ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/07/2005, 14:42:02
Dying Incubus μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες
quote:
Επειδή όσες φορές από το συγκεκριμένο άτομο μου ζητήθηκε βοήθεια και εγώ την έδινα απλόχερα, είχε καταντήσει εκμετάλλευση από μέρους του. Κι αυτό το διαπιστώνω τώρα που είμαι αποστασιοποιημένος από αυτή τη κατάσταση. Οπότε, όχι, δεν θα του την προσέφερα ξανά.

ίσως να σου φαίνεται εκμετάλλευση γιατί προσπαθούσες να δώσεις περισσότερα από όσα μπορούσες ή άντεχες την δεδομένη στιγμή οπότε είναι λογικό να περίμενες ανταπόδωση.

Νομίζω ότι όταν η βοήθεια που δίνουμε είναι στα πλαίσια που μπορούμε και δεν προσπαθούμε για το "ακατόρθωτο" είναι μιά καθημερινότητα, δεν μας φαίνεται, δεν την θεωρούμε κάτι σημαντικό, είναι σαν να πίνουμε τον καφέ μας και να σκεφτόμαστε.

Άλλωστε δεν κάνουμε και κάτι το σημαντικό, απλώς ακούμε, πραγματικά ακούμε, κάποιον άνθρωπο και λέμε την γνώμη μας καλοπροαίρετα.
Το ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και μας φαίνεται "τεράστιο" αυτό που κάνουμε είναι λόγω της εμφανούς έλλειψης ανθρωπιάς και επικοινωνίας που συναντούμε καθημερινά.

Δεν πρέπει όμως να κρίνουμε τις πράξεις μας και να βγάζουμε συμπεράσματα σύμφωνα με τα χειρότερα αλλά σύμφωνα με τα καλύτερα.

25/07/2005, 14:42:19
Σίγουρα, Lilith N.!
Υπάρχουν όμως και φορές που μπορεί να μη λάβεις καμία εξήγηση και μία φιλία να τελειώσει επειδή δε γινόταν να συνεχιστεί...
Σωστά?
25/07/2005, 14:47:30
Σίγουρα, pyramid!
Όμως, στην προκειμένη περίπτωση είχε γίνει εκμετάλλευση. Δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, δεν είμαι τόσο σκληρός με τουσ άλλους. Μάλλον είμαι πιό σκληρός με εμένα τον ίδιο.
Αλλά ευκαιρία για εκατοστή φορά δεν δίνω γιατί γνωρίζω πως δεν θα αλλάξει τίποτα...
25/07/2005, 17:51:21
Μα την βοήθεια όταν την δίνεις δεν αλλάζει μόνο κάτι στον άλλον αλλά και σε σένα, προχωράς παρακάτω όταν προσφέρεις.

Όταν ξεπερνάς το συναίσθημα της αδικίας που νοιώθεις ότι έγινε εις βάρος σου, έχεις κερδίσει.
Ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι εκείνη την στιγμή σου προσφέρει, ίσως και να νομίζει ότι καλά σε "έστιψε" και πάει για το επόμενο "θύμα", δεν είναι πάντα έτσι.

Θύμα γίνεται κάποιος μόνο αν το πιστέψει ο ίδιος, όποιος καταλάβει ότι κάτι παίρνει από όλα και όλους είτε αυτά τον διέλυσαν σαν άνθρωπο εκείνη την στιγμή είτε όχι, είναι πιό κοντά στον στόχο του.

Το ξέρω βέβαια αυτόν τον εκνευρισμό που νοιώθεις, τον έχω νοιώσει ατέλειωτες φορές.
Καλά κάνεις και σταματάς σε κάποιο σημείο, απλά νομίζω ότι θα ήταν πιό καλό για σένα, όπως και για όλους μας, να σταματούσες επειδή βλέπεις ότι ο άλλος δεν καταλαβαίνει ή δεν μπορεί να αξιοποιήσει ότι του δίνεις, όχι επειδή δεν σου τα ανταποδίδει.

Ο εκνευρισμός που νοιώθουμε είναι ένας εύκολος δρόμος και όλοι όσοι είμαστε εδώ και γράφουμε είμαι σίγουρη ότι δεν τον επιθυμούμε, ο δύσκολος δρόμος της κατανόησης, της συμπόνιας και της αυτογνωσίας, είναι αυτός που πιστεύω και ελπίζω ότι θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

25/07/2005, 18:05:45
Χαίρομαι, pyramid, που έχεις ένα τόσο ωραίο τρόπο αντιμετώπισης αυτού του θέματος. Δείχνει μια ανωτερότητα εκ μέρους σου.
Δυστυχώς όμως εγώ δε μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Είναι έξω από την φύση μου.
Δεν είμαι τόσο καλός όταν πληγώνεται η περηφάνια μου κι ο χαρακτήρας μου.
Εξάλλου, το όλο θέμα έχει λήξει γιατί κι εκείνος έχει χαθεί.
Οπότε, ας είναι καλά σε ό,τι κάνει στη ζωή του
25/07/2005, 18:30:24
Ο άνθρωπος που έχει τα κότσια να παραδεχτεί ότι αντιδρά έτσι γιατί πληγώνεται η περηφάνια του, είναι σίγουρα κάποιος που αξίζει.
seminaΜέλος
25/07/2005, 18:57:06
Φίλε Dying_Incubus,
ποτέ δεν είπα πως φταίνε μονάχα εκείνοι επειδή έφυγαν..φυσικά και ένα μερίδιο ευθύνης κατέχω και εγώ..
Ωστόσο c'est la vie!
Χαίρομαι που σου έδωσα μία ερώτηση παραπάνω για να σκεφτείς..

Αγαπητή pyramid,
Ο άνθρωπος που έχει τα κότσια να παραδεχτεί ότι αντιδρά έτσι γιατί πληγώνεται η περηφάνια του, είναι σίγουρα κάποιος που αξίζει.
Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ειπωθεί!

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο

25/07/2005, 19:48:35
Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2!
26/07/2005, 01:33:45
semina
Μάνο μου,
Πότε μια καρδιά θεωρείται καθαρή??
semina μου,όποτε την νοιώθεις πως δακρύζει,όταν την αδικούν....
όταν ακόμη έχει επαφή με την ψυχή σου....με σένα...με το είναι σου..
όταν όλα γκρεμίζονται έσω σου και είναι το στηριγμά σου,η μοναδική σου φίλη που μπορείς να απευθυνθείς....
όταν μπορείς και την "κοιτάς" ,χωρίς να ντρέπεσαι γι'αυτά που νοιώθει...

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
υ.γ συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 26/07/2005 01:37:30

26/07/2005, 10:01:16
Πολύ εύστοχη και φιλοσοφημένη η απάντηση σου, manos!
Μου άρεσε πολύ και με βρίσκει σύμφωνο.
Σεμινάκι, όπως είπες κι εχθές, c' est la vie! Πάμε γι' άλλα!
Lilith N.Μέλος
26/07/2005, 11:53:53
quote:

Σίγουρα, Lilith N.!
Υπάρχουν όμως και φορές που μπορεί να μη λάβεις καμία εξήγηση και μία φιλία να τελειώσει επειδή δε γινόταν να συνεχιστεί...
Σωστά?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.......

Spanish eyesΜέλος
26/07/2005, 13:14:30
quote:

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ, ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, Η ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ 'ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ' ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΑΓΑΠΗΤΕ Lilith N. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ(ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ........).ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ: ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ:ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΩ ΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ...
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ;;;

ΣΕΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ,ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...(ΝΑΙ ΟΚ ΤΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΜΕΝΟΙ;)

Nadie más que tú,sabe adivinar adonde voy,nadie pudo descubrir ,lo que yo realmente soy...Ha sembrado paz en mi interior...

27/07/2005, 10:41:42
...(ΝΑΙ ΟΚ ΤΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΑΡΑ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΜΕΝΟΙ.
.....................................................................

Πολυ δυσκολο ερωτημα. Και οσο περναει ο καιρος εμφανιζεται πιο συχνα σε πολλες φασεις.
Αλλα μηπως ολα αυτα ειναι μαθηματα που πρεπει να παρουμε για να προχωρησουμε πιο δυνατοι?
Δυστυχως η δυναμη οπως και η αγαπη δεν αγοραζονται .Τα εχουμε μεσα μας αλλα καμμια φορα παιζουν ''κρυφτο'' και σε βαζουν να τα ψαξεις.
Ασε να περασει λιγος καιρος και οι απαντησεις θα ερθουν μονες τους
Καποτε σε μια τετοια περιπτωση ,μου ειπε καποιος << μην το βλεπεις ετσι ,παντα γινεται το καλυτερο>> .Εκεινη την στιγμη εξαγριωθηκα ,''πως μπορουσε να ειναι το καλυτερο κατι που με εκανε τοσο δυστυχισμενη?''
Ελα ομως που μετα απο καιρο το λεω εγω σε σενα.Ειχε δικιο αλλα δεν το βλεπουμε μεσα στη θυελλα ,φαινεται μετα,
στη νηνεμια

Φιλικα

Lilith N.Μέλος
27/07/2005, 13:58:11
quote:

ΑΓΑΠΗΤΕ Lilith N. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ(ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ........).ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ: ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ:ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΩ ΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΟ...
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ;;;

Nadie más que tú,sabe adivinar adonde voy,nadie pudo descubrir ,lo que yo realmente soy...Ha sembrado paz en mi interior...

ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ.
ΟΤΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ...ΚΑΠΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, Η ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 'ΤΕΧΝΙΚΗ'. ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 'ΜΑΘΕΙ' ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.
ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ) ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ, ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ, ΟΣΟ ΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ? ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!!!!
ΑΥΤΑ.......

Spanish eyesΜέλος
29/07/2005, 13:34:34
ΑΓΑΠΗΤΗ Lilith N. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ(ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ),Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΤΟΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ "ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ" ΗΣΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΜ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

29/07/2005, 14:03:23
Spanish eyes, δε μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτή την κατάσταση ώστε να συνεχίσετε να κάνετε παρέα όπως τώρα?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Spanish eyesΜέλος
30/07/2005, 02:25:06
quote:

Spanish eyes, δε μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις αυτή την κατάσταση ώστε να συνεχίσετε να κάνετε παρέα όπως τώρα?

Dying_Incubus ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ.ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΡΑΓΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...

Lilith N.Μέλος
01/08/2005, 22:53:11
ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕΤΕ?
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...
01/08/2005, 23:14:28
Αφού πιστεύεις πως θα εκραγείτε κάποια στιγμή και θα χαλάσετε την φιλία σας με άσχημο τρόπο, τότε καλύτερα να απομακρυνθείτε ήρεμα κι ωραία ώστε αυτή η φιλία να μην σου αφήσει κάποια πικρία οτι έληξε με τσακωμούς κτλ κτλ.

Demon_LordGRΜέλος
02/08/2005, 03:02:59
θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα θέμα που αποσχολεί εμένα και την παρέα μου γενικώς!ενας απο τους φίλους μου,έχει προβλήματα με τους γονείς του και πριν λίγες μέρες έφυγε απο το σπίτι του!πλακώθηκε με τον αδερφό του και με ενα άλλ παιδί απο την παρέα!του είπα να γυρήσει σπίτι και να ξανασυζητήσει με τους γονείς του και ίσως να τα βρούνε!σε αυτό μάλλον συμφώνησε και μάλλον θα πάει να μηλήσει με την οικογένειά του!όμως με τον φίλο μας δεν μιλάει με τίποτα!προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη μαζί με τα άλλα παιδιά,όμως τίποτα!ο λόγος που μάλωσαν ηταν οτι ο ένας,δεν καταλάβενε τον πόνο του άλλου και συνέχεια του έλεγε άσχετα πράγματα,συχνά κοροϊδεύοντας τον με αποτέλεσμα ο άλλος να τα πάρει και έτσι μάλωσαν!μετά απο λίγες μέρες ο Γιάννης(αυτός που κοροϊδευε)ζήτησε συγνώμη απο τον Αλέξη(αυτός που έχει τα προβλήματα)το κακό είναι ότι ο Αλέξης δεν τον συγχωρεί!!!!τι μπορώ να κάνω για να του αλλάξω την γνώμη?