ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνικη μυθολογια περι προελευσης του ανθρωπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνικη μυθολογια περι προελευσης του ανθρωπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
αμοθενΜέλος
10/01/2011, 19:27:05
Φιλε Νικομαχε,με παρεξηγησες,και διαλογο επιθυμω και ερωτησεις πασης φυσεως επιθυμω,ειδικα όταν είναι πανω στο θεμα που αναλυω.Αλλα και εξω από το θεμα μου να είναι δεν εχω κανενα προβλημα να καταθετω στο φορουμ,ότι γνωριζω.
Ισως βοηθησω λιγο τα πραγματα δηλωνοντας την πηγη οσων καταθετω.Η πηγη μου είναι το Ομηρικο Επος ΟΔΥΣΣΕΙΑ.Για να ειμαι πιο ακριβης η αποκωδικοποιηση της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ και συγκεκριμενα η πρωτη ραψωδια.Εχω καταφερει να αποκωδικοποιησω τον Ομηρο και μπορω να το αποδειξω,οσα εχω περιγραψει και οσα θα περιγραψω πιστευω πως θ’αλλαξουν τη ζωη αρκετων από εμας.
Απαντησεις ,πρωτα για την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,οσα αναφερεις στην ερωτηση σου δεν τα γνωριζω ουτε τα καταλαβαινω,ισως τα συναντησω στις άλλες ραψωδιες της Οδυσσειας.Αν διαβασες προσεκτικα οσα εχω καταθεσει πρεπει να ξερεις ηδη τα εξης,αυτό που εμεις ονομαζουμε γαλαξια, εχει ονομα,οι υπολοιποι κατοικοι του γαλαξια τον αποκαλουν [ΑΡΓΟ].Αρα ολοι οσοι κατοικουν στον γαλαξια [ΑΡΓΟ] ονομαζονται ΑΡΓΕΙΟΙ.Ο γαλαξιας είναι τεραστιος εχει και «γειτονιες» ,σε μια από τις «γειτονιες» του, οι κατοικοι μιας ομαδας πλανητων ονομαζονται ΑΧΑΙΟΙ.Επικεφαλης αυτης της ομαδας πλανητων είναι ο αρχοντας του ΣΕΙΡΙΟΥ. Η «γειτονια αυτή βρισκεται στον υποβραχιονα του ΑΡΓΟΥ ,ΩΡΙΩΝΑ.Η ΓΗ μας είναι μερος αυτης της «γειτονιας»,αρα εχουμε τρεις ονομασιες ειμαστε ,ΓΗΙΝΟΙ –ΑΧΑΙΟΙ και ΑΡΓΕΙΟΙ.Ο ΟΜΗΡΟΣ αναφερει και τους ΔΑΝΑΟΥΣ αλλα και αυτοι αποτελουν μια γειτονια του ΑΡΓΟΥΣ,αρα είναι και ΑΡΓΕΙΟΙ.Για να τα καταλαβεις όλα καλλιτερα πρεπει να χωρισεις τις εποχες που οι «θεοι» είναι παροντες στη ΓΗ από τις εποχες που εχουν αποχωρισει από τον πλανητη.Πιο συγκεκριμενα ακομη, μην μπερδευεις τα πριν το [1240 π.χ.] με ότι συνεβη μετα την ημερομηνια αυτή.Την Μεταπτωση των Ισημεριων την γνωριζεις;;;
ΝΙΚΟΜΑΧΕ.-Ο ΟΜΗΡΟΣ αναφερει τον ΑΤΛΑΝΤΑ σαν πατερα της Καλυψως,τιποτα όμως για καποια μαχη μεταξυ Ελληνων Αθανατων και ΑΤΛΑΝΤΩΝ.Η αποψη μου είναι πως αν κατι τετοιο συνεβη εχει να κανει με το πολύ βαθυ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ παρελθον και όχι με τον πλανητη ΓΗ .Στη ΓΗ συμφωνα με τον Ομηρο δεν συνεβη τιποτα απολυτως,οσοι από τους ΑΧΑΙΟΥΣ αρνηθηκαν να εγκαταλειψουν τον πλανητη ΓΗ τιμωρηθηκαν από τον ΕΡΜΗ στην επιστροφη στους πλανητες τους.
Σε ότι αφορα την δευτερη ερωτηση σου,πιστευω πως είναι άλλη μια ιστορια τυπου [2012] αρα παραμυθι.Απο αυτά που λεει ο ΟΜΗΡΟΣ,εως το τελος της εποχης του ΥΔΡΟΧΟΟΥ ,για ακομη [2149] χρονια δηλαδη,κανεις από τον γαλαξια ΑΡΓΟ,δεν επιτρεπεται ουτε να επικοινωνησει με τον πλανητη μας.Αυτη είναι η συμφωνια. Το μεγεθος των σκαφων το αναφερει και ο ΟΜΗΡΟΣ,αυτά που λεγονται [πλοια-Μητερες] εχουν μηκος [27] χιλιομετρα.Σε κάθε περιπτωση δεν γνωριζω ποιος τους ειδε και από πού λεει πως ερχονται,μαθε πως όλα τα ταξιδια από και προς τον γαλαξια ΑΡΓΟ γινονται μεσω των [ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ] αυτό που γνωρισαμε σαν «σκουληκοτρυπα».Το Ηλιακο συστημα μας διαθετει ένα τετοιο [ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΤΑΜΟ],γι’αυτό η ΓΗ μας είναι τοσο ποθητη,γιατι οποιος ελεγχει την ΓΗ ελεγχει και την ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ με τον ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.Η αστροπυλη,σε προλαβα,βρισκεται στον πλανητη ΑΡΗ.Αρα αν εχουν μπει στο Ηλιακο συστημα είναι ζητημα ημερων για να μην πω ωρων να εμφανιστουν και σε τροχια γυρω από τη ΓΗ.Επειδη όμως κατι τετοιο δεν είναι σε τροχια,προκειται για παραμυθι.
ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ.-Σου απαντω με τρεις ερωτησεις,
Α]Ποιος λεει κατι άλλο;;; και ποιο είναι αυτό το κατι άλλο;;;
Β].-Υπηρχαν;;; και εφ’οσον υπηρχαν ονομασε τους.
Γ].- Και καλα κρασια…………
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε τι σημαινουν οι απαντησεις των ,Tomte –trimurti ,για να καταλαβω και εγω,τι σημαινει [μεταφορα μηνυματος σε δεσμευμενο χωρο];;;
Καλη και δημιουργικη εποχη του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

ar_iaΜέλος
10/01/2011, 20:50:10
Tomte, trimurti,Τουτανγαμών κτλ κτλ κτλ, είναι το ίδιο πρόσωπο πάντα, ένα τρολ που μπαίνει αρκετό καιρό και λέει διάφορα..
Οι συντονιστές λοιπόν μεταφέρουν τα μηνύματά του σε δεσμευμένο χώρο.

Αν και κάτι μου λέει πως τώρα τελευταία προσπαθεί να συζητήσει ανοίγοντας και θέματα μάλιστα... αλλά ίσως να είναι και η ιδέα μου....

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

10/01/2011, 23:26:47
[quote]
Tomte, trimurti,Τουτανγαμών κτλ κτλ κτλ, είναι το ίδιο πρόσωπο πάντα, ένα τρολ που μπαίνει αρκετό καιρό και λέει διάφορα..
Οι συντονιστές λοιπόν μεταφέρουν τα μηνύματά του σε δεσμευμένο χώρο.

Αν και κάτι μου λέει πως τώρα τελευταία προσπαθεί να συζητήσει ανοίγοντας και θέματα μάλιστα... αλλά ίσως να είναι και η ιδέα μου....

===================

Δεν ειναι καθολου ιδεα σου,πραγματικοτητα ειναι,αλλα επειδη ο καθενας
μεχρι αποδειξεως του εναντιον,ειναι αθωος,οφειλουμε να ακολουθησουμε σωστη γραμμη,συνομιλιας και φιλα προσκειμενοι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

11/01/2011, 09:36:43
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 11/1/2011
11/01/2011, 09:59:24
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 11/1/2011
11/01/2011, 15:29:40
ΦΙΛΕ ΣΚΑΡΤΑΔΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΕΔΩ.

Ο ΦΙΛΟΣ ΑΜΟΘΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΟΧΕΙΜΙΚΗΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ , ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ PRAVDA.

ΦΙΛΙΚΑ

MELETHTHS

11/01/2011, 15:32:18

MELETHTHS

11/01/2011, 15:37:15

MELETHTHS

11/01/2011, 15:41:53

MELETHTHS

11/01/2011, 15:49:28

MELETHTHS