ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρθούρος και Άβαλον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αρθούρος και Άβαλον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

noelia22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
noeliaΝέο Μέλος
20/12/2003, 12:37:49
Παιδιά, καλησπέρα σας και πάλι. Οφείλω και εγώ ένα καλωσόρισμα σε όλους σας.
Πράγματι, έχω διαβάσει τις Ομίχλες και πιστεύω πολύ σε αυτά που αναφέρει η συγγραφέας γιατί τα έχω διασταυρώσει και με άλλα βιβλία και όσον αφορά τους χαρακτήρες αλλά και όσον αφορά την κέλτικη παράδοση. Π.χ. Ο μαγικός κύκλος των Κελτών, και το Η αναζήτηση του Ιερού Γκράαλ (το οποίο είναι γραμμένο τον 15ο αιώνα απο άγνωστο συγγραφέα).
Πάντως δεν είναι όλα τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω απο αυτό το βιβλίο. Κάποια απο αυτά είναι ιστορικές συγκριτικές μελέτες που κατα τύχη διδάχτηκα στη Σχολή μου για τις επιρροές των λαών απο άλλους.
Αυτά προς το παρόν. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον.
Καλές γιορτές σε όλους...
Ο Άη-Βασίλης να κάνει τις ευχές σας αληθινές!

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...

jeffkΝέο Μέλος
24/01/2009, 18:48:07
λοιπον παιδια απο τα λιγα που ξερω θα ηθελα να σας αναφερω πως λενε οτι το αβαλον ειναι το τελευτεο κομματι της ατλαντιδας πως γινεται να αναφερετε στα χρονια του αρθουρου? υποτυθεται οτι ειχε καταποντιστει χιλιαδες χρονια πριν την εποχη του αρθουρου ...
παντος εγω ξερω απο την μυθολογια πως το αβαλον ηταν ενα νησι που χανονταν στην ομιχλη και μετα απο την μαχη με τον μοντρεντ τον γιο που ειχε με την μοργκαν λε φει πηγαν τον αρθουρο εκει οπου και τον εθαψαν απο εκει και περα που ειναι το νησι σημερα δεν ξερω ουτε εγω ουτε κανενας...

jeff