ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΑΡΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΑΡΗΣΜέλος
18/09/2005, 18:08:45

προτεινω το εξης.
να εχω προσωπικη συζητηση μεσω e-mail μονο με οσους θελουν να μιλησουν σοβαρα για το θεμα, ειτε διαφωνουν ειτε οχι με τις αποψεις μου. και οι υπολοιποι σας αφηνω να μαλ#$%ζεστε με την ησυχια σας.

την πιθανοτητα ας πουμε να εχει πεθανει καποιος δικος μου ή εγω ο ιδιος να εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα σας εχει περασει απο το πολυξερο και το παντογνωστικο μυαλο σας?

το μονο που ξερετε ειναι να προσβαλετε ενα θεμα και εναν ανθρωπο τον οποιο δεν ξερετε μονο και μονο επειδη ειστε περαστικοι.

χασατε την υπομονη σας . και βγαλατε τα φτυαρια για να θαψετε οτι εχω πει στο παρελθον, (και εκει μπαχαλο τα κανατε, αλλα εχω πει και αλλα λετε,διοτι δεν ασχολειστε με προσοχη αλλα με ανυπομονησια ψαχνετε να βρειτε ψεγαδια για να χλευασετε)
και αφου με προσβαλετε μου λετε οτι το παιζω προσβεβλημενος.

με τις μαλ*&^ες που γραφετε δεν γραφουν πλεον ουτε και αυτοι που πραγματικα θελουν να μου μιλησουν.
λοιπον οτι θελετε ξερετε που θα με βρειτε.
τωρα εσεις οι αλλοι
εαν εχετε προβλημα με αυτο το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να λυσετε τα προβληματα με τους εαυτους σας αλλα και με τους αλλους γιατι εγω δεν ξανα γραφω σε τετοιο χαλι.
θα περιμενω να δω καποια προοδο.

nossoforosΜέλος
18/09/2005, 18:47:06
αρη,προσπάθησα να δώσω μια πιο σοβαρή πνοή στο θέμα και νομιζω πως κατι κατάφερα...
θα ηταν ωραίο να συνεχίσουμε την συζήτηση απο εδω.

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ

AphrodityΜέλος
18/09/2005, 19:27:40
nossoforos λυπαμαι πολυ αλλα νομιζω οτι ο Αρης έχει δικιο. Εδω και με αυτες τις συνθηκες ειναι αδυνατον. Ισως σε καποιο αλλα μερος πιο ηρεμο, ειτε απο κοντα οσοι ενδιαφερονται, ειτε αλλου online

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

nossoforosΜέλος
18/09/2005, 19:39:06
το πρόβλημα είναι οτι δεν ζω αθήνα...
οσο για online,θα με ειδωποιήσει κανείς?

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ

AphrodityΜέλος
18/09/2005, 19:54:38
Στειλε μηνυμα στον Αρη στο e-mail που εχει το προφιλ του αν ειναι.

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

MercuryΜέλος
18/09/2005, 21:29:28
Θα αναφέρω μόνο ένα από τα δεκάδες παραδείγματα που θα μπορούσα να βρώ για να σου δείξω πόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ,ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ και μαζί και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ είσαι...(προπάντων αχάριστος)

Απόσπασμα απο μήνυμα της συντονίστριας του esoterica Gretel ημερομηνία 24/08/2005, ωρα 03:16:07

Εγώ προσωπικά παρ'ότι δεν έχω συμμετάσχει ιδιαίτερα στο θέμα ακόμα δεν μπορεσα να καταλάβω γιατί δεν θέλει ο Άρης βοήθεια από άτομα που κατα πάσα πιθανότητα ειναι δυνατον να μπορούν να βοηθήσουν λόγω της εμπειρίας τους. Απ'ότι είπες Άρη είσαι -παρ'οτι χειρουργος- αρκετά νεαρό άτομο οπότε γιατί αποκλείεις τη βοήθεια από άτομα που πιθανόν να ξέρουν πράγματα και να μπορούν να βοηθήσουν???

Εφόσον εργάζεσαι και μπορείς να μετακινηθεις πιστεύω ότι παραπάνω από 3-4 άτομα θα μπορούσες να συναντήσεις έτσι ώστε να πάρεις έστω μια ενεργειακή ανάσα. Ακόμα κι αν δεν μπορούσες να βγεις από το σπίτι σου πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες στο θέμα σου -τουλάχιστον οι περισσότεροι- θα ήταν πρόθυμοι -διορθώστε με αν κάνω λάθος- να σε συναντήσουν και να σου συμπαρασταθούν στο επακρόν ακόμα και σε ακραία περίπτωση να είναι δίπλα σου και να προσπαθήσουν να σου συμπαρασταθούν σε κάθε περίπτωση "επίθεσης".

well πιστεύω ότι αν μη τί άλλο έχεις μια συντροφιά στην περιπέτειά σου.

ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ...Προσεξε τώρα όχι μόνο το ΠΟΤΕ αλλά και το ΤΙ απαντάς στον άνθρωπο που προσφέρθηκε να σε βοηθήσει,αγενή και αχάριστε άνθρωπε...

ΠΟΤΕ ? 08/09/2005, 23:48:01 [16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ !]
ΤΙ ?

quote:

δεν θυμαμαι ποιος ανεφερε την πιθανοτητα να συναντηθω με καποιον απο εσας.δεν αποκλειω την πιθανοτητα αυτη, ισως καποτε γινει.

Δεν θυμάσαι,δεν αποκλείεις,ίσως κάποτε...μετά απο 16 μερες!
Και αυτό είναι που κάνεις από το ξεκίνημα του topic πριν 5 μήνες!

Χρησιμοποίησες σαν δικαιολογίες για τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εδώ μέσα πριν κανα δίμηνο την υγεία σου,πριν κανα μήνα τη δουλειά σου,και τώρα ζητάς να εξετάσουμε την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ θανάτου κάποιου συγγενή σου ή κάποια σοβαρά προβλήματα που έχεις...Οι υπόλοιποι δεν δουλευουμε και δεν έχουμε προβλήματα,έτσι?

Αν κάτι από όλα αυτά είναι αληθινό και αν ήσουν πραγματικός μαγκας (και οχι ΔΑΓΚΑΣ) θα έλεγες, "παιδιά ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας,ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας, αλλα λόγω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων δεν θα μπορέσω πλέον να συμμετέχω στο topic που δημιούργησα", και κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα.

Αντί αυτού τι όμως τι κάνεις? Εμφανίζεσαι σαν κομήτης που και που, πετας κάποιο απόσπασμα από το μυθιστόρημα σου για να διατηρείς το ενδιαφέρον και να τροφοδοτείς με υλικό την φαντασιοπληξία κάποιων,και εξαφανίζεσαι...αφήνοντας το "πλήθος" να αναρρωτιέται αν πήγες διακοπές, αν αρρώστησες σοβαρα,αν σε τσακώσαν τελικά οι φίλοι σου...οι βρυκόλακες...αν...αν

Και συν της άλλης έχεις και το θράσσος να μιλάς για...περαστικούς(!)που σε πρόσβαλλαν...και να μας απειλείς ότι θα φύγεις αν δεν δεις πρόοδο!!! Καμμιά πρόοδο δεν θα δεις,στο υπόσχομαι εγώ...

18/09/2005, 22:32:04
quote:

1.δεν ειπα οτι ειμαι βαμπιρ.

σορυ, με μπερδεψε η υπογραφη σου...

quote:

2.δεν αναφέρθηκα στον μυθικό βρυκόλακα...
3.καλα,δεν γνωρίζεις οτι υπάρχουν psi-vampirea,sex-vampires,blood-vampires κ.ο.κ...?

και γιατι τους λετε βρυκολακες και δεν τους λετε ρουφηχτρες (σακερς στα ελληνικα) ή βδελες?

πολλοι ανθρωποι εχουν ελλειψη (θετικης) ενεργειας και την αποζητουν ενστικτωδως οπου την βρουν.

οι ασθενεις και οι πασχοντες πρωτοι απ ολους.

θα τους πουμε βρυκολακες?

quote:

4.εχεις νιώσει ποτε να σου μεταδιδει κάποιος την σκεψη του?

αν στην μεταδωσω θαμαι βρυκολακας?

αν διαβασω την δικη σου θαμαι βρυκολακας?

quote:

6.μια αλλη παροιμια λεει"απο μικρο και απο τρελο μαθενεις την αληθεια".

μολις γνωρισες εναν τρελλο.

δεν ειναι η λογικη το εργαλειο μεταδωσης μου...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

18/09/2005, 22:46:04

quote:

προτεινω το εξης.
να εχω προσωπικη συζητηση μεσω e-mail μονο με οσους θελουν να μιλησουν σοβαρα για το θεμα, ειτε διαφωνουν ειτε οχι με τις αποψεις μου. και οι υπολοιποι σας αφηνω να μαλ#$%ζεστε με την ησυχια σας.

σε ευχαριστουμε Αρη μας που μας επιτρεπεις να μαλακιζομαστε!

πεστο, τι φοβασαι μη σε διαγραψουν?

εδω δεν σε κανανε οι βρυκολακες καλα!

αλλα λυσε μου μια απορια: 19 σελιδες τοπικ, τι τους λες?

(ναι καλα καταλαβες, διαβασα μονο την πρωτη και την τελευταια σελιδα και ΚΑΤΑΛΑΒΑ Αρη μας!)

ερχεσαι τωρα να τους πεις οτι στην εσπασα και να σου στειλουν μεϊλ για μαθουν αυτο που δεν φανταζονται?

και γω μεσα Αρη μας - θα σου στειλω μεϊλ βρε!

το τοπικ τι τοθελες ομως?

quote:

την πιθανοτητα ας πουμε να εχει πεθανει καποιος δικος μου ή εγω ο ιδιος να εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα σας εχει περασει απο το πολυξερο και το παντογνωστικο μυαλο σας?

τωρα με σοκαρες!

απο βρυκολακα πηγαν???

quote:

το μονο που ξερετε ειναι να προσβαλετε ενα θεμα και εναν ανθρωπο τον οποιο δεν ξερετε μονο και μονο επειδη ειστε περαστικοι.

ενω εσυ εισαι μονιμος και δεν σηκωνεις κριτικη...

quote:

χασατε την υπομονη σας .

εγω φταιω καλε!

εγω τους παρεσυρα.

αλλα εκανα κι εσενα να εμφανιστεις απ ο,τι καταλαβα...

quote:

και βγαλατε τα φτυαρια για να θαψετε οτι εχω πει στο παρελθον, (και εκει μπαχαλο τα κανατε, αλλα εχω πει και αλλα λετε,διοτι δεν ασχολειστε με προσοχη αλλα με ανυπομονησια ψαχνετε να βρειτε ψεγαδια για να χλευασετε)
και αφου με προσβαλετε μου λετε οτι το παιζω προσβεβλημενος.

αχαριστια φιλε μου, αχαριστια...

quote:

με τις μαλ*&^ες που γραφετε δεν γραφουν πλεον ουτε και αυτοι που πραγματικα θελουν να μου μιλησουν.

μαλακιες εννοεις?

γραφτο ελληνικα αγορι μου να καταλαβαινομαστε.

19 σελιδες, οσοι ηταν να σου μιλησουν σου μιλησαν, εσυ τι απαντησες???

quote:

θα περιμενω να δω καποια προοδο.

αν ακολουθεις την φαρμακευτικη αγωγη σου ολα θα πανε καλα!!!

.

18/09/2005, 22:51:18

quote:

Καμμιά πρόοδο δεν θα δεις,στο υπόσχομαι εγώ...

ρε Mercury, πουναι ο γατος σου???

ηθελα να τον κανω παραθεση και δεν τον βρισκω...

.

MercuryΜέλος
18/09/2005, 23:40:38

ασε μας ρε φιλε με τους βρυκόλακες,προτιμώ τις τσόντες...

19/09/2005, 09:02:01
Αγαπητέ μου Mercury, δεν είμαι και τόσο πιτσιρικάς...
Δεν είμαι και βετεράνος αλλά πλέον μπορώ να κρίνω σε ποιά θέματα μπορώ να σκεφτώ και να απαντήσω παραθέτοντας τις απόψεις μου και πότε όχι.
Και στο παρόν δε μπορώ...
Δεν έχω κάτι να πώ ούτε για τα vampires, ούτε για τους αυτοδημιούργητους, ούτε για σταγόνες αίματος.
Πιστεύω οτι είναι στην κρίση του καθενός μας να κρίνει πότε κάτι είναι πραγματικό και πότε δεν είναι.
Αν θεωρώ οτι κάποιο topic έχει ξεφύγει ούτε θα ρωτάω, ούτε θα ειρωνευτώ κάποιους συμμετέχοντες ούτε θα ασχοληθώ ιδιαίτερα πέραν του να το παρακολουθώ "από μακριά"...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

astral-projectΜέλος
19/09/2005, 16:33:12
ο γατος παντως ειναι ολα τα λεφτα....

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

NightingailΝέο Μέλος
19/09/2005, 18:17:50
Λοιπόν για να διασκεδαστεί λιγάκι η κατάσταση που επικρατεί σε αυτό το τόπικ προτείνω για τους λάτρεις της λογοτεχνίας τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ της Εlizabeth Kostova.

Από τα ήρεμα κανάλια του Αμστερνταμ στην πολύβουη Κωνσταντινούπολη και από τα παμπάλαια μοναστήρια των Ανατολικών Πυρηναίων μέχρι την καρδιά της Ανατολικής Ευρώπης, από την ηγεμονία των Βυζαντινών και των Οθωμανών μέχρι κατακτητές του αιώνα μας, όπως οι Σοβιετικοί, από το παρόν στο παρελθόν, ανατρέχοντας πάλι στο σήμερα, οι ήρωες αναζητούν την αλήθεια για τον Βλαντ Δράκουλα και την άχρονη συμφωνία που ίσως διατήρησε ζωντανό το τρομερό του έργο μέσα στους αιώνες. Το μυθιστόριμα, μέσα από τις σχέσεις των ηρώων και τη συνεχή ροή της πλοκής, πραγματεύεται ένα αρχαίο μυστήριο, έναν κλασικό μύθο που προσεγγίζεται από τη σύγχρονη έρευνα, υπενθυμίζοντας στον αναγνώστη ότι η αλήθεια της Ιστορίας αποδεικνύεται τελικά μόνο μέσα από την ίδια της την εξέλιξη.
Καλό διάβασμα για όσους το προτιμήσουν
εγώ πάντως το απήλαυσα

NightingailΝέο Μέλος
19/09/2005, 18:54:38
By the way, τέλειος ο γάτος Mercury!!!!
MercuryΜέλος
19/09/2005, 22:39:52
Φίλε μου Dying_Incubus έχεις δίκιο για το "πιτσιρικάς"...Σίγουρα δεν έχω ιδέα για το πόσο χρονών είσαι...Για κάποιο παράξενο λόγο "βγάζω ηλικίες" για τον καθένα εδώ μέσα όχι από πραγματική γνώση αλλά από το "feeling" που μου μεταδίδει...Για σενα μου έδωσε 20-22.Δεν είναι ότι αυτά που λες είναι ανώριμα,ίσα ίσα το αντίθετο...Απλά είναι αυτό το "άισθημα" που δεν μπορώ να εξηγήσω...Πάντως σε καμμιά περίπτωση δεν το είπα υποτιμητικά...Όταν φτάσεις σε μια ηλικία που δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να σε πει κανεις "πιτσιρικά",τότε θα καταλάβεις πως ακριβώς το είπα...

Ωπα, βλέπω ο γάτος μου έχει μεγάλo σουξέ...Τον πουλάω όσο-όσο.Αντε να βγάλω και γω κανα φράγκο από τον τεμπέλαρο που μου έχει κάνει τη ζωή πατίνι.Προσφορές στο e-mail μου,μη το κάνουμε δημοπρασία εδώ, και ρίξουμε και το επίπεδο του topic...

Edited by - Mercury on 19/09/2005 22:41:36

IsidoraΜέλος
20/09/2005, 02:27:52

Kαλά..., φίλε Μercury,

ο γάτος σου, είναι και ο πρώτος...

Eίχα αποφασίσει, να μην ξανασυμμετάσχω στο θέμα αυτό, γιατί πιστεύω πως τελικά εμείς, οι ίδιοι, δίνουμε το περιθώριο, στον κάθε ένα, να εκμεταλλεύεται την καλή μας πρόθεση..., αλλά με την φωτογραφία του γάτου σου, τα θέμα, ξαναπήρε κάποιο ενδιαφέρον...

Αν δε, τον κοιτάξεις με άλλο μάτι..., με σατιρικό πνεύμα... κατά κάποιο τρόπο, θα έλεγα..., μου μοιάζει με τον Ορέστη Μακρή..., όταν έκανε τον μεθύστακα..., με το νωχελικό αυτό στιλάκι, που κάθεται... και με την κοιλίτσα του καπώς..., εεεεε..????
Δεν έχω δίκιο...????

Aπό βρυκόλακες και βουρδούλακες... και από το να σου πίνω το αίμα με το καλαμάκι... κλπ, κλπ δεν είναι χίλιες φορές καλύτερος...???

"πάντα με φιλική διάθεση..."
isidora

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
amalia

DAGONΜέλος
20/09/2005, 08:00:30
quote:

Τελικά μερικά θέματα μοιάζουν πάρα μα πάρα πολύ.

20/09/2005, 08:09:35
quote:
Για κάποιο παράξενο λόγο "βγάζω ηλικίες" για τον καθένα εδώ μέσα όχι από πραγματική γνώση αλλά από το "feeling" που μου μεταδίδει...Για σενα μου έδωσε 20-22.Δεν είναι ότι αυτά που λες είναι ανώριμα,ίσα ίσα το αντίθετο...

Φίλε μου Mercury, έπεσες έξω...
Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα!
Πάντως πολλοί με κάνουν για μικρότερο στον πραγματικό κόσμο.
Φαίνεται θα συμβεί αυτό και στην εικονική πραγματικότητα!
Λέτε να πίνω κι εγώ σταγόνες αίματος για να δείχνω φρέσκος και νέος?
Πάντως, ο γάτος είναι άπαιχτος, μου άρεσε πολύ!

quote:
Τελικά μερικά θέματα μοιάζουν πάρα μα πάρα πολύ.

Το πιστεύεις οτι το έχω σκεφθεί εδώ και μέρες αυτό...?
Και ξέρουμε κι οι 2 μας που πάει το μυαλό μας, αγαπητέ μου!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

DAGONΜέλος
20/09/2005, 08:15:09
quote:

22/09/2005, 00:35:59

quote:

quote:

που βρε παιδια???

εχω κι αυτο το εμενταλ που με βασανιζει...

.