- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ME TALAIPOREI KAI EMENA POLU GIATIANAGAZOMAI NA GRAFO PRAGMATA THS DOULEIAS MOU KAI ALLAZO YPOLOGISTH.(O OPOIOS DEN EINAI SYNDEDEMENOS ME INTERNET.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
EGO MILAO GIA MERH STA OPOIA KATEYTHINOUN DORYFOROYS OI AMERIKANOI GIATI KSEROUN TI KRYVETAI MESA STON OLUMPO SE VATHOS 17 XILIOMETRON ALLA DEN MPOROUN NA DOUN TIPOTA GIATI YPARXOUN ANTIMETRA.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Δεν υπάρχει δορυφόρος που να μπορεί να διεισδύσει σε τέτοιό βάθος. Επίσης είναι 1.000.000% βέβαιο, αν υπήρχαν μυστικές βάσεις (γιατί κάτι τέτοιο υπονοείς) στα βάθη του Ολύμπου και εσείς με κάποιο τρόπο το μαθαίνατε και το διαδίδατε, ότι θα είχατε δει εδώ και καιρό τα ραδίκια ανάποδα.
Πάντως μια και μιλάμε για Όλυμπο, αξίζει να σας δώσω μια πληροφορία για έρευνα. Κατά το δεύτερο αντάρτικο (εμφύλιος) ο δημοκρατικός στρατός είχε ετοιμάσει κάπου στον Όλυμπο ένα αυτοσχέδιο αεροδρόμιο. Ήταν έτοιμοι να αγοράσουν 120 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά δυστυχώς πουλήθηκαν από την μαμά Ρωσία. Τα χρήματα είχαν όμως συγκεντρωθεί με ειδικές ρίψεις που είχαν γίνει για το σκοπό αυτό και ήταν κάμποσα κιβώτια γεμάτα χρυσές λίρες. Τα κιβώτια αυτά έχουν θαφτεί κάπου στον Όλυμπο και ο χώρος παγιδεύτηκε. Μετά από κάποιες στρατιωτικές επιχειρήσεις που έγιναν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές σκοτώθηκαν, τα χαρτιά χάθηκαν και δεν έγινε γνωστό το σημείο της απόκρυψης. Σημειωτέων ότι οι αντάρτες χτύπαγαν τις αποκρύψεις τους στον χώρο με ειδικά για αυτή την δουλειά σημάδια. Φυσικά κάποια από αυτά, για παραπλάνηση, είναι ψεύτικα. Επίσης τα μισά σημάδια είναι στον χώρο, τα άλλα μισά βρίσκονται σχεδιασμένα σε κωδικοποιημένο χάρτη.
Φίλε ΕΛΛΑΝΙΕ ΙΧΩΡ για το πρόβλημα με την Ελληνική γραφή δοκίμασες: "ALT+SHIFT" από το πληκτρολόγιο σου;
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

quote:
WOLF... SE EYXARISTO ALLA DEN KATEVAZEI TIPOTA THELEI ADEIA APO ADMIN.
ME TALAIPOREI KAI EMENA POLU GIATIANAGAZOMAI NA GRAFO PRAGMATA THS DOULEIAS MOU KAI ALLAZO YPOLOGISTH.(O OPOIOS DEN EINAI SYNDEDEMENOS ME INTERNET.ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Και όσο πιο πολύ τα μπλέκουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς άκρη...
Δε μπορώ να φανταστώ στην Ελλάδα "δουλειά" που να μήν έχει εγκατεστημένα τα ελληνικά, και δεν μπορώ να φανταστώ αφεντικό που έχει υπάλληλο ελληνοκάπηλο, να μην του έχει ζαλίσει τα @@ρια για να του τα βάλει...
Εμένα κάτι μου βρωμάει σε αυτή την υπόθεση και πολύ σημασία του δόσαμε σε αντάλλαγμα με αυτα που λέει (δηλ. ΤΙΠΟΤΑ)
ΠΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ UFOS ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ Η ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ..
ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ..
π.χ ΓΙΑ ΤΟ UFOS ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ?
ΕΙΝΑΙ RADIO CONTROLLED ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ...
Η ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ?
Η ΓΙΑ THN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ?
ΠΡΙΝ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ?
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ...ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ...ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..
Κοίταξε, έχει γράψει σε καμιά 30αριά σημεία σε αυτό το φόρουμ "ξέρουμε, αλλά δε τα λέμε, θέλουμε άδεια, αλλά ελάτε σε εμάς να σας τα δείξουμε".
Σε άλλα σημεία λέει/λένε οτι δεν επιδοτούνται απο την ΕΟΚ και σε κάποιο άλλο λέει οτι ο κ. Πάλμος λείπει σε ταξείδι, αλλά θα του διαβιβάσει οτι υπάρχουν κορ... έ, ενδιαφερόμενοι.
Εμένα μου μυρίζει ... χρηματοδότηση.
Edited by - Vril on 22/07/2005 17:16:17
Λοιπόν, ΕΝ οίδα και μάλιστα ΑΝΕΥ ουδενός ενδοιασμού: όπου η δράση ελλείπει μάλλον ο αυτοβαυκαλισμός τείνει και αναπληροί τα κενά...
Αγαπητέ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ δεν σου εφάνει επαρκές το ολίσθημα της αναποδείκτου και αναιτιάτου αναφοράς σε τρομερά και περισπούδαστα πράγματα αφορώντα αποκλειστικώς και μόνον στο ΑΣΑΝΑ επιπροσθέτεις ολισθηρότητα στους χειρισμούς σου ποιών ευρυτέραν αναφορά και σε ...Ναζιστικά Υπερόπλα αλλά και σε ...Σβαστικοφόρους Εξωπλανητικούς οι οποίοι (ελλείψει καυσίμων, ελλείψει καταλλήλου πεδίου, ελλείψει ...ντεμπραγιάζ ίσως;)προτιμούν την ελλάνιον φιλοξενία!!
Καλέ μου Εταίρε, δεν νομίζεις ότι μάλλον διασύρεται το ΑΣΑΝΑ με παρόμοιους υπαινιγμούς Τριτο-Ματικής ..."εγκυρότητος";
Παμφίλτατε δεν αντελήφθης ότι απεγνωσμένως προσπαθώ να προασπίσω την σ ο β α ρ ό τ η τ ά σου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αλλά εσύ με αφήνεις παντελώς έκθετο; Μα τι σου έκανα, τέλος πάντων; διότι δεν φαντάζομαι το ΑΣΑΝΑ να στελεχούται υπό ευηθεστάτων...
Είναι δυνατόν ένας απλός οδηγός τριαξονικού οχήματος όπως ο γράφων να στέργει προς προάσπισή σου,κηδόμενος, μάλιστα, του κύρους του Οργανισμού υπέρ του οποίου τάσσεσαι,ενώ εσύ να με διαψεύδεις επιχειρών άλμα ολισθηρόν επικαλούμενος Ναζιστικά "τέρατα και σημεία";
Δηλαδή, εν ολίγοις, ισχυρίζεσαι ότι ο Κύριος Πάλμος συναντάται με υπεργήϊνους εκπροσώπους του Τρίτου Ράϊχ; Επλανήθην δηλαδή θεωρών τον εντιμότατο Κύριο Μιχαλολιάκο, αρχηγόν της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ως επαξίως εκπροσωπούντα το τε Τρίτο Ράϊχ άμα δε και όλους τους εν αυτώ Ήρωες; Μνήσθητί μου Κύριε (Κύριε Πάλμε, Κύριε Μιχαλολιάκε και τις οίδε...)!
Μήπως,λέω,μήπως αντί ΑΣΑΝΑ θα έπρεπε να μιλούμε για ΕΣ-ΕΣ ανα,κατα,δια,μετά κ.ο.κ;
Έλεος, παμφίλτατε!
Edited by - GANYMIDES on 22/07/2005 18:32:05
δεν γνωρίζω εάν κατά το παρελθόν διετέλεσες κλέπτης ναϊδρίων ή η εύχαρις επίδοσή σου στο σχολείο ήταν το πυροφάνι στα ρβέρ του επί έδρας ανυπόπτου δασκάλου αλλά γράφοντας:
Πάντως μια και μιλάμε για Όλυμπο, αξίζει να σας δώσω μια πληροφορία για έρευνα. Κατά το δεύτερο αντάρτικο (εμφύλιος) ο δημοκρατικός στρατός είχε ετοιμάσει κάπου στον Όλυμπο ένα αυτοσχέδιο αεροδρόμιο. Ήταν έτοιμοι να αγοράσουν 120 πολεμικά αεροσκάφη, αλλά δυστυχώς πουλήθηκαν από την μαμά Ρωσία. Τα χρήματα είχαν όμως συγκεντρωθεί με ειδικές ρίψεις που είχαν γίνει για το σκοπό αυτό και ήταν κάμποσα κιβώτια γεμάτα χρυσές λίρες. Τα κιβώτια αυτά έχουν θαφτεί κάπου στον Όλυμπο και ο χώρος παγιδεύτηκε. Μετά από κάποιες στρατιωτικές επιχειρήσεις που έγιναν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές σκοτώθηκαν, τα χαρτιά χάθηκαν και δεν έγινε γνωστό το σημείο της απόκρυψης. Σημειωτέων ότι οι αντάρτες χτύπαγαν τις αποκρύψεις τους στον χώρο με ειδικά για αυτή την δουλειά σημάδια. Φυσικά κάποια από αυτά, για παραπλάνηση, είναι ψεύτικα. Επίσης τα μισά σημάδια είναι στον χώρο, τα άλλα μισά βρίσκονται σχεδιασμένα σε κωδικοποιημένο χάρτη.
ετοιμάζεσαι να σαρκάσεις κρυπτόμενος τις οίδε πού απολαμβάνων λαθροεκσκαφείς να οργώνουν τον Όλυμπο!!
Βεβαίως είσαι βέβαιος ότι και αν ακόμη ουδέποτε ανεύρουν "γκαζοτενεκέδες με λίρες" ασφαλώς θα ανεύρουν ...πετρέλαιο και με 62 δολλάρια το βαρέλι θα είμαστε όλοι κερδισμένοι τον επόμενο χειμώνα...
Να είσαι καλά!
1. δεν νομίζεις ότι μάλλον διασύρεται το ΑΣΑΝΑ με παρόμοιους υπαινιγμούς Τριτο-Ματικής ..."εγκυρότητος";
Παμφίλτατε δεν αντελήφθης ότι απεγνωσμένως προσπαθώ να προασπίσω την σ ο β α ρ ό τ η τ ά σου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αλλά εσύ με αφήνεις παντελώς έκθετο; Μα τι σου έκανα, τέλος πάντων; διότι δεν φαντάζομαι το ΑΣΑΝΑ να στελεχούται υπό ευηθεστάτων...
Χμ, σαν να ακούω τον συνήγορο του πολίτη... ή της υπερασπίσεως ???
2. Είναι δυνατόν ένας απλός οδηγός τριαξονικού οχήματος όπως ο γράφων να στέργει προς προάσπισή σου,κηδόμενος, μάλιστα, του κύρους του Οργανισμού υπέρ του οποίου τάσσεσαι,ενώ εσύ να με διαψεύδεις επιχειρών άλμα ολισθηρόν επικαλούμενος Ναζιστικά "τέρατα και σημεία";
Ε, εδώ είναι που λέω πάντα *** άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται***
3. Δηλαδή, εν ολίγοις, ισχυρίζεσαι ότι ο Κύριος Πάλμος συναντάται με υπεργήϊνους εκπροσώπους του Τρίτου Ράϊχ;
Ποοολύ μου αρέσει η ιδέα, οι συναντήσεις και ίσως να σερβίρουν και τσάι. Αλλά πιό πολύ μου άρεσε το κεφαλαίο Κ, το οποίο το ξαναείδα αυτές τις μέρες...
ο κακός Βρίλ
Edited by - Vril on 22/07/2005 17:49:30
AKOU NA DEIS FILE MOU. TO ONOMA DEN DIASIRETAI.
EINAI INSTITOYTO EREYNON. KAI OS INSTTITOUTO EREYNON EXOUN STOIXEIA, MELETES, APODEIKSEIS, ANAKALYPSEIS, ISTORIKA NTOKOYMENTA.
ETSI EXOUN KAI STOIXEIA GIA THN TEXNOLOGIA POU EIXAN ANAPTYKSEI OI GERMANOI.
ENA MEROS TOY VIDEO EIXE PAIKTEI KAI STHN THLEORASH PRIN ARKEA XRONIA. TI PAEI NA PEI AYTO OTI H ELLHNIKH THLEORASH TA EXEI MPLEKSEI ME TOYS NAZI? OXI VEVAIA.
DEN DIASIRO PISTEPSTE ME TO ONOMA KATHOLOU. APLA PERIMENO NA KANEIS ENAS THN KINHSH NA ERTHEI KAI NA DEI GIA TI MILAME KAI OTAN KSANAMPEI STO PHORUM AYTO NA PEI TA SXOLIA TOY KAI TO TI EIDE KAI KATA POSO TA THEOREI ALHTHIA H PSEMATA.
TIPOTA PARAPANO.
OYTE SYMFERON EXO OUTE TIPOTA. APLA MONO ENDIAFERON NA VGEI EPITELOUS H ALITHIA STH FORA. KAI NA STAMATISEI O KOSMOS NA PISTEUEI POS OLA EINIA MATAIOPONIA NA ASXOLISAI.
KAI OPOS EXO KSANAPEI: TO MEGALYTERO KATORTHOMA TOY DIA-VOLOU EINAI NA SE PEISI POS DEN YPARXEI. ETSI KAI OI SKOTADISTES THELOUN NA PISOUN TON KOSMO OTI OLA AYTA EINAI AERAS KOPANISTOS KAI MAZI ME OLA AYTA NA PISOUN KAI EMAS AGAPHTOI SUNOMILITES KAI FILE GANIMIDI OTI KOINOS EINAI MPOURDES. GIA NA KANOUN AYTOI TA VROMIKA PAIXNIDIA TOYS EIS VAROS TOU KOSMOU ANA THN YFILIO KAI EIS VAROS TOU ELLHNIKOU LAOU.
PISTEYO POS OLOI THIMASTE TIS ANAFORES TOI KISINGER PERI ELLINON.
O OPOIOS EINAI MEGAS SIONISTIS KAI ANTHELLHN
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
ESY EPIMENEIS KATI NA SOU VROMAEI.
MALLON EXEIS POLY KAIRO NA KANEIS MPANIO RE FILE GI'AYTO.
AN DEN SOU ARESEI NA TA VLEPEIS AYTA TA PRAGMATA ALE ALE.
DEN MPORO NA NAEKTO TH SYMPERIFORA SOU. KAI AN KAPOIOS THELEI BANNED APO EDO EISAI ESY VRYLAKAKO.
ELA NA DEIS KAPOIA PRAGMATA AN SOU VASTAEI VRYLAKO!!!!!!!
KAI META GURNA KAI VRYSE OSO THES.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
DEN DIASIRO PISTEPSTE ME TO ONOMA KATHOLOU. APLA PERIMENO NA KANEIS ENAS THN KINHSH NA ERTHEI KAI NA DEI GIA TI MILAME KAI OTAN KSANAMPEI STO PHORUM AYTO NA PEI TA SXOLIA TOY KAI TO TI EIDE KAI KATA POSO TA THEOREI ALHTHIA H PSEMATA.
TIPOTA PARAPANO.
Δηλαδή, κάνετε και πλύση εγγεφάλου ... ????
Edited by - Vril on 22/07/2005 18:08:19
quote:
VRYL EGO ZITISA SYGNOMH PRIN.ESY EPIMENEIS KATI NA SOU VROMAEI.
MALLON EXEIS POLY KAIRO NA KANEIS MPANIO RE FILE GI'AYTO.AN DEN SOU ARESEI NA TA VLEPEIS AYTA TA PRAGMATA ALE ALE.
DEN MPORO NA NAEKTO TH SYMPERIFORA SOU. KAI AN KAPOIOS THELEI BANNED APO EDO EISAI ESY VRYLAKAKO.
ELA NA DEIS KAPOIA PRAGMATA AN SOU VASTAEI VRYLAKO!!!!!!!
KAI META GURNA KAI VRYSE OSO THES.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Βλέπω οτι αρχίζεις και χάνεις την επιχειρηματολογία σου, όπως άρχισες εδώ και λίγες μέρες να χάνεις την επάφή με την πραγματικότητα.
Προβλέπω, οτι σε λίγο και όπως πάς, θα χάσεις και τη δικτυακή σου υπόσταση...
Όταν είπα ότι δεν κατεβαίνω στο επίπεδό σου, το εννούσα.
Το μήνυμά σου πάει κατευθείαν για αξιολόγηση στον Admin.
Χάρηκαμε που σε είχαμε στην παρέα μας.
Δεν πειράζει, την άλλη φορά ίσως να συμμορφωθείς καλύτερα στις επιταγές και ύφος του φόρουμ ...
Edited by - Vril on 22/07/2005 18:10:02
FILE BEYOND MPORO NA PO POLLA PRAGMATA POU GNORIZO KAI APO EREYNES DIEKS MOU KAI APO EREYNES TOU ASANA KAI SYNESTIASEIS POU KANOUME KATA KAIROUS.
OPOS EIPA DEN PROSPATHO NA PISO KANENAN. ALLA AN KAPOIOS TO THELEI PRAGMATIKA AS DEI PROTA KAI META OPOS NOMIZEI.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
OTI DEN SOU KANEI TO KOVEIS E?
ETSI LITOURGEIS ESY?
SYGXARHTIRIA MOLIS KSESKEPASTIKE ENAS POU DEN PISTEYEI STO DIALOGO KAI STHN DHMOKRATIA. MHN MOU MILAS EMENA META GIA ELLHNIKA IDEODH.
KAI GREEKLISH VRYLL.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
quote:
ORISTE FILOI MOU KOITAKSTE T ODHMOKRATIKO PNEYMA TOY VRYLL.OTI DEN SOU KANEI TO KOVEIS E?
ETSI LITOURGEIS ESY?
SYGXARHTIRIA MOLIS KSESKEPASTIKE ENAS POU DEN PISTEYEI STO DIALOGO KAI STHN DHMOKRATIA. MHN MOU MILAS EMENA META GIA ELLHNIKA IDEODH.
KAI GREEKLISH VRYLL.ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Το δημοκρατικό πνεύμα και ο διάλογος απέχουν μακρά από τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις που κάνεις εσύ, με λόγια όπως
"έχεις καιρό να κάνεις μπάνιο" και άλλα τέτοια ποταπά.
Θα αναφέρω στον Admin και άλλους εκτροχιασμούς σου, για να δεί όχι μόνο αυτός αλλά και όλο το πανελλήνιο το ύφος σου και ότι δεν το κάνεις μία, αλλά κατα επανάληψη.
Πιθανών να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτείς και τη θέση του εκπροσώπου του ΑΣΑΝΑ, μια και ο Γανυμήδης σε προσδιόρισε σαφέστατα ώς προς τη μοναδική σου ικανότητα:
Να υπονομεύεις και να λερώνεις τον χώρο και όποιον σε φιλοξενεί.
Edited by - Vril on 22/07/2005 18:25:07
Είναι αρκετά δύσκολο να φανταστώ εταιρεία ελληνική ή γενικότερα εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και δεν χρησιμοποιεί ελληνικά.
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
MHN PERIMENEIS NA KATAPINOUN OLOI TIS PROSVOLES KAI TIS EIRONIES SYNOMILITON SE AYTO TO XORO.
KAI OPOS MOU MILAEI ASXHMA O OPOIOSDIPOTE ETSI THA TOY APANTHSO KAI EGO OTAN THELISO ME TON TROPO POU MILISE KAI EKEINOS.
KOITAKSE KALA TA TOPICS OLA KAI DES TO POS O ENAS EIRONEYETAI KAI MILAEI STON ALLO. THA EPREPE TOTE ENAMEGALO POSOSTO NA EINAI BANNED APO TO PHORUM.
O NORTRIN EFTIAKSE TO TOPIC META KAI APO PARAXORHSH TOY ADMIN LOGIKA DOSAME THLEFONA PLHROFORIES KAI KSAFNIKA ARXIZEI EPITHESH.
TO KSEREIS OTI YPARXOUN SYNOMILITES POY THELOUN NA EPOIKINONISOUN KAI EXOUN EPIKINONISEI HDH.
AN EXEIS AMFIVOLIES GIA TO POION TOY PALMOU KAI TO ASANA DEN EXEIS PARA NA TOYS ANTIMETOPISEIS FACE TO FACE.
GIATI DEN TO KANEIS?
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
καταρχήν, δεν είμαι φίλος σου. Και γράφεται Βρίλ ή Vril.
Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου, δικαίωμά σου να πιστεύεις ΟΤΙ θέλεις.
Με ενδιαφέρει να μην εκτροχιάζεσαι, όταν δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα.
Επίσεις με ενδιαφέρει να μην καταστρατηγείς τους όρους λειτουργίας του Φόρουμ, για΄τι το φόρουμ λειτουργεί σαν μια εικονική Πολιτεία, και η Πολιτεία έχει Νόμους, τους οποίους εσύ (κια ο κάθε συμμετέχων) ΟΦΕΙΛΕΙ(Σ) να σέβεσ(τ)αι.
Υπάρχουν μέλη, τα οποία είναι πολύ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ εδώ μέσα και με μεγαλύτερη εμπειρία στα "διαδικτυακά" άπό εσένα.
Δεν είναι ευχαρίστησή μου να μέ φέρνεις σε τέτοια θέση, όπως εδώ αλλά και στο άλλο θέμα.
Σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία να σκεφτείς καλά ΤΙ γράφεις και ΠΩΣ το γράφεις...
Τώρα όσον αφορά το "κλέπτης ναϊδρίων" θα ήθελα να ξέρεις ότι η δική μου έρευνα έχει βιβλιογραφικό χαρακτήρα, στο βιβλίο μου φαίνεται καθαρά η στάση μου και παράλληλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στα χέρια μου, όλα αυτά τα χρόνια, μου δίνουν το σημείο μηδέν σε κάποιους στόχους τους οποίους έχω αγνοήσει ακριβός γιατί εκεί υπάρχουν ιεροί χώροι. Στους κύκλους των κυνηγών θησαυρών, που κινούμε για την έρευνα μου, γνωρίζουν και εκτιμούν το ήθος και την στάση μου. Επίσης αυτό που προσπαθώ εδώ και χρόνια να κάνω συνείδηση στον χώρο αυτό, είναι ναι στην έρευνα, αλλά με νόμιμες διαδικασίες. Συνεπώς δεν σου επιτρέπω τέτοιους χαρακτηρισμούς. Φρόντιζε πρώτα να μαθαίνεις και έπειτα να μιλάς. Και να ξέρεις ότι εγώ μιλώ πάντα επώνυμα.
Γιάννης Μπαϊμπάκης
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.