ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΤΙ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΤΙ ΜΑΤΙΑΣΜΑ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΨΥΧΗ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/05/2004, 10:44:31
Το τοπικ αυτό όπως εξελίσεται αυτή τη στιγμή ωχριά στην κυριολεξία μπροστά σε αυτό το παλιό λινκ που σας έχω παραθέσει.
Γι'αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο κάθε φορά που μπαίνετε εδώ να το δοκιμάζεται μήπως και λειτουργεί..
Εγώ θα ενημερώσω τον admin γι'αυτό...

Φίλε johhnybegood είναι κρίμα να καταναλώνουμε έτσι "αδικα" το χώρο που μας φιλοξενεί... πρέπει κοινώς να κάνουμε "οικονομία πόρων" γιατί για φανταστείται κάποια στιγμή να φτάσουμε στο απροχώρητο και να πάψει να υπάρχει esoterica... Aλλωστε το ζητούμενο είναι να πάρουμε όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται και όταν κάποιος ψάχνει για κάτι δεν μπορεί να ανατρέχει σε 3-4 διαφορετικά θέματα που στην ουσία όμως πραγματεύονται το ίδιο Θέμα.

Για το φίλο που ρώτησε πως ξεματιάζουμε τον εαυτό μας :
1) Mετράμε τις 9 τρύπες που έχουμε πάνω μας 9 φορές
ή
2) Λέμε το πάτερ ημών 9 φορές (αν κατά τη διάρκεια αυτής της προσευχής μπερδέψουμε τα λόγια ή τη γλώσσα μας είμαστε ματιασμένοι)

Μπορούμε επίσης για να διώξουμε την αρνητική ενέργεια εκείνη τη στιγμή που κάνουμε κάτι απ'αυτά τα δυο να ρίξουμε σε ένα φλυτζάνι 3 σταγόνες λάδι και μετά το λάδι αυτό το πετάμε σε γλάστρα.

Ειρήνη πολύ ενδιαφέρον αυτό που είπες...
Κάπου νομίζω ότι έχει μια βάση...

"Τάδε έφη Avallon"
13/05/2004, 15:10:48
Γειά σας.
Το τόπικ του οποίου το λινκ είχε πρόβλημα είναι το εξείς:

ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ...

Avallon το link που είχες δώσει έβγαζε σε error γιατί το έγραψες ως:

[url] http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=600 [/url]

ενώ κανονικά, είτε έπρεπε να το παραθέσεις σκέτο, είτε εφόσον χρησιμοποιείς τον κώδικα με τα url να γράψεις:

[url="τη διεύθυνση που θέλεις"] κάποια φράση ή τον τίτλο του θέματος [url]

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

13/05/2004, 17:32:18
Πω πω η ανόητη! Κόλλησα!
Κάτι που το κάνω καθημερινά το έκανα λάθος
Τι να κάνουμε βρε αμαλία μου ένα μυαλό είναι αυτό χειμώνα καλοκαίρι...
Σ'ευχαριστώ!

"Τάδε έφη Avallon"
BokkenΜέλος
16/05/2004, 00:44:49
>>ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ?<<

Βασικά αρκεί η αντί-απόδειξη το ότι σε αφήνει μετά από κάθε είδους προσευχή.Πάω στοίχημα πως οι ιερείς των Ζουλού είναι το ίδιο αποτελεσματικοί με τους ντόπιους ιερείς.Το ίδιο και τα λογάκια τους.

Τώρα το ότι σε πιάνει απότομα δεν είναι καθόλου σημαντικό αφού πρώτα έχουμε διαπιστώσει πως φεύγει ακόμη και με εξωγήινα διαβάσματα.

astral-projectΜέλος
16/05/2004, 09:30:44
εξακολουθω να μην πιστευω στο ματιασμα

μονον στο... φασκελο.

οπου το χω ριξει, επιασε το ατιμο...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

sansationfΜέλος
16/05/2004, 12:26:33
ΚΑΤΑΡΧΑΣ oneiric1 ΩΡΑΙΟ ΤΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ!!!

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

respect

16/05/2004, 22:18:49
Bokkem αν το σχολιάκι ήταν αστείο, απέτυχες..!

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

BokkenΜέλος
17/05/2004, 00:36:40
>>Bokkem αν το σχολιάκι ήταν αστείο, απέτυχες..!<<

Δεν ήταν αστείο,σοβαρά το έγραψα.

ΨΥΧΗΜέλος
17/05/2004, 16:21:54
[quote]
Το τοπικ αυτό όπως εξελίσεται αυτή τη στιγμή ωχριά στην κυριολεξία μπροστά σε αυτό το παλιό λινκ που σας έχω παραθέσει.
Γι'αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο κάθε φορά που μπαίνετε εδώ να το δοκιμάζεται μήπως και λειτουργεί..
Εγώ θα ενημερώσω τον admin γι'αυτό...

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΣ AVALLON ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ

17/05/2004, 21:08:09
ΨΥΧΗ δε με στεναχώρησες!
Με παρεξήγησες!
Απλά θεώρησα ότι είναι καλό να συνεχίσουμε το θέμα από εκεί που είχε μείνει και να το διαβάζατε γιατί έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που θα θέλατε να μάθετε...
Αν θέλεις μπορείς να πεις στην αμαλία ή στον αντμίν να μεταφέρουν όπως έχει όλα αυτά τα μηνύματα εκεί και να συνεχίσουμε εκεί.

Ετσι όταν κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό μπει μετά από καιρό και ψάξει για πληροφορίες αυτές θα είναι συγκεντρωμένες εκεί και όχι διάσπαρτες σε 5-6 τόπικ. Είναι απλά θέμα πρακτικότητας και μεθοδικότητας...

Και πάλι λυπάμαι αν το ύφος μου ήταν τέτοιο ώστε να λάβεις αυτά τα "μηνύματα" από μένα...

"Τάδε έφη Avallon"
ΨΥΧΗΜέλος
18/05/2004, 12:20:00
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΩΡΑ......

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

http://www.bozzetto.com/Flash/Life.htm

ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ