- ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
======
2 χρόνια νηστεία και μετά...
να ψέλνει στην Πανεπιστημίου
======
συγγνώμη να ψέλνει μες τη μέση του δρόμου σαν τρελός;
quote:
Introduction to The Church of Jesus Christ of Latter-day SaintsWhen Jesus Christ lived on the earth, He organized His Church so that all people could receive His gospel and return one day to live with God, our Heavenly Father. After Jesus Christ ascended to heaven, His Apostles continued to receive revelation from Him on how to direct the work of His Church. However, after they were killed, members changed the teachings of the Church that He had established. While many good people and some truth remained, this Apostasy, or general falling away from the truth, brought about the withdrawal of the Church from the earth. The Apostle Peter prophesied that Jesus would restore His Church before His Second Coming (Acts 3:19–21).
Jesus Christ began to restore His Church in its fulness to the earth through the Prophet Joseph Smith in 1820. It has grown to become a worldwide Church with over 12 million members. It has the same teachings and basic organization as the Church established by Jesus in New Testament times.We invite you to learn more about this Church.
Από την σελλίδα τους www.mormon.org.
Και μια γρηγορη μεταφραση μέσω Systran.otenet.gr :
quote:
Εισαγωγή στην εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων τελευταίος-ημέραςΌταν ο Ιησούς Χριστός έζησε στη γη, οργάνωσε την εκκλησία του έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να λάβουν το Ευαγγέλιό του και να επιστρέψουν μια ημέρα για να ζήσουν με το Θεό, ο θεϊκός πατέρας μας. Αφότου ανήλθε ο Ιησούς Χριστός στον ουρανό, οι απόστολοί του συνέχισαν να λαμβάνουν την αποκάλυψη από τον στο πώς να κατευθύνουν την εργασία της εκκλησίας του. Εντούτοις, αφότου σκοτώθηκαν, τα μέλη άλλαξαν τις διδασκαλίες της εκκλησίας που είχε καθιερώσει. Ενώ πολλοί καλοί άνθρωποι και κάποια αλήθεια παρέμειναν, αυτή η αποστασία, ή η γενική πτώση μακρυά από την αλήθεια, επέφερε την απόσυρση της εκκλησίας από τη γη. Ο απόστολος Peter ότι ο Ιησούς θα αποκαθιστούσε την εκκλησία του πριν από το δεύτερο ερχομό του (πράξεις 3:1921). Ο Ιησούς Χριστός άρχισε να αποκαθιστά την εκκλησία του στο fulness του στη γη μέσω του προφήτη Joseph Smith το 1820. Έχει τείνει να γίνει μια παγκόσμια εκκλησία με πάνω από 12 εκατομμύριο μέλη. Έχει τις ίδιες διδασκαλίες και τη βασική οργάνωση με την εκκλησία που καθιερώνεται από τον Ιησού στους νέους χρόνους διαθηκών.
Σας προσκαλούμε για να μάθουμε περισσότερων για αυτήν την εκκλησία

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
==========
κάτι τέτοιο γράφει και το ταμπελάκι τους
quote:
εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων τελευταίος-ημέρας
...οι πιο "φρέσκοι" δηλαδή...
Ε, ρε γλέντια!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Ιεχωβάδες, Μορμόνοι κτλ κτλ κτλ......

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:Vril
ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΕδώ και πολλά χρόνια συναντώ αρκετά συχνά κατί κουστουμαρισμένους νεαρούς άγγλους (ποτέ δεν έχω δει γυναίκα) με σακίδιο στον ώμο, διαρκώς χαμογελαστούς (λες και τους το έχουν επιβάλλει αυτό) σε λεωφορεία, τρένα κ.λπ. Φαντάζομαι θα τους έχετε πετύχει οι περισσότεροι σας καμιά φορά. Έχουν και μια ταμπελίτσα στο πουκάμισο που λέει "πρεσβύτερος ...., της τελευταίας εκκλησίας του Ιησού" ή κάτι τέτοιο.
Ξέρετε κάτι περισσότερο;
quote:
Ναι, κάπως έτσι είναι.Αλλά, εφ'όσον δεν ξέρεις, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να μάθεις, πρίν "βγείς" και διαδίδεις λάθος πληροφορίες ?
Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?
Καταρχήν, ποιός σου είπε οτι είπε οτι είναι ... εγγλέζικη ?
Vril
Το μόνο που θα μπορούσα να καταλογήσω στον stratis79
είναι η έλλειψη ερωτηματικού στον τίτλο του θέματος.
Η εισαγωγική του τοποθέτηση, δε δηλώνει κάποια βεβαιότητα σχετικά με το τι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πλέον της βεβαιότητας για αυτά που έχει δει, που γεννόντας του ερωτήματα, μοιράζεται τα ερωτήματά του αυτά μαζί μας.
Από την άλλη μεριά, διαβάζω στο δικό σου μήνυμα:
"Αλλά, εφ'όσον δεν ξέρεις, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να μάθεις, πρίν "βγείς" και διαδίδεις λάθος πληροφορίες ?"
O stratis79 έγραψε όσα ήξερε.
Ο "κόπος" του να μάθει, είναι το θέμα που άνοιξε.
Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?
Τώρα, ποιός προβαίνει σε υποθέσεις
και μάλιστα τέτοιες που μπορούν να προσβάλλουν τον αποδέκτη τους;
Και δεν είναι η πρώτη φορά Vril ![]()
Ούτε η δεύτερη, ούτε και η τρίτη.
Στην πραγματικότητα,
η "γλυκύτητα" και η "ευγένεια" με την οποία υποδέχεσαι και αντιμετωπίζεις πολλούς συνομιλητές σου,
καταλήγει να μου φέρνει στο νου, πως λειτουργείς σαν ένας πομπός αποθάρρυνσης και απαξίωσης, προς οποιονδήποτε κρίνεις πως δε συμφωνεί με τα δικά σου στάνταρ.
Μόνο που ακριβώς αυτός ο τρόπος
είναι κάτι το οποίο είναι ανεπιθύμητο στα forums του ESOTERICA.
Δεν ξέρω εάν σου αρέσει ή όχι.
Μα δεν έχει καν σημασία.
Ο χώρος ετούτος, σε καμία περίπτωση δεν φτιάχτηκε, για να αποτελέσει μέσο επιβεβαίωσης για κανέναν και κυρίως όταν αυτό γίνεται με μείωση άλλων μελών μίας συζήτησης.
Θεωρώ πως αυτό το κάνεις.
Και συνιστώ έντονα, να το σταματήσεις.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Στην πραγματικότητα,
η "γλυκύτητα" και η "ευγένεια" με την οποία υποδέχεσαι και αντιμετωπίζεις πολλούς συνομιλητές σου,
καταλήγει να μου φέρνει στο νου, πως λειτουργείς σαν ένας πομπός αποθάρρυνσης και απαξίωσης, προς οποιονδήποτε κρίνεις πως δε συμφωνεί με τα δικά σου στάνταρ.
Χμμμ,
σε αυτό το τόπικ συνάντησα αρκετά πιο κάτω απο τον τίτλο του το εξής.
quote:
stratis79
Μέλος 2ης Βαθμίδας
242 Μηνύματα Απεστάλη: 20/08/2005, 00:32:43
-------------------------------------------------------------------
Καλησπέρα παιδιά και να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες και ο Vril να ξέρει ότι ανακαλώ το παραπάνω σχόλιό μου μολονότι δεν το είπα με κακία αλλά κατάλαβα ότι πειράχθηκε. Με συγχωρείς φίλε.
Το έχω πει συχνά, έτυχε να το ξαναπώ και σήμερα. Το παραθέτω λοιπόν.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6966
quote:quote:
Βρε παιδια. Γιατι ορμησατε να τον φατε τον ανθρωπο (τον κυνικο)Εγώ προσωπικά ούτε θίχτηκα, ούτε προσεβλήθην ούτε έχω τίποτε το προσωπικό, ακόμα και αν τον "βρίζω"(*) (ή και όποιον άλλο έχω "βρίσει" ή θα "βρίσω" ακόμα)
(*)όποιος έχει προσέξει, δεν "βρίζω" αλλά χρησιμοποιώ άλλες καταλληλότερες εκφράσες. Και εγώ σε αγαπώ, Amalia...
![]()
Από την άλλη, βλέπω το εξής.
Εμφανίζονται άνθρωποι, λένε τα δικά τους, όσο τρελά και παλαβά να ακούγονται, τα υπερασπίζονται με λύσσα και με περισσό θράσσος, αλλά μόλις συναντήσουν κάποια αντίσταση, αρχίζει η ιστορία με τις συγνώμες και τα άλλα .. σάπια.Στο χωριό μου λένε, "από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο". Πολύ βαθιά φιλοσοφία, αν και δεν ανήκει σε καμιά σχολή...
Λοιπόν, όσοι και όσες δεν το ξέρουν, η ζωή, η κοινωνία, το πεδίο που ζούμε και κινούμαστε, είναι μια ζούγκλα. Άμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι σωστά, θα σε φάνε και θα βγεί άλλος να κάνει αυτό που δεν κάνεις εσύ σωστά.
Ξέρω, τα αδύναμα "ζωάκια" έχουν βέβαια μια τάση να μαζεύονται σε μικρά "κοπαδάκια" για να νοιώσουν λιγότερο τρωτά, αλλά πιστέψτε με, κάποια στιγμή που δεν προσέχουν, είναι αφηρημένα ή χοροπηδάνε ανέμελα... *χράπ* πάει, τα έφαγε το δυνατότερο.
Amalia, σε ευχαριστώ.
Για όλα. Που υπάρχεις, που εμφανίζεσαι, που λές οτι θέλεις να πείς, που καμιά φορά κάνεις "τα στραβά μάτια" κλπ κλπ.
Για όλα
Ο πανεπόπτης Βρίλ ![]()
Edited by - Vril on 25/08/2005 13:04:02
Δε βλέπω που, το γεγονός της ανωτερότητας που επέδειξε ο stratis79 ζητώντας σου συγνώμη, αναιρεί όλα όσα σου έγραψα πιο πάνω.
Μήπως αντί για άλλοθι, θα έπρεπε να το δεις σαν ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση;
Εάν εσύ ωστόσο, αυτό το οποίο καταλαβαίνεις ή θέλεις να δεις από την κίνησή του αυτή, είναι μία παραδοχή δική του και μια επιβεβαίωση δική σου, τότε για ακόμα μία φορά - δυστυχώς - αποδυκνείεις ότι σου εξέθεσα.
Σου παραθέτω ξανά, τμήμα από αυτά τα οποία έχεις βάλει κι εσύ σε παράθεση πιο πάνω:
quote:
Από την άλλη, βλέπω το εξής.
Εμφανίζονται άνθρωποι, λένε τα δικά τους, όσο τρελά και παλαβά να ακούγονται, τα υπερασπίζονται με λύσσα και με περισσό θράσσος, αλλά μόλις συναντήσουν κάποια αντίσταση, αρχίζει η ιστορία με τις συγνώμες και τα άλλα .. σάπια.Στο χωριό μου λένε, "από τότε που βγήκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο".
Εγώ δεν είδα ούτε λύσσα, ούτε θράσσος από το μέλος stratis79.
Και ούτε βλέπω τη συγνώμη του σαν κάτι το "σάπιο".
Απεναντίας!
Βλέπω όμως, να συνεχίζεις εμμέσως, να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου.
Σε διόρισε κάποιος "προστάτη" ή "εκπαιδευτή" των αδύναμων ζωακίων του "κοπαδιού" Vril;
Απ'ότι ξέρω, σε τούτο εδώ το forum, όχι.
Που ξέρεις, μπορεί και το δικό σου φέρσιμο, να ταιριάζει περισσότερο στο "κοπάδι", μιας και είναι πολύ εύκολο για όλους να προβάλλουν το εγώ τους, δύσκολο όμως είναι να κυριαρχήσει το πραγματικό Εγώ, σκοτώνοντας τον εγωϊσμό και τις ανάλογες με αυτό συμπεριφορές.
Έχεις τα κότσια να το δοκιμάσεις;
κλικ me ![]()
quote:
Μάλλον κι αυτό λάθος ήταν
Το λάθος ή το σωστό stratis79,
δεν μπορει να κριθεί από το πως εκλαμβάνει κάποιος μία συγνώμη,
αλλά από την ηθική σου ποιότητα, που σου επιβάλλει να τη ζητήσεις.
κλικ me ![]()
Ξέρω, τα λέω λίγο ... μπουρδουκλωμένα, έιχα όμως την εντύπωση οτι μπορείτε να ξεχωρίσετε το ένα από το άλλο.
Όσο για αυτοπροσδιορισμούς κλπ. ουδέποτε είπα οτι θέλω να είμαι και να φέρομαι σαν προστάτης κάποιων.
Όσο αφορά τις παρεμβάσεις μου, επέτρεψε μου αγαπητή Αμαλία να στο θέσω αλλιώς.
Είμαι σίγουρος οτι δεν μπορείς να δείς το κάθε πόστ, το τί λέει και το τί λέει ακριβώς. Και για αυτό υπάρχουν οι συντονιστές. Και αυτοί μου έχουν αποδείξει οτι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Και εφόσον μου έχουν αποδείξει οτι δεν μπορόύν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά μου και κατ επέκταση και αυτών του φόρουμ, έχω το δικαίωμα να υπερασπίσω και εγώ τα δικά μου και σε επέκταση αυτων του φόρουμ.
Και για να ακριβολογήσω, όλα αυτά πιο πάνω δεν έχουν σχέση με το συμβάν που λές. Μιλάς για αφορμή, μιλάω για αιτία.
Το θέμα που έθιξα στο παρόν τόπικ, αλλά που δεν αφορά μόνο αυτό το τόπικ, είναι η συμπεριφορά σου απέναντι σε άλλα μέλη των forums.
Το εάν κάνουν οι συντονιστές τη δουλειά τους ή όχι, εάν διαθέτεις το ηθικό δικαίωμα ή και το κριτήριο για να τους κρίνεις, θα επιρρεάσει το σεβασμό που θα έπρεπε να δείχνεις σε οποιονδήποτε συμμετέχει στον παρόντα χώρο;
Αυτό είναι το κριτήριο που σε προσδιορίζει;
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα έπρεπε να ψάξεις για πιο βαθιά, πιο στέρεα και πιο αληθινά κριτίρια. Κριτίρια που μένουν αναλλοίωτα, αλλά που μπορούν να ανταπεξέλθουν με δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα σε κάθε περίσταση.
κλικ me ![]()
Τα κρυστάλλινα κρανία έχουν βρεθεί κυρίως στην Αμερική προβληματίζουν τους επιστήμονες, όχι μόνο για τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκαν, αλλά και για τις «παράξενες» εμπειρίες που έχουν όσοι τα εξέτασαν. Αρκετά από τα κρανία που βρέθηκαν στάλθηκαν στην εταιρεία Hewlett-Packard, στο San Francisco, η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα εργαστήρια κρυστάλλων στον κόσμο. Οι ειδικοί ήταν ανίκανοι να εξηγήσουν πως ένας πρωτόγονος πολιτισμός κατάφερε να χαράξει τόσο αρμονικά και με τέτοια συμμετρία κρυστάλλινες κεφαλές. Ακόμα και με το εργαστηριακό laser θα ήταν πολύ δύσκολο να κατασκευάσουμε ένα τέτοιο σχήμα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν. Το πιο γνωστό από τα κρυστάλλινα κρανία αποκαλείται Mitchell-Hedges από το όνομα του ανθρώπου που το ανακάλυψε σε μία πόλη των Μάγια. Κρυστάλλινα κρανία υπάρχουν σήμερα στην Ευρώπη στα Μουσεία «Museum of Mankind» του Λονδίνου και στο «Trocadero Museum» στο Παρίσι.
Φίλτατε Πλωτίνε,επίτρεψέ μου να προσθέσω κάτι:
Κρυστάλλινα κρανία εκτίθενται επίσης στο ινστιτούτο Smithsonian στην Washington.Αυτό που μου έκανε εντύπωση δε,είναι ότι στο δικτυακό τόπο του ιδρύματος,η μηχανή αναζήτησης δεν απέφρε αποτελέσματα όταν έψαξα για τα κρανία.
Ίσως να έκανα και λάθος...πάντως αν κάποιος βρει αποτελέσματα παρακαλώ ας τα στείλει...
Ευχαριστώ και τα λέμε!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Παρακάτω παραθέτω ένα βιβλίο και ένα άρθρο, τα οποία προχωρούν σε κάποιες ενδείξεις σχετικές με το θέμα.
Έπειτα από μία μικρή και γρήγορη έρευνα, παρά τις πάμπολες αναφορές, δεν βρήκα τίποτα που να στηρίζει με αποδείξεις και βάσιμα επιχειρήματα οποιαδήποτε ερμηνεία. Τα κρυστάλλινα κρανία αποτελούν ένα πραγματικό μυστήριο, και από ότι κατάλαβα, μυστήριο από ανθρώπους - και μουσεία - που έχουν ασχοληθεί με αυτά!
Θα διάβαζα με ενδιαφέρον όποιον έχει να προσθέσει στο θέμα...
Traveller
Υ.Σ. Πλωτίνε αναφέρεις "Σε συνέχεια του θέματος την πρώτης σελίδας.." που αναφέρεσαι σε παρακαλώ διότι δεν εκατάλαβα?
The Mystery of the Crystal Skulls
A Real Life Detective Story of the Ancient World by Chris Morton, Ceri Louise Thomas
Synopsis
An old Native American legend tells of thirteen life-size crystal skulls, which are said to hold crucial information about humankind's true purpose and future destiny. The skulls would be discovered and their secrets revealed when the human race was sufficiently developed. The authors hear of this legend while in the jungles of Belize and set out on a quest to discover its truth.
"The Mystery of the Crystal Skulls" follows their journey from Maya temples to the British Museum, the Smithsonian, and to the crystal laboratories of Hewlett-Packard, where tests lead one scientist to conclude, "This {crystal} skull should not even exist." In the end, shamans and native elders reveal the sacred knowledge the skulls contain and answer the questions this enduring mystery raises:
Are the skulls artifacts from the lost civilization of Atlantis, or are they extraterrestrial in origin?
Made from piezo-electric quartz crystal, used in today's computers, are the skulls information storage devices?
Do they really posses telepathic qualities, allowing us to see deep into the past and predict the future?
What is the message they bring about future earth changes and the destiny of humanity?.
http://www.any-book.com/crystal_skulls.htm
What Is The Significance Of Crystal Skulls?
Or, why even get a crystal skull reading?
Did you know, the crystal skull shape links us to our own brain and mind? On the continents of Atlantis and Lemuria those old evolved souls recorded their wisdom in quartz crystals, which are millions of years old.
Our earth’s history is recorded in the inclusions within the crystals, and these crystal skulls, which are scattered all over this planet, are right now setting up an energy grid worldwide.
There are also crystal entities (like ET’s) living inside the crystal skulls.
The Native Americans believe the crystal skulls were brought to earth by the ET’s to help humanity in a time of great need.
The Mayan calendar indicates the last great cycle will end on December 21, 2012. The crystal skulls are urging us to remember and to awaken, and to start taking better care of this spaceship we are living on – including all of nature.
As the Cherokees say, “we all have the colours of humanity within us: the white of our bones, the yellow of our marrow, the red of our flesh, and the black of our pupils.” The same soft skin covers our bones, the same warm blood runs through our veins, the same pulse beats in our hearts, whatever our age, race or background. We are all alike. We all have the same skull within us.
The crystal skulls remind us that we are all spiritual beings in physical bodies, and that we are all intimately related to all other things. The crystal skulls show us that we need to honour our spirit within us and the spirit in everything around us.
Only then, will we be able to find peace within ourselves and celebrate our connection with all our fellow beings.
The crystal skulls have a message, wherever they really came from, they say that we may still have time to take up our rightful place in the universe. We may all have time to save ourselves and the planet before it is too late.
Every human being has a connection with the crystal skulls through the unheard sound of creation, which vibrates from the crystal skull to your own skull. It is already in your thoughts.
The crystal skull emits a certain tone so that you may realize your resonance with the sound of creation. It is a sound that will always be with you. The wisdom of the skulls becomes available to you when you open yourself to its mystery, and let the sound come in.
Traveller
don't cross the borders
HELEKTRON