- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
που βρε παιδια???
εχω κι αυτο το εμενταλ που με βασανιζει...
Αγαπητέ μου JBG, μια χαρά είναι το έμενταλ!
Νοστιμότατο! ![]()
Όσο για το πάει το μυαλό μου (μας), κάπου σε κάποιο πείραμα με κάποιους καθρέφτες κτλ κτλ.... ![]()
Θυμάσαι...? ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
θα ηθελα απλα να πω οτι αν και ο Αρης εκανε μεγαλο σφαλμα που καθηστερουσε να απαντησει στο θεμα του μερικοι απο εσας δεν του φερθηκαν καθολου σωστα.
ο οποιοσδηποτε εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι του αρεσει, αλλα οχι και να φτασουμε σε αυτο το σημειο.
ελπιζω να το διαβασει ο Αρης και να ξαναγραψει.
και επισης ελπιζω να μην μου την πεσετε επειδη γραφω αυτα.
ευχαριστω πολυ
ξερει κανεις τιποτα σχετικα με ενα club που λεγεται dark sun ?
Αρη αν ξερεις κατι επι του θεματος . περιμενουμε τα φωτα σου
εγω εχω ακουσει πολλα για αυτο.ξερει κανεις που ειναι?
εσυ που ξερεις για το club αυτο?
καλα θα κανεις να μεινεις μακρια απο τετοιου ειδους κεντρων.
σου το λεω σαν συμβουλη.
απλα δεν μου φαινεσαι σαν τυπος που ασχολειται με τετοιου ειδους θεματα.μηπως το εμαθες τυχαια?
εγω ξερω που ειναι, και τι club ειναι γι αυτο σου λεω μακρια.
οτι εχεις ακουσει ειναι σιγουρα βλακειες.
Δε θα επρεπε να ρωτας για ενα club σε ενα τοπικ που μιλαει για βαμπιρ.
Ειναι απλα ενα club στο οποιο ακουγοντε τα εξης ειδη μουσικης:
industrial,noise,ebm dark ambient
neofolk,darkwave,gothic
Αν εχεις υποψην σου αυτα τα στυλ μουσικης θα ξερεις απλα οτι καποια απο τα ατομα που ασχολουντε με αυτα ντυνοντε γενικως στα μαυρα και μερικες φορες πιο extreme η εκκεντρικα αν προτιμας.Τωρα αν πιστευεις σε παραμυθια οτι θα βρεις εκει μεσα βρυκολακες,φαντασματα,δαιμονες και σαταναδες ε τοτε τι να σου πω...
Εδω δεν κανουμε διαφημιση αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις ευκολα το club.Εχει και δικη το ιστοσελιδα την οποια θα βρεις,δεν υπαρχει κανενας λογος να στη δωσω εγω.Αλοιμονο αν δεν εισαι ικανος δηλαδη να το κανεις αυτο! (πανευκολο)
Παντως αν θες να πας εκει μεσα και εισαι ασχετος απο αυτα τα στυλ μουσικης καλυτερα μη το κανεις...δε θα περασεις καθολου καλα ,και πιστεψε με το κομη Δρακουλα δε θα τον βρεις εκει μεσα!
Ολα αυτα σου τα λεω καλοπροαιρετα (μη το παρεις οτι σου την λεω)...δεν θεωρω οτι εσυ φταις για τις ηλιθιες φημες που μπορει να κυκλοφορουν.Καποιος τα ξεκιναει αυτα και κυκλοφορουν με τη μεθοδο..."χαλασμενο τηλεφωνο" .Ετσι δημιουργουνται οι αστικοι μυθοι.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
ο ερεβος με καλυψε.
ακριβως επειδη δεν μου φαινεσαι για τετοιος τυπος, και αυτο θα το καταλαβει πολυ ευκολα καποιος που θα θελησει να παιξει μαζι σου.
καλυτερα να μεινεις μακρια.
χωρις με αυτο να θελουμε να μειωσουμε την νοημοσυνη σου.
φιλικα Αρης
για τοσο ασχετο με εχετε περασει? τοσο πολυ φαινεται?
φιλε μου ερεβος
δεν εχουμε ολοι την δικη σου διανοια στους υπολογιστες, ομολογω οτι δεν σκεφτηκα να ψαξω στο ιντερνετ πριν ρωτησω την δικη σας αποψη.οποτε μην βαρας.
φιλε ΑΡΗ χαιρομαι που σε αναγκασα να απαντησεις. μαλλον φοβηθικες για μενα ,αν κρινω απο το υφος σου.
ενταξει ρε παιδια δεν θα ασχοληθω αλλο με το club αυτο.
ισως μπηκα με φορα και ενθουσιασμο.
και βγαλατε λαθος συμπερασματα.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'
Αυτό φτάνει στα όρια της παράνοιας νομίζω...
Στο club αυτό συχνάζουν άνθρωποι που ναί μεν ώς επί το πλείστον φοράνε μαύρα ρούχα και ξενίζουν το μάτι του κόσμου έξω από αυτό καθώς και πολλοί που προκαλούν για να προκαλέσουν.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με βρυκόλακες!
Μην παραπληροφορούμε έτσι τον κόσμο και μην θίγουμε δημόσια την υπόληψη ενός χώρου που εκφράζει τις μουσικές προτιμήσεις κάποιων συνανθρώπων μας.

In anticipation of my resurrection...