauraΜέλος
22/02/2004, 20:44:19
"Ελληνοχρηστιανοδωδεκαθειστικοευραιομπουρδες"

:)
Κάτω παύλα, υγεία και ευρώ...Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

"ΦΙΛΕ/Η Izaura ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΥΣΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ , ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ Η ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ."

"-Αν οι άνθρωποι διψούν, ας πάνε να πιουν στην πηγή του Ελληνισμού.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ"

Γεια σου αγαπητέ φίλε...είμαι Αρσενικό Βιολογικό κατασκεύασμα(από τη πρωτόγονη πλέον) παραδοσιακή μέθοδο σύλληψης Ωαρίου-Σπέρματος.

Στο ΥΣΕΕ είμαι ο "Εβραίος".

IzauraΜέλος
22/02/2004, 20:59:36
Νομίζω ότι αυτό το θέμα πρέπει να διαγραφεί αφού κανένας δεν ενδιαφέρεται για τις πιο πάνω ερωτήσεις.
Αγαπητέ φίλε admin σε παρακαλώ μη με βγάλεις έξω
αλλά κλείσε αυτό το θέμα αν θεωρείς ότι είναι άχρηστο.

IASONΝέο Μέλος
22/02/2004, 23:12:18
ase file moy alaxa gnomi. mhn mpeis sto ysee. eida ti egrapses kai frikara. ante vres ton keramyda na ta peite

-Αν οι άνθρωποι διψούν, ας πάνε να πιουν στην πηγή του Ελληνισμού.
ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

23/02/2004, 01:42:45
Το Θέμα κλειδώνεται και μετακινείται στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Όσο για την πολυσύνθετη λέξη ενός παραπάνω μηνύματός σου Izaura δεν θα την θεωρήσω ασύμφωνη με τους κανονισμούς των Forums καθώς, μάλλον γιατί κανείς δεν θα κάτσει να την διαβάσει ολόκληρη!

Αν είσαι "καλό παιδί" και προϊόν καλής ευγονικής δεν θα σε βγάλω έξω! Αν όχι...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------