- Σχέση ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ και ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
βασικά έθεσες ένα μεγάλο θέμα..
Σχεδόν ποτέ όσοι "λέμε" τα χαρτιά δεν είμαστε αντικειμενικοί και ικανοί στις προβλέψεις μας, όταν πρόκειτα για τον ευατό μας. Εγώ προσωπικά βάζω πάντα κάποιο άλλο άτομο να ανακατέψει και να "στρώσει" την τράπουλα για εμένα.
taurus77
mipos mporeite na me voithisete?
ti ennooyn na jan sth deste?
mexri ena simeio exo katalavei pos rixnoume...
mporei kapoios na voithisei giati yparxei ena synnefo aporionse oti exei na kanei me ton tropo riksimatos..
eyxaristo poly!
ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ...
ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ «ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΩ?» ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ « ΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ».
Να που βρεθηκε ενας Κρυσταλλενια μου αν και αργησε λιγακι.Εγω ΠΙΣΤΕΥΩ στην χαρτομαντεια.Εχω ενα προβλημα,το οποιο ισως θεωρηθει χαζο αλλα που παρολα αυτα με κανει να υποφερω.Θα ηθελα παρα πολυ να μου ριξεις τα χαρτια.Θα προσπαθησω να σου στειλω ενα μαιλ σε περιπτωση που δεν δεις το μυνημα.
Υ.Γ. Αν το δεις σε παρακαλω απαντησε μου
Φιλικα,Σοφια
Never give up without a fight.
ΠΡΟΤΙΝΩ να αφαιρέσουμε λοιπόν όλοι τις εικόνες από τις ψηφιακές μας υπογραφές για να μην κάνουμε την ζωή των άλλων συνομιλητών μας δύσκολη.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας αλλά δεν θα ήθελα κάποιος που έχει να με βρίζει γιατί φταίω που αργεί να του "ανέβει" η σελίδα.
Ξεκινάω πρώτος και σβήνω την εικόνα μου.
Να είστε καλά και πάντα να σκέφτεστε και τους άλλους!
Eγώ έχω συνδέσει τις ψηφιακές υπογραφές με τα άτομα..σε βαθμό αηδίας μάλλον...
αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον τίγρη, τον ανανά,το αλάτι, τη λίλιθ, τον avatar, την Avallon, τον reptile κ.λ. χωρίς την εικόνα τους από κάτω...
Mήπως απλά να κάναμε πιο μικρές τις φωτό;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
θα συμφωνήσω με το
quote:
να κάναμε πιο μικρές τις φωτό
Φιλικά ,

Όποιος θέλει μπορεί να ρυθμήσει τον ΙΕ του έτσι ώστε να μην φορτώνει γραφικά, μουσική και άλλα πολλά ώστε να κερδίσει σε ταχύτιτα, δεν είναι απαρέτιτο να γύνει όλο αυτο που προτείνετε...

Φίλε Astral_ ευχαριστώ για την πρόταση.
Για όσους έχουν ΧΡ αγγλικά εγκατεστημένα,η διαδικασία είναι η εξής:
Ανοίγετε τον ΙΕ,επιλέγετε το μενού Tools,επιλογή Internet Options (τελευταία κάτω-κάτω),κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced και κάτω από τον τίτλο Multimedia,εμφανίζονται κάποια κουμπιά επιλογών.Επιλέγετε ή αποεπιλέγετε αυτό που σας βολεύει.Ενδεχομένως να χρειαστεί επανεκκίνηση.
Για όσους έχουν άλλο λειτουργικό σύστημα,η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρά.Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα,ας βάλει μήνυμα και βλέπουμε.
Ευχαριστώ!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Οι σελίδες "γυρνάνε" στο 31ο μήνυμα.Φυσικά,άλλον όγκο έχει η σελίδα αν οι απαντήσεις είναι μονολεκτικές και άλλον όγκο αν είναι ολόκληρα κατεβατά.
Πάντως,υπάρχει πληθώρα παραμέτρων που παίζει ρόλο:η ταχύτητα την σύνδεσής σου,η ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής,η υπολογιστική ισχύς του επεξεργαστή σου,πόσα "παράθυρα" έχεις ανοιχτά,η διαθέσιμη μνήμη, η "κίνηση" στο δίκτυο, κλπ κλπ...
Πάντως η υπομονή είναι μεγάλη αρετή φίλοι μου...![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"