- Ιός SARS: μια περίεργη ιστορία. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σε ένα από τα φημισμένα τετράστιχα των Αιώνων του μεγάλου Νοστράδαμου διαβάζουμε προς μεγάλη μας έκπληξη:
Αιώνας ΙΙ, 53
Ο μεγάλος λοιμός της θαλάσσιας πόλης δε θα πάψει έως ότου
υπάρξει ο θάνατος του δίκαιου αίματος που καταδικάστηκε για
ένα τίμημα χωρίς έγκλημα, της μεγάλης κυρίας που προσβάλλεται
από την υποκρισία.
Η εμφάνιση του οξέος αναπνευστικού συνδρόμου ( SARS ) τον ίδιο χρόνο που οι Ηνωμένες Πολιτείες κινήθηκαν ενάντια στην επιθυμία του υπόλοιπου κόσμου και επιτέθηκαν στο Ιράκ χωρίς καμιά πρόκληση εκ μέρους του, μπορεί να αφήσει να εννοηθεί ότι η Αμερική είναι ο στόχος και το SARS είναι ο λοιμός.
Το SARS ανιχνεύθηκε αρχικά στο Χονγκ Κονγκ, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις - λιμάνια της Άπω Ανατολής και γενικότερα του Κόσμου. Είναι ένας δολοφονικός ιός που επιφέρει το θάνατο σε εκατοντάδες ανθρώπους καθώς εξαπλώνεται στον πλανήτη. Ο ιός έχει χτυπήσει εμπορικά συμφέροντα, καθώς αναγκάζει τους πληθυσμούς να μείνουν στα σπίτια τους αποφεύγοντας να ταξιδέψουν.
Το τετράστιχο του Νοστράδαμου αναφέρει ότι η ασθένεια "δε θα πάψει έως ότου υπάρξει ο θάνατος του δίκαιου αίματος, που καταδικάζεται για ένα τίμημα χωρίς έγκλημα".
Ο Πρόεδρος Georges W. Bush διέταξε μια επίθεση στο Ιράκ και τη δολοφονία του ηγέτη της χώρας αυτής, επειδή, όπως είπε, ο Σαντάμ Χουσεϊν αρνήθηκε να παραδώσει τα αποκαλούμενα "όπλα μαζικής καταστροφής" του. Ο Σαντάμ αρνήθηκε ότι διέθετε οπλοστάσιο τέτοιου είδους. Ο πόλεμος που ακολούθησε απέδειξε αυτό ακριβώς που ισχυριζόταν. Κατά τη διάρκεια του πολέμου δε χρησιμοποίησε τέτοια όπλα επειδή απλούστατα δεν τα είχε.
Η δικαιολογία ότι ο Σαντάμ διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής οδήγησε τις ΗΠΑ να αγνοήσουν την ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και να επιτεθούν μόνοι τους στο Ιράκ. Αφότου κατέστη προφανές ότι ο Σαντάμ μας έλεγε την αλήθεια για τον εξοπλισμό του, η δικαιολογία για τις ενέργειες των ΗΠΑ αλλάζουν ξαφνικά σε "οι ΗΠΑ θα απελευθερώσουν τον ιρακινό λαό από την κακή δικτατορία του Χουσεϊν".
Είναι λοιπός ο Χουσεϊν και ο λαός του το "δίκαιο αίμα που καταδικάστηκε για ένα τίμημα χωρίς έγκλημα;" Κάτι ασφαλώς ταιριάζει στην περιγραφή του τετράστιχου.
Πολλοί μετανάστες που ήρθαν στην Αμερική με πλοία από την Ευρώπη, αναφέρθηκαν στο Άγαλμα της Ελευθερίας που στέκεται στην είσοδο του λιμανιού της Νέας Υόρκης, ως "μεγάλη κυρία". Εκείνη η εικόνα έχει αποτυπωθεί στο νου των Αμερικανών όπως ακριβώς και το κεφάλι του αετού ως σύμβολο του αμερικανικού έθνους.
Κατά συνέπεια, σύμφωνα με το τετράστιχο του Νοστράδαμου, ο λοιμός που αναφέρεται σαν επίθεση "της μεγάλης κυρίας που προσβάλλεται από την υποκρισία", θα μπορούσε να είναι μια επίθεση στην Αμερική. Είναι ένας ποιητικός τρόπος για να εκφραστεί το συναίσθημα ότι η "μεγάλη κυρία" θα αντιδρούσε εάν έφερε μέσα της ζωή και καταλάβαινε την υποκρισία με την οποία οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράκ.
Επειδή το SARS είναι ένας ιός, τα αντιβιοτικά είναι ατελέσφορα. Δε φαίνεται να υπάρχει καμιά γνωστή θεραπεία πέρα από το να αφεθεί το φυσικό ανοσιοποιητικό σύστημα του σώματός μας να το αντιμετωπίσει. Σκοτώνει τους αδύναμους, σκοτώνει τους άρρωστους, σκοτώνει τους ηλικιωμένους. Εάν τα ποσοστά είναι τόσο υψηλά ( 1 στους 30, λένε οι επιστήμονες ), θα πρέπει υποχρεωτικά να αναμένουμε ότι η επιδημία θα πάρει διαστάσει πραγματικού εξολοθρευτή.
korleone
Από τα γραφούμενά σου έχω παρατηρήσει πως πρέπει να τρέφεις μεγάλη αδυναμία για το Νοστράδαμο. Όσο για το αν είναι και τόσο αθώο το Ιράκ δεν θα το έλεγα και με 100% ακρίβεια. Που στηρίζω τις απόψεις μου?
1) Ανατρέχοντας στον ψυχρό πόλεμο θα βρεις πολλά στοιχεία για το πώς ήρθε στην εξουσία ο Σαντάμ και που έβρισκε τα όπλα για να κάνει πόλεμο ενάντια στο Ιράν, αντίσταση ενάντια στην επέκταση της Ρωσίας, και τα χημικά – made in America – όπλα που χρησιμοποιούσε. Άρα δεν μπορεί να είναι και τόσο αθώος, ούτε και συμφωνώ με τις επιθέσεις των Αμερικανών μιας και κυρίως ο απλός κοσμάκης την πλήρωσε.
2)Όσο για το τι πυροδότησε τον πόλεμο, δεν ήτανε τα όπλα που ισχυριζότανε η Αμερικανοί πως είχε στην κατοχή του – μιας και αυτοί των προμηθεύανε – αλλά το ότι εισέβαλε στο Κουβέιτ και τους έκοψε τον κ…, διότι εκεί υπήρχε το πολυπόθητο πετρέλαιο = χρήμα = ποιος θα κινεί τα ηνία της παγκόσμιας αγοράς στην οικονομία. Τώρα το τι λένε τα ΜΜΕ, άστα να λένε.
Με εκτίμηση,
nobody
Φιλικά
korleone
Πράγματι δεν βρέθηκε τίποτα, διότι οι Αμερικανοί γνωρίζανε πολύ καλά τι του πουλήσανε στο παρελθόν. Απλά, αν δεν επιτίθονταν το Ιράν θα γινότανε η κατεξοχήν ισχυρή δύναμη στην περιοχή, κάτι που δεν θα το επέτρεπαν με τίποτα οι Αμερικανοί. Με την εισβολή τους αυτή και τον έλεγχο της περιοχής ανακτήσανε και το πετρέλαιο στα χέρια τους πήρανε. Μην ξεχνάς πως από δίπλα υπήρχε και το Ισραήλ. Παράλληλα παίζει και μία μικρή λεπτομέρεια όχι και τόσο γνωστή στον πολύ κόσμο: Η Αμερική με τη Σαουδική Αραβία έχουν ένα συμβόλαιο για το πόσο πετρέλαιο να τους προμηθεύει. Όταν που λες, αυτοί οι Άραβες εκεί τους δίνανε περισσότερο από ότι τους όριζε το συμβόλαιο, κάποια μέρα γυρίσανε και τους είπανε πως από δω και πέρα θα παίρνετε μόνο το ποσό που αναγράφετε στο συμβόλαιο, οι Αμερικανοί πήρανε τον πούλο. Οι τιμές αυξηθήκανε, τα αυτοκίνητα ακριβύνανε, και μην ξεχνάμε πως πολλά πράγματα κατασκευάζονται με πρώτη ύλη το πετρέλαιο, πχ. Οι σόλες από τα παπούτσια σου. Άρα, όλες οι τιμές στην Αμερική πήρανε την ανιούσα και σιγά μην το αφήνανε αυτήν την ευκαιρία να τους ξεφύγει. Κάνει που λες και τη μ…..α ο Σαντάμ να εισβάλει στο Κουβέιτ και έγινε το έλα να δεις. Καθαρά θέμα στρατηγικής. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως οι Αμερικανοί ακόμα πληρώνουνε τις υψηλές τιμές άσχετα αν πήρανε υπό τον έλεγχο τους πάλι το πετρέλαιο.
Όσο για τον Νοστράδαμο, έχω διαβάσει και εγώ τις προφητείες του, και πράγματι παρουσιάζει πολλές συμπτώσεις. Ο καιρός θα δείξει, τι από όλα θα συμβεί. Το πρόβλημα με τις προφητείες του Νοστράδαμου είναι πως, ας τις παρομοιάσουμε με αυτές της αποκάλυψης, με την έννοια πως μπορούνε πολύ εύκολα να επεξηγηθούν λάθος μιας και υπονοούν πάρα πολλά.
Με εκτίμηση,
nobody
Σε όλα σύμφωνοι .Ίσως λοιπόν τα λόγια του Νοστράδαμου περιγράφουν μια κατάσταση όπως αυτή και ας ήταν τετελεσμένο γεγονός εν τη γενέσει της.
Φιλικα
korleone
nobody
nobody
Η θεωρείες περι διακοσίων χρόνων πίσω ή ακόμα περισσότερων μπροστά μάλλον για μούφα μου κάνουν.δες τις παρακάτω προφητίες και δες τις ημερομηνίες.Υπάρχει αρκετή ''λογική'' στη σειρά τους.
"Soleil levant un grand feu l' on verra,
Bruit et clarte vers Aquilon tendants.
Dedans le rond mort et cris l' on orra,
Par glaive feu, faim, mort les attendants."
Στον ανατέλλοντα ήλιο θα φανεί μια μεγάλη φωτιά, θόρυβος και λάμψη προς το βορρά.
Μέσα στον κύκλο θα υπάρχει θάνατος και κραυγές θα ακούγονται. Ο θάνατος περιμένει με
το σπαθί, τη φωτιά και την πείνα.
Στις 6 Αυγούστου του 1945, ένα αεροπλάνο που ερχόταν από το νησί Τίνιαν, με πορεία προς το βορρά έριξε την πρώτη ατομική βόμβα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πολλοί ήταν εκείνοι που έχασαν τη ζωή τους μέσα στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν, πολλοί όμως ήταν κι εκείνοι που πέθαιναν κατόπιν, αργά και βασανιστικά, εξαιτίας της ραδιενέργειας που πότισε κάθε σπιθαμή της περιοχής. Από αυτούς, πολλοί, καμένοι από τη ραδιενέργεια αλλά ζωντανοί, πέθαιναν από την πείνα λόγω της αδυναμίας τους να καταπιούν την τροφή τους.
"Le gent esclave par heurt martial,
viendra en haur degre tant eslevee,
changeront Prince, naistra un Provincial,
Passer la mer copie aux monts levee."
Σε κάποιον πόλεμο, οι Σλάβοι θα εξυψωθούν πολύ. Θ' αλλάξουν το βασιλιά τους
με έναν επαρχιώτη, που αφού αφήσει τα βουνά, θα περάσει τη θάλασσα
με τη συνοδεία του στρατού.
Φιλοβασιλικός, ο Νοστράδαμος βλέπει την πυρκαγιά στο Λονδίνο σαν τη θεία δίκη για τους Άγγλους που θανάτωσαν το βασιλιά τους Κάρόλο τον 1ο. Στα 1666, το Λονδίνο καταστράφηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά. Σε κάποιο άλλο πέρασμα προβλέπει τη ρωσική επανάσταση
Τώρα όσον αφορά για τα ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ κάτι έχει πάρει το αυτί μου αλλά δεν έχω εντριφήσει ιδιαίτερα. Αν έχεις να προτείνεις κανένα site πές το.
korleone
Τώρα, για το 1999 αναφερότανε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, πως Ελλάδα και σία θα μας πάρει η μπάλα μέχρι και το Παρίσι θα καεί ώστε να σταματήσουνε τους μουσουλμάνους εξ ανατολάς – για αποκάλυψη μου κάνει, αντίχριστος από ανατολή θα μας έρθει κτλ. Βέβαια δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τις λεπτομέρειες μιας και δεν έχω δίπλα το βιβλίο μου – όπου στο τέλος θα νικήσουν οι χριστιανοί, καλά το θυμάμαι?
Τώρα, όσο για το άρθρο, το κρατάω στα χέρια μου και οι δέκα άγνωστες προφητείες του, βάση τα γραφούμενα και σε περιληπτική μετάφραση λόγο πίεσης χρόνου, είναι:
1) Η εποχή της λύπης θα αρχίσει μετά από ένα αιώνα επικρατείας της Αμερικής.
2) Μία χαρακτηριστική προσωπικότητα θα ανεγερθεί από την σύρραξη στα άγια εδάφη, προσφέροντας ψεύτικη ειρήνη στην περιοχή και τον κόσμο
3) Μάχη του Αρμαγεδόνα (καλά το έγραψα?) θα ξεκινήσει στη ζέστη του Θερμιδόρα (?), μέσα Αυγούστου δηλαδή, και θα δούμε έναν πύργο από μέταλο να γκρεμίζετε από τρία πεσόντα αστέρια.
4) Ένα μεγάλο κύμα φωτιάς θα διαπεράσει την Αμερική, εξολοθρεύοντας μεγάλες πόλεις και θα γονατίσουν στρατιωτικές βάσεις.
5) Κατά την εποχή της μεγάλης αδυναμίας της η Αμερική θα δεχθεί επίθεση από νέο εχθρό, ένα στρατό από φανατικούς, εγκεφαλικά κατευθυνόμενους στρατιώτες – mind-control.
6) Θα ξεσπάσει πόλεμος στην Μέση-Ανατολή, πιθανότατα το Ιράκ, πολύ αίμα θα χυθεί, και θα βοηθηθεί (η Αμερική) από μία χώρα του Νότου που θα έχει εξελίξει μία νέα τεχνική πολέμου.
7) Βιολογική επίθεση, ή περιβαλλοντική καταστροφή θα πλήξει μία παραθαλάσσια μεγάλη πόλη της Αμερικής, στέλνοντας την οικονομία της κατά διαόλου και δύσκολοι καιροί αναμένονται.
Και ακολουθεί αμέσως η συνέχεια
nobody
Τώρα, για το 1999 αναφερότανε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, πως Ελλάδα και σία θα μας πάρει η μπάλα μέχρι και το Παρίσι θα καεί ώστε να σταματήσουνε τους μουσουλμάνους εξ ανατολάς – για αποκάλυψη μου κάνει, αντίχριστος από ανατολή θα μας έρθει κτλ. Βέβαια δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τις λεπτομέρειες μιας και δεν έχω δίπλα το βιβλίο μου – όπου στο τέλος θα νικήσουν οι χριστιανοί, καλά το θυμάμαι?
Τώρα, όσο για το άρθρο, το κρατάω στα χέρια μου και οι δέκα άγνωστες προφητείες του, βάση τα γραφούμενα και σε περιληπτική μετάφραση λόγο πίεσης χρόνου, είναι:
1) Η εποχή της λύπης θα αρχίσει μετά από ένα αιώνα επικρατείας της Αμερικής.
2) Μία χαρακτηριστική προσωπικότητα θα ανεγερθεί από την σύρραξη στα άγια εδάφη, προσφέροντας ψεύτικη ειρήνη στην περιοχή και τον κόσμο
3) Μάχη του Αρμαγεδόνα (καλά το έγραψα?) θα ξεκινήσει στη ζέστη του Θερμιδόρα (?), μέσα Αυγούστου δηλαδή, και θα δούμε έναν πύργο από μέταλο να γκρεμίζετε από τρία πεσόντα αστέρια.
4) Ένα μεγάλο κύμα φωτιάς θα διαπεράσει την Αμερική, εξολοθρεύοντας μεγάλες πόλεις και θα γονατίσουν στρατιωτικές βάσεις.
5) Κατά την εποχή της μεγάλης αδυναμίας της η Αμερική θα δεχθεί επίθεση από νέο εχθρό, ένα στρατό από φανατικούς, εγκεφαλικά κατευθυνόμενους στρατιώτες – mind-control.
6) Θα ξεσπάσει πόλεμος στην Μέση-Ανατολή, πιθανότατα το Ιράκ, πολύ αίμα θα χυθεί, και θα βοηθηθεί (η Αμερική) από μία χώρα του Νότου που θα έχει εξελίξει μία νέα τεχνική πολέμου.
7) Βιολογική επίθεση, ή περιβαλλοντική καταστροφή θα πλήξει μία παραθαλάσσια μεγάλη πόλη της Αμερικής, στέλνοντας την οικονομία της κατά διαόλου και δύσκολοι καιροί αναμένονται.
Και ακολουθεί αμέσως η συνέχεια
8) Η πρώτη ένδειξη για την πραγματική ταυτότητα «του άρχοντα των δηλητηρίων» θα προέρθει από τους ίδιους τους φανατικούς οπαδούς του, ένα κουλτ από φανατικούς. Θα δουλεύουνε ώστε να υποδουλώσουν, να έχουν ως υποχείριό τους, μία θρησκευτική οργάνωση για τους σκοπούς τους, αλλά η πραγματική τους αφοσίωση ανήκει στον ηγέτη τους. Στόχος τους να σκοτώσουνε το γιο του ανθρώπου, πιθανολογείτε πως αφορά μία χώρα της Ανατολής, λες εδώ να κολλάει ο ιός που ανέφερες?
9) Η μεγαλύτερη μάχη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου θα δοθεί στο ναό του Σολομώντα, όπου όλη η πόλη θα βυθισθεί σε μία λίμνη φωτιάς. Η αμερικανική κυβέρνηση πιστεύει πως θα πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή αντεπίθεση με πυρηνικά όπλα στη καρδιά της Ιερουσαλήμ.
10) Ο πόλεμος θα λήξει και ειρήνη θα επέλθει όταν «τα πέντε γκρι άλογα» θα καλπάσουν στις πεδιάδες «κάτω από τις σημαίες του Λιονταριού, Αετού, καφέ κύκνος, της Αρκούδας και του Ελέφαντα». Καθένα από αυτά τα ζώα θα υποστεί συμβολικές πληγές. Το λιοντάρι θα χάσει τα μάτια του, ο αετός το αριστερό φτερό του, ο καφέ κύκνος Ένα φτερό, η αρκούδα τα νύχια της και ο ελέφαντας τους χαυλιόδοντες του. Αλλά μαζί και ενεργώντας ως ίσοι θα βγουν νικητές.
Βέβαια το άρθρο δίνει και κάποιες αντίστοιχες εξηγήσεις, και ένα σωρό άλλα. Θα προσπαθήσω να σου στείλω το άρθρο, μόλις «αναστηθεί» to scanner μου, με τι μόνη διαφορά πως δεν γνωρίζω να το ανεβάσω στο Φόρουμ.
Να επισημάνω πως τον τελευταίο χρόνο στην Αμερική πέφτει πολύ διαφήμιση ώστε οι νέοι να γραφτούνε στο στρατό, και μιλάμε α) για πολύ προπαγάνδα και β) έχεις την αίσθηση πως πρόκειται για ταινίες του Hollywood βλέποντάς αυτές τις διαφημίσεις – πολύ εφέ και δεν συμμαζεύεται.
Αυτά τα λίγα από μένα φίλε μου.
Με εκτίμηση,
nobody
φιλικά από έναν υδρωμένο και πιγμένο υπάλληλο ...
korleone
Δυστυχώς στην παρούσα χρονική βρίσκομαι εκτός Ελλάδος και επιστρέφω σε περίπου τρεις εβδομάδες, και έχω διαβάσει ή τρία ή τέσσερα βιβλία που αφορούν τις προφητείες του Νοστράδαμου, νομίζω το βιβλίο που ανέφερες πρέπει να είναι ένα από αυτά, χωρίς να βάζω και το χέρι στη φωτιά. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε σε παρακαλώ λίγη υπομονή μέχρι να επιστρέψω πίσω οπότε θα έχω στη διάθεση μου τη βιβλιοθήκη μου.
Όσο για τις απόκρυφες προφητείες ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο κομμάτι που έγραψα. Με το που μου δοθεί η ευκαιρία θα σου στείλω και το άρθρο, βλέπεις 3 ολόκληρες σελίδες πιάνει και η μετάφραση θα μου έπαιρνε χρόνο για να την καταγράψω αυτούσια.
Φίλε μου καλό κουράγιο σου εύχομαι και τα λέμε αύριο.
Με εκτίμηση,
nobody
Περιμένω να εκτυπώσω το άρθρο σου για να διαβάσω. Ωστόσο σε κάποιες ψηφιακές βιβλιοθήκες δεν μπορώ να πω ότι βρήκα αρκετα.
Θα ανοίξω ένα νέο topic αποκλειστικά για αυτό.
korleone
Μπραβο!
Φαινεται οτι ασχολεισαι αρκετα με τον Νοστραδαμο. Δεν μου λες, γνωριζεις (η΄καποιος αλλος) αν εχει πει κατι συγκεκριμενο για το ετος 2012???
Θα ηταν μεγαλη μας ευχαριστηση να μας το κοινοποιησεις στο ΘΕΜΑ "2012, τι θα γινει επιτελους αυτη τη χρονια?"
Ευχαριστω!
Χρηστος-Ρ. έλειπα όλο το ΠΣΚ οπότε μόλις έχω κάτι νέο θα το παραθέσω σαν θέμα.
Με εκτίμηση,
korleone
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=2632
Με εκτίμηση
korleone
http://www.vembos.gr/apocalypse.htm
korleone