- ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ?????? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.
ένα ψυγείο με χυμούς πέρνει έναν και φεύγει χωρίς να πληρώνει.
Απο την άλλη η έννοια ενός μωρού που γεννιέται ετοιμοθάνατο
είναι όντως μια ολόκληρη συζήτηση που φέρνει πολλούς αντίθετους
επάνω στο θέμα της μετενσάρκωσης μετεμψύχωσης.
πχ. έκανες έκτρωση; Σαν μωρό θα πεθάνεις πρίν ή μόλις γεννηθείς...
Ήσουν πλούσιος; Θα γεννηθείς φτωχός κ.ο.κ.
Νόμος του Κάρμα κοινώς...Είναι μια εξήγηση για όποιον το πιστεύει.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ @-ντ-μιν ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ *

quote:
Απο την άλλη η έννοια ενός μωρού που γεννιέται ετοιμοθάνατο
είναι όντως μια ολόκληρη συζήτηση που φέρνει πολλούς αντίθετους
επάνω στο θέμα της μετενσάρκωσης μετεμψύχωσης.πχ. έκανες έκτρωση; Σαν μωρό θα πεθάνεις πρίν ή μόλις γεννηθείς...
Ήσουν πλούσιος; Θα γεννηθείς φτωχός κ.ο.κ.Νόμος του Κάρμα κοινώς...Είναι μια εξήγηση για όποιον το πιστεύει.
Η "τιμωρία" που θα λάβεις δεν είναι κατ' ανάγκη η ίδια με την λανθασμένη επιλογή... μπορεί να βρεθείς μπροστά στην ίδια κατάσταση και να πρέπει να επιλέξεις... δεν μιλάμε για επιλογές, όπως: τι να φορέσω σήμερα? ή να περάσω το δρόμο? ή να μιλήσω ατον περιπτερά?
...οι σοβαρές επιλογές είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία μας...
.
.
.
Τhe She Mantis...

Edited by - Mantis on 08/04/2005 22:18:47
δυνάμεις εε αυτό δεν το περίμενα οτι θα πληρώνουμε τον περιπτερά
Να περνάμε τον δρόμο άλλο πάλι και αυτό ......?ΠΟΙΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ
ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ?
ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΑΝ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ
ΣΚΕΨΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ε ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ? ![]()
ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΧΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!![]()
![]()
![]()
gh
quote:
--------------------------------------------------------------------------------ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΜΑΣ?
--------------------------------------------------------------------------------
Είναι η κάθε μια ζωή που βιώνουμε μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα, ένας κύκλος ζωής, που έχει ως αφετηρία (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για έναν κύκλο) τον θάνατο και όχι τη γέννηση...
.
.
.
The She Mantis...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΝΤΙΣ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. (ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ), ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΛΗΤΑ ΜΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ.
ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ 60-80 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΣΥΜΠΕΡΕΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ΖΩΗ ΜΑΣ....ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

Edited by - osiris_myth on 09/04/2005 12:38:12
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

quote:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΨΗΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ....
Φίλτατε osiris_myth οι περισσότερες τιμωρίες που λαμβάνει το σώμα έχουν αντίκτυπο στη ψυχή... η κάθε μια ανάλογα με το "μέγεθος" της...
Αν εγώ που είμαι γυναίκα (σε αυτό τον κύκλο) θέλω να κάνω ένα παιδί και ή αποβάλω το έμβρυο, ή μου συμβεί κάποιο ατύχημα και χάσω το παιδί, ή αρρωστήσω και χρειαστεί να τερματιστεί η εγκυμοσύνη, ή..., ή..., ή..., μαζί με την σωματική μου τιμωρία έρχεται και η ψυχική, γιατί θέλω να αποκτήσω ένα παιδί και βλέπω ότι δεν μπορώ...
Αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα... υπάρχουν και πολλά άλλα... ότι λαμβάνει το σώμα το εισπράττει και η ψυχή...
.
.
.
The She Mantis...

Edited by - Mantis on 09/04/2005 14:42:38
ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΚΡΙΒΑ.
Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Κατα τα άλλα πιστεύω οτι δικαιοσύνη τις περισσότερες φορές δέν υπάρχει και κλείνοντας ο κύκλος της ζωής είτε δέν έχουμε πληρώσει αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε, είτε έχουμε πληρώσει πολύ περισσότερα!!
Άρα ελπίδα μοναδική μένει κάπου αλλού να υπάρξει δικαίωση,
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ