ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βρίλ71 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
hrismigΜέλος
09/10/2003, 17:50:15
quote:

Η γυναίκα παραμένει ΣΑΤΑΝΑΣ….και όχι η κίνηση της επιθυμίας….κατι που δεν κατενόησαν ποτέ τους…(ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ and COMPANY)

Διώχνουν και δημιουργούν με τη σκέψη τους συνεχώς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ….και αφήνουν την ουσία!

Βρε παιδιά που τα βρίσκετε αυτά; Για ποιούς μιλάς δεν καταλαβαίνω. Ένα πράγμα θα σου πω μόνο. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ανέφερες οι πραγματικοί άνθρωποι της εκκλησίας ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ μαζί σου!
(Τι στο καλό...μόνο πάνω σε αυτούς έπεσα;!!!...)
Ο χριστιανός ΔΕΝ είναι τύποις χριστανός αλλά ουσία. Εσύ φίλε μου ονόμασε τον εαυτό σου όπως σου αρέσει. Στην ουσία χριστιανικά μιλάς.
Σημ. Πάρε κάποια στιγμή και το βιβλίο που σου πρότεινα...έτσι...για την έκπληξη(!)

LIODARINAΝέο Μέλος
23/05/2004, 20:07:36
TELIKA TI EINAI OI DROSOYLITES???
YPARXEI ONTWS AYTO TO FAINOMENO H' EINAI PARAMY8I
TWN KRHTIKWN GIA NA TRABHKSOYN TOYRISMO??
TOYS EXEI DEI KANEIS?? AP'OTI AKOUW TWRA EINAI H
EPOXH POY EMFANIZONTE!

STELLA.L

raimonΝέο Μέλος
23/05/2004, 21:54:06
ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ
ΣΤΟ ΦΡΑΓΓΟΚΑΣΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟ ΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΑ
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

23/05/2004, 21:55:22
Αν και είναι θέμα του συντονιστή , νομίζω υπάρχουν αλλα έξι παρόμοια θέματα.Αν σε ενδιαφέρει μπορείς στην μηχανή αναζήτησης να τα ψάξεις να βρείς τι είχε ειπωθεί απο τα μέλη.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

thothΙδρυτικό Μέλος
23/05/2004, 23:12:18
Υπάρχει ένα παλιότερο καλό θέμα.

Δροσουλιτες...

Ας συνεχιστεί καλύτερα εκεί η συζήτηση

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Ant-miΜέλος
24/05/2004, 05:42:15
Οι Δροσουλίτες θα εμφανίζονταν ξημερώματα Δευτέρας και Τρίτης της βδομάδας που μόλις τελείωσε. Ήταν να πάω και στενοχωρήθηκα πολύ που δεν τα κατάφερα. Είμαι σίγουρος και απόλυτος όμως για την ύπαρξη τους και αποκλείω κατηγορηματικά την περίπτωση τουριστικής ατραξιόν.

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

nefertityΜέλος
24/05/2004, 16:03:38
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ???ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ?

Ant-miΜέλος
24/05/2004, 19:33:11
quote:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ???ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ?

Καλησπέρα φίλε μου. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, σου αναφέρω πολύ συνοπτικά ότι είναι τα φαντάσματα ελλήνων επαναστατών που σκοτώθηκαν μαχόμενοι γενναία ενάντια στους τούρκους στο Φραγκοκάστελο Σφακίων (Χανιά). Από τότε κάθε χρόνο τα φαντάσματα αυτά κάνουν αναπαράσταση της μάχης αυτές τις 2 μέρες του χρόνου τις πρώτες πρωινές ώρες, με την πρώτη δροσιά της ημέρας. Από εκεί πήραν και το όνομα τους. Αν δε σε κάλυψα, ζήτα μου και θα στείλω ένα αναλυτικότατο post.

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

thothΙδρυτικό Μέλος
24/05/2004, 19:38:53
quote:

Υπάρχει ένα παλιότερο καλό θέμα.

Δροσουλιτες...

Ας συνεχιστεί καλύτερα εκεί η συζήτηση

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Στο παραπάνω post σας έδωσα το link μιας παλιότερης συζήτησης όπου εκεί υπάρχουν στοιχεία για το θέμα αυτό. Μάλλον όμως δεν το καταλάβατε...

Το ξαναδίνω μεγαλύτερο...

Δροσουλιτες...

Εξερευνήστε το...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

GRIGORIANOSΜέλος
24/05/2004, 20:58:00
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΚ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ" . . . . .

24/05/2004, 21:22:57
Παρακαλώ να συνεχιστεί η Συζήτηση στο Θέμα που ήδη σας έχει παραπέμψει ο φίλος thoth(ξεκίνησε με αφορμή ένα Web-Link), αλλά και στις σχετικές Συζητήσεις που ξεκίνησε ο GRIGORIANOS(μέσα στο ίδιο Forum που βρισκόμαστε, .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.):

ΜΚ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ
ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

Θα παρακαλέσω την καινούργια μας φίλη LIODARINA(καλωσήλθες!) να αποφύγει τα Greeklish.

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------