- Mας ταπρηξες αγαπημενο και αδικο esoterica... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Oποιος έχει τα κότσια να κάνει "σοβαρές" αποκαλύψεις και καταγγελίες, έχει και τα κότσια να βγει με το πραγματικό του πρόσωπο για να τους δώσει την πρέπουσα βαρύτητα. Τα έχεις αυτά τα κότσια, ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από ένα απρόσωπο nickname;Απ ότι κατάλαβα νοιώθεις ότι "ξεγελάστηκες" γι αυτό και τόσο μένος. Φταίμε εμείς αν εσύ φάνηκες αφελής; (εάν ισχύουν αυτά που λες).
Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι εδώ μέσα γίνεται μία προσπάθεια ανορθόδοξης "αναγνώρισης" των μελών (και βάζω και τον admin και τους συντονιστές στα μέλη). Ασχετα με το αν οι πληροφορίες που διαρρέουν κάθε τόσο για τον ένα ή για τον άλλο είναι αληθινές ή όχι, τι γίνεται ρε παιδιά;!
Προσπαθούμε να μάθουμε τα "ευαίσθητα δεδομένα" των άλλων για να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εάν και όταν χρειαστεί;!Πολύ Καγκεμπίστικη η μέθοδος.
Ομάδες, ομαδούλες, καλύψεις, αποκαλύψεις, διαγραφές, τελεσίγραφα...
"Στα λεγα εγώ" μου είπε ο φίλος μου χτες που τα συζητάγαμε... όλα γίνονται για το Σεξ, την Δύναμη και το Χρήμα!Αντε βοήθεια μας!
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Πολύ καλά τα είπες Ostria. Με μια μικρή διόρθωση από την δική μου πλευρά ως προς αυτό που λες
quote:
όλα γίνονται για το Σεξ, την Δύναμη και το Χρήμα!
Ναι, έτσι είναι κατά 99%. Υπάρχει κι ένα 1% που είναι καλή διάθεση και αγάπη. Αλλά είναι τόσο μικρό κι ασήμαντο ποσοστό που λίγοι μπορούν να το δουν. Αλλά αξίζει τον κόπο να το αναζητήσουμε. ΌΠοιος έχει διάκριση και αγνή καρδιά θα το αναζητήσει και θα το βρει. Ακόμα και εδώ μέσα, στο forum

.... ούπς συγνώμη ο σκύλος ήθελα να πω...
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
1) Τι καλό προσφέρει στο forum η συνέχιση αυτής της συζήτησης?
2)ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM Η ΑΤΜΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ?
Η κυρία έχει ήδη διαγραφεί δύο φορές για μερικές μόνο μέρες. Τι μεροληψία είναι αυτή? Δηλαδή επειδή έχει στείλει 5000 μυνήματα δικαιούται ειδικής μεταχείρησης?
Ως πότε θα το ανεχόμαστε αυτό?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
"Ο Θεός πηγαίνει σε έναν πιστό και θέλοντας να τον επιβραβεύσει, τον ρωτά:
- Τί θα ήθελες;
- Θεέ μου, κοίτα το διπλανό μου... Έχει γάιδαρο και τον βοηθά στις δουλειές του. Εγώ δεν έχω και ταλαιπωρούμαι πολύ.
- Κατάλαβα, θέλεις γάιδαρο.
- Όχι, θέλω να ψοφήσει ο γάιδαρος του διπλανού".

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί η ΑΤΜΑ τυγχάνει τέτοιας ειδικής μεταχείρησης.
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
απλα βαζεις πολυ δυσκολα πραγματα.
quote:
Προσπαθούμε να μάθουμε τα "ευαίσθητα δεδομένα" των άλλων για να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε εάν και όταν χρειαστεί;!
τα προσωπικα των αλλων δεν με ενδιαφερουν και ουτε θελω να τα ξερω
τι γινεται ομως στην περιπτωση που τα προσωπικα καποιων επηρεαζουν καποιες καταστασεις?
αν αυτα τα ευαισθητα δεδομενα εχουν να κανουν με παιχνιδια εις βαρος μας?
το πιο λογικο ειναι να δωθουν απαντησεις για να τελειωσει αυτη η ιστορια
quote:
όσο το Esoterica έχει δύναμη και φωνή
δεν αμφιβαλω οτι το εσωτερικα εχει φωνη και δυναμη
αλλα εξηγησεις δεν ειδα ακομη και
προσωπικα δεν κατηγορω κανεναν απλα περιμενω καποιες σοβαρες απαντησεις
συγνωμη αλλα η καλη διαθεση και η αγαπη δεν μου λενε τιποτα
ολα τα μεγαλα δραματα κλεινουν με την φραση
το εκανα απο αγαπη
το λενε και στην tv
επισης
με προβληματιζει το γεγονος οτι καποια θεματα δεν εχουν απαντηθει
και καποιες απαντησεις που δοθηκαν ηταν ασχετες
τι σχεση εχει τωρα ο τροπος και ο λογος που εφυγε η Avallon με την ερωτηση του Kaizer?
και φρασεις οπως
quote:
Η κατάσταση δεν είναι μόνο για κλάματα αλλά και για γέλια
quote:
Καλά να κάνεις. Κάπου εκεί θα με βρεις κι εμένα
δεν μου αρεσουν καθολου
δειχνουν αδιαφορια για τους προβληματισμους που εχουν μερικοι ανθρωποι εδω μεσα οσο ηλιθιοι και να σας φαινονται
(οι προβληματισμοι οχι οι ανθρωποι για τους ανθρωπους ξερουμε)
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μας ακουει κανενας? εδω περα ειμαστε
αν κοιταξεις προσεκτικα θα δεις ανθρωπους και οχι τερματικα
και
αφου ειναι για γελια γιατι δεν μας λετε τι συμβαινει να γελασουμε και εμεις ετσι ωστε μετα να εχουμε την ευκαιρια να δουμε και αλλα τοπικ με θεμα τι ειπε η Δρουζα και ο Χαρδαβελας?
quote:οπως λεμε ειδικες αναγκες?
Γιατί θέλει ειδική νοημοσύνη για να το καταλάβεις

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it