ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

loukritia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/06/2008, 17:05:13
και επειδη μας "αρεσε"

http://www.youtube.com/watch?v=LwXZbMVyXP8

"Say HELLO to My Little Friend"
02/06/2008, 17:07:19
Ελάτε ρε παιδία, μόλις ήρθα από την δουλεία και δεν πρόλαβα ούτε καν .. μυρωδιά από παγωτό…..

Κεραυνέ, ένα από τα ίδια παρακαλώ με πολύ σιρόπι κεράσι….

02/06/2008, 17:23:43
quote:

Ελάτε ρε παιδία, μόλις ήρθα από την δουλεία και δεν πρόλαβα ούτε καν .. μυρωδιά από παγωτό…..

Κεραυνέ, ένα από τα ίδια παρακαλώ με πολύ σιρόπι κεράσι….

Γνησιο Gelato Ιταλιας:

ή για τους πιο "παραδοσιακους", ντοντουρμας Τουρκιας

02/06/2008, 17:25:16
ελπιζω να χορτασεις φιλε μου Elo!

03/06/2008, 06:54:15
Καλημέρα φιλαράκια .

Φίλε PREDATOR ευχαριστώ για το κέρασμα, μου φαίνεται ότι είναι ώρα για μια 8ωρη στάση λόγο δουλειάς και το απόγευμα συνεχίζω με ότι άφησα από εχθές το βράδυ ……

03/06/2008, 07:43:14
Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Βρε παιδιά, πολύ παγωτό πέφτει, είναι πολύ πρωί ακόμα - τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα - κι όσο να 'ναι μου έρχεται μια απέχθεια για οτιδήποτε φαγώσιμο.
Έχω ένα σκέτο καφεδάκι εδώ κι είμαι αρχηγός!

Είναι η ιδέα μου ή ο καιρός στην Αθήνα είναι λίγο πιο δροσερός σήμερα;

In anticipation of my resurrection...

loukritiaΜέλος
03/06/2008, 09:11:18
Καλημέρα σας!!!

quote:

Όχι, ευτυχώς δεν είναι η ιδέα σου, επιτέλους δρόσισε - να ανασάνουμε και λίγο, να κάνουμε και λίγη οικονομία στο ρεύμα, μιας κι είναι δύσκολες μέρες...

quote:
Βρε παιδιά, πολύ παγωτό πέφτει, είναι πολύ πρωί ακόμα - τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα - κι όσο να 'ναι μου έρχεται μια απέχθεια για οτιδήποτε φαγώσιμο.

Ποτέ δεν είναι νωρίς για παγωτό! Εγώ πάλι το πρωί μπορώ να φάω και σουβλάκι ακόμα και κανά κοψιδάκι που 'χει μείνει από κανά ψήσιμο της προηγούμενης ημέρας! Οπότε το παγωτό είναι πολύ light

Φίλε Predator, εγώ θα τα τιμήσω τα παγωτάκια που κέρασες ... ΟΛΑ!!!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
03/06/2008, 11:48:53
quote:

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Έχω ένα σκέτο καφεδάκι εδώ κι είμαι αρχηγός!

In anticipation of my resurrection...

Kαλημερα...

φιλε μου Incubus, εγω το παγωτο το κερασα χθες το απογεγμα, οχι σημερα το πρωι

οποτε, για απογευμα ειναι μια χαρα...

03/06/2008, 13:20:29
Γεια χαρά θα συμφωνήσω ότι το παγωτό δεν έχει ώρα τρώγεται ολες τις ώρες .
03/06/2008, 14:43:20
λοιπον... το αποτελεσμα της πυρκαγιας στα Universal Studios

Ανοιχτό ξανά για το κοινό
Από συσκευή οξυγονοκόλλησης ξεκίνησε η πυρκαγιά στα στούντιο της Universal

Στη χρήση συσκευής οξυγονοκόλλησης οφείλεται η πυρκαγιά που έκαψε μεγάλο μέρος των κινηματογραφικών στούντιο της Universal στο Χόλιγουντ. Τμήμα των στούντιο άνοιξαν ξανά τη Δευτέρα προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες.
Η σκεπή ενός κινηματογραφικού σετ υπέστη ανάφλεξη μετά τη χρήση από εργάτες συσκευής οξυγονοκόλλησης, ανακοίνωσαν εμπειρογνώμονες.

Καταστράφηκαν ακόμη τα σκηνικά των ταινιών Επιστροφή στο μέλλον και Κινγκ Κονγκ όπως και κτίριο με αποθηκευτικό χώρο με αυθεντικές κόπιες παλαιών ταινιών.

Ακόμα διεξάγεται έρευνα για το γεγονός ότι η πίεση του νερού ήταν χαμηλή κατά τις πρώτες προσπάθειες των πυροσβεστών για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Την Τρίτη τμήματα του θεματικού πάρκου του στούντιο άνοιξε ξανά τη Δευτέρα προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες.

Newsroom