ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

pyramid30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/08/2005, 04:30:34
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ???

Για να ερθουνε καινουργιοι.

02/08/2005, 08:04:32
Η γνώμη μου είναι πως αφού είναι αμετάπειστος ως προς το να ξαναμιλήσει με τον φίλο σας, να κρατήσετε μία ουδέτερη στάση.
Αφού προσπαθήσατε να τον μεταπείσατε και δε θέλει, το καλύτερο είναι να τον αφήσετε μόνο του να κρίνει αν πρέπει να του ξαναμιλήσετε ή όχι.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

02/08/2005, 08:38:31
quote:

quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ???

Για να ερθουνε καινουργιοι.

Σωστό, αν οι δοκιμασμένες σχέσεις δεν μας γεμίζουν και ενίοτε μας την φέρνουν πισώπλατα, ευπρόσδεκτοι οι νέοι...
Ας έχουμε πάντα μιά πόρτα ανοιχτοί. Μπορεί και τα επόμενα άτομα να αξίζουν...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

02/08/2005, 10:07:43
Εγώ άλλαξα παρέα και βρήκα την υγειά μου!!!

PalatianosΜέλος
09/08/2005, 12:47:11
Κατα τη γνώμη μου δεν πρεπει να στηριζόμαστε και να εμπιστευομαστε καέναν, ηδιως τους φιλους/ες μας, γιατι ειναι ανθρωποι: κανουν λαθοι δόλια ή μη δόλια...οχι λαθοι και λίπες για συναισθηματα!!!
09/08/2005, 13:12:30
Palatianos, είμαστε από τη φύση μας κοινωνικά όντα, που επιζητούμε τη συναναστροφή μεταξύ μας, την αλληλοϋποστήριξη, τη συντροφικότητα και θέλουμε να εμπιστευόμαστε κάποιον.
Ok, όλοι είμαστε άνθρωποι κι ως φίλοι να πληγώνουμε μερικές φορές τους άλλους ή και να τους απογοητεύουμε.
Δε γίνεται όμως να μην αναζητούμε ούτε την υποστήριξη ούτε την εμπιστοσύνη από τους άλλους.
Δεν είναι στην ανθρώπινη φύση μας.

ΝεραιδαΝέο Μέλος
10/08/2005, 13:26:16
γεια σε ολους! θα ηθελα κι εγω να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο το θεμα! πιστευω πως ειναι μερικες φιλιες που οσο και να μη θελουμε να χαθουν , χανονται . οχι επειδη το διαλεξαμε. μα επειδη καποιος απο τουσ 2 αλλαξε και δεν νοιωθει πια την ψυχικη επαφη που ενοιωθε καποτε με το σιγκεκριμενο ατομο. αν στον εναν απ τουσ 2 συμβει κατι τετοιο τοτε και οι 2 νοιωθουν πιο απομακρα , και πολες φορες χωρις να το καταλαβουν στην αρχη.οσο αφορα την πορεια τωρα... στο χερι τουσ ειναι να μην την αφησουν να χαθει τη φιλια. παντως με πολλα ατομα δεν ειμαι πια φιλη, αλλα υπαρχει μια βαθια εκτιμιση και αμοιβαια χαρα καθε φορα που συναντιμαστε.!

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...

10/08/2005, 13:39:39
quote:
παντως με πολλα ατομα δεν ειμαι πια φιλη, αλλα υπαρχει μια βαθια εκτιμιση και αμοιβαια χαρα καθε φορα που συναντιμαστε.!

Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει οτι υπάρχουν καλές αναμνήσεις κι οτι δεν υπήρχαν αντιθέσεις ή ουσιαστικές διαφορές.

11/08/2005, 09:12:05
Πέρα από τη χαρά σε αυτές τις τυχαίες συναντήσεις να υπάρχει και το πραγματικό ενδιαφέρον γιά το [πως είναι ο άλλος] πως περνάει τι έχει αλλάξει στη ζωή του. Πόσο...
Δεν διαγράφεις εύκολα όσο κι αν αφήνεις τα χείλη να το πουν. Συνήθως το συναίσθημα ή και οι μνήμες καθορίζουν πολλά πράγματα ή και την μετέπειτα συνέχιση μιάς σχέσης, εδώ φυσικά φιλικής...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

ΝεραιδαΝέο Μέλος
11/08/2005, 22:33:10
ΣΩΣΤΗΗΗ! :)

πες μου ποιον θαχεις να τα λες...