- Μια παραξενη αντιδραση ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ [ΝΤΟΓΚΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ], ΚΑΘΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ..ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.......
Μία άλλη φορά ήμουνα μόνη μου και είχα πολύ πυρετό. Είχα πέσει σχεδόν σε λήθαργο, ξυπνάω με πολλή προσπάθεια και βλέπω τον γατούλη μου να με κοιτάει τρομοκρατημένος, χοροπηδούσε πάνω μου, νιαούριζε σαν τρελός και μου έριχνε μικρές δαγωματιές για να ξυπνήσω. Είχε πάθει σοκ το γατί που δεν ξύπναγα.
Αγαπητή Mara, νομίζω ότι ο δικός μου γατούλης συγκλίνει προς τα χαρακτηριστικά της άσπρης γάτας. Είναι πολύ ανεξάρτητος, αρκετά κυκλοθυμικός και δύσπιστος προς τους ξένους. Έχω παρατηρήσει ότι υιοθετεί τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες μου προς διάφορα άτομα. Επίσης έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά από την συμπεριφορά μου (ο άντρας μου λέει ότι έχει πάρει όλα τα ελαττώματα μου). Ιδιαίτερα πονηρός δεν θα έλεγα ότι είναι αλλά είναι τρομερά έξυπνος. Πρόσφατα κατάφερε να ανοίξει την εξωτερική πόρτα της κουζίνας μόνος του!!! Επίσης μας έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη, ακόμα κι όταν του κάνουμε κάτι που δεν θέλει ποτέ δεν γυρίζει να μας δαγκώσει. Κορυφαίο, όταν φεύγουμε για ταξίδι κάθεται μπροστά από το αυτοκίνητο για να μας εμποδίσει σίγουρος ότι δεν πρόκειται ποτέ να τον πατήσουμε!
UFO, μπορεί ο σκύλος σου να αισθάνθηκε όντως φάντασμα. Οι σκύλοι δεν βλέπουν πολύ καλά αλλά έχουν πολύ ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση και νιώθουν πολλά πράγματα. Ακόμα κι αν το αφεντικό τους ή κάποιος από την οικογένεια θα αρρωστήσει!
Εγω ειμαι catman, μεγαλωσα μεσα στις γατες,καποτε στα15 μου ειχα 13..
Στο χωριο βεβαια,τωρα στην Αθηνα εχω 3.Το 2002 πηγαινα συνεχεια στο εξωτερικο για επαγγελματικους λογους.Καθε φορα λιγο πριν,η κατα τη διαρκεια της απουσιας μου οι δυο εκ των τριων πεφτανε σε ασβεστη και ειδικα μονο οταν πηγαινα στο Αμβουργο ,τι να πω, κατι σαν αυτοκτονια το εβλεπα τοτε.Στις αρχες του 2003 παω αλλη μια φορα και μολις γυριζω μου λεει η φιλη μου ξερεις δε στο ειπα μη σε στενοχωρησω αλλα παλι τα ιδια, και αυτη τη φορα ηταν το Αμβουργο...
wwww
Θα πάθαινα έμφραγμα αν έκανε κάτι τέτοιο ο γατούλης μου!
Τουλάχιστον μετά ήταν καλά οι γατούλες σου;
Τι περίεργο να έχουν κόλλημα ειδικά με το Αμβούργο. Μήπως προαισθάνονταν ότι θα σου συνέβαινε κατί κακό εκεί; Έχει συμβεί όντως κάτι περίεργο στα ταξίδια σου στο Αμβούργο;
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ,ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΓΛΥΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΑΠΛΩΣΕ.Ο ΓΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑΠΕ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ.ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
quote:
Μου έχει συμβεί και εμένα αρκετές φορές ο γατούλης μου εκεί που γουργουρίζει κουρνιασμένος να πεταχτεί ξαφνικά στα καλά καθούμενα και να τρέξει προς την πόρτα. Περισσότερο μου το κάνει με την εξωτερική πόρτα της κουζίνας που έχει τζάμι και κάθεται και κοιτάει το σκοτάδι. Ανάβω τα φώτα του κήπου να δω τι είναι και δεν βλέπω ούτε ακούω τίποτα. Μήπως βλέπει κάτι που δεν μπορούμε να δούμε εμείς; Το κάνει πάντα βράδυ. Επίσης στο δωμάτιο στα καλά καθούμενα 2-3 φορές βράδυ έχει πεταχτεί εκεί που είναι κουριασμένος πάνω μας και έχει κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Και δεν έβγαινε με τίποτα, μέχρι που βαρεθήκαμε να τον φωνάζουμε να βγει και κλείσαμε τα φώτα, αλλά πάλι δεν βγήκε.
Eμενα παντως οσες φορές κανει κατι παρόμοιο συμβαίνει κατι από τα παρακατω
1) Πιπί ή κακά
2) Γκόμενα ψιψινα εν όψει
3) Αντιζηλος σε ακτινα δράσης
4) Του τα έχω ζαλίσει
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
!!!Vanish the shadows!!!
.
Camelot, ελπίζω ο σκύλος σου να έχει έρθει στα ίσια του και να μην έχει θέματα με τους ανθρώπους ή με άλλα ζώα.
Αθήλειος
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...