ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/11/2009, 10:29:59
quote:
Φίλε alfa-omega φοβερή ιστορία. Όσο για το «μυστικό».. το θεωρώ «μαύρο»

Το πρώην μυστικό δέν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπρο ούτε μπλέ,απλώς είναι.Εξαρτάται απο τον καθένα πώς θα το χρησημοποιήσει.Αν κάποιος το χρησημοποιήσει για να βλάψει κάποιον,τότε είναι μαύρο.

Δέν κατάλαβα δηλαδή,είναι "μαύρο" να έχει κάποιος ότι θέλει ή μάλλον ότι χρειάζεται? Α, ξέχασα ο Σαμαελισμός υποστηρίζει οτι πρέπει να υποφέρουμε,να σηκώσουμε τον σταυρό.

18/11/2009, 11:22:37
Φίλε αλεξ.. δεν υπάρχει Σαμαελισμός!! Αυτά τα σε «ισμος» είναι ανθρώπινες καρικατούρες.!

Αυτά τα σε «ισμος» είναι που σκοτώνουν το Χριστο, τον Βούδα και πολλούς άλλους.

« το μυστικό» και τα δικά μου συμπεράσματα ειναι.. ότι είναι μια ταινία που τονώνει τα εγώ, τις φιλοδοξίες και τα πάθη. Είναι μια ταινία που σου λέει πώς να αποκτήσεις πλούτη, γυναίκες, υγεία και όλα αυτά κάτω από τον μανδύα της πνευματικότητας. Για εμένα και πάντα για εμένα πολύ το έχαψαν.

Πως περιμένεις να σου εμφανιστεί το κακό;… ως καλό! Και κατά την άποψη μου , εκεί είναι η μεγάλη του επιτυχία.

quote:
Το πρώην μυστικό δέν είναι ούτε μαύρο ούτε άσπρο ούτε μπλέ,απλώς είναι.

Ποιο είναι αυτό το πρώην μυστικό;

quote:
εξαρτάται απο τον καθένα πώς θα το χρησημοποιήσει.Αν κάποιος το χρησημοποιήσει για να βλάψει κάποιον,τότε είναι μαύρο.

Μαύρο είναι όταν βλάπτεις και τον εαυτό σου αλλά δεν το βλέπεις φίλε Αλεξ.

quote:
Δέν κατάλαβα δηλαδή,είναι "μαύρο" να έχει κάποιος ότι θέλει ή μάλλον ότι χρειάζεται?

Τι χρειάζεσαι φίλε Αλεξ; Και τι θέλεις; Και θα σου πω αν είναι μαύρο ή όχι.

Και για να στο ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά.. όλα τα θέλω προέρχονται από τα εγώ. Ένα εγώ πάντα κάτι θέλει, δεν είναι ευχαριστημένος ο άνθρωπος ποτέ. Πάντα κάτι θα του λείπει. Και αυτό που του λείπει είναι η πληρότητα που έχει «μέσα» του.. η αυταπόδειχτη ευτυχία του Είναι του. Ένα πλήρης άνθρωπος δεν έχει θέλω επειδή Είναι!!!

Ένα εγώ είναι ικανό να θέλει ακόμα και την θεωση!! Είναι κάποιος σε ένα πνευματικό δρόμο επειδή υπάρχει πολύ βαθιά μέσα του ένα εγώ που θέλει. Δεν του φτάνει ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή μια ωραία γυναίκα ..θέλει το μεγαλύτερο που υπάρχει ..και αυτό είναι η θεωση!! Δεν ξέρω αν με εννοείς.

quote:
Α, ξέχασα ο Σαμαελισμός υποστηρίζει οτι πρέπει να υποφέρουμε,να σηκώσουμε τον σταυρό.

Εδώ φίλε Αλεξ έχουμε το «ισμος» Έτσι μεταφράζεις ή αντιλαμβάνεσαι στην πραγματικότητα αυτό που είπε ο Χριστός.

Το συζητάμε…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 18/11/2009 11:24:30

18/11/2009, 11:37:47
Ο νόμος τις έλξης είναι μια πραγματικότητα. Κάποιος που τρέφει αγνά αισθήματα αγνές σκέψεις, έλκει «ουράνιες συντροφιές»…όντα που έρχονται να ζήσουν κοντά στο φως..! Δεν κάνει κάτι για να απόκτηση κάτι. Ζει μέσα στην αγνότητα και τα υπόλοιπα συμβαίνουν αυθόρμητα..

Όταν κάποιος ζει μέσα στις σκοτεινές σκέψεις, στα σκοτεινά συναισθήματα, στις σκοτεινές προθέσεις, τότε θα έρθουν κοντά του αρκετά πράγματα που έλκονται απο το σκοτάδι.

Για εμένα φίλε αλεξ το καλό και το κακό έχουν άλλο νόημα και θα σου πω ποιο. Όταν κάτι με «ωθεί» ως προς την απελευθέρωση της συνείδηση είναι καλο όταν κάτι με απομακρυνει από αυτό ,είναι κακό.

Μπορεί να κανείς μια καλή πράξη βοηθώντας πολλούς ανθρώπους. Οταν όμως αυτή σου η πράξη έχει μέσα σου ένα ψυχολογικό αντίχτυπο της περηφάνιας , της σπουδαιότητας, του μεγαλείου, τότε μπορεί να έκανες καλό σε άλλους ,αλλά έχεις κάνει κάνει στον εαυτό σου τρέφοντας τα εγώ που σου κλέβουν την συνείδηση!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

18/11/2009, 12:07:07
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Δηλαδή οι άνθρωποι απλώς θα ζούν αγνά και όλα τα άλλα θα τους έρχονται?
Αυτό δέν είναι ένα δικό σου πρέπει προς τους άλλους? Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι θέλει.Σκοτώνεις την ελευθερία του άλλου όταν του λές για αγνή ζωή κτλπ.Όλοι φτάνουν κάπου μέσω της διαδικασία των εμπειριών.

quote:
Φίλε αλεξ.. δεν υπάρχει Σαμαελισμός!!

Υπάρχει και συ είσαι ο κύριος εκφραστής του.

quote:
Αυτά τα σε «ισμος» είναι που σκοτώνουν το Χριστο, τον Βούδα και πολλούς άλλους.

Αυτά τα "πρέπει" είναι που σκοτώνουν τον χριστό και το βούδα."Πρέπει" να ζείς αγνά,"πρέπει" να προσεύχεσαι,"πρέπει"να μήν επιθυμείς τίποτα,"πρέπει" να αγαπάς τον θεό,"πρέπει" να είαι άγιος.

Αυτά τα πράγματα έρχονται απο μόνα τους όταν έχεις πλέον ωριμάσει μέσα απο πολλές ενσαρκώσεις.Δέν έρχονται με το "πρέπει",αυτό διδάσκει ο Σαμαελισμός καί όλες οι έκπτωτες διδασκαλίες.

quote:
Μαύρο είναι όταν βλάπτεις και τον εαυτό σου αλλά δεν το βλέπεις φίλε Αλεξ.

Ε, ωραία ας βλάπτω τον εαυτό μου,εσύ ποιός είσαι ο θεός, για να μου πείς τί να κάνω και τί όχι? Αν δέν ζήσω μόνος μου το λάθος ,πώς θα καταλάβω οτι κάνω λάθος?

quote:

....

quote:
Και για να στο ξεκαθαρίσω άλλη μια φορά.. όλα τα θέλω προέρχονται από τα εγώ. Ένα εγώ πάντα κάτι θέλει, δεν είναι ευχαριστημένος ο άνθρωπος ποτέ. Πάντα κάτι θα του λείπει. Και αυτό που του λείπει είναι η πληρότητα που έχει «μέσα» του.. η αυταπόδειχτη ευτυχία του Είναι του. Ένα πλήρης άνθρωπος δεν έχει θέλω επειδή Είναι!!!

Ένα εγώ είναι ικανό να θέλει ακόμα και την θεωση!! Είναι κάποιος σε ένα πνευματικό δρόμο επειδή υπάρχει πολύ βαθιά μέσα του ένα εγώ που θέλει. Δεν του φτάνει ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή μια ωραία γυναίκα ..θέλει το μεγαλύτερο που υπάρχει ..και αυτό είναι η θεωση!! Δεν ξέρω αν με εννοείς.

Για να φτάσει στο να μήν θέλει κάτι πρέπει να έχει βιώσει πρώτα.Μήν ξεχνάς τον νόμο του κάρμα,άν κάνουμε λάθη τό πληρώνουμε και καταλαβαίνουμε οτι ήταν λάθος.Μου έχει συμβεί πολλές φορές και μέσα απο την δική μου εμπειρία έχω καταλάβει κάποια λάθη μου,δέν ακολούθησα το "πρέπει" κάποιου.

quote:
Ο νόμος τις έλξης είναι μια πραγματικότητα. Κάποιος που τρέφει αγνά αισθήματα αγνές σκέψεις, έλκει «ουράνιες συντροφιές»…όντα που έρχονται να ζήσουν κοντά στο φως..! Δεν κάνει κάτι για να απόκτηση κάτι. Ζει μέσα στην αγνότητα και τα υπόλοιπα συμβαίνουν αυθόρμητα..

Όταν κάποιος ζει μέσα στις σκοτεινές σκέψεις, στα σκοτεινά συναισθήματα, στις σκοτεινές προθέσεις, τότε θα έρθουν κοντά του αρκετά πράγματα που έλκονται απο το σκοτάδι.

Για εμένα φίλε αλεξ το καλό και το κακό έχουν άλλο νόημα και θα σου πω ποιο. Όταν κάτι με «ωθεί» ως προς την απελευθέρωση της συνείδηση είναι καλο όταν κάτι με απομακρυνει από αυτό ,είναι κακό.

Μπορεί να κανείς μια καλή πράξη βοηθώντας πολλούς ανθρώπους. Οταν όμως αυτή σου η πράξη έχει μέσα σου ένα ψυχολογικό αντίχτυπο της περηφάνιας , της σπουδαιότητας, του μεγαλείου, τότε μπορεί να έκανες καλό σε άλλους ,αλλά έχεις κάνει κάνει στον εαυτό σου τρέφοντας τα εγώ που σου κλέβουν την συνείδηση!!

Ο άνθρωπος ωριμάζει,ένα μωρό δέν μένει ποτέ μωρό μεγαλώνει.Όλοι θα φτάσουν εκέι και θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν.

Αυτό που θέλω να πώ με μία λέξη είναι: ελευθερία.

18/11/2009, 16:11:39
Ειλικρινά φίλε αλεξ δεν ξέρω τι έχεις πάθει. Δεν βλέπεις τίποτα από αυτά που σου λέω. …. Η προκατάληψη σκοτώνει την ελευθερία!!

quote:
Κάνεις μεγάλο λάθος.
Δηλαδή οι άνθρωποι απλώς θα ζούν αγνά και όλα τα άλλα θα τους έρχονται?
Αυτό δέν είναι ένα δικό σου πρέπει προς τους άλλους? Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ο,τι θέλει.Σκοτώνεις την ελευθερία του άλλου όταν του λές για αγνή ζωή κτλπ.Όλοι φτάνουν κάπου μέσω της διαδικασία των εμπειριών.

Το εσωτερικό νόημα που δεν καταλαβαίνεις και πρέπει να στο γράψω είναι ότι δεν αναφέρομε στον τρόπο που θα βγάλεις τα προς το ζην αλλά στην εσωτερική ποιότητα που ζεις!! Έχει σχέση με τα έργα των εγώ και με τα έργα της συνείδηση!!! Είναι δυο διαφορετικές αιτίες και δυο διαφορετικά αποτελέσματα.

Δεν έβαλα ένα πρέπει. Εκφράσω κάτι που αντιλαμβάνομαι και ζω. Εσύ κάνε ότι θέλεις δεν σου έβαλε κανείς ένα πρέπει. Αυτό το πρέπει είναι η προκατάληψη σου, το κόλλημα σου. Ο ένας υπηρέτης λέει κάτι.. από ποτέ αυτό το κάτι έγινε πρέπει και σκοτώνει την ελευθερία του άλλου; Βλέπεις το κόλλημα φίλε αλεξ;

Ξέρω με τον τρόπο που σου γράφω πολλά εγώ μέσα σου φωνάζουν. Ο Θυμός , Η Περηφάνια και πολλά αλλά. Σου ζητώ συγνώμη.. είμαι φίλο σου και δεν έχω άλλο τρόπο για εσένα παρά το ΣΟΚ!

quote:
Δέν κατάλαβα δηλαδή,είναι "μαύρο" να έχει κάποιος ότι θέλει ή μάλλον ότι χρειάζεται? Α, ξέχασα ο Σαμαελισμός υποστηρίζει οτι πρέπει να υποφέρουμε,να σηκώσουμε τον σταυρό.

Το ΠΡΕΠΕΙ εσύ το έβαλες… το κόλλημα που λέγαμε. Ποιος βάζει τα πρέπει; Το βλέπεις; Βρες μου ένα πρέπει σε αυτά που σου έγραψα για να το ξεκαθαρησουμε.

Κοιτά πως τα μετέτρεψες όλα σε πρέπει.

quote:
Πρέπει" να ζείς αγνά,"πρέπει" να προσεύχεσαι,"πρέπει"να μήν επιθυμείς τίποτα,"πρέπει" να αγαπάς τον θεό,"πρέπει" να είαι άγιος.

Το βλέπεις; Η τοποθέτηση σου επάνω σε αυτά που σου είπα είναι μια προκατάληψη, μια πλάνη φτιαγμένη από εσένα τον ίδιο. Έχασες όλα αυτά που σου είπα και πρόβαλες μια σου αυταπάτη!

quote:
Αυτά τα πράγματα έρχονται απο μόνα τους όταν έχεις πλέον ωριμάσει μέσα απο πολλές ενσαρκώσεις.Δέν έρχονται με το "πρέπει",αυτό διδάσκει ο Σαμαελισμός καί όλες οι έκπτωτες διδασκαλίες.

Η αυταπάτη σου συνεχίζετε.

quote:
Ε, ωραία ας βλάπτω τον εαυτό μου,εσύ ποιός είσαι ο θεός, για να μου πείς τί να κάνω και τί όχι? Αν δέν ζήσω μόνος μου το λάθος ,πώς θα καταλάβω οτι κάνω λάθος?

Συζητάμε και λέω την «γνώμη» μου. Δεν σου είπα τι να κανείς. Σου παρουσιάζω το πώς βλέπω τα πράγματα… Είναι διαφορετικό.

Έβαλες τελίτσες επειδή δεν καταλαβαίνεις. Πες μας τι χρειάζεσαι και θα χρησιμοποιήσεις το «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ έχεις;…ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΟ Ή ΑΣΠΡΟ.

quote:
Για να φτάσει στο να μήν θέλει κάτι πρέπει να έχει βιώσει πρώτα.Μήν ξεχνάς τον νόμο του κάρμα,άν κάνουμε λάθη τό πληρώνουμε και καταλαβαίνουμε οτι ήταν λάθος.Μου έχει συμβεί πολλές φορές και μέσα απο την δική μου εμπειρία έχω καταλάβει κάποια λάθη μου,δέν ακολούθησα το "πρέπει" κάποιου.

Να βιώσει .πολύ σωστά. Αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν ακολουθάς το πρέπει κάποιου άλλου; Και αν δεν είσαι σίγουρος θα στο δείξω μόλις το κανείς.

quote:
Ο άνθρωπος ωριμάζει,ένα μωρό δέν μένει ποτέ μωρό μεγαλώνει.Όλοι θα φτάσουν εκέι και θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Ή ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Κάποιοι από μωρά γίνονται γέροι και πεθαίνουν χωρίς ποτέ να γνωρίσουν κάτι από τον εαυτό τους. Ποιος σου είπε ότι όλοι θα συνειδητοποιηθούν; Από πού το συμπέρανες, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει έτσι όπως το λες;

quote:
Αυτό που θέλω να πώ με μία λέξη είναι: ελευθερία.

ΑΜΗΝ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

18/11/2009, 17:05:33
quote:

Φίλε alfa-omega φοβερή ιστορία. Όσο για το «μυστικό».. το θεωρώ «μαύρο»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Όλες οι φιλοδοξίες που έχουνε στόχο το προσωπικό όφελος ,είναι μαύρη μαγεία .
Όμως η πραγματικότητα του πλανήτη μας ,είναι βουτηγμένη στη μαύρη μαγεία .
Όλες οι προσωπικότητες ,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων συμπεριφέρονται ιδιοτελώς .
Γιατί να αποτελέσει το μυστικό εξαίρεση αυτού του κανόνα ?

Έτοιμοι ,ώριμοι , για την ιδιοτελή συμπεριφορά είναι γενικά όλοι οι άνθρωποι που έχουνε χωριστική διάθεση και η χωριστική διάθεση είναι δεδομένη, ως στοιχείο που συγκροτεί ,συνθέτει μία προσωπικότητα .

Το σημείο των απελευθερωμένων ψυχών , οι οποίες μοιράζονται αυθόρμητα αυτά που έχουνε μεταξύ τους ,ίπταται αρκετά ψιλότερα της πανίσχυρης προσωπικότητας .

18/11/2009, 17:31:57
Φίλε αλεξ

Όταν κοιτάς να έχεις επίγνωση του ότι κοιτάς. Όταν τρως να έχεις επίγνωση του ότι τρως. Όταν περπατάς να έχεις επίγνωση του ότι περπατάς. Όταν κανείς κάτι να έχεις την επίγνωση του τι κανείς!!

Αυτό δημιουργεί μέσα σου ένα κέντρο. Χωρίς κέντρο είσαι ένα πλήθος που μετατοπίζετε ποτέ από εδώ και ποτέ από εκεί. Το κέντρο είναι συνεχώς στο παρών! Η επίγνωση βρίσκετε πάντα στο παρών.

Το πλήθος βρίσκετε πάντα στο πριν και στο μετά. Αυτή η αίσθηση του κέντρου ανήκει στην σιωπή, σε μια εσωτερική γαληνή και ευδαιμονία. Το πλήθος ανήκει στην οχλαγωγία και στο ποιος θα επικρατήσει.

Το πλήθος είναι τα πολλά θέλω. Το πλήθος δεν έχει ένα κέντρο, κινείτε πάντα στην περιφέρεια.

Το κέντρο σου δίνει νέα ποιότητα ,νέα ενεργεία ,νέα ανταπόκριση σε αυτό που έρχεται και σε αυτό που φεύγει.

Αυτά από έναν έκπτωτο αντιπρόσωπο ….φίλο

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

18/11/2009, 17:36:04

Φίλε alfa-omega Συμφωνώ με αυτά που λες.

quote:
Το σημείο των απελευθερωμένων ψυχών , οι οποίες μοιράζονται αυθόρμητα αυτά που έχουνε μεταξύ τους ,ίπταται αρκετά ψιλότερα της πανίσχυρης προσωπικότητας .

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

18/11/2009, 19:02:18
Φίλε υπηρέτη,σχετικά με τα πρέπει,αυτά φωνάζουν.Την γνωστική διδασκαλία δέν υποστηρίζεις κυρίως? Αυτή η διδασκαλία είναι γεμάτη απο πρεπεισμό.
Το αποτέλσμα κατα την γνώμη μου είναι να κρυβει την πραγματική γνώση.

Οι ελύθερες διδασκαλίες είναι οι πραγματικές,μία τέτοια ήταν του Χριστού.

quote:
Κάποιοι από μωρά γίνονται γέροι και πεθαίνουν χωρίς ποτέ να γνωρίσουν κάτι από τον εαυτό τους. Ποιος σου είπε ότι όλοι θα συνειδητοποιηθούν; Από πού το συμπέρανες, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει έτσι όπως το λες;

Μεταφορικά μιλούσα,δηλαδή όπως ένα μωρό γίνεται ενήλικας έτσι και ενας άνθρωπος απο μωρό στην πνευματικότητα γίνεται ενήλικας σε αυτήν.

Είναι όλα τόσο περίπλοκα αλλά ταυτόχρονα τόσο απλά.Δέν υπάρχει όριο,μπορεί όλα να είναι σωστά και όλα λάθος. Ο νούς έχει την ικανότητα να κατασκευάζει την πραγματικότητα και να την οδηγεί όπου θελει,όλα είναι μια ψευδαίσθηση.Εχω την αίσθηση οτι τίποτα απο αυτά που λέμε δέν έχουν πραγματική σημασία.Ισχύουν όλα ταυτόχρονα απλά εμείς δέν το βλέπουμε.Δέν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση.

18/11/2009, 20:45:41
Φίλε αλεξ υποστηρίζω την «πρόοδο» του ανθρώπου. Δεν ξέρω ποιος σε μαθήτευσε την γνωστική διδασκαλεία αλλά δεν είναι έτσι όπως την έχεις αντιληφθεί Δεν πειράζει. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίρνουμε κάτι που να μας βοηθά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

quote:
Οι ελύθερες διδασκαλίες είναι οι πραγματικές,μία τέτοια ήταν του Χριστού.

Έχεις σκεφτεί πόσα πρέπει έχει αυτή η διδασκαλία; Ξέρεις τι δυο βασικές εντολές του Χριστού;

quote:
Μεταφορικά μιλούσα,δηλαδή όπως ένα μωρό γίνεται ενήλικας έτσι και ενας άνθρωπος απο μωρό στην πνευματικότητα γίνεται ενήλικας σε αυτήν.

Και ο ένας υπηρέτης μεταφορικά μιλούσε. Και σου επαναλαμβάνω ότι πως ξέρει ότι όλοι φτάνουν την πνευματικότητα.

Μπορώ να σου πω πως ένας άνθρωπος που συσσωρεύει συνεχώς κάρμα έχεις όλο και ποιο δυσμενείς επαναγεννήσεις. Κάποια στιγμή αυτή η ανθρώπινη ύπαρξη έχει επιβαρυνθεί ασύμφορα.. χρειάζεται μια «λύτρωση» Αυτή η «λύτρωση» πραγματοποιείτε καθαρίζοντας την ψυχή από όλες τις συμφορές.
Όταν η ψυχή είναι αγνή ξεκινά ένα νέο ταξίδι που μπορεί να καταλήξει πάλι σε μια ασύμφορη κατάσταση και όλα πάλι από την αρχή. Όμως πόσες φορές μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον κύκλο;

Αν αυτή η επανάληψη έχει έναν αριθμό τότε δεν μπορούν να φτάσουν την πνευματικότητα όλοι οι άνθρωποι! Αν ο αριθμός είναι άπειρος τότε μπορεί κάποτε να γίνει. Αλλά με τι βεβαιότητα μπορείς να λες ότι όλοι κάποτε θα συνειδητοποιηθούν;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 18/11/2009 20:49:07