- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Μα το παράλογο θα ήταν να μην έχεις. Δεν είναι περίεργο να έχει κάποιος αμφιβολίες, το περίεργο είναι να το έχει κάνει επάγγελμα.
ΙαπετόςΚοίτα κάποιες αμφιβολίες που αφορούν τον χριστιανισμό κατα καιρούς
έχω και εγώ..
Και όπως είπαμε.. όταν κάποιος αντλεί ικανοποίηση απο αυτό, μπορούν και οι άλλοι να αντλούν ικανοποίηση απο αυτόν
Τι ποιο λογικό;
quote:Άλλο εσύ, εσένα σε συμπαθώ
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Έχω συζητήσει με εσένα Dr,και νομίζω ότι δεν είχαμε αναιρέσει αλλήλους,συμφωνώντας ή διαφωνώντας στα σημεία.
Το Macedon τον αγαπώ, και όποιον αγαπάω τον παιδεύω
quote:Σωστά βλέπεις.
Μερικές φορές βλέπω στα post σου την αναγκαία κριτική ματιά,και μια ασφαλιστική δικλείδα προς όποιον τείνει πολύ "δεξιά".
(Αν και δεν είναι ακριβώς ακροδεξιά παράταξη, μάλλον ακροαριστερή είναι. Ξαδερφάκι του Λενιν. Αλλά αφού έχουμε ταυτίσει την δεξιά με αυτούς που θέλουν ισχυρό έως πανίσχυρο κράτος, ας πούμε οτι είναι ακροδεξιοί)
quote:Μα έχω λάθος όταν λέω οτι η Χρυσή Αυγή θέλει να μας κυβερνήσει απολυταρχικά ένας μελαμψός τύπος υπο το όνομα Μιχαλολιάκος;
Όμως αδερφέ,στα τελευταία post θεωρώ ότι έχεις φάουλ.
Δηλαδή, και απο αυτά που διαβάζεις από τον Macedon, εσύ τι αντύπωση παίρνεις; οτι θέλουν να... ενισχύσουν τη δημοκρατία;
Και ως προς τη βία; Τι λέμε για τη βία;
Δικαιολογείται αρκεί να.. μην βαράνε εμάς;
Ναι. Αλλά κάποτε θα έρθει και η σειρά μας.
Και αν ήταν κάποιο άλλο κόμμα που το έκανε αυτό, που δεν είχε ναζιστικό ιστορικό, που δεν αναμασούσε ιδέες "ενθοσοσιαλισμού" να πω οκ, μπορεί να είναι κάτι καινούριο!
Αλλά οι άνθρωποι φαίνονται οτι ειναι ψυχασθενείς & φανατικοί. Και ο "ηγέτης" τους, είναι ένας επαγγελματίας ρατσιστής που μας έρχεται απο το παλιό σύστημα, δεν είναι τίποτα καινούριο.
quote:
Καταννοώ τις αντιρρήσεις σου,συμφωνώ και με αρκετές από αυτές,αλλά περίμενα επιχειρήματα που δεν είδα στις τοποθετήσεις σου.
Πειράζει που περίμενα περισσότερα;
Δεν πειράζει.
Θα σου πω όμως ποιο είναι το δικό μου επιχείρημα. Σκέφτομαι, οτι αν βγει η Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να ξεχάσω τα εξής:
1)Τον φίλο μου απο Ρωσία
2)Τις αλβανίδες που έτρωγα απ' το πιάτο τους στο πανεπιστήμιο και που ανταλλάζαμε σημειώσεις και διαβάζαμε μαζί.
3)Τον φίλο μου από Αγγλία.
4)Την πρώην κοπέλα μου απο Αμερική
5)Τον φίλο μου απο Νιγηρία
6)Την οικογένεια φίλων απο νότια αμερική
7)Τον φίλο απο Ισπανία
Όλοι οι παραπάνω μένουν Ελλάδα.
Λοιπόν, τι μπορεί να συμβεί στους παραπάνω αν βγει κυβέρνησει η Χρυσή Αυγή;
Και πες εντάξει, άνδρες είναι, κάπως θα τα βγάλουνε πέρα. Οι γυναίκες; Τι μπορεί να συμβεί αν η "εθνοσοσιαλιστική" νεολαία πάνω στην έξαρσή της τις πετύχει στο δρόμο; Για ρίξε μια ιδέα..
Όλα αυτά, τροφή για σκέψη.
quote:
Η χα εκανε αυτο που κανενα πολιτικο κομμα δεν εκανε,μπηκε μεσα στη κοινωνια,τη στιγμη που ολοι αδιαφορουσαν,αυτη εδειξε οτι ενδιαφερεται,φυσικα ο κοσμος,εξαθλιωμενος,φτωχος,μνησικακος σε αρκετες περιπτωσεις,δεν ηθελε καθαρες απαντησεις,δεν ηθελε να μαθει την αληθεια,απλα ηθελε δουλεια λεφτα για να καταναλωνει.
Παμε όμως στα θετικά, γιατί όλο αυτό το καιρό λέμε τα αρνητικά για να ευχαριστήσουμε τον Macedon.
Θεωρώ, και το χω ξαναπεί, οτι η Χρυσή Αυγή είναι καλό να υπάρχει σε ένα χαμηλό ποσοστό.
Δηλαδή, αν υπάρχει και ασκεί πίεση στο κράτος.. να γίνει κράτος. Το δέχομαι αυτό. Σχεδόν μου αρέσει. Όχι όμως οτι θα την ήθελα και κυβέρνηση.
Και να το εξηγήσω αυτό.
Λέει παραπάνω ο φίλος, ήταν το μοναδικό κόμμα που μπήκε στην ελληνική κοινωνία.
Πράγματι, ισχύει αυτό. Ερώτημα όμως γιατί το συγκεκριμένο κόμμα; Γιατί όχι κάποιο άλλο το οποίο όμως να μην έχει ακραίες ιδέες; (και να ηγείται απ' τον Μιχαλιολιάκο)
Και ξεκαθαρίζω το εξής. Αν υπήρχε ένα κόμμα που δεν σχετιζόταν με τον "εθνοσοσιαλισμό", που δεν χρησιμοποιούσε για σημαία του αγκυλωτούς ημι-σταυρούς (γιατι αυτό είναι) βαμμένους σε κόκκινο και μαύρο, που δεν έλεγε "έλληνας γιεννιέσαι, δε γίνεσαι", "έξω όλοι οι μετανάστες", αλλα αντ'αυτού έλεγε π.χ. έξω όλοι οι μετανάστες που βαραίνουν την οικονομία μας, αν δεν είχε την ίδια πολιτική επιχειρηματολογία τύπου Τσίπρα "εκτός μνημονίου, μέσα ΕΕ", αν δεν ασκούσε υπερβάλλουσα βία και δεν διέποταν απο φανατισμό/ψυχασθένεια, τότε αυτό το κόμμα θα το ψήφιζα.
Αλλά η Χρυσή Αυγή δεν πληρεί τίποτα απο τα παραπάνω.
quote:Θα τους έστελνε στις χώρες τους, και εάν ήθελαν και δεν ήταν εγκληματίες εκεί, να επιστρέψουν ΝΟΜΙΜΑ. Είναι φασιστικό;
Δεν πειράζει.
Θα σου πω όμως ποιο είναι το δικό μου επιχείρημα. Σκέφτομαι, οτι αν βγει η Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να ξεχάσω τα εξής:
1)Τον φίλο μου απο Ρωσία
2)Τις αλβανίδες που έτρωγα απ' το πιάτο τους στο πανεπιστήμιο και που ανταλλάζαμε σημειώσεις και διαβάζαμε μαζί.
7)Τον φίλο απο ΙσπανίαΌλοι οι παραπάνω μένουν Ελλάδα.
Και πες εντάξει, άνδρες είναι, κάπως θα τα βγάλουνε πέρα. Οι γυναίκες; Τι μπορεί να συμβεί αν η "εθνοσοσιαλιστική" νεολαία πάνω στην έξαρσή της τις πετύχει στο δρόμο; Για ρίξε μια ιδέα..
Φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα με τους Ελληνες...
Ούτε ένας φίλος...

quote:quote:Παρεμβαίνω για μια διόρθωση, για να μην διαιωνίζεται η προπαγάνδα. Δεν εννοώ ότι προπαγανδίζεις φίλε @ΑΜΕΙΝΙΑΣ, αλλά έτσι σου τα έμαθαν, έτσι τα λές.
(με τα χαρακτηριστικά της αμεσότητας,των μορφωμένων πολιτών,την εγγενή ενασχόλησή τους με τα κοινά κ.λ.π),
Τα κύρια χαρακτηριστικά της Δημοκρατίας ήταν η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ.Δηλαδή: Ισονομία θα είχαμε, αν ο πολίτης αμοίβετο με το ίδιο νόμο του Προέδρου.
Αν ασφαλίζοταν και συνταξιοδοτούντο με τον ίδιο νόμο όλοι οι πολίτες.
Ισοτιμία θα είχαμε αν η Πολιτεία συνέτρεχε τον πολίτη όπως τον Πρόεδρο της δημοκρατίας.Εάν ίσχυαν όλα αυτά, δεν θα μας ενδιέφρε ποίο κόμμα θα κυβερνήσει - θα είχαν εξαφανισθεί* - διότι εαν εκείνος που αποφασίζει υφίσταται πρώτος τις αποφάσεις του, σίγουρα αποφασιζει πολύ διαφορετικά απ' όταν αποφασίζει και διατάσσει τους άλλους λες και είναι υπάλληλοί του.
Οτι γίνεται σήμερα δηλαδή. Και γι' αυτό, ΜΟΝΟΝ οι αμαθείς και οι απατεώνες το λένε δημοκρατία.
Δικτατορία, Φασισμός, Ολιγαρχία, Κατοχή, ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές πες τε το, διότι οι αρχές και τ' αποτελέσματα είναι οι ίδιες.ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
(*)Δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης...
Κάτι μου θυμίζει αυτό. Ρε λες...;Με το συμπάθειο για την παρέμβαση
Αίολος θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το οτι δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό που έχουμε εγώ το αποκαλώ Αντιπροσωπευτική Ολιγαρχία.
Μίλησε όμως για ισοτιμία και ισονομία.
Θα ήθελα να πω, οτι η μη-ισονομία και μη-ισοτιμία, είναι σύμφυτο του Καπιταλισμού.
Όσο επιτρέπεται σε έναν άνθρωπο, να έχει περισσότερα απο τους άλλους, αυτός θα μπορεί όχι απλά να παραγκωνίζει τους νόμους αλλά θα είναι ο ίδίος που θα τους φτιάχνει.
Ας θυμηθούμε οτι στην Αθηναϊκή Δημοκρατία υπήρχε κάτι το οποία σήμερα δεν υπάρχει. Ο εξοστρακισμός.
Αυτό αποτελούσαι μια σχετική δικλείδα ασφαλείας για το πολίτευμα. Δε σημαίνει οτι ο εξοστρακισμός ήταν απαραίτητα αποτελεσματικός σαν μέθοδος προστασίας, αλλά το concept πίσω απο τον εξοστρακισμό, οι λόγοι με άλλα λόγια που έκαναν τους Αθηναίους να δημιουργήσουν μια τέτοια μέθοδο, θα έπρεπε να μας βάλουν απο καιρό τώρα, σε σκέψεις.
Τόσο καιρό τώρα, οι ηγέτες φωνάζουν για την "Δημοκρατία". Η Δημοκρατία και η Δημοκρατία και η Δημοκρατία. Είδατε καμια αναφορά στον εξοστρακισμό;
Μήμπως εγώ απλά δεν έτυχε να δω καμία;
Πώς γίνεται να μιλάς τόσο πολύ για τη δημοκρατία και για την αρχαία Ελλάδα και να μην έχεις αναφερθεί ποτέ στον εξοστρακισμό; Μάλλον δεν σε συμφέρει. Μάλλον κανέναν πολιτικάντζι δεν τον συμφέρει κάτι τέτοιο.
Λοιπόν, σας καλώ όλους, να σκεφτείτε για το σήμερα, μια μέθοδο "εξοστρακισμού", ή τέλος πάντων μια δικλείδα ασφαλείας ανάμεσα σε καπιταλισμό & δημοκρατία.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/09/2012 12:18:29
quote:Χαααχαχαχα!
Τι μπορεί να συμβεί αν η "εθνοσοσιαλιστική" νεολαία πάνω στην έξαρσή της τις πετύχει στο δρόμο;
Είσαι διεστραμένος!
Μόνιμα στο κοκό το μυαλό σου άρρωστε!
Που το βρήκες γραμμένο ότι θα τις πηδήξει η "εθνοσοσιαλιστική" νεολαία" βρε;;;
Εσύ αυτό θα έκανες; Μάλλον ε;
Γι' αυτό πάει εκεί συνέχεια το μυαλό σου...
Το Πήδημα είναι φασισμός;;;

quote:quote:Θα τους έστελνε στις χώρες τους, και εάν ήθελαν και δεν ήταν εγκληματίες εκεί, να επιστρέψουν ΝΟΜΙΜΑ. Είναι φασιστικό;
Δεν πειράζει.
1)Τον φίλο μου απο Ρωσία
7)Τον φίλο απο ΙσπανίαΌλοι οι παραπάνω μένουν Ελλάδα.
Φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα με τους Ελληνες...
Ούτε ένας φίλος...
Μπράβο Αίολε, το ξύλο λέγεται "θα τους έστελνε στις χώρες τους", πολύ καλό.
Νομίζεις τώρα τη μάθαμε τη Χρυσή Αυγή.
Τη ξέρουμε πολύ πριν αποκτήσει κύρος & αρχίσει να βγαίνει στα κανάλια, "φίλε μου" ...
quote:
Χαααχαχαχα!
Είσαι διεστραμένος!
Μόνιμα στο κοκό το μυαλό σου άρρωστε!
Που το βρήκες γραμμένο ότι θα τις πηδήξει η "εθνοσοσιαλιστική" νεολαία" βρε;;;
Εσύ αυτό θα έκανες; Μάλλον ε;
Γι' αυτό πάει εκεί συνέχεια το μυαλό σου...Το Πήδημα είναι φασισμός;;;
quote:Εκεί που πας να πεις κάτι καλό, εκεί τα σκαατώνεις.
Πώς γίνεται να μιλάς τόσο πολύ για τη δημοκρατία και για την αρχαία Ελλάδα και να μην έχεις αναφερθεί ποτέ στον εξοστρακισμό; Μάλλον δεν σε συμφέρει. Μάλλον κανέναν πολιτικάντζι δεν τον συμφέρει κάτι τέτοιο.
Για τις αρχές της δημοκρατίας μιλάμε και όχι για τις μεθόδους της.
Αλλά αν θέλεις, να σου πω και γι' αυτό.
Ο εξοστρακισμός υπήρχε - ήταν για 10 χρόνια - για να μην αποκτά κάποιος πολίτης περισσότερη εξουσία απ' ότι του αναλογεί.
Δηλαδή ήταν δικλείδα ασφαλίας του πολιτεύματος.
Δηλαδή το πολίτευμα δεν επέτρεπε την αλόγιστη συσσώρρευση πλούτου.
Δεν επέτρεπε Καραμανλήδες και Παπανδρέου.
Δεν επέτρεπε παράσιτα με άλλα λόγια.

quote:Ιδέα δεν ζήτησες;
Μπράβο Αίολε, το ξύλο λέγεται "θα τους έστελνε στις χώρες τους", πολύ καλό.
Δεν σε βολεύει έ;
Γιατί ζήτησες ιδέα βρε; Για να προπαγανδίσεις;

quote:Ευχαριστώ που επαναλαμβάνεις αυτά που είπα. Τώρα ξαναδιάβασε το μήνυμα.quote:Εκεί που πας να πεις κάτι καλό, εκεί τα σκαατώνεις.
Για τις αρχές της δημοκρατίας μιλάμε και όχι για τις μεθόδους της.
Αλλά αν θέλεις, να σου πω και γι' αυτό.
Ο εξοστρακισμός υπήρχε - ήταν για 10 χρόνια - για να μην αποκτά κάποιος πολίτης περισσότερη εξουσία απ' ότι του αναλογεί.
Δηλαδή ήταν δικλείδα ασφαλίας του πολιτεύματος.
Δηλαδή το πολίτευμα δεν επέτρεπε την αλόγιστη συσσώρρευση πλούτου.
Δεν επέτρεπε Καραμανλήδες και Παπανδρέου.
Δεν επέτρεπε παράσιτα με άλλα λόγια.
Σε ένα μέλλον όπου η ανθρώπινη τεχνολογία κι επιστήμη έχει αναπτυχθεί σε σημαντικό βαθμό, ένας ανάπηρος πεζοναύτης, ο Τζέϊκ Σάλι, αντικαθιστά τον αδερφό του σε μια αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικούν οι Νάβι, όντα τα οποία οι άνθρωποι θεωρούν κατώτερα τους και τα οποία όμως έχουν την δική τους θρησκεία και γλώσσα κι είναι σε μια μεγάλη επαφή με την Φύση και το περιβάλλον στο οποίο ζουν.
Στόχος των ανθρώπων είναι να πείσουν τους Νάβι να τους αφήσουν να εκμεταλλευτούν τις πηγές ενέργειας και τα κοιτάσματα του πλανήτη τους, ακόμη κι αν χρειαστεί να επιβληθεί βία.
Ο Σάλι αναλαμβάνει να προσεγγίσει τους Νάβι μέσω ενός Avatar, ενός τεχνητού σώματος όμοιο με αυτό των Ναβι, και να τους πείσει να φύγουν από το μέρος όπου ζουν.
Εισέρχεται στο περιβάλλον τους, μαθαίνει την γλώσσα και τα έθιμα τους και σύντομα θα πρέπει να επιλέξει σε ποιόν κόσμο ανήκει τελικά...
Η συγκεκριμένη ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι σκηνοθετημένη από τον Τζέϊμς Κάμερον ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόε Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ κ.α.
Κατά την γνώμη μου, πρόκειται για μια ταινία επιστημονικής φαντασίας πάρα πολύ καλή, με θαυμάσια εφφέ - ειδικά αν κάποιος την δει σε 3D - κι η οποία κρύβει πολύ καλά μηνύματα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ο Κάμερον μεγαλούργησε και πάλι...
Βέβαια, κάτι τέτοιες ταινίες σε κάνουν να σκέφτεσαι (τουλάχιστον εμένα με κάνουν δηλαδή), αν προλάβουμε να ζήσουμε στην εποχή που θα μπορεί ίσως να επιτευχθεί μιας μορφής αθανασία μέσω μεταφοράς της συνείδησής μας σε άλλο σώμα/υλικό φορέα, ή μια cybernetic επέκταση του σώματός μας.
Κι εδώ βρίσκεται ένα ενδιαφέρον σημείο πίσω από την ιδέα του AVATAR: Εάν ποτέ καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το άλμα, δηλαδή το να μπορούμε να μεταφερθούμε νοητικά, συνειδησιακά και εμπειρικά σε ένα άλλο σώμα, αυτό θα υποδήλωνε ότι υπάρχει δυϊσμός ψυχής-σώματος; Ή ο νους και η συνείδησή μας θα εξακολουθούσε να βρίσκεται μέσα στον κανονικό μας εγκέφαλο και θα εξαφανιζόταν όταν θα πέθαινε το φυσικό μας σώμα;
![]()
![]()

η μονη διαφημιση ειναι για τα εφφε και πιστευω οτι το σεναριο ηθελε αρκετη δουλεια ακομα. δεν μπορεις να βασιζεσαι μονο σε κατι που μπορει να "εξιψωσει" την ταινια (οπως τα γραφικα) αλλα να "μπαζει" το σεναριο τρυπες! ας ελπισουμε οτι η συνεχεια (που αναμενεται σιγουρα) να "γεμισει" τις οποιες τρυπες!

quote:
Βέβαια, κάτι τέτοιες ταινίες σε κάνουν να σκέφτεσαι (τουλάχιστον εμένα με κάνουν δηλαδή), αν προλάβουμε να ζήσουμε στην εποχή που θα μπορεί ίσως να επιτευχθεί μιας μορφής αθανασία μέσω μεταφοράς της συνείδησής μας σε άλλο σώμα/υλικό φορέα, ή μια cybernetic επέκταση του σώματός μας.Κι εδώ βρίσκεται ένα ενδιαφέρον σημείο πίσω από την ιδέα του AVATAR: Εάν ποτέ καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το άλμα, δηλαδή το να μπορούμε να μεταφερθούμε νοητικά, συνειδησιακά και εμπειρικά σε ένα άλλο σώμα, αυτό θα υποδήλωνε ότι υπάρχει δυϊσμός ψυχής-σώματος; Ή ο νους και η συνείδησή μας θα εξακολουθούσε να βρίσκεται μέσα στον κανονικό μας εγκέφαλο και θα εξαφανιζόταν όταν θα πέθαινε το φυσικό μας σώμα;
Αυτά είναι δεδομένα στον εσωτερισμό.Λέτε η ταινία να έχει ώς στόχο την αλλαγή της συλλογικής συνείδησης προς το καλύτερο?
quote:
alex22:Αυτά είναι δεδομένα στον εσωτερισμό.
alex22, δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Ποια είναι δεδομένα; Ο δυισμός ψυχής σώματος; Τι ακριβώς;
Και εάν είναι δεδομένα στον εσωτερισμό (όποια κι αν είναι αυτά τα δεδομένα), τι έχει να κάνει αυτό με την ταινία; Ή ακόμα και με την πραγματικότητα - αν θες (εννοώ εδώ, πως ακόμα κι αν κάποια πράγματα είναι δεδομένα για τον εσωτερισμό, αυτό δε σημαίνει αναγκαστικά και ότι ισχύουν, αν και είναι ενδιαφέρον να το ψάξουμε

Από τις λίγες 3-ωρες ταινίες που μπόρεσα να παρακολουθήσω χωρίς να κουραστώ ή να βαρεθώ. Σε ταξιδεύει σε "άλλο κόσμο" με όλο το νόημα της λέξης! Ενα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς αυτής της εξαιρετικής ταινίας καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες! Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα!![]()

quote:
γεια χαρα καλος σας βρηκα ειμαι νεο μελος!το αβαταρ το ειδα σε κανονικο οχι τρισδιαστατο δεν με εντυπωσιασε σαν ταινια γιατι δεν ειχε να δωσει ςαν σεναριο,κλασικο χολιγουντ που θυματε την οικολογια και την ειρηνη σαν μοδα,προσωπικα εμενα το μονο που μου εμεινε ειναι ενας πεζοναυτης που εγινε ενα μπλε γαιδουρι αποψη μου ειναι,τεχνικο ειναι παρα πολυ καλη.
τελικα εχει διχασει πολλους αυτη η ταινια! οσοι την ειδας σε 3D MAX εκδοση, εντυπωσιαστικαν (αλλα μαλλον φταινε τα γραφικα... που υπερσκιαζουν την πλοκη)
οσοι δουνε την απλη εκδοση... σαφως και δινεται εμφαση στη πλοκη... που δεν υπαρχει! μπαζει αρκετα...
Οπως και να το κανουμε... ειναι μια απο τις πρωτες του ειδους (εχουν υπαρξει και αλλες παλιοτερα προσπαθειες που απετυχαν λογω του οτι δεν υπηρχαν οι τεχνολογιες που υπαρχουν σημερα). Οι επομενες που θα εμφανηστουν, θα ειναι απειρως καλυτερες!
Και μαλλον δεν πρεπει να υπαρξει sequel... γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι τα sequels ειναι χειροτερα αλλα και πιο ακριβα! υπαρχουν πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις - οπως ο Αρχοντας, αλλα δεν συγκρινονται... τουλαχιστο ο Αρχοντας ειχε σεναριο! (αποψη μου)

quote:
Και μαλλον δεν πρεπει να υπαρξει sequel... γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι τα sequels ειναι χειροτερα αλλα και πιο ακριβα! υπαρχουν πολυ ελαχιστες εξαιρεσεις - οπως ο Αρχοντας, αλλα δεν συγκρινονται... τουλαχιστο ο Αρχοντας ειχε σεναριο! (αποψη μου)
Στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και τα θρυλικά star wars.Η άποψη μου είναι οτι δέν θα είναι το ίδιο αν υπάρξει τριλογία,ο λόγος είναι οτι δέν σχεδιάστηκε κάτι τέτοιο απο την αρχή και το κανουν τώρα επειδή είδαν οτι πούλησε.Μπορεί να υπάρξει απογοήτευση.