- Πεπρωμένο ή Ελεύθερη βούληση; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Και δεν μου απάντησες με ποιό ακριβώς τρόπο μας ελέγχουν το νου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δρακονιανοι Νικομαχε, ελενχουν τα πάντα. Γκρίζοι.
ΗΧΩ
Σε ρωτώ κάτι και δεν μου απαντάς.Δεν είναι σωστό να κρατάς την γνώση, όταν κάποιος σου ζητά λεπτομέρειες.Πόσο μάλλον σε φόρουμ συζητήσεων.
Με ποιό τρόπο ακριβώς μας ελέγχουν το νου.Ολη την διαδικασία θέλω, αλλιώς πως να το δεχθώ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νικομαχε στάσου. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι χριστιανοι γράφουν μαλακιες, αλλά υποστηρίζω ότι εβραισμος και χριστιανισμος είναι 2 κατασκευασμενες θρησκείες. Και για τους χριστιανούς οι ολυμπιοι θεοί δεν υπήρχαν. Πες σε έναν Έλληνα χριστιανο ότι ανήκει στο κρονιο γένος.
Ναι, αλλά δεν απάντησες πάλι.Τι σόϊ συζήτηση θα κάνουμε?
Σε ρωτώ τα πιστεύεις αυτά?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Heretic δεν λέω ότι έρχεται, ούτε θα βγάλω χρησμους για το πότε θα έρθει. Αν δεν μας έχει βάλει στο μάτι ο Ενλι αν δεν έρθουν οι ανουνακοι αν δεν είναι ο Ενκι ο γενετιστης μας και αν δεν είμαστε τα ελοχιμ αν δεν αρπαξαν την κυριαρχία τα ερπετομορθα και το δρακονιανα τότε καλά πάμε. Τότε θα καταστραφουμε από μόνοι μας.
Σε κάθε πολιτισμό υπάρχουν κοινά. Ο Δίας σώθηκε γιατί μεγάλωσε στην σπηλιά σε βουνό της Κρήτης. Ο Χριστός γεννήθηκε σε σπήλαιο και γλίτωσε από βρεφικό θάνατο. Αν φυσικά είναι σωστές οι χρονολογιες. Κατακλυσμός του Νώε, κατακλυσμός του Δευκαλίωνα. Γιατί ο ένας να μην είναι η ενσωμάτωση του αλλού.? Ίσως να ζούμε και σε ένα ματριξ.
Αρτσι μπούρτσι και λουλάς.
Και ανορθόγραφος μάλιστα.
Και φυσικά με δικαίωμα ψήφου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν σου έχει περάσει ποτέ απο τον νου σου η περίπτωση ο Ιων Μάγγος να είναι μια περίπτωση ψυχοπαθούς σε μόνιμο ψυχωτικό παραλήρημα, έως κάποιος απατεών παραμυθάς που φτιάχνει ιστορίες για να τις διαβάζουν κάποιοι άλλοι. Και μάντεψε τι γνώμη έχει για αυτούς. Τα πιστεύεις ολα αυτά ειλικρινά;
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.