ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

marina theodor31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/03/2015, 17:33:07
quote:

Προεχει η ενημερωση των συνανθρωπων μας και κυριως των νεων και ανυποψιαστων.σκοπος ειναι η αναφορα του περιστατικου απο το οποιο ο καθενας μπορει να βγαλει ελευθερα τα δικα του συμπερασματα. Και δευτερον ειναι σημαντικο να καταπολεμηθει ο εκφοβισμος που ασκει αυτη η οργανωση στους πολιτες χρησιμοποιωντας το νομικο πλαισιο της Ελληνικης Δημοκρατιας στην προσπαθεια αφαιρεσης της ελευθεριας του λογου μας.Μετα απο πολυ σκεψη καταφερα να κανω αυτη την κινηση και ελευθερη απο καθε ειδους φοβο που ειχαν σπειρει στη ψυχη μου.Οταν εχεις ελευθερωθει απο το φοβο του κινδυνου να σε ξαναξυλοκοπησουν μεσα στο δρομο δεν μπορει να σε φοβησει τιποτα αλλο.

Ναι, να το κάνεις αυτό, αλλά αφού τεκμηριωθεί η θέση σου γι αυτά τα γεγονότα. Διαφορετικά, όσο και να συμμερίζομαι κάποιες θέσεις που μιλάνε για γκρίζα ιδεολογία με "εσωτερικό" περιτύλιγμα, ισχύει το "μηδενί δίκην δικάσεις". Επίσης, η οποιαδήποτε οργάνωση μπορεί να αποδείξει, έστω να προφασιστεί, πως η όποια επιθεση δεν ήταν παρά χειροδικία ενός μέλους της προς ενα άλλο, η οποία πιθανόν να προέκυψε απο προσωπική διαμάχη, και όχι κάποιες "εντολές" απο την όποια ιεραρχία, τοπική η κεντρική. Γι' αυτό σου λέω τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις. Μην θίγεις το θέμα δημόσια και επώνυμα, εφόσον εκκρεμεί δικαστική οδός, θα αποβεί σε βάρος σου. Μετα την έκβαση της υπόθεσης εξιστόρησε απλά το γεγονός. Αλλιώς φτιάξε ενα blog και γράφε οτι νομίζεις μέσα, ανώνυμα.

23/03/2015, 17:33:59
quote:
Ναι, να το κάνεις αυτό, αλλά αφού τεκμηριωθεί η θέση σου γι αυτά τα γεγονότα. Διαφορετικά, όσο και να συμμερίζομαι κάποιες θέσεις που μιλάνε για γκρίζα ιδεολογία με "εσωτερικό" περιτύλιγμα, ισχύει το "μηδενί δίκην δικάσεις"
Όπως λέει και ο Άδωνις
marina theodorΝέο Μέλος
23/03/2015, 23:26:19
Όπως προείπα εγώ απλά αναφέρω το περιστατικό.Τα συμπεράσματα δικά σας.Έχει αναλάβει πλέον το δικαστήριο και μετά την έκβαση του θα τα ξαναπούμε σχετικά με το θέμα.Εξάλλου εδώ μπορεί να λέει ο καθένας την άποψη του και την πλευρά του.Και αυτό είναι που έκανα κι εγώ.Εύχομαι όλοι να εκφραζόμαστε ελεύθερα και χωρίς φόβο.

24/03/2015, 12:22:22
Μα τα δικά μας συμπεράσματα γράφουμε κι εμείς όλοι. Πιο συγκεκριμένα, τα δικά μου είναι οτι γράφεις μόνο κάποιες δικές σου θέσεις, φουλ στους χαρακτηρισμούς που μπορεί να είναι και συκοφαντικοί, χωρις δυνατότητα αντιλόγου της άλλης πλευράς, αναφέρεις αόριστα κάποια δικαστική αγωγή, εχεις βάλει ενα ονομ/νυμο σαν ψευδώνυμο που δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ανήκει σε πραγματικό πρόσωπο και τέλος είναι προφανές οτι γράφτηκες για αυτόν ακριβώς τον λόγο στο φόρουμ.

Στο ξαναλέω: Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην χρησιμοποιείς το φόρουμ αυτό για αντεπίθεση ενάντια στην όποια οργάνωση έχεις αντιδικίες;
Δεν υπάρχει σύλλογος στην Ελλάδα, που κάποια μέλη του να μην έχουν "πλάκωθεί" και αρκετοί απο αυτούς να έχουν καταλλήξει στο τμήμα ή στα δικαστήρια, συνήθως για θέματα επιπέδου "ποιός κάνει το κουμάνο" ή "ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς εμένα τι να κάνω".
Ξέρουμε αρκετοί οτι η Ν.Α είναι μια δομή εξουσίας, όπως όλες οι οργανώσεις, σέκτες, στοές, τάγματα, εκκλησίες κτλ, και καλό είναι πριν εμπλακείτε με αυτά να κάνετε το λεγόμενο δικό σας due diligence, για να μην υπάρχουν αυτές οι παρεκτροπές. Αυτά στα γράφω εντελώς ουδέτερα, να εξηγηθώ, και δεν παίρνω το μέρος κανενός.

marina theodorΝέο Μέλος
24/03/2015, 12:52:18
Έχω απαντήσει σε όλα τα παραπάνω.Επαναλαμβάνω:
Προεχει η ενημερωση των συνανθρωπων μας και κυριως των νεων και ανυποψιαστων.σκοπος ειναι η αναφορα του περιστατικου απο το οποιο ο καθενας μπορει να βγαλει ελευθερα τα δικα του συμπερασματα.Και δευτερον ειναι σημαντικο να καταπολεμηθει ο εκφοβισμος που ασκει αυτη η οργανωση στους πολιτες χρησιμοποιωντας το νομικο πλαισιο της Ελληνικης Δημοκρατιας στην προσπαθεια αφαιρεσης της ελευθεριας του λογου μας.Μετα απο πολυ σκεψη καταφερα να κανω αυτη την κινηση και ελευθερη απο καθε ειδους φοβο που ειχαν σπειρει στη ψυχη μου.Οταν εχεις ελευθερωθει απο το φοβο του κινδυνου να σε ξαναξυλοκοπησουν μεσα στο δρομο δεν μπορει να σε φοβησει τιποτα αλλο.

24/03/2015, 13:59:00
Μαρινα

Ευχαριστούμε για την καλή σου πρόθεση να εμημερώσεις, περί ΝΑ.

Ρίξε όμως και μιά ματιά στα ήδη υπάρχοντα θέματα, που αφορούν την ΝΑ, όπως αυτό:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11331

που είναι συνέχεια αυτού:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=3351

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 24/03/2015 14:00:34

marina theodorΝέο Μέλος
24/03/2015, 14:50:54
Θα Επαναλαβω για ακόμα μια φορά ότι ο λόγος που γράφω είναι το συγκεκριμένο περιστατικό.Τα υπόλοιπα έχουν αναφερθεί από άλλα πρώην μέλη και πολύ σωστά μάλιστα.Όσο υπάρχει Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία άλλη εξουσία πέραν της Νομοθετικής, της Εκτελεστικής και της Δικαστικής.Και κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι ανώτατες αρχές.Και το ποιος τελικά έχει δίκαιο ή άδικο θα φανεί στην πορεία.

24/03/2015, 16:07:04
Γνωρίζεις και τα υπόλοιπα "πρώην μέλη" που γράφουν εδώ κατά της Ν.Α; Είστε όλοι απο το παράρτημα της Πάτρας; Η υπόθεση εξελίσσεται σε reality show...

25/03/2015, 03:08:52
quote:
δευτερον ειναι σημαντικο να καταπολεμηθει ο εκφοβισμος που ασκει αυτη η οργανωση στους πολιτες χρησιμοποιωντας το νομικο πλαισιο της Ελληνικης Δημοκρατιας στην προσπαθεια αφαιρεσης της ελευθεριας του λογου μας

Πολυ το γενικεύουμε...
ΚΑΜΙΑ οργάνωση ή ομάδα δεν μπορεί να κάνει οτι θέλει!!!
και στην τελική, όπως δυσανασχετούσα με όλους αυτούς που κατηγορούσαν
(την άγνωστη σε έμενα) ΝΑ όταν έφευγαν, τα ίδια συναισθήματα μου δημιουργούνται και τώρα.
Μπαίνουν κάποιοι σε μια "οργάνωση" τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια
και οταν βλέπουν οτι είναι τ α "κορόιδα" της υπόθεσης, αντιδρούν.
Ο καθένας ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι υπεύθυνος των πράξεων του
οχι σαν άβουλα οντα να τρέχετε σε "οργανώσεις"
πάρτε το χαμπαρει, ανιδιοτέλεια ΤΕΛΟΣ δεν υπαρχει βρε αδερφε! πως να το κανουμε?
Γιατροί αγωνιστές και πάνω απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπάρχουν,
εντός ή εκτός συνόρων
Καλοί Σαμαρείτες υπάρχουν... δε χρειαζετε να έχουν στολή...
Δεν μηδενίζω τίποτα, αλλά επειδή εχω περάσει μεσα απο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ειναι καλές μέχρι ενα σημείο, μέχρι να καταλάβει το κορόιδο, οτι πάνω στην "τρέλα" του, την δικιά του πρόθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του, κάποιοι κάτι ...κερδίζουν
Όπως οι πολιτικοί, ευθύνονται για την κατάντια της πολιτικής
έτσι και οι εγκέφαλοι αυτών τον ομάδων έχουν καταντήσει ετσι τις εναπομείναντες οργανώσεις...

Και μια και είσαι νέο μέλος και δεν θα έχεις διαβάσει
την ύλη που κρύβουν τα link που σου έδωσε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
θα σου πω οτι προσωπικά, γελάω με αυτές του είδους τις "οργανώσεις".... όπως γελάω και με τη Χρύση Αύγη
(θα μου πεις, καμιά σχέση)
κι όμως... τον γέλωτα μου προκαλούν αυτές και τόσες άλλες.
Όποιος αγαπάει την Ελλάδα, τους συνανθρώπους τους,
πίστεψε με, θα του δοθούν πολλές ευκαιρίες καθημερινά να το αποδείξει, δεν εχει καμιά ανάγκη την καθοδήγηση απο καμιά οργάνωση
κανέναν αρχηγό και κανέναν καθοδηγητή!

PS
όπως βλέπεις, ελεύθερα μιλάμε, και δεν φιμώνουμε κανέναν
ούτε μασάμε τα λόγια μας.
Φιλικά όμως, θα σε προέτρεπα να μην "εκτίθεσαι"
ούτε με ονόματα ούτε με τοποθεσίες...

marina theodorΝέο Μέλος
25/03/2015, 12:42:26
Σίγουρα ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος των πράξεων του.Είναι ακριβώς όπως το είπες,κάποιος πάει για να βοηθήσει το συνάνθρωπο και μετά βλέπει πως κάποιοι άλλοι ωφελούνται.Να διευκρινήσω όμως κάτι με τη συγκεκριμένη οργάνωση.Για κάποιον που φεύγει γιατί βλέπει τα πράγματα δεν υπάρχει απαραίτητα αντίδραση.Το μόνο που μπορεί να συμβει είναι να λέει κάποιος την άποψη και την εντύπωση που σχημάτισε.Και η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα του καθενός.

Οπότε το πρόβλημα ξεκινά όταν κάποιοι προσπαθούν να σε εκφοβίσουν και να σου κλείσουν το στόμα.Αυτό ειναι το θέμα που αναφέρεται εδώ,και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πρώην μέλη.Το να κάνει ότι θέλει μια οργάνωση στο εσωτερικό και στα μέλη της δικαιολογείται γιατί όποιος θέλει πηγαίνει.Όμως το να προσπαθούν με χίλους τρόπους να σου αποσπάσουν το δικαίωμα της εκφρασης μετά την αποχώρηση σου αυτό πώς σας φαίνεται? Και τελικά ούτε όταν φεύγεις δε σε αφήνουν ήσυχο?
Ποιός ασχολείται με ποιόν τελικά?
Για σκεφτείτε το λίγο λογικά....

25/03/2015, 13:03:46
To θεμα marina theodor είναι οτι αυτά τα λές εσύ, ενας χρήστης ενός φορουμ δηλαδή, που δεν είναι παραπάνω απο ενα ψευδώνυμο, όπως όλοι μας. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τίποτε απο αυτά που ισχυρίζεσαι, πέραν απο κάποιες ιδιωτικές απόψεις άλλων χρηστών (όπως εγώ) που λένε οτι η ενασχόληση με αυτές τις οργανώσεις είναι απλά χαμένος χρόνος και ψυχικό δυναμικό.
Τέλος πάντων, αν νομίζεις οτι θα τους "εκδικηθείς" με κάποιο τρόπο που σε ξεγέλασαν ή σου επιτέθηκαν όπως ισχυρίζεσαι, υπάρχουν και τα δικαστήρια. Μόλις υπάρξει καταδικαστική απόφαση, μπορείς να ενημερώσεις για το έγινε. Για όλα τα άλλα, έχω βαρεθεί να διαβάζω ιστορίες απο πρώην μέλη ταγμάτων και στοών που δεν μπορόύσαν να ξεμπλέξουν εύκολα, που τους κυνήγησαν, που τους κατέστρεψαν, ηθικά, οικονομικά εως και σωματικά. Αλλά μόλις το έψαξαν κάποιοι λίγο παραπάνω, όλα αυτά αποδείχτηκαν υπερβολές και μυθεύματα.

Edited by - Heretic on 25/03/2015 13:04:49