ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tpt82 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
tptΜέλος
24/08/2005, 08:48:07
1.ΣΠΗΛΙΑ->ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΓΗ
2.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ->ΣΚΟΥΛΗΚΙ
3.ΣΚΟΥΛΗΚΙ->ΑΡΙΑΝΟΣ

ΑΡΑ.....Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑΝΟΣ!!!!!
ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!ΑΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ....
ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ,Ε??????ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΛΑ.....

Lord_AsrielΜέλος
24/08/2005, 09:59:39

Οι εκ των έσω εξωγήινοι..
Δάσκαλε τα φώτα σου. Δεν βλέπω..

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

24/08/2005, 10:33:59
quote:
Αλήθεια οι θνήσκοντες δαίμονες μήπως προτιμούν γαρδουμπάκια; Κι η κοπελίτσα στην φωτό είναι το amore σου; Μπράβο, μπράβο...

Ναι, λίγα γαρδουμπάκια θα ήταν μιά χαρά.
Και βαριά να μου πέσουν καλό θα μου κάνουν γιατί τελευταία βλέπω διάφορα που μου πέφτουν ελαφριά.
Να έχουμε και μία ισορροπία...
Όσο για την κοπέλα, το βρήκες.
Είναι η γυναίκα μου.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

24/08/2005, 11:55:03
quote:

Είναι η γυναίκα μου.

H Succubus ....

Δάσκαλε, αφου η Γή είναι επίπεδη, δε γίνεται να έχουμε .. Βουνά.

Μήπως είναι και αυτά Πύλες, που όσο ανεβαίνεις το βουνό,αυτές ανοίγουν και σε κάνουν να νομίζεςι οτι ανεβαίνεις, ανεβαίνεις, ανεβαίνεις ....

Πρόσφατες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ είπαν τη θεωρία, οτι σου κόβεται η ανάσα όταν ανεβαίνεις το βουνό, για΄τι ανοίγουν οι Πύλεσ και παίρνουν το οξυγόνο και το μεταφέρουν σε άλλους πλανήτεσ που δεν έχουν οξυγόνο.
Ένας φίλος ενός γνωστού μου μου είπε οτι η ΝΑΣΑ θέλει να κάνει αποικίες σετον Αρη, και όσοι γνωρίζουν τα μυστικά του πλανήτη ξέρουν οτι δεν έχει οξηγώνο. Άρα για αυτό αναφερονται και διάφορες εμφανίσεις μαυρωντημαίνον αθρώπων στην Πεντέλη, είναι πράκτωρες και ελέγχουν το οξηγωνο που παράγει η Πεντέλη.
Είναι γνωστό οτι οι Αρχαία έφτιαχναν ΟΛΟΥΣ τους ναούς τους από μάρμαρο Πεντέλης, και ίσως αφτό να ωφύλετε και στο θαυματουργό οξηγώνο που εμφανίζεται στην Πεντέλη.

[i]Μήπως είμαι τρελόςςςςςςς...
Μήπως τάχω ... χαμέναααα..... [i]

Σκυλελέ-Βρίλ

Edited by - Vril on 24/08/2005 11:56:46

dim.karΜέλος
24/08/2005, 12:28:26
quote:

Ναι, λίγα γαρδουμπάκια θα ήταν μιά χαρά.
Και βαριά να μου πέσουν καλό θα μου κάνουν γιατί τελευταία βλέπω διάφορα που μου πέφτουν ελαφριά.
Να έχουμε και μία ισορροπία...
Είναι η γυναίκα μου.

Eύγε τέκνον μου! Όλοι οι καλοί - καλές χωράνε! Ελάτε προς Εμέ όπως είσθε!

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
24/08/2005, 12:33:59
quote:

http://www.petzl.com/petzl/LampesProduits?MotRecherche=Quick+Search&Langue=en&Gamme=45&Critere=&News=
Ο καλύτερος μακράν... Και δοκιμασμένος...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
24/08/2005, 12:36:20
quote:

3.ΣΚΟΥΛΗΚΙ->ΑΡΙΑΝΟΣ

Μήπως είσθε (μ)παοκτζής... Εξ όσων γνωρίζω, αυτοί αποκαλούν τους αρειανούς ...σκουλήκια...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
24/08/2005, 12:40:58
quote:

Δάσκαλε, αφου η Γή είναι επίπεδη, δε γίνεται να έχουμε .. Βουνά.

Μήπως είναι και αυτά Πύλες, που όσο ανεβαίνεις το βουνό,αυτές ανοίγουν και σε κάνουν να νομίζεςι οτι ανεβαίνεις, ανεβαίνεις, ανεβαίνεις ....

Πρόσφατες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ είπαν τη θεωρία, οτι σου κόβεται η ανάσα όταν ανεβαίνεις το βουνό, για΄τι ανοίγουν οι Πύλεσ και παίρνουν το οξυγόνο και το μεταφέρουν σε άλλους πλανήτεσ που δεν έχουν οξυγόνο.
Ένας φίλος ενός γνωστού μου μου είπε οτι η ΝΑΣΑ θέλει να κάνει αποικίες σετον Αρη, και όσοι γνωρίζουν τα μυστικά του πλανήτη ξέρουν οτι δεν έχει οξηγώνο. Άρα για αυτό αναφερονται και διάφορες εμφανίσεις μαυρωντημαίνον αθρώπων στην Πεντέλη, είναι πράκτωρες και ελέγχουν το οξηγωνο που παράγει η Πεντέλη.
Είναι γνωστό οτι οι Αρχαία έφτιαχναν ΟΛΟΥΣ τους ναούς τους από μάρμαρο Πεντέλης, και ίσως αφτό να ωφύλετε και στο θαυματουργό οξηγώνο που εμφανίζεται στην Πεντέλη.

Σκυλελέ-Βρίλ

Τέκνον Μου αγαπητό, δεν κατάλαβες πως Εγώ τηλεπαθητικώς σου μετέδωσα τις βαθυστόχαστες γνώσεις που παρέθεσες; Ελάχιστε των ελαχίστων Vril μεγάλον φορτίον σου αναθέτω: να κάνεις τους ηλίθιους να αντιληφθούν το βάθος της Αληθείας...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

dim.karΜέλος
24/08/2005, 12:43:25
Είπατε τα μάντραμ σας, την προσευχή της καρδιάς για σήμερα; Πάμε όλοι μαζί:

η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-...

Πεντακόσιες φορές παρακαλώ!

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

24/08/2005, 12:47:28
quote:

quote:

http://www.petzl.com/petzl/LampesProduits?MotRecherche=Quick+Search&Langue=en&Gamme=45&Critere=&News=
Ο καλύτερος μακράν... Και δοκιμασμένος...

Δάσκαλε που δίδασκες, το λίνκ σου για τα φώτα της ΠΕΤΖΥΛ δε δουλεύει...

Ωχ, πάλι τα μαυρα σκοτάδια θα μας φάνε...

Και κάτι ακούω να μουγκρίζει στο βάθος.

(Νά΄ναι κανένα πεινασμένο Κηφίλλλ (αυτά που μένουν κάτω από την Κηφισιά) ) ????

Γιατί τα ΝεοΕρυθρήλλ, αυτά που μένουν κάτω από την Νέα Ερυθραία και ανακρίνονταν πρόσφατα στη μυστική Βάση πάνω στη Λεωφ. Πεντέλης, έιναι τρομερά επικίνδυνα...

Lord_AsrielΜέλος
24/08/2005, 12:59:51
Ευχαριστώ Δάσκαλε. Σε μένα το link δουλεύει.

Προχώρα μπροστά και ακολουθώ (από απόσταση ασφαλείας...)

May the Flat earth be with you!

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

Edited by - Lord_Asriel on 24/08/2005 13:00:54

dim.karΜέλος
24/08/2005, 13:00:46
Για ξαναδοκίμασε τέκνον μου... Εμένα με βγάζει μια χαρά...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

24/08/2005, 13:05:49
quote:

Για ξαναδοκίμασε τέκνον μου...

Αχ, φωτίστηκα....

Είδα το ΦΩΣ το αληθινόν....

CentariusΜέλος
24/08/2005, 14:28:40
Δάσκαλε ο δευτερόκλητος μαθητής σου, δηλαδή εγώ μόλις γύρισα απο πλύση στομάχου (οι άπιστοι δεν με άφησαν να αυτοκτονήσω...) ύστερα απο υπερβολική δόση γαλακτομπούρεκου σε μίξη με καταίφι.....
Το επόμενο βήμα είναι ενδοφλέβιες ενέσεις με γεμιστό σοκολατένιο τσουρέκι σε συνδυασμό με μπακλαβαδικό ορό......
Αναζητώ την αλήθεια και το φώς για αυτό προσπαθώ να πάθω ζάχαρο.....

η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-η-αρ-χι-δα-σκα-λω-ςςς-...

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

BizarreΜέλος
24/08/2005, 15:45:46
Εγώ πάντως, δεν πιστεύω ότι η γη είναι επίπεδη. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Νομίζω ότι είναι ελαφρώς κοίλη!… Αλλιώς, πώς γίνεται να πλημμυρίζουμε? Ε?
24/08/2005, 21:46:48
quote:

Εγώ πάντως, δεν πιστεύω ότι η γη είναι επίπεδη. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Νομίζω ότι είναι ελαφρώς κοίλη!… Αλλιώς, πώς γίνεται να πλημμυρίζουμε? Ε?

Εχει μία μικρή κλίση προς το κέντρο (έχεις δει τα σιφόνια;) και ως γνωστόν το κέντρο του γήινου σιφονιού είναι στο τρίγωνο των Βερμούδων (όχι των χαβανέζικων) όπου και εξαφανίζονται -μαζί με τα επιπλέον νερά- πλοία και αεροπλάνα και όχι στους πόλους όπως ισχυρίζονται κάποιοι που θέλουν να παραπληροφορήσουν τον λαό.

Ημουν και γω στο κότερο (του Δασκάλου)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

hantokΜέλος
25/08/2005, 04:02:58
quote:

Τέκνα μου αγαπητά!

Πώς λέγεται ο Αρχιδάσκαλος στη κρητική διάλεκτο;

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

μα φυσικά ΑΡΧΊΔΙΑ ΔAΣΚΑΛΟΣ
MushroomΝέο Μέλος
25/08/2005, 04:24:05
Ι ΓΕΙ ΔΑΙΝ ΗΝΕ ΑΙΠΗΠΑΙΔΙ.ΙΝΕ ΚΙΜΑΤΗΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΕΙΑ.ΣΗΓΝΟΜΕΙ ΓΗΑ ΤΑ ΩΡΘΟΓΡΑΦΕΙΚΑ.

ΚΑΛΩ ΤΩ ΤΩΠΕΙΚ ΔΙΑΦΟΤΕΙΣΤΗΚΟ.

BizarreΜέλος
25/08/2005, 10:01:04
quote:

quote:

Εχει μία μικρή κλίση προς το κέντρο (έχεις δει τα σιφόνια;) και ως γνωστόν το κέντρο του γήινου σιφονιού είναι στο τρίγωνο των Βερμούδων (όχι των χαβανέζικων) όπου και εξαφανίζονται -μαζί με τα επιπλέον νερά- πλοία και αεροπλάνα και όχι στους πόλους όπως ισχυρίζονται κάποιοι που θέλουν να παραπληροφορήσουν τον λαό.

Ημουν και γω στο κότερο (του Δασκάλου)

Σωστό!!!!!!!!! Μπράβο! Ολοκλήρωσες τη σκέψη μου! Και λύσαμε και το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων! Σιγά σιγά, όλα τα μυστήρια λύνονται. Είμαστε πολύ πρώτοι, εμείς εδώ στο esoterica city!

dim.karΜέλος
25/08/2005, 10:19:14
quote:

μα φυσικά ΑΡΧΊΔΙΑ ΔAΣΚΑΛΟΣ

Α να χαθείς χυδαία/ε...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky