- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ήδη έχοντάς σου επισημάνει επί λέξει:
Του Κυρίου Πάλμου μηδέποτε εμφανισθέντος, του Δικτυακού Τόπου τ
ου ΑΣΑΝΑ εμμένοντος στην μη λειτουργία
εσύ επανέρχεσαι ευηθεστάτως για να μας προσκαλέσεις εις επίρρωση της αληθείας του ...ΑΣΑΝΑ:
PERIMENO NA KANEIS ENAS THN KINHSH NA ERTHEI KAI NA DEI
ΠΟΥ μα ΠΟΥ μας προσκαλείς να ...έλθουμε, φίλτατε; Στον απόντα Κύριο Πάλμο ή στον επτασφράγιστο και υπό διαρκή κατασκευή Δικτυακό Τόπο του ΑΣΑΝΑ ο οποίος φαίνεται ότι χρειάζεται τον εντοιχισμό κάποιου ...πρωτομάστορα (του Κυρίου Πάλμου, ίσως;)για να λειτουργήσει, επί τέλους;
Nα με συγχωρείς, μήπως εννοείς όχι την Ελληνική αλλά τα Greeklish και μόνον;!
Αγαπητέ Εταίρε δεν αντιλαμβάνεσαι ότι μας επαναφέρεις στο "συγγραφικό" παραλήρημα των ...ειδημόνων του Κυρίου Τριτο-Ματικού Κυρίου Βουδούρη, ο οποίος με ...εγκυρότατο επιτελείο (!!!) όπως οι Κύριοι, Κύριοι Ιωάννης Γιαννόπουλος και Γεώργιος Ηλιόπουλος βάλθηκαν να μας ...αποκαλύψουν την εξ ...αποκαλύψεως Αλήθεια που επί δεκαετίες μας απέκρυπτε η Υπηρεσία Αντικατασκοπείας του Τρίτου Ράϊχ. Αγαπητέ Εταίρε, μας ενθυμίζεις τον Κύριο Γιαννόπουλο και CIA οι οποίοι χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, μετατρέπουν σε πρωτοσέλιδα τα "φοβερά των φοβερών" ...μυστικά τα οποία διεφύλαξε ο Χρόνος (και ο αείμνηστος von Canaris), βγάζοντάς τα στα μανταλάκια των ...Περιπτέρων!
Αγαπητέ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ ιλάσθητί μοι!...
Πες μας έστω για τις προσωπικές σου έρευνες.
Κάτι τέλος πάντων.Έως τώρα,και λυπάμαι που το λέω,έχουμε δει μόνο φωτογραφίες με επεξηγήσεις-που αν θέλουμε τις πιστεύουμε-και προτροπές του τύπου "ελάτε και δείτε".
Δε λέω ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται οι προτροπές αυτές απλά σκεφτείτε ότι κάποιοι δεν μπορούν,για πάρα πολλούς λόγους,να έρθουν-εδώ δεν δέχομαι το επιχείρημα "όποιος θέλει,βρίσκει τρόπο".
Δώστε κάτι που να μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης και όχι απλά φήμες.
Για το θέμα της θέασης ΑΤΙΑ στον Όλυμπο υπάρχει ένα θέμα ήδη για τα άλυτα μυστήρια στον ουρανό της Βόρειας Ελλάδας στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ,όπου αναφέρεται κάτι παρόμοιο.
Ε, εδώ είναι που λέω πάντα *** άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται***
Θεωρώ εαυτόν υπερήφανο ως οδηγό τριαξονικού οχήματος και δη εξ επαρχίας μοχθούντα ημερομίσθιον εργάτη. Η ζωή έχει πολλαπλές απαιτήσεις και η έντιμη εργασιακή μου απασχόληση κατατείνει στην επιδαψίλευση ανέσεων προς την πολυμελή οικογένειά μου (ως έγγαμος και πατέρας δέκα τριών τέκνων).
Παμφίλτατε CM ασφαλώς δεν αντελήφθης την βαθύτατη χιουμοριστική διάθεσή μου τη χρήσει της εκφράσεως "κλέπτης ναϊδρίων". Ειλικρινώς ζητώ ασυγγνώμη αλλά εάν διεξέλθεις και πάλι το κείμενό μου θα αντιληφθείς ότι κάθε άλλο παρά κυριολεκτώ...
Άλλωστε σε θεωρώ ιδιαιτέρως ευφυή ώστε να μην παρέξω περαιτέρω εξηγήσεις... Η, εν προκειμένω, εύχαρις διάθεσή μου δεν επιχειρεί να σε μειώσει καθ΄οιονδήποτε τρόπο, αλλά να διασκεδάσει το βαρύ -ενίοτε δε και υβριστικό- κλίμα το Ιστονήματος αυτού. Με ιδιαίτερη φιλία!
quote:
Αγαπητέ Vril, αληθώς, κάτι υπαινίσσεσαι που δεν εννοώ, γράφοντας:
Ε, εδώ είναι που λέω πάντα *** άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται***
ο καιρός θα δείξει...
quote:
Θεωρώ εαυτόν υπερήφανο ως οδηγό τριαξονικού οχήματος και δη εξ επαρχίας μοχθούντα ημερομίσθιον εργάτη.
Σε τιμά ! Και έχεις πιο σωστό λέγειν και σαφέστατα ξέρεις να φέρεσαι σωστά και ώριμα και ξέρεις και τι σημαίνει αυτό που λές και δεν καπηλεύεις μεγάλα λόγια του παρελθόντος.
quote:
Η ζωή έχει πολλαπλές απαιτήσεις και η έντιμη εργασιακή μου απασχόληση κατατείνει στην επιδαψίλευση ανέσεων προς την πολυμελή οικογένειά μου (ως έγγαμος και πατέρας δέκα τριών τέκνων).
Ναι, το γνωρίζω, γιατί και εγγαμος και πατέρας.
Τώρα, ότι αφορά το ... πλήθος, απέχω πολύ !
Συμφωνώ που επιμένεις τόσο στην παρουσίαση, γιατι μέχρι τώρα δεν έχουμε δεί τίποτε αξιόλογο. Φήμες και εικασίες....
Και επιμένω, οτι η χρήση των greeklish, κάποιες αντιφάσεις και εκνευρισμούς, δείχνουν οτι κάπου "βρωμάει το ψάρι".
Απ΄το κεφάλι ????
OPOS KAI PALI EPISIMANO OTI OI POLLI SYXNES APOSTOLES EREYNON TOY ASANA ME PANTA EPIKEFALH TON GIORGO PALMO KATHISOTUN DUSKOLO TO NA VRETHEI SE AYTON TO DIADIKTIAKO XORO.
FILE MOU NEMO TAAPOTELESMATA POU APO EREYNES MEXRI TORA POU EXEI TO ASANA APODIKNIEI OTI OUSIASTIKA TO KSEKINIMA TO ANTHROPINOU POLITISMOU EINAI KATA EKATONTADES XILIADES XRONIA PISO KAI ME VASH PANO STO ELLHNIKO POLITISMO. AYTO TO KEFALAIO PERIEXEI OMOS XILIADES THEMATA... TA OPOIA ANATREPOUN THN PAGOSMIA ISTORIA KAI DHTHEN MYTHOLOGIA KAI OTIDIPOTE PERILAMVANETE STO XORO AYTO.
KATALAVAINO OTI ONTOS GIA KAPOIOUS EINAI ADYNATO KAI PAIRNO PISO SE KAPOIES PERIPTOSEIS TO AN THES MPOREIS.
ELATE SE EPOIKINOINA AN THELETE KAI ISOS GINEI EYHKTO NA APOSTILEI O KURIOS PALMOS KAPOIA PRAGMATA. AYTH H SKEPSH EINAI KATHARA DIKH MOU. MPORO NA ROTISO TOULAXISTON.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
GIA TELEYTAIA FORA, YPARXEI PROVLHMA.
AN EINAI DYNATON RE VRYL AN EINAI DYNATON.
PREPEI KATI NA SOU VROMAEI DILADI OPOSDIPOTE?
HMARTON RE PAIDIA. PSAXNOUME NA KATHGORISOUME XORIS LOGO.
EIPAME RE SEIS EIPAME.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Άγιε άνερ, ε π ι μ έ ν ε ι ς γράφων:
ELATE SE EPOIKINOINA AN THELETE
Μα, καλά, τίποτε δεν εννόησες μέχρι τώρα; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω του ...Διαδικτύου ;;
Δεν αναλογίζεσαι ότι εγώ κατ΄αυτήν, δύο χιλιόμετρα έξω από τα διόδια της Τραγάνας και σταθμεύσας προς αλλαγή του δίσκου του ταχυμέτρου του τριαξονικού μου φροντίζω μέσω του φορητού Υπολογιστή μου να απαντώ, ο Κύριος Πάλμος σ ι ω π ά καίτοι ΜΗ ΟΔΗΓΩΝ;;
Αυτοσαρκαζόμεθα παμφίλτατε;
Το ομολογώ!
Δεν το διάβασα όλο το τόπικ...![]()
![]()
Οχι βέβαια επειδή δεν το βρήκα ενδιαφέρον αλλά κάτι τα greeklish του ΕΛΛΑΝΙΟΥ κάτι οι τετριμμένες ειρωνικές ατάκες κάποιων κατάλαβα από την αρχή που όδευε...
Και για επιβεβαίωση αφού τελείωσα την πρώτη σελίδα πετάχτηκα μια βόλτα στην τελευταία για να δω αν άλλαξε τίποτα...
ΦΕΥ!
Ημουν σίγουρη για το αποτέλεσμα...![]()
Επειδή λοιπόν δεν ξέρω αν οι απορίες μου έχουν ήδη απαντηθεί απαντήστε σε όσες δεν έχουν και κάποια στιγμή θα επανέλθω σε τάξη ξεκινώντας από τη σελίδα 2...![]()
Για να αναφέρεσαι Nortrin σε καταστατικό προφανώς το ινστιτούτο ΑSANA είναι εταιρεία (μη κερδοσκοπική μέχρι στιγμής...)
Θα μπορούσες να σκανάρεις και να μας ανεβάσεις το καταστατικό λοιπόν της εν λόγω εταιρείας/ινστιτούτου?
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις έρευνες που έχει διενεργήσει το ινστιτούτο σας και φυσικά η μελέτη του καταστατικού μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ΑSANA ανεβάζοντας το κύρος του στα μάτια των μελών του esoterica (κάτι που όπως κατάλαβα το ινστιτούτο έχει άμεση ανάγκη...)
Eπίσης θα ήθελα να θέσω κάποιες ερωτήσεις:
1)Ποιος ο λόγος που το ινστιτούτο πήρε το όνομα αυτό και όχι κάποιο ελληνικό όνομα. Τι σημαίνει ο όρος ΑSANA (γιατί εγώ ξέρω ότι σημαίνει κάτι μόνο στα σανσκριτικά...)
2)Πότε έγιναν οι αποστολές στη Μαδαγασκάρη (μήνα –έτος), ποιοι συμμετείχαν και ποιο ήταν το αντικείμενο των ερευνών τους.
3)Τι Νέο φρούτο είναι επιτέλους η ομάδα Α που αναφέρετε? Εδώδιμο ή εισαγωγής?
Επειδή θεωρώ πολύ θετικό από την πλευρά του ινστιτούτου ότι είναι ανοιχτό προς έρευνα,συζήτηση και διευκρινήσεις, καθώς επίσης ότι είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα βρίσκω τουλάχιστον στενόμυαλη την τακτική "κάποιων" να αναμασάνε τις ίδιες και τις ίδιες ειρωνίες ακόμη και αν έχουν απόλυτο δίκιο στα λεγόμενά τους (που πιθανόν να έχουν μια και είδα ότι είναι γνώστες της ελληνικής ιστορίας)
Η κατά πρόσωπο αντιμετώπιση είναι για όσους έχουν τα κότσια να αφήσουν το κομπιούτερ τους και να συναντήσουν κάποιον κατά πρόσωπο ειδικά όταν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και θέλουν να του το φωνάξουν δυνατά...![]()
Θα περιμένω (επί ματαίω βεβαίως βεβαίως) κάποιον από εκείνους που συνεχίζουν να προσβάλλουν ή να αμφισβητούν το ινστιτούτο αυτό να έρθουν να μας πουν τις απόψεις τους αφού πρώτα έλθουν σε επαφή και δουν τα στοιχεία τα φερόμενα ως απόρρητα... ![]()
Οπως θα περιμένω και απαντήσεις στα ερωτήματά μου για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα... Το στυλάκι "Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγάλαμε" δε μου ταιριάζει καθόλου![]()

Edited by - Avallon on 22/07/2005 19:57:06
και μην ξαναρθεις αδιαβαστη
![]()