ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KOKKINO: ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- KOKKINO: ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kost24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/03/2007, 18:19:29
ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ.

quote:
Όσο για τη Σοβ. Ένωση μου την ανέφερες στο ποδόσφαιρο ως τι???

ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
quote:
Όσο για μία πιθανή ερώτηση σου "γιατί τότε η σπουδαία Σοβιετική Ένωση με τις κόκκινες φανέλες δεν κατάφερε να πάρει τίτλους?" η απάντηση είναι προφανής και δε χρειάζεται να τη δώσω.....(ελάχιστες οι φορές που "ανατολικές" ομάδες νίκησαν το κατεστημένο
.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙΑ
ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,ΑΣΗΜΙ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΜΑΥΡΑ.
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ
ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΩ.

αγνοώνΜέλος
21/03/2007, 12:20:57
τέλος πάντων το χρώμα της νίκης είναι το ΚΙΤΡΙΝΟ και αυτό επιβεβαιώνεται από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα που λέγεται ΑΕΚ
21/03/2007, 15:11:47
quote:
αγνοών
τέλος πάντων το χρώμα της νίκης είναι το ΚΙΤΡΙΝΟ και αυτό επιβεβαιώνεται από την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα που λέγεται ΑΕΚ

Φίλε...για το χρώμα της "νίκης"...δεν νομίζω, για το χρώμα της Δέσποινας πάντως...σίγουρα.

Στράτος

Παν μέτρον άριστον
ΠάναςΜέλος
22/03/2007, 02:23:02
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙΑ
ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,ΑΣΗΜΙ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΜΑΥΡΑ.
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ
ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΩ.

Οντως. Τι να πουμε για τη Ferrari.

Έκτός απο το μοναδικό κοκκινο χρώμα που έχει επιλέξει και κατοχυρώσει, μονοπωλει και τα πρωταθλήματα F1.
Λες και οποιονδήποτε οδηγο και να πάρουν, θα είναι τις περισσότερες φορές πρώτη.