ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχέση ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ και ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Σχέση ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ και ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

KERRY KING55 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
neliΝέο Μέλος
08/10/2005, 16:19:06
Όχι αγαπητέ/ή taurus77 δεν άρχιζω τώρα, χρόνια ρίχνω τα χαρτιά και χρόνια στους άλλους μια χαρά μου λένε ότι τα λέω, σε μένα είμαι πάντα λίγο έως πολύ μη αντικειμενική και πάντα παίρνω την χείριστη ερμηνεία. Έτσι για το ''καλό'' βρε αδερφέ. Anyway,σ' ευχαριστώ που τουλάχιστον μου απάντησες κι ας μη λύθηκε η απορία μου!
taurus77Νέο Μέλος
09/10/2005, 18:06:39
Αγαπητή Neli,

βασικά έθεσες ένα μεγάλο θέμα..

Σχεδόν ποτέ όσοι "λέμε" τα χαρτιά δεν είμαστε αντικειμενικοί και ικανοί στις προβλέψεις μας, όταν πρόκειτα για τον ευατό μας. Εγώ προσωπικά βάζω πάντα κάποιο άλλο άτομο να ανακατέψει και να "στρώσει" την τράπουλα για εμένα.

taurus77

neliΝέο Μέλος
10/10/2005, 17:20:23
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί γιατί θεωρώ ότι η τράπουλα πρέπει να ανακατευτεί απο τον ενδιαφερόμενο, δηλ. αυτόν που επιθυμεί να μάθει, αλλά αν παρόλα αυτα σου "βγαίνουν" θα το δοκιμάσω. Επιπλέον το θέμα της αντικειμενικότητας νομίζω ότι ισχύει, ένας φίλος μου ξέρει να διαβάζει το φλιτζάνι τέλεια, έχω μείνει άναυδη όσο γελοίο μπορεί να ακούγεται σε μερικούς και είναι και ο μόνος που εμπιστεύομαι να μου το διαβάσει εφόσον ότι έχει προβλέψει έχει συμβεί και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άτομα που έβλεπε πρώτη φορά και δεν είχε ιδέα για τη ζωή τους. Εν τούτοις στον εαυτό του δεν μπορεί να βγάλει αντικειμενικό αποτέλεσμα κι έτσι δεν το διαβάζει ποτέ γι αυτόν! Οπότε μάλλον δεν είμαι η μόνη που συγχίζομαι. Αλλά αν λες ότι πιάνει το κόλπο με το φίλο σου θα το προσπαθήσω.Ωραία η ιδέα σου!
marylΝέο Μέλος
27/10/2005, 16:05:03
kalispera !
mipos mporeite na me voithisete?
ti ennooyn na jan sth deste?
mexri ena simeio exo katalavei pos rixnoume...
mporei kapoios na voithisei giati yparxei ena synnefo aporionse oti exei na kanei me ton tropo riksimatos..
eyxaristo poly!
KRYSTALLENIAΜέλος
27/10/2005, 21:35:09
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΑΓΑΠΗΤΗ maryl ΤΑ ΤΖΑΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ... ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ... ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΙΠΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ...

ΦΙΛΙΚΑ...

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

dramarΝέο Μέλος
21/03/2011, 16:49:46
Κρυσταλλένια μου δε ξέρω αν θα δεις το μήνυμα μου γιατί από το 2005 με το 2011 είναι 6 χρόνια,αλλά αξίζει την προσπάθεια.Έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα προσωπικό και θα ήθελα αν θα μπορούσες να ρίξεις για μένα τα χαρτιά.Εγώ ρίχνω χρόνια τώρα την Ταρό και αν θέλεις μπορώ να στα ρίξω και εσένα.Στους άλλους τα βγάζω όλα αλλά σε μένα δεν ξέρω γιατί δεν αφήνω την διαίσθηση μου.Και ότι και να βγει για μένα φοβάμαι να το πιστέψω,ενώ όταν μου ρίχνουν οι άλλοι τα πιστεύω όλα και όντως βγαίνουν.Τώρα θα μου πεις ποια είναι αυτήν η χαζή που μετά από 6 χρόνια μου στέλνει μήνυμα?απλά τώρα έτυχε να βρω στο ίντερνετ αυτήν την συζήτηση που είχατε για τα χαρτιά.Αν ασχολείσαι ακόμα με τα χαρτιά και δεν έχεις πρόβλημα σε παρακαλώ ρίξε τα μου και θα σου είμαι ευγνώμων και θα σου ρίξω και εγώ για ότι θέμα θέλεις την Ταρό.Αν θες απάντησε μου στο e-mail μου dra.mar@hotmail.gr

LevanaΜέλος
07/04/2011, 21:05:17
ρε παιδιά, θέτετε λάθος το ζήτημα! το θέμα δεν είναι αν πιστεύει κανείς στην Ταρώ, αλλά στους ανθρώπους που διαβάζουν την Ταρώ! Η Ταρώ είναι ένα πανάρχαιο εργαλείο συμβόλων και σε καμμία περίπτωση δεν είναι τρόπος να προβλέπεις το μέλλον! Αυτά τα θεωρώ αφέλειες, τουλάχιστον! Είναι όμως γεγονός ότι ερμηνεύοντας σωστά τα χαρτιά μπορείς να έχεις μια γενική εικόνα πορείας της ζωής σου, σαν να λέμε κατευθυντήριες γραμμές που είναι πάντα στο χέρι σου ν΄αλλάξεις. Και φυσικά, υπάρχουν πάντα άτομα που μπορούν να διαβάσουν σωστά τους συμβολισμούς και τους συνδυασμούς τους, αλλά όχι να προβλέψουν το μέλλον! Βλακείες του τύπου "θα γνωρίσεις έναν ψηλό, μελαχρινό κλπ" είναι για γέλια... Είναι όμως διαφορετικό να σου πει κανείς ότι αλλάζοντας κάτι ψυχολογικό που εσύ θεωρείς αδιάφορο θα σου φέρει αλλαγή στη ζωή σου (μου έτυχε μάλιστα κι εμένα). Στην ούσία, προσωπικά θεωρώ ότι η Ταρώ είναι ένα ψυχολογικό εργαλείο. Τη ρίχνω κι εγώ και ξέρω τί σας λέω...

---Sophie---Μέλος
23/06/2011, 14:01:11
[quote]
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ «ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΩ?» ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ « ΝΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ».

Να που βρεθηκε ενας Κρυσταλλενια μου αν και αργησε λιγακι.Εγω ΠΙΣΤΕΥΩ στην χαρτομαντεια.Εχω ενα προβλημα,το οποιο ισως θεωρηθει χαζο αλλα που παρολα αυτα με κανει να υποφερω.Θα ηθελα παρα πολυ να μου ριξεις τα χαρτια.Θα προσπαθησω να σου στειλω ενα μαιλ σε περιπτωση που δεν δεις το μυνημα.

Υ.Γ. Αν το δεις σε παρακαλω απαντησε μου

Φιλικα,Σοφια

Never give up without a fight.

cubeΜέλος
16/10/2003, 15:36:55
Μετά από ένα πείραμα που έκανα σε έναν υπολογιστή που έχει σχετικά αργό internet ανακάλυψα πως κάνει 2.5 λεπτά να φορτώσει τις σελίδες του site που έχουν εικόνες. Τα 2.5 λεπτά είναι αρκετός χρόνος για να σου σπάσουν τα νεύρα.

ΠΡΟΤΙΝΩ να αφαιρέσουμε λοιπόν όλοι τις εικόνες από τις ψηφιακές μας υπογραφές για να μην κάνουμε την ζωή των άλλων συνομιλητών μας δύσκολη.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας αλλά δεν θα ήθελα κάποιος που έχει να με βρίζει γιατί φταίω που αργεί να του "ανέβει" η σελίδα.

Ξεκινάω πρώτος και σβήνω την εικόνα μου.

Να είστε καλά και πάντα να σκέφτεστε και τους άλλους!

Υγεία... Αγάπη... Ζωή..!

Όλα είναι όμορφα..!
16/10/2003, 15:45:53
Γιατί ρε κύβε;...

Eγώ έχω συνδέσει τις ψηφιακές υπογραφές με τα άτομα..σε βαθμό αηδίας μάλλον...

αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον τίγρη, τον ανανά,το αλάτι, τη λίλιθ, τον avatar, την Avallon, τον reptile κ.λ. χωρίς την εικόνα τους από κάτω...

Mήπως απλά να κάναμε πιο μικρές τις φωτό;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

AnounakisΜέλος
16/10/2003, 16:39:28
Επειδή , στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο
θα συμφωνήσω με το
quote:
να κάναμε πιο μικρές τις φωτό

Φιλικά ,

Astral_Μέλος
16/10/2003, 17:10:16
Γειά σας...
Όποιος θέλει μπορεί να ρυθμήσει τον ΙΕ του έτσι ώστε να μην φορτώνει γραφικά, μουσική και άλλα πολλά ώστε να κερδίσει σε ταχύτιτα, δεν είναι απαρέτιτο να γύνει όλο αυτο που προτείνετε...

Darkangel_78Μέλος
17/10/2003, 00:51:55
Καλησπέρα σας!
Φίλε Astral_ ευχαριστώ για την πρόταση.
Για όσους έχουν ΧΡ αγγλικά εγκατεστημένα,η διαδικασία είναι η εξής:
Ανοίγετε τον ΙΕ,επιλέγετε το μενού Tools,επιλογή Internet Options (τελευταία κάτω-κάτω),κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced και κάτω από τον τίτλο Multimedia,εμφανίζονται κάποια κουμπιά επιλογών.Επιλέγετε ή αποεπιλέγετε αυτό που σας βολεύει.Ενδεχομένως να χρειαστεί επανεκκίνηση.
Για όσους έχουν άλλο λειτουργικό σύστημα,η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρά.Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα,ας βάλει μήνυμα και βλέπουμε.
Ευχαριστώ!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

TelxinasΜέλος
01/11/2003, 01:22:56
To provlima einai oti i kathe selida paratheti para polles apantisis. Oxi oti xrisimopiounte eikones.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.

Darkangel_78Μέλος
01/11/2003, 15:26:54
Καλησπέρα και καλό μήνα.
Οι σελίδες "γυρνάνε" στο 31ο μήνυμα.Φυσικά,άλλον όγκο έχει η σελίδα αν οι απαντήσεις είναι μονολεκτικές και άλλον όγκο αν είναι ολόκληρα κατεβατά.

Πάντως,υπάρχει πληθώρα παραμέτρων που παίζει ρόλο:η ταχύτητα την σύνδεσής σου,η ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής,η υπολογιστική ισχύς του επεξεργαστή σου,πόσα "παράθυρα" έχεις ανοιχτά,η διαθέσιμη μνήμη, η "κίνηση" στο δίκτυο, κλπ κλπ...
Πάντως η υπομονή είναι μεγάλη αρετή φίλοι μου...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"