ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πεπρωμένο ή Ελεύθερη βούληση; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Πεπρωμένο ή Ελεύθερη βούληση; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΗΧΩ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 01:28:01
Δεν είμαι κατά τις τεχνολογίας, το αντίθετο μάλιστα. Καμία τέχνη η επιστήμη δεν θα υπήρχε χωρίς νου και κανένας νους δεν θα ήταν χρήσιμος χωρίς την υλοποίηση της σκέψεις του. Απλά πιστεύω ότι τον έχουμε πολύ περιορίσει.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 01:38:52
Νικομαχε δεν νομίζω ότι τα ρηπαρα γενοι έχουν φυλακηστει. Ίσως έχουν περιοριστεί αλλά το ότι τα βρησκουμε μπροστά μας σε αρκετούς πολητισμος και χρονολογιες μεταξύ αυτών και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού με κάνει να πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο επανέρχονται. Το σύγγραμμα Η Αλήθεια είναι ολοφάνερη, ίσως σε κατατοπίσει πολύ περισσότερο απ εμένα.

18/08/2015, 17:55:50
Δεν σου είπα πουθενά ότι έχουν φυλακισθεί.Απλά σε ρώτησα αν ο Ασμουδαίος κάνει κουμάντο.

Και δεν μου απάντησες με ποιό ακριβώς τρόπο μας ελέγχουν το νου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 19:28:28
Δρακονιανοι Νικομαχε, ελενχουν τα πάντα. Γκρίζοι.

18/08/2015, 19:40:45
Ωχ... έρχεται...

18/08/2015, 19:46:19
quote:

Δρακονιανοι Νικομαχε, ελενχουν τα πάντα. Γκρίζοι.

ΗΧΩ

Σε ρωτώ κάτι και δεν μου απαντάς.Δεν είναι σωστό να κρατάς την γνώση, όταν κάποιος σου ζητά λεπτομέρειες.Πόσο μάλλον σε φόρουμ συζητήσεων.

Με ποιό τρόπο ακριβώς μας ελέγχουν το νου.Ολη την διαδικασία θέλω, αλλιώς πως να το δεχθώ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 20:17:48
Νικομαχε πάντα κατά εμένα. Οι Δρακονιανοι μας ελενχουν πάντα. Σαν όντα ενός άλλου πολιτισμού που θέλουν την ύπαρξη μας σαν εργατική τροφή θέλουν και τον έλεγχο μας. Λες να μην έχουν τους ανταποκριτές τους, λες να μην έχουν κεραίες θέσεις στον πλανήτη? Είναι παντού και πάντα. Και ανάλογα με την τεχνολογία και εξέλιξη του πολιτισμού μας, ας ελενχουν. Ο. Κ τώρα ξέρω ότι έχεις πει από μέσα σου, άλλη μια ξερωλα που δεν έχει απάντηση να δώσει και απλά λέει κάτι για να πει. Μια ανάγνωση στο σύγγραμμα που σου είπα αξίζει τον κόπο. Ίσως εσύ καταφέρεις να δώσεις τις απαντήσεις και σε εμένα

18/08/2015, 20:30:35
Πως τα πιστεύεις αυτά χωρίς αποδείξεις και μετά χρεώνεις τους χριστιανούς για τις μαλακίες που γράφουν?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 20:51:49
Νικομαχε στάσου. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι χριστιανοι γράφουν μαλακιες, αλλά υποστηρίζω ότι εβραισμος και χριστιανισμος είναι 2 κατασκευασμενες θρησκείες. Και για τους χριστιανούς οι ολυμπιοι θεοί δεν υπήρχαν. Πες σε έναν Έλληνα χριστιανο ότι ανήκει στο κρονιο γένος.

18/08/2015, 20:52:39
ΗΧΩ, σε αυτό το "σύγγραμα" αναφέρεσαι;

18/08/2015, 21:37:45
quote:

Νικομαχε στάσου. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι χριστιανοι γράφουν μαλακιες, αλλά υποστηρίζω ότι εβραισμος και χριστιανισμος είναι 2 κατασκευασμενες θρησκείες. Και για τους χριστιανούς οι ολυμπιοι θεοί δεν υπήρχαν. Πες σε έναν Έλληνα χριστιανο ότι ανήκει στο κρονιο γένος.

Ναι, αλλά δεν απάντησες πάλι.Τι σόϊ συζήτηση θα κάνουμε?
Σε ρωτώ τα πιστεύεις αυτά?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 23:09:13
Νικομαχε δεν αποφεύγω να σου απαντήσω. Κάθε άλλο, ναι τα πιστεύω. Ναι σε αυτό το σύγγραμμα αναφέρομαι, δεν είναι φυσικά μόνο αυτό. Απλά αυτό σου πρότεινα να διαβάσεις.
Heretic δεν λέω ότι έρχεται, ούτε θα βγάλω χρησμους για το πότε θα έρθει. Αν δεν μας έχει βάλει στο μάτι ο Ενλι αν δεν έρθουν οι ανουνακοι αν δεν είναι ο Ενκι ο γενετιστης μας και αν δεν είμαστε τα ελοχιμ αν δεν αρπαξαν την κυριαρχία τα ερπετομορθα και το δρακονιανα τότε καλά πάμε. Τότε θα καταστραφουμε από μόνοι μας.
Σε κάθε πολιτισμό υπάρχουν κοινά. Ο Δίας σώθηκε γιατί μεγάλωσε στην σπηλιά σε βουνό της Κρήτης. Ο Χριστός γεννήθηκε σε σπήλαιο και γλίτωσε από βρεφικό θάνατο. Αν φυσικά είναι σωστές οι χρονολογιες. Κατακλυσμός του Νώε, κατακλυσμός του Δευκαλίωνα. Γιατί ο ένας να μην είναι η ενσωμάτωση του αλλού.? Ίσως να ζούμε και σε ένα ματριξ.

ΗΧΩΜέλος
18/08/2015, 23:16:06
Heretic το έχεις διαβάσει? Η αλήθεια είναι ότι ιδικά αυτό είναι λίγο κουραστικό λόγω των πολλών ονομάτων. Αυτό φυσικά είναι σε ελληνική μετάφραση.

18/08/2015, 23:24:44
Heretic πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Αρτσι μπούρτσι και λουλάς.
Και ανορθόγραφος μάλιστα.
Και φυσικά με δικαίωμα ψήφου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/08/2015, 00:09:54
ΗΧΩ, θα το γράψω για την περίπτωση που δεν είσαι κάποιος που κάνει προμόσιον βιβλιών όπως κάποιοι άλλοι που το παίζουν τρελοί εδω μέσα:
Δεν σου έχει περάσει ποτέ απο τον νου σου η περίπτωση ο Ιων Μάγγος να είναι μια περίπτωση ψυχοπαθούς σε μόνιμο ψυχωτικό παραλήρημα, έως κάποιος απατεών παραμυθάς που φτιάχνει ιστορίες για να τις διαβάζουν κάποιοι άλλοι. Και μάντεψε τι γνώμη έχει για αυτούς. Τα πιστεύεις ολα αυτά ειλικρινά;

19/08/2015, 00:25:45
Είναι προφανές πως όλα αυτά αποτελούν ιστορίες για αγρίους. Δεν αναφέρεται πουθενά ο Μέγας Νίντζα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

ΗΧΩΜέλος
19/08/2015, 00:27:03
Heretic ούτε πλασιέ είμαι, ούτε στέκομαι μόνο σε αυτό. Ο ιών δεν είναι ψυχοπαθής από ότι ξέρω. Και φυσικά το αρχικό δεν το έγραψε αυτος. Αν κάνεις ένα καλό ψάξιμο πέρα των forum φυσικά θα δεις και από μόνος σου το κατα πόσο στέκουν και κολλάνε όλα. Εκτός αν έχεις κατασταλάξει στις κατασκευασμενες γραφές. Σκέψου απλά ότι ακόμα και οι άγγελοι, ακόμα και ο Χριστος είναι υπάρξεις εκτός Γης. Και ότι. εκτός γης εξωγήινο. Νικομαχε εσύ το έκρινες, δεκτών. Την άποψή σου όμως δεν ακούσαμε. Πεπρωμένο ή ελεύθερη βούληση.

19/08/2015, 00:34:33
Το πετρωμένο φαγείν αδύνατον.

ΗΧΩΜέλος
19/08/2015, 01:17:20
DSM η μοίρα σου το έχει να με ακούς.

19/08/2015, 01:19:16
Αυτό είναι αλήθεια. Πάντα την ηχώ ακούω. Ακόμα και από τις μυρωδιές.