ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάρμα & Μετενσάρκωση (σειρά γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Κάρμα & Μετενσάρκωση (σειρά γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Traveller50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
12/07/2010, 04:05:43
Γεια σας

Καταρχάς, να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την ενημέρωση και βέβαια να επαναλάβω ότι το να αναφέρετε κάποια προβλήματα που κάποιες φορές συναντάτε στα forums -τεχνικά και άλλα- το θεωρούμε ως βοήθεια για να τα αντιμετωπίσουμε.

Όσον αφορά στο θέμα με την αποστολή email από topic subscriptions καθώς και άλλων email από το esoterica, ανακαλύψαμε εν τέλει την αιτία: είχε διακοπεί (για άγνωστο λόγο) η υπηρεσία mails του server. Η λειτουργία αποκαταστάθηκε και αποστέλλονται όλα τα mail που δεν είχαν σταλεί (πάνω από 12.000 emails), κάποια εκ των οποίων αφορούσαν δυστυχώς και σε mails νέων εγγραφών.

Οπότε, το πιθανότερο είναι να σας έρθουν μαζεμένα πολλά mails που δεν είχαν σταλεί, ακόμα και από subscription που δεν είχαν έρθει τις προηγούμενες ημέρες. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας για το τελευταίο (δηλαδή, για το εάν σας ήρθαν mails από subscriptions - ακόμα και παλιότερα).

12/07/2010, 11:22:20
Ναι εμένα μου ήρθαν μαζεμένα μέιλς αλλά όχι απο subscription γιατί δεν έχω κάνει καμία.
12/07/2010, 11:53:47
elo εγω περνω την γκομενα εσυ παρε της μπιρες χα χα χα

12/07/2010, 19:17:58
Τις ρούφηξα τις μπυρες σου elo, μαζί με την κορμάρα με το μπουκάλι! (τι μου θυμίζει...)

Εντάκσει Αμαλία! Μου ήρθαν κι εμένα μαζεμένα 250 (χεχε).

Μπράβο, μερsi και καλό καλοκαίρι!

12/07/2010, 20:23:04
ΕΤΣΙ ρε ελό...Erdinger...και ακόμα καλύτερη η Franziskaner...Αν είναι ποτέ να γίνω αλκοολικός θα γίνω με θολή μπύρα!
14/07/2010, 19:49:23
Νάμαι πάλι εδω...
Μάλλον την παρακάνατε καλά την δουλειά παιδια.
Τα topic subscriptions μού έρχονται εις τριπλούν!
Δηλαδή μια απάντηση, 3 ειδοποιήσεις.
Είναι πρόβλημα αυτό Αμαλία;
15/07/2010, 00:56:54
Το τρία είναι για να τα εμπεδώσεις
χαχαχα!

Αυτό που γράφεις συμβαίνει για κάθε topic που έχεις κάνει subscription και για κάθε μήνυμα;

15/07/2010, 03:43:28
Επίσης, δες τι ημερομηνία έχουν οι ειδοποιήσεις. Το ότι σου έρχονται πολλές είναι αναμενόμενο, γιατί έχουν σταλεί και ειδοποιήσεις για μηνύματα που είχαν κρατηθεί στον server από τότε που υπήρξε το πρόβλημα. Οπότε, είναι λογικό να σου έρχονται τώρα μαζεμένες.

15/07/2010, 13:21:23
quote:

Το τρία είναι για να τα εμπεδώσεις
χαχαχα!

Αυτό που γράφεις συμβαίνει για κάθε topic που έχεις κάνει subscription και για κάθε μήνυμα;

Το εμπεδώνει το χέρι μου που διαγράφει...
Ναι, σε κάθε τόπικ. Σε 3 ενεργά τουλάχιστον.
Μερικές φορές, όχι σε όλα, μου έρχεται και πενταμελή εμπέδωση!
Στο θέμα για την Αθήνα που φλέγεται.
Που θα πάει, θα το στρώσω εγώ! Θα διαγράπσω τα κούκις για αρχή!
Χεχε
15/07/2010, 23:25:38
quote:
Επίσης, δες τι ημερομηνία έχουν οι ειδοποιήσεις
Μού έρχονται ανά τριάδες με ίδια ημερομηνία και ώρα!