- Στοίχειωμα???? HELP!! (Πνεύμα σε σπίτι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γειά σου Meldegethon.
Ξέρεις... μού δίνεις την εντύπωση ότι προκαλείς την μοίρα σου.
Λές "στην αρχή είχε πλάκα το μεταφυσικό αλλά τώρα..."
Έπειτα ανοίγεις θέμα για ανταλλαγή πληροφοριών για βαμπίρ...
και είσαι μόλις 16 ετών..
Αν αντιμετωπίζεις το "μεταφυσικό", ως χώρο στον οποίο θα διασκεδάζεις,
τότε,
να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες.
Ας δεχτούμε -χάριν συζητήσεως- ότι στο ΧΩΡΟ (με την ευρύτερη έννοια)υπάρχουν τα πάντα. Άυλες οντότητες, πνεύματα κατώτερα και ανώτερα, αστρικές μορφές, άγγελοι, δαίμονες και ότι άλλο θέλεις.
Με τι 'συχνότητες' συντονίζεται ο καθένας, είναι δική του ευθύνη.
Αν δεν θέλεις να συντονίζεσαι με αυτά, απλά στρέψε αλλού την προσοχή σου.
Τι σε ενδιαφέρει: να έχεις, αυτό που εσύ ονομάζεις "μεταφυσικές εμπειρίες", ή σε ενδιαφέρει η Πνευματική σου Εξέλιξη γενικότερα;
Αν σε ενδιαφέρει η εξέλιξή σου τότε θα γνωρίζεις ότι η νοητική ανάπτυξη είναι ένα απαραίτητο στάδιο, και το σχολείο -εφόσον είσαι ακόμα μαθητής-συνεισφέρει σε αυτό.
Θα έλεγα, λοιπόν, ότι ο ΧΡΟΝΟΣ είναι πάντα κατάλληλος για κάτι, και στην παρούσα φάση θαρρώ ότι προτεραιότητα έχει να συγκεντρωθείς στα μαθήματά σου.
Φιλικά
εγω θα ελεγα να ασχοληθεις μονο με τα 16 σου χρονια!
αυτα εξαλλου (η εφηβεια) ειναι η αιτια των οσων αναφερεις (βηματα, μια φορα ουρλιαχτα, "κατι" ενιωθες, οι γονεις σου δεν σε πιστευουν αλλα "δεν εισαι σιγουρα σχιζοφρενης" - αληθεια αφου δεν σε πιστευουν, γιατι σε πηγαν σε ψυχιατρο? - αλλιως ποιος την εκανε την διαγνωση?)
εγω δεν πιστευω πως βιωνεις καποιο ανεξηγητο φαινομενο, κι αν επιμεινει η κατασταση καλο θα ηταν να το ψαξεις!
η εφηβεια ειναι μια σκληρη και παραξενη περιοδος στη ζωη μας
απο την αλλη, ευρισκομενος στα 45, ενα εχω να σου πω απ την καρδια μου: χαλαρωσε και απολαυσε την (καθε) ηλικια σου και την ζωη σου
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
E..... τι ακριβως εννοεις naughty?
Νομίζω πως είναι αναγραμματισμός σωστά;
Που σημαίνει είσαι και λίγο άτακτος/η και έχεις σκαλίσει κάποια πράγματα σωστά; ![]()

quote:ΑΧ ΒΡΕ Jonnie 45 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ? FOREVER TEEN ...???
πασχω δυστυχως απο το συνδρομο του Πητερ Παν...
η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα, και στον αγιο Κυπριανο που με πηγαν οι ιδιοι οι επιστημονες, εχασαν πολλα κιλα οι παπαδες απο τα πατσοκοιλια τους προσπαθωντας να με ξορκισουν, αλλα τζιφος!
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Καμία πρόθεση από μέρους μου να αμφισβητήσω ότι αυτό που περιγράφεις είναι αλήθεια.
Ελπίζω τα πράγματα να έχουν φτιάξει.
Αν όχι στείλε μου το e-mail σου. Νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω.
Το μόνο που μπορώ να σου πώ, μετά από 18 χρόνια ενασχόλησης με το μεταφυσικό, είναι ότι η γραμμή που χωρίζει την αναζήτηση και την ενασχόληση με το χώρο από την παραφροσύνη είναι πολύ λεπτή και στα 16 σου είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς. Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε ! ! !
Αλλωστε μπαίνεις σε ένα χώρο που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, πλην βεβαίως ορισμένων εξαιρέσεων που έρχονται απλώς να επιβεβαιώσουν τον κανόνα και όλα αυτά που λέγονται και γράφονται βασίζονται σε θεωρίες και προσωπική παρατήρηση και εμπερία.
Οτι κι αν κάνεις, ότι κι αν επιλέξεις έχει σίγουρα συνέπειες. Και κάθε επιλογή μας έχει κι ένα τίμημα. Που ποτέ δεν ξέρεις ποιο μπορεί να είναι και που μπορεί να σε οδηγήσει! Κάποια στιγμή η αμπελοφιλοσοφία σταματάει και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά. Και να μην παρεξηγηθώ. Μια χαρά είναι η αμπελοφιλοσοφία. Στο ποσοστό όμως που ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και το χαίρεσαι κιόλας. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να αντέξεις τη συνέχεια, μείνε εκεί.
Φιλικά ![]()
![]()
![]()
quote:
Αλλωστε μπαίνεις σε ένα χώρο που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, πλην βεβαίως ορισμένων εξαιρέσεων που έρχονται απλώς να επιβεβαιώσουν τον κανόνα και όλα αυτά που λέγονται και γράφονται βασίζονται σε θεωρίες και προσωπική παρατήρηση και εμπερία.----------------------------------------------
Αν όχι στείλε μου το e-mail σου. Νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω.
Ή δεν κατάλαβα καλά ή εμείς είμαστε αμπελοφιλόσοφοι και ουδεμίαν σχέση με ματαφυσικό έχουμε και εσύ είσαι το μόνο ψαγμένο άτομο που κατέχει τη γνώση του επέκεινα και προσπαθείς να σώσεις το συγκεκριμένο μέλος.
Ευχαριστούμε και καλωσήλθες ![]()

jonnny be good χαρηκα![]()
το ψευδωνυμο προεκυψε απο το τραγουδι που λεει να ναι καλος
ο jonnis η απο κατι αλλο;![]()
![]()
gh
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑjonnny be good χαρηκα
το ψευδωνυμο προεκυψε απο το τραγουδι που λεει να ναι καλος
ο jonnis η απο κατι αλλο;
gh
φιλε μου φιλοσοφε χαιρε!
οντως εκει οφειλεται η επιλογη του νικ μου.
περα απο το οτι μου αρεσει το κομματι (και ειδικα η εκτελεση του Πητερ Τος) και με λενε Γιαννη, η προτροπη "να εισαι καλος" ειναι απαραιτητη για να συγκρατιεμαι οταν πεφτω στα διαφορα κουφα του δικτυου!
βοηθαει στον ελεγχο του κυνισμου και της ειρωνιας που αυθορμητα ξεπηδανε με ορισμενα πραγματα που διαβαζω κατα περιοδους!
χαχαχα
νασαι καλα
quote:περα απο το οτι μου αρεσει το κομματι (και ειδικα η εκτελεση του Πητερ Τος) και με λενε Γιαννη, η προτροπη "να εισαι καλος" ειναι απαραιτητη για να συγκρατιεμαι οταν πεφτω στα διαφορα κουφα του δικτυου!
εμενα παλι μου αρεσει και η εκτελεση του chuck berry η elvis
ειναι κατα-πληκτικη
γιαννης και εγω αρα μπορουμε να συννενοηθουμε
λογω ονοματος![]()
οχι ομως ηλικιας εισαι μεγαλυτερος αρα πρεπει
να σε σεβομαι με περνας αρκετα χρονια περιπου 12 εχω μανια με το
δωδεκα πριν ειμουν με αλλο ονομα apollo12 και με εξορισαν λογω
εγκληματικης δρασης τωρα μεστωσα και εγινα φιλοσοφος εε ο απολλων
εγινε τελικα φιλοσοφος αυτη ηταν η μοιρα του!!
quote:
βοηθαει στον ελεγχο του κυνισμου και της ειρωνιας που αυθορμητα ξεπηδανε με ορισμενα πραγματα που διαβαζω κατα περιοδους!
καλα απο αυτα αλλο τιποτα μην ξεχνας οτι ειμαστε φτιαγμενοι
ως ελληνες να ειρωνευομαστε κατι το οποιο δεν ειναι κατωτερο
απο εμας οπως και ο κυνισμος ειναι κατι σαν την κανελλα πικρη
στη γευση αλλα και γλυκια σαν γλυκισμα εκτος και αν βαλεις
και αλλα μπαχαρικα τοτε γινεσαι μπαρουτι![]()
![]()
ευχαριστω για την συμμετοχη σου![]()
gh