- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
.. και με πολύ λιωμένο τυράκι, ακριβώς όπως μου αρέσει . Να΄σαι καλά κεραυνέ ![]()

Ας κεράσω τα καφεδάκια μας, γιατί κάτι μου λέει πως η μαυρίλα που έχει έξω, μας έχει μπερδέψει…
.

Τι μουντός και μαύρος καιρός είναι αυτός;
Ελπίζω να φτιάξει κατά την διάρκεια της ημέρας και να έχουμε καλές ημέρες από δω και πέρα, άλλωστε μπαίνουμε στον Απρίλιο που είναι ο κατεξοχής ανοιξιάτικος μήνας. ![]()
Για τον Krios και το maraki8, ελπίζω να είναι καλά και να τους δούμε πάλι κοντά μας σύντομα.
Τώρα για τον Krios, λέτε να παντρεύτηκε; ![]()

In anticipation of my resurrection...
Επιτέλους έβγαλε ήλιο, αν και οι μετεωρολόγοι λένε πως δεν θα μας κάνει καλό καιρό τις επόμενες μέρες, για βρεγμένη και όχι ηλιόλουστη 25η Μαρτίου μιλάνε, ας ελπίσουμε να πέσουν έξω, δεν θα είναι και η πρώτη φορά εξάλλου ![]()
Αφοί φίλε elo έβαλες τα καφεδάκια ας βάλω εγώ κανένα μεζεδάκι ώρα που είναι![]()

Edited by - keraynos on 23/03/2008 15:48:30
ο καιρος δυστυχως θα ειναι πολυ κακος το επομενο 48ωρο... στις περιοχες εδω ενδεχεται και χιονοπτωση!
ηδη αρχισε να κανει παγωνια

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Όλα είναι έτοιμα στην Αρχαία Ολυμπία για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Η τελετή θα αρχίσει στις 11 το πρωί παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.
Σε περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός, η τελετή θα γίνει σε κλειστό χώρο.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ομάδα Θιβετιανών σχεδιάζει να προχωρήσει σε διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της τελετής, για τα αιματηρά επεισόδια των τελευταίων ημερών στη Λάσα.
Η Φλόγα, αφού διασχίσει 16 Νομούς της χώρας, 43 Δήμους, τέσσερις Κοινότητες, θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου 2008 σε τελετή που θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Πρωθιέρεια η Μαρία Ναυπλιώτου και πρώτος λαμπαδηδρόμος ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης,
Τελευταία λαμπαδηδρόμος, από πλευράς της Ελλάδας θα είναι η ασημένια Ολυμπιονίκης του τριπλούν, Πηγή Δεβετζή.
Μετά την τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της προς την Κίνα και στις 8 Αυγούστου θα ανάψει το Βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο, γνωστό και ως «Φωλιά του Πουλιού».
Newsroom ΔΟΛ

Τι έγινε ρε παιδία, αυτό ο καιρός θα μας τρελάνει, μια ήλιος, μια συννεφιά…
αμάν με τα ψυχολογικά μου παίζει…
.
Ας πιούμε το φραπεδακι μας τώρα .![]()

Και καλή εβδομάδα!
Θέλω να ελπίζω ότι θα περάσει γρήγορα αυτή η εβδομάς, μιας και αύριο ξεκουραζόμεθα και πάλι...
Συγνώμη ρε παιδιά, με τις απεργίες τί γίνεται;
Γιατί εμείς το Σαββάτο το βράδυ είχαμε παλι διακοπή ρεύματος για καμιά ώρα
Φίλε Open Mind, δεν θα ησυχάσεις μου φαίνεται...

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα, ο καιρός πάντως σήμερα στην Αθήνα είναι αρκετά ζεστός κι ηλιόλουστος.
Ίσως να συμβαίνει το ίδιο κι αύριο ώστε να μην έχουμε παρέλαση με ομπρέλες! ![]()
Προς το παρόν, ας απολαύσω λίγο το τετραήμερο που έχω μακριά από το γραφείο και να ξεκουραστώ για την επιστροφή της Τετάρτης! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Predator δεν πιστεύω ότι μας παρακολουθεί ο κριός γιατι όλο και κάτι θα έγραφε
Έχει άλλες δουλείες μάλλον τώρα και δεν προλαβαίνει .
quote:
Για τον Krios και το maraki8, ελπίζω να είναι καλά και να τους δούμε πάλι κοντά μας σύντομα.
Τώρα για τον Krios, λέτε να παντρεύτηκε;
Σίγουρα όλοι θέλουμε να είναι καλά τα παιδια τώρα για το κριός λες ?να έχει
Τρεχάματα για τον γάμο ?
.
quote:
Συγνώμη ρε παιδιά, με τις απεργίες τί γίνεται;
Γιατί εμείς το Σαββάτο το βράδυ είχαμε παλι διακοπή ρεύματος για καμιά ώραΦίλε Open Mind, δεν θα ησυχάσεις μου φαίνεται...
Προς το παρόν δεν είχαμε κάποια διακοπή
Με άγχωσες
quote:
Προς το παρόν, ας απολαύσω λίγο το τετραήμερο που έχω μακριά από το γραφείο και να ξεκουραστώ για την επιστροφή της Τετάρτης
Τυχερέ