ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

RMCCTR77 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
RMCCTRΜέλος
08/03/2003, 18:29:14
Καλησπερα σε ολα τα μελη
Τον τελευταιο καιρο μπαινοντας στο forum βλεπω εναν κατεγισμο μηνυματων χωρις νοημα και χωρις να εχουν να προσφερουν τιποτα.
Βλεπω παλια μελη να μην συμμετεχουν και τους καταλαβαινω γιατι και εγω απο την μερια μου πλεον απωθουμαι απο αυτον τον χωρο που τοσα πολλα μου προσεφερε
Η δημοσιοτητα του esoterica περιισοτερο κακο εκανε παρα καλο αφου πλεον τεινει να γινει ενα απο τα χιλιαδες συνηθισμενα site που υπαρχουν χωρις λογο υπαρξης.
Ελπιζω οι διαχειριστες αυτου του τοπου να το εχουν καταλαβει και τους κανω εκληση για καποια ενεργεια που θα βοηθησει να γινει το esoterica η παλια,καλη,γνωριμη εστια γνωσης και εσωτερικης αναζητησης.
Ελπιζω να μην παρεξηγηθω, και περιμενω την γνωμη των υπολοιπων

Φιλικα...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

08/03/2003, 19:08:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ RMCCTR ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=772

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ.

Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΕΛΕΓΑ...

quote:
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ
ESOTERICA.gr ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

WolffacedΜέλος
08/03/2003, 19:39:23
RMCCTR διαφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι το forum είναι μια χαρά.

RMCCTRΜέλος
08/03/2003, 20:01:57
Μα φιλε Wolffaced πως μπορεις να λες πως ολα ειναι μια χαρα οταν υπαρχουν μελη που σε ελαχιστο χρονο εχουν στειλει εκατονταδες μηνυματα χωρις να εχουν να προσφερουν κατι?
Βλεπεις κατι ενδιαφερον σε μια απαντηση που θα αναφερει "χαχαχαχαχα" μοναχα?(που δυστυχως δεν ειναι μονο μια)
Δεν ξερω ,ισως καποιοι εχουν βαλει αυτοσκοπο να κερδισουν την κουρσα των περισσοτερων(αδειων κατα τα αλλα)μηνυματων, των μελων και των βαθμιδων.
Εγω εχω μαθει πως οποιος εχει κλειστο το στομα του και ακουει μαθαινει, ενω αυτος που μιλαει συνεχως δεν μαθαινει τιποτα...
Φιλε μου AVATARGR χαιρομαι που ενα εστω μελος ακομη εχει καταλαβει πως κατι δεν παει καλα...
Συγνωμη αν προσβαλω καποιον, αλλα πιστευω πως ειναι για το καλο ολων μας.

Φιλικα...

"ΡΕΕΙ Ο ΙΧΩΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΛΕΒΑ ΜΟΥ"

08/03/2003, 20:13:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ.....

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ RMCCTR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΠΟ..

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ .....

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

thothΙδρυτικό Μέλος
08/03/2003, 20:34:57
Γεια σας.

Λοιπόν RMCCTR ευχαριστώ για την ευκαιρία που έδωσες να συζητηθεί αυτό το θέμα.

Έχεις δίκιο αλλά και δεν έχεις μαζί.

Ο ρυθμός αύξησης συμμετοχής των μελών είναι πολύ μεγάλος. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει το φαινόμενο που αναφέρεις. Αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλά topics που γίνεται πολύ καλή δουλειά με ποιότητα. Θα έλεγα ότι η διεύρυνση της ποιότητας στο forum έγινε και προς τα κάτω αλλά και προς τα πάνω (και αν το καλοσκεφτεί κανεία, και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά και προς τα εμπρός και προς τα πάνω )

Το forum είναι μία κοινότητα, και σε μία κοινότητα μοιράζεσαι το χειρότερο αλλά και το καλύτερο.

Εργαζόμαστε πάνω σε μια νέα ιδέα που θα βάλουμε σε εφαρμογή το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα δίνουμε την ευκαιρία να υπάρχουν και κάποια fora όπου η συμμετοχή θα είναι ελεγχόμενη (με ειδικούς κανόνες) και που ο σκοπός τους θα είναι η έρευνα και η σύνθεση των γνώσεων και όχι μόνο η συζήτηση. Εκεί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε από την συν-κοινωνία στην επί-κοινωνία.

Πάντως σε ευχαριστούμε για την καλόπιστη κριτική σου. Πάντα θα χρειάζεται.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

08/03/2003, 23:23:27
ουσιαστικα συμφωνω με τον φιλο RMCCTR.
ειμαι λιγοτερο απο 2 μηνες στο site, ενω ειχα γνωση για αυτο απο παλιοτερα. αυτο που ειδα κατα την εισοδο μου εδω, οπως λεει και ο αγαπητος Thoth ηταν αναμενωμενο, και εγω θα ελεγα και περιοδικο φαινομενο.
ΑΛΛΑ
εχω να προτεινω δυο ιδεες

πιστευω οτι θα ηταν μια καλη ιδεα να συνυπαρχουν δυο ειδη forum. τα φορουμ για ολους και τα φορουμ για καποιους που εχουν περασει "εξετασεις", δημοκρατικες εξετασεις, στα φορουμ.

εχω παρατηρησει το φαινομενο "φλεγον θεμα" που επαναλαμβανεται περιοδικα: ανοιγει καποιο θεμα, σοβαρο η ασοβαρο και μπαινουν ολοι, παθιαζονται με αυτο, γεμιζουν σελιδες και μετα παφ! σβινει. αυτο διχνει δυο πραγματα.
1ον, εχουμε την αναγκη απο ενα φορουμ -(θεμα)- κοινο στο οποιο ολοι να συμμετεχουν. κατι σαν το "φλεγον θεμα της εβδομαδας" που μπορει να προκυπτει απο διαδικασια ψυφισματος.
2ον, υπαρχει τετοια πληθωρα θεματων που καποια απο αυτα μιαζουν και μεταξυ τους που ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντρωθει καποιος σε ενα η δυο και καταληγει καποιες φορες να γραφει απο μια κοτσανα σε ολα, η τιποτα, η ν ανοιγει καινουργιο γιατι βαριεται να εξετασει ολα τα υπολοιπα θεματα κλπ. κλπ.

για να συνοψισω.
η προσωπικη μου αποψη -παντα- και δεν την επιβαλλω φυσικα ειναι
1ον να υπαρχουν 2 επιπεδα φορουμ -θεματικων συζητησεων
2ον να μειωθουν / οργανωθουν τα θεματα συζητησης -(ισως και με καποια διαδικασια προεγκρισης υποβολης θεματων)
3ον να καθιερωθει ενας μικρος αριθμος 1-2 η 3 θεματα (το πολυ) καθε βδομαδα που θα λειτουργουν ως "ενεργα ομαδικα φορουμ" για το διαστημα αυτο.

κατα τ αλλα, θελω να πω οτι τα εσωτερικα μου εχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πολλα, απο τοτε που αρχισα να συμμετεχω και στα φορουμς αλλα ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ που ποσοι απο εμας αληθεια διαβαζουμε???
αλλα μου εχουν αφαιρεσει και καποιο χρονο, που νομιζω οτι εχει καταναλωθει σε διαβασμα πραγματων μη ουσιαστικων. και ενω δεν ειμαι σπασικλακι, και η πλακα ειναι η καλυτερη μου φιλη,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ

ευχαριστω

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

LoucasΜέλος
09/03/2003, 10:03:40
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΟΘΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ <<ΦΑΓΗΤΟ>> Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ thoth).ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE KAI EΚΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ.ΕΑΝ <<ΑΠΩΘΟ>>ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

09/03/2003, 13:21:31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ...
ΕΙΜΑΙ "Η ΨΥΧΗ"...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ...
ΜΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΣ "ΝΕΟΦΥΤΟΥΣ"...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΙΛΙΘ!...ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!
Η ΑΤΜΑ ΘΥΜΑΤΑΙ...
ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ..ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΤΟΙΜΗ..ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ(ΕΙΜΑΙ + ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!) ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ...
ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ!!!ΩΩΩ!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!...
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...
ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ???..ΟΧΙ!...

ΜΑ ΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ..
ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ "ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ" ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ..ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΤΟ ΦΩΣ..ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ....

ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ..ΜΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΕΙΛ , ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΔΥΝΕΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ...ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ...ΕΝΑ ΚΑΤΙ...(ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ..ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..ΑΝΟΥΣΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..+ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΟΚ!ΔΕ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΙΟΛΑΣ!..(ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!)
ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΛΑ...ΙΣΩΣ ΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!
ΕΔΩ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑ ΩΣ ΨΥΧΕΣ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ...
+ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΕΤΣΙ ΩΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ....ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ..ΔΕΧΕΤΑΙ..ΕΠΙΘΕΣΗ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΛΙΚΑ"(ΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...)(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ... ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΘΑ ΠΩ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ..ΜΕΤΑ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ..ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ...
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΨΥΧΕΣ..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ...

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ...
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ ΘΑ ΠΩ...ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ...ΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.. ΜΑ..ΓΙΑ ΠΟΟΟΟΛΥ ΠΙΟ..ΠΑΝΩ...
ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΝΟΩ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ..ΘΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ..

ΦΩΣ...

..."ΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΦΕΡΜΕΝΟ"...

ΑΤΜΑ

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/03/2003 15:16:55

ananasssΜέλος
09/03/2003, 13:37:23
Επιτρέψτε μου να αναφέρω και γω την προσωπική μου άποψη:
Καταρχήν σε έναν ΖΩΝΤΑΝΟ χώρο όπου συνυπάρχουν άνθρωποι διαφόρων κατηγοριών, επιπέδων μόρφωσης, ηλικίας κ.λπ., δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ομοιομορφία τρόπου έκφρασης και σκέψης. Θεωρώ επιτυχία του forum αυτό ακριβώς: ότι υπάρχει μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ -δεν λέω απόψεων- αλλά ανθρώπων, που έχουν όμως ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ, τη γνώση...
Κατά τη γνώμη μου, όντως υπάρχουν μηνύματα που δεν προσφέρουν στην εξέλιξη της γνώσης και της έρευνας, σαφώς έχω συμμετάσχει και γω σ' αυτό, μα μήπως αυτά είναι απλά ένας τρόπος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και αποτέλεσμα της ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ που αποκτάται με τον καιρό; Αυτό δεν κάνει και πιο ΦΙΛΙΚΟ το περιβάλλον του ψυχρού γυαλινοπλαστικού κουτιού που βλέπουμε μπροστά μας; Θεωρώ πως αν ένας διαδικτυακός χώρος ήταν απλά ένας χώρος κατάθεσης/καταγραφής επιχειρημάτων, απόψεων, μελετών, βιβλιογραφιών, χωρίς τις "απαραίτητες" (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) αντιπαραθέσεις και "σχέσεις" που αναπτύσσονται, θα ήταν αποτυχημένος και ελάχιστα ενδιαφέρον. Γιατί θα έλειπε η ΖΩΝΤΑΝΙΑ και η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Επειδή δε, έχει ξανασυζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως πολλά από τα μέλη που συμμετέχουν σε θέματα τύπου "κότα", "γελαστούληδες" και... "προφιτερόλ" (!), έχουν πολλά να πουν και σε θέματα σοβαρότερου ενδιαφέροντος, πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν είμαστε και δεν θέλουμε να γίνουμε μικρά ρομποτάκια προγραμματισμένα μόνο στο program Νο 1 (π.χ.)!...
Και τελειώνοντας, να εκφράσω ακόμα μία φορά τη χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και τα συγχαρητήριά μου στους συντονιστές/διαχειριστές (που και αυτοί βέβαια ποικίλουν σε τρόπους έκφρασης και συμπεριφοράς, έ;)...
Ευχαριστώ φίλε RMCCTR που μου έδωσες την ευκαιρία να εκφραστώ επ' αυτού και καλή συνέχεια σε όλους...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

09/03/2003, 15:20:28
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΜΙΚΡΑ....

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???

ΑΣ ΔΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ......

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ...

ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ....

DΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...
ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ Louca.
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ?????
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.....

ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.....
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ....

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

LoucasΜέλος
09/03/2003, 18:02:46
ΦΙΛΕ AVATARGR ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.ΤΙΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ RMCCTR KAI TIS ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ RMCCTR ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΠΟΛΛΟΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΩΘΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

samanΝέο Μέλος
09/03/2003, 19:53:35
Φίλε thoth μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής ;
Τι εννοείς όταν λες ότι θα υπάρχουν forα όπου η συμμετοχή θα είναι ελεγχόμενη ; Δεν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα από όλα τα μέλη ; Τo Esoterica έγινε τόσο δημοφιλές επειδή ο καθένας εχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε θέμα και να συνεισφέρει σε αυτό με οποίες γνώσεις εχει .
Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι περιορισμοί δημιουργούν περισοτερα προβλήματα από όσα λύνουν.

Αν πάντως θέλετε να μειωθεί ο χαβαλές εδώ μέσα , υπάρχει ένας πολύ απλούστερος τροπoς :
Ζητήστε το από τα μέλη του forum .

WolffacedΜέλος
09/03/2003, 19:59:13
quote:

Τι εννοείς όταν λες ότι θα υπάρχουν forα όπου η συμμετοχή θα είναι ελεγχόμενη ; Δεν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θέματα από όλα τα μέλη ; Τo Esoterica έγινε τόσο δημοφιλές επειδή ο καθένας εχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε θέμα και να συνεισφέρει σε αυτό με οποίες γνώσεις εχει .
Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι περιορισμοί δημιουργούν περισοτερα προβλήματα από όσα λύνουν.

Συμφωνώ.

09/03/2003, 21:09:28
αγαπητη μου ΑΤΜΑ!
δεν καταλαβαινω το λογο που κριτικαρες αρνητικα τισ αποψεις μου, ΑΛΛΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.

νομιζω οτι η κριτικη ειναι κατι επικοδομητικο παντα και δεν πρεπει να το αντιμετωπιζουμε αρνητικα. το να υπαρχουν ατομα σε αυτο το χωρο που να σκεφτονται πως θα μπορουσε να βελτιωθει ο χωρος ειναι κατι υπεροχο, διχνει το ενδιαφερον των μελων και η αγαπη τους για αυτον -αν μη τι αλλο.
(αν αυτα τα μελη δεν ειχαν καλη γνωμη και καλο σκοπο θα μπορουσαν καλλιστα να μην μπαινουν στο εσωτερικα και ν ασχολουνται με αλλα πραγματα. αν μπαινουν, σιγουρα το κανουν επειδη κατι βρισκουν εδω).

θα επαναλαβω

απο αυτα που γραφω δε βγαζω τον εαυτο μου απεξω

πουθενα στο μηνυμα μου δεν μιλησα για ανωτερους και κατωτερους, για αρχαριους και αυθεντιες. οπως σωστα το εθεσες, ολοι απο το ιδιο σημειο ξεκιναμε. και μαλιστα στην αρχη ισως και φοβισμενα... ΑΛΛΑ πιστευω οτι η προσπαθεια δεν ειναι η ιδια για ολους, γιατι αλλοι μπαινουν και φευγουν μετα απο τις πρωτες δυσκολιες, αλλοι μενουν.
(ξερεις ποσες φορες απαντουσα σε θεμα και δεν επερνα ανταπαντηση και με επιανε το παραπονο? ξερεις τι ειναι να διαβαζεις και να γραφεις και με ανηπομονησια να περιμενεις να διαβασεις οτι καποιος διαβασε αυτο που εγραψες, και αυτο να μη γινεται? επιμενεις, περιμενεις και βλεπεις...)

σε ολες τις προτασεις που εκανα δεν μιλησα για κατι που δε μου αρεσει, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ειναι καλυτερα πριν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο καποιου αλλου, ο καθενας μας να ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ...
γιατι καλη μου ΑΤΜΑ, θα μπορουσες να μου γραψεις αυτα που εγραψες εδω στο εμαιλ μου -οπως εσυ ειπες.
γιατι, και εγω ψυχη ειμαι και στενοχωριεμαι... αν και οχι νεοφυτη,
δεν ειμαι απο πετρα, ουτε επαρση νομιζω οτι εχω, ουτε ολ αυτα που μου προσαπτεις, η που νομιζω οτι μου προσαπτεις...
νομιζω? διορθωσε με!

Υ.Γ. ειδα στον υπνο μου χθες βραδυ οτι εγω και εσυ μαλωναμε!!! σοβαρα, τωρα τι να πω!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

09/03/2003, 21:43:11
επειδη ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ -ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ
επειδη ΕΧΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ
επειδη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΙΣΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑ Η ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
(και αναφερομαι ιδιαιτερα σ εσενα Loucas)

για ολ αυτα θελω να κανω μια διευκρινηση

γραφω:

quote:
πιστευω οτι θα ηταν μια καλη ιδεα να συνυπαρχουν δυο ειδη forum. τα φορουμ για ολους και τα φορουμ για καποιους που εχουν περασει "εξετασεις", δημοκρατικες εξετασεις, στα φορουμ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ

νομιζω, οτι αυτο που εννοουσα μιαζει με αυτο που περιγραφει ο Thoth.

ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ! ! !
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ, "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΟΡΟΥΜ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

η συμμετοχη σε ενα τετοιο "αλλο φορουμ" οπως τη βλεπω εγω θα εμπεριεχει και ευθυνες και κοπο, για να παραχθει κατι που θα απευθυνεται σε ολους. δεν θα ειναι προνομιουχοι αυτοι που θα συμμετεχουν, απλα θα ειναι αυτοι που θα επιθυμουν να θυσιασουν λιγο χρονο πανω στη μελετη. που θα εχουν κυριως το χρονο για να το κανουν.

οσον αφορα αυτο που γραφω

quote:
να καθιερωθει ενας μικρος αριθμος 1-2 η 3 θεματα (το πολυ) καθε βδομαδα που θα λειτουργουν ως "ενεργα ομαδικα φορουμ" για το διαστημα αυτο.

ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

αυτα.
(νομιζω οτι μετα απο αυτη τη συζητηση θα κοιταω πλεον ολα τα μηνυματα που εγραφα και γραφω για να δω μηπως υπαρχει κατι παρεξηγησιμο...)
λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Edited by - λίλιθ on 09/03/2003 21:47:12

LoucasΜέλος
09/03/2003, 22:06:26
ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

09/03/2003, 22:34:53
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ.
ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr.

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.
ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ...
Ο ΛΟΓΟΣ ?????
ΜΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ??????
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...

1-ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ /ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
2-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr

ΕΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΦΟΡΕΣ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....

ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ...
1-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ 1 ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ ( 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ )

2-ΑΛΧΗΜΕΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ
3-ΤΑΡΟ 3 ΦΟΡΕΣ
4-ΟΜΑΔΑ Ε 7 ΦΟΡΕΣ
5-ΜΑΓΕΙΑ 5 ΦΟΡΕΣ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΓΕΙΑ)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΝ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΓΓΡΑΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ)

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ???

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ
ΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ....

ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ .....

ΖΗΤΑME ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

09/03/2003, 22:56:12
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ .....

ΦΙΛΕ Louca Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

ΦΙΛΟΙ Wolffaced ΚΑΙ saman ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ESOTERICA ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...
ΕΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

thothΙδρυτικό Μέλος
09/03/2003, 23:30:44
Ουπςςς, ρε παιδιά. Μην παίρνετε φωτιά. Μία ιδέα που σκεφτόμαστε ανέφερα. Φίλε Saman δεν απειλείται η ελεύθερη πρόσβαση στο forum. Είναι μια ιδέα που έχουμε εδώ και καιρό και μάλλον την έχει καταλάβει και η Λίλιθ.

Σκεφτόμαστε να προστεθούν (χωρίς να αλλάξει τίποτε στο υπόλοιπο site) και κάποια fora μελέτης και έρευνας τα οποία θα είναι ανοιχτά σε όλους για ανάγνωση αλλά για να μετέχει κάποιος θα πρέπει να δεχτεί κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις ως προς την προσφορά στην ομάδα μελέτης και έρευνας. Κάποια μέλη μας, θα ήθελαν να μετέχουν σε κάτι τέτοιο το οποίο θα ωφελούσε το σύνολο και όχι μόνο αυτούς.

Μία ιδέα είναι. Κάποια fora του εξωτερικού την εφαρμόζουν με επιτυχία. Δεν νομίζω ότι η προσθήκη αυτής της κατηγορίας forum θα αφαιρέσει κανένα δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης στο forum όπως είναι τώρα. Ίσως αντίθετα εμπλουτίσει το Esoterica και βοηθήσει όλα τα μέλη, ακόμα και αυτά που δεν θα μετέχουν στην ομάδα έρευνας. Ξαναλέω, μια σκέψη είναι. Ίσως έκανα και άσχημα που βιάστηκα να την αναφέρω.

Συγνώμη για την ταραχή. Περάσαμε και περνούμε πολλές δυσκολίες για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί εδώ και να κερδίζουμε όλοι μας μέσα από αυτήν την κοινότητα ιδεών και συναισθημάτων. Δεν θα "κλωτσήσουμε" κανέναν σας και δεν θα "προδώσουμε" κανένα καλό μέλος μας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"